21072
  • ReszegKoldus
    heti hetes...remek...az még mindig megy?
  • LordTusy
    Előszöris szép nagy GRATULKA Zsebnek LMhez!
    Aztán...én is szeretlek te kis Füves, teee
    Tudom, írtam hogy már nem szólok hozzá a korábbi témához és nem is tenném,de nemrég ért véget a Heti Hetes eheti műsora.Nem részletezem a véleményemet,csak annyit mondanék, hogy tetszett és szerintem aki nem látta annak érdemes megnézni.
  • P0Th3aD
    Sziasztok!

Az előző témákhoz nem szólok hozzá úgyis felesleges...amit lehetett már kitaglaltátok!
    Acclaim meg bekaphatja! Pont olyankor kell x2 egész nap mikor du.s vagyok =.= hányinger...nade majd ha lészen ien féle fajta móka remélem a köviröl nem csúszok le!!

HUNgarocel, neked üzenem ezúton is ha esetleg még nem oldódott meg a band dolog akkor holnaptol már aktívabban leszek in-game, uh nyugodtan wisper-elj rám és beveszlek!!

Joccakát!

UI: Há Tusy dikhe, mindig is gyánús vótá nékém he...az anyád xD
    (amugy imádlak) béke
  • LordTusy
    Jaja,egésznapos 2x van,szóval hajrá mindenki!
    9D oldal többünknek is xar,elvileg,ha van linketek topicról, akkor be tudtok jutni.
  • ToshiBá
    Még jó, hogy Legendás kollégánk nem tudott a fórumon hozzászólni.

Véleményem minden ilyen és ehez tartozó dologgal kapcsolatban megtartom a való életbe.

Tegna k*rva jóóóóó 2x volt!!!!!!!!!!!!! Éjjel 2 kor szálltam ki, és még ment... Szóval mostantól 9D hsz-eket szertnék, ha lehetséges.^^
  • Sixtail
    Elöször is :
    Tusy, neked ---> "Deep Bow"
    A többiröl meg szerintem mindenki tudja a véleményem.
    És igen, mellözhetnénk itt is és a játékban is az ilyen témákat. Mindenki jobban járna...
    Ja és igen, azok akik ott "dolgoztak" azokban a bizonyos haláltáborokban, Sztálin, Hitler és még az a pár millió "híres" ember már réges rég MEGHALTAK! Nincsenek! Nem élnek! Úgyhogy nem értem - és soha nem is fogom megérteni - miért is kell most gyülölni azt a nemzetet...Ennyi...

Six out! >;<
  • LordTusy
    Igaz, ráadásul Sztálin halálos ítéleteit senki se kérdőjelezheti meg,hisz azokat saját kézzel írta alá...(és minden nap többet kért)
    Bomb 100%ig egyetértek és köszönöm.
    Hagyom a náci és roma témát,amúgy sem én kezdtem.
  • ReszegKoldus
    Ááh félreérthető lehetett, nem a táborokat kérdőjelezem meg, hanem azt a bizonyos funkciójukat (mármint azt a "gázos" dolgot).

Egyébként, amit először írtam, az alapján nem derül ki egyértelműen, hogy én a németekről írtam volna, az oroszokra is igaz az...csak persze sose azok jutnak először az emberek eszébe, akik többet gyilkoltak, hanem azok, akik elvesztették a háborút.

