9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van több idõlimites quest is korábban, ami elég nehéz, volt olyan, amit 5-6-szor is bebuktam, mire meglett. Az utolsó quest, amivel bekerülsz a klánba szintén nem könnyû. A falun kívül, valahol dél felé álló NPC adja. Beteleportál a zárt területre, ahol chimera-kat kell leölni, talán 5 perc alatt. 5 valamit kell kiverni belõlük, a gond az, hogy nem mindig dobják. Tehát ezzel is sokszor kell próbálkozin. Ha már úgy látod, hogy nem fog menni, nem kell végigszenvedni, give up és a kapun ki tudsz menni vissza az NPC-hez.
Ha még nem nõtted ki a questet (bár asszem ezt a fajtát nem lehet), akkor biztosan menni fog RC-n.
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Én a questekre szavazok, szerintem is csináld meg a questeket!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Lehet, hogy a HDnál is így van...
És igen, nem árt ha megcsinálod a questeket :-)
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
kérlek segítsetek
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
úgy hallottam az jó, leglaábbis régen amikor még játszottam vele akkor még jó volt!
Bardoval meg az a baj hogy mindenki már nagyon magas szintu.
Ami Asurát illeti...hmm hát nem tudom hogy ott egyeltalán van e magyar banda...de sok sikert a kereséshez! :-)
Én ajánlani tudom Bardot, me itt sokan vagyunk magyarok, és az eventek is többé-kevésbé jó idöben vannak.
Ja és jó ha tudod hogy Asura az PvP szerver :-)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Elõre is köszi!!!
n?l...
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
ShadowStun teljesen igazad van : a chatelés megment mindenkit az elalvástól ^^
Na akko irány a game! Mindenki stay online ma! Lucky Cricket event! :-)
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
1 méghüjébb kérdés😄 a fegyvereket érdemes boltban megvenni?
Na de komolyra fordítva a szót, néhány adatot azért megadhatnál. Fekete v. fehér oldal, karakter faja például.
Mondjuk Bardón van fehér meg fekete oldalon is 3-3 bandbõl álló szovetség, de néhány belépési feltétel is..
Fehér oldalon minimum RC-s kari, no káromkodás.
Fekete oldalon próbaidõ.
Vki leader kiegészítheti hátha kihagytam vmit.
^____^
Milyen durvák vagytok^^
Azért sok sikert kenny00 :-)
És please, magyarul írj, mert itt sokan nem értünk halandzsanyelven 😊
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
mé nem telepití mán?
Ami meg a szintlépést illeti : sztem nem is lenne érdekes ha 2hét alatt FC lennék...így legalább van kihívás :-)
No megyek is 9Dzni...megint egy hét kiesés :-(
😄DDDDDDDD
Itt 120 a max szitn vagyis asszem még annyi 😄 sro-ban 80 szal itt 70-71re kb annyi mint ott 50-51re 😄 de viszont itt is a 110-111re 2 miliárdot kell ölni 😄
asd
Nah kenny amennyire én emléxem akkor mondom:
1.: Elvileg jah XD
2.: Szerintem a shaolin de rég vót má az!
3.: Egyszerüen gyilkolsz és questelsz!
4.: Skill pontokat minden szinten kapsz 5 öt ha azóta nem változtatták XD
Üdv
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
nem tudok eröl a játékrol semit
1 kérdés : a szerverekre mindig felenged?
2 kérdés: meik a legjobb kaszt?
3 kérdés: hogy lehet fejlõdni?
4 kérdés: skill pntok vanak vagy minden szinten kapsz pontot hogy fejleszd a képeségeid?
kösz elõre is a választ