21072
  • bomb1111
    Én még azt is hozzáfűzném hogy amennyiben lehet,a 9d fórum böngészésre ne a játékban használt felhasználóinevet meg a jelszót használjátok.És nem árt időközönként cserélgetni a játékban használt jelszót.

Egy kellemes hétvéget kívánok mindenkinek !
  • ToshiBá
    Röviden.

Acclaim megváltoztatta pár hónapja a szabályokat hekkelés esetére. Álláspontjuk az, hogy hekkelés nincs csak account megosztás.
    Ez valahol így is van. Ha valaki véggigolvassa az egész threadot 9D fórumon akkor viszont azt is észreveszi, hogy Nevermore írja : ha valami nagyon nehezen megszerezhetőt buksz visszakapod. És pár posttal arrébb azt is lehet olvasni, ahogy közli gyerekkel hogy 3 országból látta logolni... =) (kicsit viccesen belefűzte hogy a gyerek valszeg sokat utazik.)

Ezért mondom mindenkinek. Nem kell kiadni a jelszavakat/felhsználóneveket. Én egy valakinek léptem be idáig. De vele ott kezdődött a bizalom, hogy idegenbe pénzt adott nekem azért, hogy vegyek neki coint. A coinjait is megkapta. A cuccait sem loptam el. És természetesen ideiglenes jelszót használt arra a 2 órára amíg lement a buli.
  • DSUN
    Mi történt?
  • bomb1111
    after u get hacked acclaim have now dicided not to give ppl there sh1t back i mean ^_^ is this?

"Dear Player,

Thank you for contacting 9Dragons support.

This is to inform you that, as per the new rules, we cannot return the items you have lost. We regret we cannot proceed with your request.

If you need further assistance please feel free to contact us. We will be glad to assist you.

We appreciate your patience and co-operation.

Sincerely,

Matt
    9Dragons Support
    Acclaim Games Inc."

Na erre mit szóltok ?
  • szabi34
    Vieten már nincs is a napi 5 órás időkorlát. Ott a másik gond az hogy nem lehet berakni az angol nyelvet:)
  • Dialosa
    én habcsók vagyok az tuti...
  • bomb1111
    Exp Card
    Will grant you double (100% increase) the character experience when killing mobs.
    Will only last for 30 minutes.
    Item will be sold individually and in stacks of 10.
    This item will stack with the premium package and all events.
    ex: During a 2x event, using this item, and a premium package will give you a 220% increase in experience.
    (2x event gives an extra 100%, premium gives you an extra 20%, and this item gives you an extra 100%)

Szevasztok
    Hogy ezek sem voltak matek órán mikór a százalékszámitást tanitották,az tuti.Vagy csak ki..szásból adnak százalékos értéket ?
    És akkór számoljunk: 2x = 200 % erre rájön a 20 % os premi tehát eddig 240 % Ha minderre betőltesz egy 100 % os acclaimdisznóságot az testvérek között is 480 % Ha meg nem így van akkór meg miért a francért nem mondják ki tittán t vel hogy Tisztelt acclaim állatkert,nem a százalék százalékát számoljuk,hanem csak hozzáadunk a százalékhoz egy bizonyos százalékot....Akkór meg mi értelme százalékba számólni ?
    Erre eszembe jút egy nagyon régi Trabantos vicc: Megy a trabcsi az úton...egyszer csak az út közepén egy nagy rakás ..arral találkozik.Rászól,Állj már félre,nem látod hogy egy autó jön ? Erre a ..ar micsodaaa ? autóó ? Ha te autó vagy akkór én habcsók vagyok.
    Hogy itt ki az acclaim,ki a játékos azt a képzeletetekre bízom.
  • ReszegKoldus
    Az egy dolog, hogy eszed tovább, csak előtte még reklamálsz.
  • ToshiBá
    Warrimnak sosenem volt semmilye WD fegyója... O_o. Az atomcsóró volt. =)
    Hybnek jobban bejött az élet. ^^ Annak SM és GB kivételével volt WD je.
    Most ribikének gyúrok 1 GB WD-t. Már 1x tört. De már +8, és remélem +10 ig (lóf***t menjen csak +12 re XD ) elhasít a hátralevő 4 eséllyel. ^^

Amúgy minden verzióban megvannak a f*szságok. A Koreairól anno nem viccből koccoltak a játékosok (nesze neked másik statrendszer).