• ReszegKoldus
    Ha az egyiket "nem kell ismernünk, tetteik minősítették őket", akkor szerintem a másikkal is ugyanez a helyzet, nem kell a kettős mérce...mindenhol vannak "jók" és "rosszak" nem szabad általánosítani :)
    Tudom, hogy bomb kért ne jöjjünk arányokkal, de ha 100 emberből 80 "ilyen" és 20 normális (persze, attól még van 20 normális, ezt nem tagadja senki, csak nem őket kell előtérbe helyezni, ha 80 "ilyen" van mellette). Ha 100-ból 10-20 "ilyen" egész más lenne a helyzet, de nem 10-20 van (legalábbis bizonyos régiókban). Pl. szerintem ebben az esetben, ha végigmegy valaki egy kihalt, sötét utcán, amin jönnek ketten szembe, lehet, hogy előbb az fordulna meg az ember fejében, hogy "áh, kicsi az esély, hogy pont olyanok legyenek", de a mostani dolgok ismeretében, lehet, hogy inkább átmenne a túloldalra..és akkor se biztos, hogy megúszná. Az meg, hogy én mit tagadok...hát olyan is tagadta már, aki ott járt és olyan is beismerte már, hogy baromságokat hadovált a könyvében, aki fogoly volt állítólag.
  • bomb1111
    Szevasztok !
    Látom keményen dolgoztok a fórumon.Igazatok van hisz elvégre "Arbeit macht frei"Na de komólyra fodítva a szót.Előre kijelentem hogy senkinek a meggyőződéseit nem akarom megváltoztatni.
    Higyjétek el nekem hogy miután a saját szemeddel elolvastad a helyszínen az Arbeit macht frei kapufelíratot és megnézted a kapu mögötti borzalmak maradványait,érezted a tarkódra lehellő halálszelet,a síri csöndben visszhangzó szellemsikoltást,jó pár éjszaka rémálmaid lesznek.Azért egy ilyen nemü tapasztalat után,kiváncsi lennék hogyan itélitek meg az "Arian" elméletet.Tudom jól hogy a történelem a hazugság azon változata,melyről megegyezés született,de azért ami tény,a történelem bebizonyitotta az ilyen nemü kisérletek kudarcát.Nem akarok túl sokat filozófálni e téren mert ez nagyon aláaknázott terület.
    Látom írtatok a veszprémi esetről......az elhunyt Cozma Marian édesapja többek közt azt mondta hogy egy száraz-rothadt fáért nem kell az egéssz erdőt felégetni.Túl e nyilatkozat politikai zöngáján,életem során találkoztam már tróger magyarral is meg becsületes cigánnyal is.Nem lehet egy egyed magaviselete alapján megítélni az egéssz fajt.(Megkérlek ne ellenérveljetek az esetek számarányával,mert ebben az órában nincs kedvem vitát nyitni a genetikáról avagy Gauss harangelméletéről)
    Bezérolag,mindamellett hogy az ilyen témák némi szinfoltot hoznak a fóromra,mégis RészegKoldusnak van igaza.Talán nem ez a legmegfelelőbb hely.
    Lord Tusi ! Kérlek fogadj el tőlem egy hatalmas nagy piross pontot,a bátorságod,egyenes jellemed tisztelete jeléűl.
    Ryo ! Auschwitz-Birkenau megtekintése csak akkór érdemes ha az embernek van némi élettapasztalata,hogy megérthesse-átérezhesse a komóly dolgok mélységét.Tisztellek becsüllek mind bármely fórumost vagy 9d játékost,de azt tanácsolom neked hogy korlátozd magad a játékkal kapcsolatos témakőrre.Inteligens srác vagy de szerintem a sorok közti olvasásra nem fektetsz elég hangsúlyt.
    HUNgarocell ! Sajnos azok az animációk egy siralmas állapotot tükröznek de mindamellett hogy nem vagyok cigány(még átvitt értelemben sem)tehát nem ezért védeném őket,a vádlóujjam mégis a hatóságok irányába mutat.De most ne firtassuk miért.
    bomb1111 ! Fogd már be a pofádat mert túl elnyújtottad.

