9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello! Vki el tudná mondani h healernek mire rakjak pontokat most OC1 wutang😊)). Köszi elõre is.

ok kossz
Jó lesz, de néha péletre is adj azért, mert különben állandóan meditálnod kell majd. (Én a játék elején 2 str és 1-1 dex és con-t adtam kb. RL szint eléréséig, utána áttértem a 3 str 1 dex osztásra - nem biztos, hogy ez a jó, de nekem bejött)

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

amugy heavenly deamon warrior..
Én a nukeremet jol elosztottam ezert kezdtem egy uj karit ami mar warrior lesz. Úgyhogy elõre kérdezem annak is jo a 3str 1dex majd vagy mashogy kell majd osztani?
Hát hybrid nuker, sztem ha 2 fõ nuke kivan maxolva neki akkor pvp-ben még heal se kell, mert hybrid azért elég erõs hogy állja a sarat warrior ellen is egy darabig... speed fontos voszont, szal folyamatos futás meg para nuke és akkor bárkit meg lehet verni pvp-ben. 😊 Nuke-ja nem erõsebb mint nukernak, viszont ahogy mondtam tovább bírja pvp-ben, persze fc nuker-ek azért már erõsebbek mivel wis-t hamar maxolják és raknak azért str-re is meg con-ra addigra.
Viszont hybrid nuke-ja pve-re nemjó csak pvp-ben, legalább is én ezt tapasztaltam...

asd

skrimer
Ahogy mondod Partvisnyél!!Amit még hozzátennék,hogy van olyan hibryd amelyik nem közelharcra gyur hanem warázslatra mint a Nukerek.neki annyiból jó ,hogy healolja a kis életét ha kell.Viszont nemtudom,hogy erösebb-e a lövése egy hibryd nukernak,mint egy rendesnek.

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

3 str-1 dex, ez legyen a fõ csapásirányod
SZiasztok Bocika battya vok és megkerdeznem h ill azt szeretnem megtudni h sacred flowernel mit hogy osszak ha harcos szeretnek inkabb lenni. Egy ket skillt is mondhattok h mit erdemes huzni THX
ok kossz
Ha jól emlékszem kétszer oszthatod újra. Egyszer amikor role-t választottál és még egyszer FD1-es szint elérése elõtt. Ezután már csak pénzzért (valódi pénzzért) vehetõ cuccal lehet újraosztani.
Nukerként legyen valamennyi életed, kb. 2000 VE-d (már nem emlékszem ehhez mennyi ess. pont kell), a többi mind mehet wisdomra. Akkor vagy jó, ha minden lövésed talál, akkor akár piros mobokat is tudsz írtani.

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

amugy nem a masteryre gondoltam hanem pl az essence meg a wisdomra😊
a skillpontjaimat csak egyszer lehet ujraosztani?
Ha a mastery pontokra gondolsz, akkor a bracer mastery-t húzd ki maxra, a többit pedig tartalékold. Remélhetõelg majd eljutnak a fejlesztõk odáig, hogy lesznek advanced mastery-k. Akkor kelleni fognak a pontok.

Nuker lettem végre😊 Amikor a fegyverhez már elosztottam a potntokat azután hova osszam a többit?
kossz😊
Minden klán bázison van egy NPC, akinél be tudod váltani a dolgaidat contribution pontra. HD-knál a fõ templomhoz vezetõ úton jobb oldalt áll valahol.
A Nuker lõni tud, méghozzá jó erõset, viszont a közelharctól távol kell maradni, mert nem nagyon bírja ha verik. Wisdom és ess. kell neki, meg némi élet.
A hybrid közelharcos, csak nincsenek olyan erõs skilljei mint a warriornak. Cserébe viszont tud buffolni és gyógyítani, így jól tud egyedül is grindelni.

jah meg clan contribution-t hogy szerzek?
Oc3-ason sikerult a quest😊 hol valasztom ki hogy healer, hybrid, warroir v nuker legyek? es elmondanatok h a hybrid es a nuker az mire jo pontosan?
Yosimicu
Azt peace módban tudod elolvasni feltéve ha klánodhoz illõ könyvrõl van szó, és fél óráig valamilyen szinten növeli a kapott skillXP-t. Több féle van, valamelyik csak 30k-t ér de van nagyon értékes is(persze ez a ritkább) Asszem a 10/5 ös a legnagyobb de javitsatok ki ha rosszul tom.