Vieten kb megőrülnék az 5 órás játéklimittől.

Japón meg attól, hogy "tartsd tiszteletben a házigazdákat, és ne használj roart angolul".

Ez jutott nekünk. Akinek meg nem teccik annak nem kell installolnia.

A legjobban egykori nolifer mesterünk hozzászólásai tetszenek. XD
    Ne vedd sértésnek. De a közösség még mindig ugyanolyan (FS re gondolok semmi más allyban nincs, és nem is lesz érdekeltségem.) mint volt ezelőtt 1 éve.

És egy kérdés a végére. Van mondjuk egy kedvenc kajád/sütid. Mindig ugyanott veszed éveken keresztül. Egyszer észrevszed hogy kicsit rosszabb az íze és drágább lett. Az íze miatt reklamálhatsz, az ára miatt nem. Mit teszel? Leszoksz róla, vagy elfogadod hogy ez van és veszed tovább?

Nem kérek válaszokat. Azt mindenki döntse el maga. Én eszek tovább. =)
  • VérGyurci
    Ez egyre jobb...Nembaj, a hybridem sem rossz kari. A "feedback"-ekre azért kiváncsi leszek.

Ne érts félre Dózi nem besértődésről van itt szó, csupán fájó h. egy remek alapjátékot egy cég a kapzsiságával és a nemtörődömségével mennyire le bír amortizálni! (Magamban még az új skilles újítást nagy pluszként írtam nekik jóvá) Ha nem emlékeznék arra, hogy mennyire más volt a játék még annak idején, amikor te az fd-s warriddal küszködtél, büszkén az FD WDvel, én meg rl-ként meneteltem utánad (no meg Free és Hentes után) Gyurcival, akkor lehet, hogy ez az egész fel se tűnne számomra.

Grindelni a nukerrel elgrindelgetek, hisz izgalmas az, h. bármikor kinyúlhatsz vele, de valljuk be, a role nem erre készült. A leglassabban fejlődő kaszt a játékban (FD szintektől eltekintve) és igenis borzalmas, hogy minden, mobok között kapott dc a halálod jelenti,de a pvp miatt eddig megérte. Hihetetlen jó a Pamyselis féle kölyköket, meg a ki vagyok mi vagyok fehér elit ligát lődözni vele, ha a helyzet úgy kívánja. Még pikkelyt is be akartam szerezni a gb wd hez.

Coint továbbra sem veszek, mostmár inkább gazdasági, mint elvi megfontolásból. Acclaimot nem féltem, a németeknek és a hollandoknak még messze van a pénztárca feneke. (A magyar minden kis esti bevásárlásnál azt nézegeti...)

Bocsánat a hosszú postért, hajrá FS ! :)
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 05 Mar 2009 03:23

With this new patch, we will be making a few adjustments in attempts of making the roles more balanced.

I won't go too specific with the details with exact percentage changes, but it will now be much harder for nukers to hit characters that are a higher level then them. The bigger the level gap, the more likely nukers are to miss with their attacks.

This will be affective in both PvP and PvE.

We have also made some modifications to the other classes skills as well that should shift the balance some. I will go into more detail on those when the patch notes are released.

After the patch is released, we would like to hear your feedback regarding the balance.

• ToshiBá
    Ingyen nincsen semmi... Bluflash mintha azt írta volna, hogy nem lesznek IM es ck def cuccok. Ha mégsem akkor sorry... De azt írta hogy XP kártyák első körben tutira nem, de a későbbiekben tradelhetők lesznek in game...
  • ReszegKoldus
    Mondjuk máshogy is meg lehetne ezt oldani azoknak, akik lemaradnak az eventekről, pl. az alapján aki nem online az event alatt annak beraknak egy olyan itemet a táskájába, vagy a purchase inventoryba, ami pl. 2 órára (ameddig az event tartott) x-szeres xp-t ad. Természetesen ezt az itemet ne lehessen tradelni, se a store-on keresztül, se máshogy. Ennél a kártyánál is úgy kéne, hogy csak korlátozott mennyiséget lehessen használni egy adott időn belül, persze ez nem valószínű, hogy így lesz, úgyhogy akik esetleg hackelik a coint még jobban járnak. BluFlash mintha azt írta volna nem lesznek CK defes cuccok.
  • ToshiBá
    Mielőtt mindenki besértődik az XP kártya miatt.