Ok ok,megértettem,elnézést és Szevasztok !
  • HUNgarocell
    Én a "tücskös" témához cak két linkel szólnék hozzá(nézzétek végig mert a vége is lényeges) http://www.youtube.com/watch?v=7vQOFmYJpPU http://kuruc.info/r/35/35084/
  • NanoHun
    Oks kössz Tusy...
  • LordTusy
    Nano dícséretes,hogy Te még a játékkal kapcsolatban írsz.ReszegKoldussal ahogy az előző hsz mutatja sok dologban nem értek egyet,de játékkal kapcsolatban legtöbbször igaza van.Ha healert akarsz,csinálj fekete oldalon BOTot vagy fehér oldalon beggart.De egyébként,ha rám hallgatsz csinálsz pár healert és eldöntöd,hogy neked melyik tetszik.
  • LordTusy
    Azt mondjátok nem idevaló a téma és mégis írtok róla...
    A nácikat(akikről ne haragudj,de idióta aki tagadja,hogy halál- és munkatáborokat működtettek) nem kell ismernünk, tetteik minősítették őket.Volt választásuk,nem 1 és nem 2 német és más európai ország állampolgára emigrált.Ők úgy döntöttek,hogy egy őrült lázálmait váltják valóra.
    Félvér vagyok és büszke vagyok rá...egy családtagom se büntetett előéletű,egyikük sem alkoholista,mindegyiknek van munkája és szerintem kb mindegyiket előbb nevezném magyarnak,mint téged Ryo,mert hiába szóltunk ezerszer...még mindíg nem vagy képes egy olyan hozzászólást írni,amit elejétől a végéig meg lehet érteni.
    Nem kell kántálnom a saját kis védőbeszédemet...mindenki gondol,amit akar.Tehát,ha én azt akarom gondolni,hogy nem minden roma olyan,amilyennek sajnos a magyar közvélemény beállítja,akkor azt gondolom és nem vagyok kíváncsi a rasszista toborzóra.
    Nyugodalmas joccakát MINDENKINEK!
  • NanoHun
    Szerintetek a WT healer jó?Vagy ti melyik javasoljátok?
  • ReszegKoldus
    Áh én nem mesélek, úgy látom talán mégis megszólalnak az érintettek, az úgy sokkal autentikusabb lesz
    Egyébként ennek a témának nincsen helye szerintem se itt, se a játékban, még akkor se, ha mélységesen egyetértek. Erre úgyis az lesz a reakció, hogy nem utálhatod mindet Ryo, mert nem ismered mindet. Viszont eszerint ez akkor is igaz, amikor valaki azokat utálja, akik a 2. világháború során állítólagos táborokat működtettek...őket se szabad utálni, csak ha mindet ismered. Na aki közülük mindet ismeri, annak grat!
    Ami 1 hete történt, annak a legutolsó szemeket is fel kellett volna nyitnia, ehelyett még mindig vannak olyanok, akik csak kántálják a saját kis védőbeszédüket.
    Minden esetre, aki teheti nézze holnap 15 órától a Viasat3-at!

"fehérek vagytok Bp n "nincs" helyetek kb. "kivétel azokat akik nem pk znak vagy nem olyan leauge ben vannak."
    Ebből nem sokat értettem, de amúgy igazad van részben, warok után cc5-ben van a helyünk, nem BP-n ^^
  • RYO123
    Mit kel mesélni? azt hogy elmondtam hogy mindenki utálja a cigányokat és mindegyik ugyan olyan ? nem én hoztam fel a témát én hozzá szóltam és igazam van minden cigány ugyan olyan nincs 2 különb. És ha te nem hiszed kérdezd meg azokat a sportolókat akiket 30 cigány támadót be. de ez a téma nem ide tartozik. szóval nem mondanák többet.

-Sixtial mi az, hogy túl sokan vagytok lol hol érdekel ? fehérek vagytok Bp n "nincs" helyetek kb. "kivétel azokat akik nem pk znak vagy nem olyan leauge ben vannak. Részemről ennyi.
  • ToshiBá
    Mesélj valami jót nekünk.^^
  • kalidor
    Sziasztok!

Zoli légyszi jelentkezz játékban, ha olvasod a fórumot köszi előre is. :)

Kami
  • HUNgarocell
    Valakinek van RC vagy RL-es sabjája ami nem bolti de eladó?
  • ReszegKoldus
    Arról kéne nyilatkozni az érintetteknek, ami tegnap LD-ben zajlott, na az döbbenetes volt.
  • ToshiBá
    fekete oldalon

Nukernek : SF (SF mastery buffja a legzsírabb PvP re)
    Hyb : Tökmindegy (mindegyik nagyon jó BoT nak mondjuk van defbuffja)
    Healernek : BoT vagy Démon (BoT ruha 10 str-t ad meg 100 dmg-t Démoné 10 con. igaz ezek 2nd role után állnak fent de jó tudni)

BoT mastery buffja egy rakás sz*r. SF-é +100% speed és 100% critical 20mp re. Démon HP/VE elszívó skillel rendelkezik.

fehér oldalról nem nyilatkozom. Az nem az én asztalom.
  • ReszegKoldus
    Remek, csak épp azt nem értem miért. Te valami lightfoot leírásról beszéltél előtte, ezek meg questek. A lightfoot használata meg úgy megy kb. ahogy én leírtam.
  • HUNgarocell
    Ja és köszi szépen
  • Sixtail
    Minek kell neked a nevük?
    Tán kiírtod öket? Ahhoz túl sokan lennének...(lennénk...)
    Túl sokat pezsegsz már Ryo, nem tudom mi lett veled, én amikor megismertelek nem ilyen voltál... Persze változnak az idök, ugye?
    Na szóval jó tömeggyilkolást mindenkinek!