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

kaptam ilyen Manual Wu Tang meg Sacred Flower Beginner (III)-at ezek mire jok?
Team Speak, Ventrillo.
Hali mindenkinek !
Szeretnék egy kis segítséget kérni nem tudnátok nekem egy olyan programot ami nem terheli le a gépet játék közben és mikrofonon tudnék beszélgetni mással????????
Nagyon kéne !!!
aha... zsir! kossz a helpet!😊
Yosimicu
Csavaros kérdés de asszem értem mit akarsz<#idiota>. Ha jól sejtem arra gondolsz hogy van-e olyan klán ahova hamarabb be lehet lépni.Igen va a Sacred Flover és a Beggar klán már LvL6 nál engedéyezi a belépést, de 1-2 rucin és ephit-en kívül nem kapsz mást az esõ skill-jeidet mindenhol GC1-en azaz LvL13 on kapod meg. Ha jól sejtem démonokhoz akartál csatlakozni, oda a leggnehezebb a felvételiquest. Szerintem LvL21 alatt nincs sok esélye az embernek ha csak nem segítenek,23-on érdemes tróbálni akkora szerintem elég tápos a kari, hogy gond nélkül megcsinálja.

Atkamon
hamarabb lesz mi?

figy... van olyan kaszt ami hamarabb lesz pl sacred flower mint heavenly deamon?
hierro86
Érdekes ez a kasztnak megfelelõ pontelosztás, mert a Red Phoenixnél a wisdom és essence pontokat kellene nyomni, viszont csomó pusztakezes technikát tanulok, ahhoz fel kellene tudni venni a kesztyût, ehhez meg magas strenght és dex pont kell. Na ilyenkor mi a jó lépés? 😊

Atkamon
Opening Chi 1...

jo kis jatek😄 egy szint alatt osszegyujtok 1000goldot es kov szinten elkoltom quest itemre lol😄
sziasztok

letöltöttem a telepitöt, feltelepitettem, megvártam mig patcheli magát /közbe megkajoltam 😊/, elinditom, és várom hogy elinduljon rákészülve és akkor dob nekem egy olyat hogy "Game hack macro detect. Game closed."

most mitörtént?

Valaki PLS!!

MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD

ok kossz. es mi az az oc1?
Yosimicu
Mind a 6 klánon belül van 4 kaszt -healer-hybrid-warrior-nuker mindegyiknek más-más arányu pontelosztás kell. Azt hogy meik kasztba akarsz tartoni Oc1 en tod kiválasztani, de persze csak ha az adott klán-nak a tagja vagy. OC1-ig én a 2str 1 dex 1 cons ot ajánlom meg néha 1-2 ess onnantól úgy is vátoztathatsz ha a kasztodnak nem megfelelõek a stat pontok. (újrapakolhatod õket)

Hali!
olyan gondom van, hogy vista alól nem akar mûködni a játék. XP alatt simán futott. Tud valaki megoldást?
sziasztok!
Én most kezdem a játékot és a Black Clanbol egy Heavenly Deamont szeretnék indítani. Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni, hogy mire osszam a pontjaimat. Elõre is kössz😊
Yosimicu
KEKEKE ez nem a WOW, ehez még botprogi sincs max buffoló progi de elvileg az is illegális.

heh? Miaz a trainer? 😄 Ez ingyenes game... letöltöd -> játszol

asd

kódot trainert nem tudtok?
nem tudtok egy trainert hozzá?
Sziasztok
A fórumot eddig is olvastam, de nem szoktam beírni, ettõl függetlenül aki Bardon játszik sztem majdnem mindenkit ismerek és ismer.
Ezután ha esetleg tudok segíteni valamiben akkor állok rendelkezésetekre, mind itt, mind Bardon.