Ezt azon játékosok találták ki akik kb minden dupla/tripla eventet buknak. És nem acclaim találta ki, hanem kb 1-2 hónapja a játékosok vetették fel az ötletet. Persze a noliferek tutira nekimennek majd ennek a lehetőségnek.

Nekem is tetszik ez az ötlet, mert mostanában elég sok időmet elveszi a meló.

Dropkártya nem annyira. Mondjuk 2x annyi goldért felesleges megvenni.. =)

Új dungeon... Hehehe. Ha lehet hinni a Koreai képeknek akkor jódarabig senki nem fog még oda bemenni.

Új itemek. Remélhetőleg berakják végre a fegyvereket is.

PvP balance. Háááát ezt max CK defes cuccokkal lehet rendesen megoldani.
  • VérGyurci
    Nos, ha bejön az xp card akkor azt hiszem sokan végleg leköszönnek, én több, mint valószínű...sok sikert mindenkinek !Ne is beszéljünk a továbbra is változatlan dungis (pl GC killer =(() célegyenesében kapott : Logging out feliratról...
  • kalidor
    Sziasztok!

Ezt is érdemes megnézegetni...Blue ezt arra adta válasznak, hogy mikor lesz új patch.

BluFlash

Site Admin

Posted: 03 Mar 2009 05:10

Sometime this week.

Event Removal.
    New Cash Shop Items.
    New Dungeon.
    New (Rare) Weapons.
    PVP Balance Adjustments.

I forgot the rest.
  • Dialosa
    Az irányt már egy ideje elvesztették....
  • Sixtail
    Éljen megint az item mall! Ezek ott tényleg elvesztették az irányt...
    Gondolom a nukerek továbbra is 2 lövéssel ölik a jó népet, GC-ben meg BT-ben továbbra is eltűnik a boss, akik pedig nem vásárolnak coint, azok elbújhatnak a sarokban...
    Minden patchben van minimum 5 új item mall cucc, meg minimum 10 új bug...
    De persze semmi hasznos. Acclaim megint szerzett pár "jó" pontot nálam...
    No Six out! o.O
  • DSUN
    Na erre kiváncsi leszek^^
    Ja amúgy meg WTB coin!!:D:D
    Ha vkit érdekelne olyan üzlet hogy vesz nekem coint, én meg game cash-ben fiszetek, akkor légyszi küldjön egy privát üzit^^
    Köszi
  • ZzoleE
    Sziasztok!
    Érdekes új item mall cuccok fognak bekerülni a gémbe az új peccsel.
    Kiváncsi vagyok mennyibe fog kerülni :)

"We will have new items being introduced to the item mall after the next patch:

Exp Card
    Will grant you double (100% increase) the character experience when killing mobs.
    This item will stack with the premium package and all events.
    ex: During a 2x event, using this item, and a premium package will give you a 220% increase in experience.
    (2x event gives an extra 100%, premium gives you an extra 20%, and this item gives you an extra 100%)

Bonus Item Card
    Will grant you double (100% increase) the drop rate when killing mobs.
    This item will stack with all drop increase events."
  • MadeInHell
    nuker pvp balance lesz az uj pach a héten,hát nem tudom most mi ez márt megint de az agyamat eldobom
  • szabi34
    Nekem régen ugyan ez volt és a vírus irtóban be lehetett állítani hogy ne tiltsa le a játékot. Így simán megy a játék...
  • MadeInHell
    fél évbe 1x pach el,meg unom hogy úgy kell beimátkozni magam a játékba.szerintem megéri mert volt mikor event dobott ki és 1 óra mulva tudtam csak bemenni.kikapcsolod a vírusirtót játék elött és azzal az exe vel indítod ennyi.
  • P0Th3aD
    xD