Six out! o.O
  • HUNgarocell
    #8058 Ezt neked üzenem ReszegKoldus
  • RYO123
    Lehet, hogy a te haverjaid rajtad röhögnek de az én haverjaim velem ;)
    szerettek Anonim-ak maradni ? game mi a nevetek ? vagy ha nem játszotok akkor nem kel ide írni.
  • NanoHun
    Hű de vicces.. :)
    Ezt hogy érted:"WT elég tré" ?
  • ReszegKoldus
    Esetleg ne fejlessze valaki helyetted a karaktert egy magasabb szintre, aztán onnan átveszed? Vicces... :)
    Szerintem ugyanúgy kell elosztani a pontjait kb. mint a melee hibridnek, sok str, dex a fegyverhez, ess,wis,con relichez. Csak a buffokat és a healt fejleszteni kell mint a kisangyal, hogy ki legyen egyensúlyozva a const büntetése. Aztán még FD1 előtt még egyszer újraosztani. Persze a WT az elég tré, de te tudod

Lightfoothoz meg nagyon érdekes lehet ha találtál leírást HUNgarocell, nyomd meg azt a számot, amelyikhez betetted a skillt és utána az ALT billentyűt, majd mozgasd az egeret az irányításhoz, ha ezen kívül más is van a leírásban, téged átvertek.

• NanoHun
    Healert és kéne stat....
  • NanoHun
    Tusy eldöntöttem WT-t csinálok
  • HUNgarocell
    Miért nem tudom használni a lightfoot-ot(ügye az a gyorsfutás)? Mit kell tennem ha HD-s vok és használni akarom? Már találtam egy leírást de nem értettem naon
  • NanoHun
    Akkor azt mondod Beggar?
  • LordTusy
    egyikkel sem jársz jobban...mind kesztyűt használ,ugyanazok a skillek,stb...max annyiból lehetne jobb a Koldus ,ahogy már ReszegKoldus mondta, hogy a törzsi buffja 10es szinten 200hp-t ad és ezzel valamilyen szinten kiküszöbölheted a felezett const.Wu-knak, ha jól tudom HD-khoz hasonlóan nincs törzsi buff shaok buffját meg nem ismerem.A koldus mellett állhatnak még a piszkos anyagiak is, mert mindig a beggar volt a legolcsóbb.
  • NanoHun
    Csak azt mondja meg vki melyikkel járok jobban...
  • NanoHun
    de még a WT is szóba jöhet
  • NanoHun
    Hát nekem a Beggar meg a Shaolin tetszik csak nem tom eldönteni (és ezt a f*szát vissza vonom mert látom ezen lovagoltok...)
  • Dialosa
    hát BoT lenne a legjobb, de ugye azt kizártad.....

nem tudom pontosan milyen újítások jöttek, de szerintem amivel a legjobban tudsz haladni, az még mindig a healer vagy a hybrid warrior stattal!
    az meg hogy melyik klanbol választod, az szerintem tetszés kérdése, olyat válassz ami tetszik, ami érdekel, vagy olyat amivel tudsz csatlakozni a haverokhoz, barátokhoz
    ha eldöntötted, akkor érdeklődj statok felől, biztosan mond valaki egy "f*szát"
  • NanoHun
    Na igen ezt kifelejtettem!!(sry)
    Amire használni szeretném: grindelés lehetőleg erős legyen és gyors...
  • Dialosa
    a "legfaszább" pedig a BoT.....
    mellesleg jó lenne tudni miben legyen az a healer fasza, mert ez kb olyan így, mint "mondjátok meg melyik a legjobb kari?"

szóval szerintem írd le mit szeretnél vele, aztán biztosan fognak javasolni egyet!

jó játékot mindenkinek!

(RYO s témához direkt nem írtam....)