Jó játokot mindenkinek!

na ez úgy van Nirvánán hogy a legolcsobb kari a beggar csaj az tuti...a wu-tang,shaolin,hd a legdrágábbak 😞 bot,sf,beggar olyan kozepessek! fd ig szertinem +4 untig elég és sm +5,gb +6, ec tol meg már sztem amilyet vesztek vagy csináltok! én ilyen elven játszottam és most FC-n is csak +7eseim vannak 😊 inkább veszek jo cuccokat meg lvl5os elixireket minthogy elcsesszem a be-t meg a pénzem fegyokra csak hogy jobb legyen az imidzsem 😊 azzal játszok amim van! mivel 15 polearmot már eltortam szoval én inkább veszek +7,+8,+9eseket 😊 ! mindenkinke további szép napot és sok magyar van Nirvanán is,tobbnyire shaolinok de láttam pár sf,hd-t is 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Szia Fed! Kb. 2 naponta át szoktam nézni a piacot, ez alapján írtam le a tapasztalataimat. Persze a kínálat állandóan változik, de BoT ruhákat jóval gyakrabban látok mint HD-t és nem olyan magas áron. A HD nõiben igazad van, az tényelg nem annyira drága - a többihez képest persze.
Fegyvert pedig szerintem minden klánhoz talál az ember, ha rászán egy kis idõt a keresésre, spear, degger, staff, polearm - szokott lenni, szépen refine-olt is, meg alapanyag is. Persze sword, meg saber több van, de drágább is.
Medit, stepset pedig jóval korábban vesz az ember, mint Mansion/WT ruhákat, vagy +6 ill. nagyobb fegyvereket, aki pedig nem olyan rég kezdte a játékot, annak igenis számít, hogy ez 500-700k/db, vagy 2-3 milla. Legalábbis engem nem vetett fel a pénz kezdõ koromban (nem mintha most valami Krõzus lennék).

Yosimicu
Gatheting Chakra?? Most revolving chakra vagy gathering chi ? ha gathering valszeg azért mert kitanultál minden shao basic skill-t és majd csak a kasztválasztás után kapsz újakat LvL25-ön azaz Opening Chi 1 nél.

Hali mindenkinek tudnátok segíteni nekem van egy solinom és gathering cakra 7-es és nem enged tanulni semmit de fizettem is az öregnek
Jahh és még egy mire tudom használni a Fir Tree Sedling –et???
ZzoleE
Hi! én az összes létezõ clánt és role-t kipróbáltam és mind1ik nagyon jó , ha tehetném mind1iket elvinném legalább FD-ig 😛
de sajnos erre nincs lehetõség 😊
azt tudom ajánlani, hogy a youtube-n nézegesd a videókat!ott van minden klánról vidi, hátha v.melyik megtetszik...

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Partvisnyél...nemtom mennyire vagy járatos Wild Tower/Mansion ügyben, de a Brother Hoodos rucik majdnem olyan drágák mint a Demon MALE rucik. A Demon FEMALE sokkal olcsóbb mint a BoT female. A steps meg a medi meg 500k eltérésûek, szerintem ne a ruhák, medik és stepsek ára miatt döntesetek, hanem a klán jellegzetességei miatt. A shaolin Mansion jacket is 20 milla, csak mint a demon, a steps meg a medi meg jelentéktelen ilyen árak mellett. És sokkal több fegyvert lehet ezálltal szerezni, ha sok Demonv vagy Wu tang van, tehát ez is +pont a népszerûbb klánoknak.

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Atkamonnak igaza van, de azért javaslom arra is gondolj, hogy késõbb a karakter fejlesztéséhez szükséges dolgok (medi, steps, ruhák) eltérõ árúak. <#nezze>
Wu Tang-bõl és Démonból elég sok van, ezért az õ cuccaik nagyon drágák. Szerintem a Beggar a "legolcsóbb" karakter (😛), fõleg ha csaj, de a Broderhood cuccok sem olyan vészesek és ezekbõl van is kínálat a piacon. Shaolin és Flower ruhákat szintén elég ritkán látok mostanában és akkor sem olcsón.
Ezek persze nem fõ szempontok, de azért megfontolandók.

Atkamon
igazából mindegyik klán jó... olvasgass róluk a faq-ban, és azt válaszd ami a legjobban teccik

Hali mit érdemes inditani? a Hevenly démon jo?
Nekem is ..