Biztató! És igy oldod meg a hibát? Esetleg addig míg peccsel nem kúszik fel némi nemű vírus a gépre?!
  • MadeInHell
    Sziasztok úgy néz ki meg van oldva a log hiba.Lawless nekem most márt elsőre megy,csináld ezt=> Please disable firewall and anti virus and launch the game from the path C:\Program Files\9Dragons\NDLAUNCHER.exe sok sikert hozzá!!!
  • Dialosa
    hagyjátok a francba azt a szart.....
    nm
  • Lawless #8859
    Szia nekem is ugyan ez a hibám h nehezen lép be...mindig kiírja h server load aztán h game load és elszámol vissza 30mp és kiírja h User already loggd in vagy más ökörséget akarom mondani okosságot :D !
    várjuk valami jótévő okos bexólását! thx előre is
  • MadeInHell
    Sziasztok! volna egy problémám, ujraraktam a windowst és a játékot.De nagyon nehezen tudok belépni mert folyamat ezt irja ki "User already logged in" meg ha be is sikerűl lépnem sok a DC-m.talán kéne valami programot + ba felraknom? vagy nem tudom.esetleg van valami ötletetek?
  • P0Th3aD
    Sajnos a duplák már előző héten sem hoztak lázba.

Amúgy ha SM kell majd szólj előre vagy nemtudom, annyira csak benézek hogy segítsek...

Na go meló, lö pá
  • BrightSky
    Szia P0t!
    Ne menj messzire, holnap dupla.
  • ToshiBá
    B+B+B+B+!!!!!!! >.< Hát hogy a gyíkba lesz így Shenem? XD Na jó! Aludj egyet... :(
  • ZzoleE
    Szia P0t! majd akkor holnap tali! :)
    Várunk vissza!
  • P0Th3aD
    LoL!

Miért nem szedsz le a netről egyet ha nincs cd?!

Akik velem voltak ligában, vagy csak ismeretek azoktól búcsúzom, ingém már nem találkozunk, csak ritkán. Sajnos meguntam a sok grindelést, és e mellé a 0.03as xpk sem voltak túl meggyőzőek! De nektek akik még ugyanúgy töretlenül bírjátok, csak kitartást kívánhatok!!!

Néha majd benézek de játszani biztos hogy nem fogok nagyon hosszú ideig!

Sziasztok!!!
  • LordTusy

Ehhez kb ennyit fűznék...
  • DSUN
    Közben visszaírt Acclaim!!!
    Azt mondják az a baj h nincsen audio eszköz, és ez igaz is(tegnap raktam újra gépem):D:D
    Az a cinkes h nemtudom merre van a hangkártya telepítője>< hehe
    Mindenesetre késő délutánra már biztos megoldom ezt a problémát
  • LordTusy
    Ötletem az sajna nincs,nekem ugyanez van a PC-n
  • DSUN
    Pompás..Túl szép, és egyszerű lett vna....
    Befejezte patchelést elindítom gamet, elindul a gameguard, van az xKernel jelzés, fekete háttér jön, és ezeket írja ki:

Vkinek van ötlete mi a próbléma forrása?
  • DSUN
    Nem értek veled 1et pár dologban de mind1...igazad van viszont abban h ez nem ide illő téma, elnézést a linkért.Az volt az első és egyben az utolsó ehhez a témához fűződö kommentem!!9D isntall épp most megy ugyhogy ha ma nem is, hnap már leszek ingame:))
  • LordTusy
    Raven ezt a nuker rulz dolgot már megbeszéltük
    Most nem tudom mi van a játékkal,charakter választásig eljutok,de aztán nem rak be a játékba...Ha ti bejuttok,jó játékot!
  • Blood Raven
    Egész eu szero halott mielött meghalt volna láttam ahogy eltünik mindenki a partibol és ez xp event alatt ami persze nemüködött.Remélem beadnak minimum 5xpt mert már 1 hete aki szeretne PQ z ni az nemtud.
    Acclaim rulz(és nuker)