9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Viszont hybrid nuke-ja pve-re nemjó csak pvp-ben, legalább is én ezt tapasztaltam...
asd
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
Nukerként legyen valamennyi életed, kb. 2000 VE-d (már nem emlékszem ehhez mennyi ess. pont kell), a többi mind mehet wisdomra. Akkor vagy jó, ha minden lövésed talál, akkor akár piros mobokat is tudsz írtani.
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
A Nuker lõni tud, méghozzá jó erõset, viszont a közelharctól távol kell maradni, mert nem nagyon bírja ha verik. Wisdom és ess. kell neki, meg némi élet.
A hybrid közelharcos, csak nincsenek olyan erõs skilljei mint a warriornak. Cserébe viszont tud buffolni és gyógyítani, így jól tud egyedül is grindelni.
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
Szeretnék egy kis segítséget kérni nem tudnátok nekem egy olyan programot ami nem terheli le a gépet játék közben és mikrofonon tudnék beszélgetni mással????????
Nagyon kéne !!!
letöltöttem a telepitöt, feltelepitettem, megvártam mig patcheli magát /közbe megkajoltam 😊/, elinditom, és várom hogy elinduljon rákészülve és akkor dob nekem egy olyat hogy "Game hack macro detect. Game closed."
most mitörtént?
Valaki PLS!!
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
olyan gondom van, hogy vista alól nem akar mûködni a játék. XP alatt simán futott. Tud valaki megoldást?
Én most kezdem a játékot és a Black Clanbol egy Heavenly Deamont szeretnék indítani. Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni, hogy mire osszam a pontjaimat. Elõre is kössz😊
asd
A fórumot eddig is olvastam, de nem szoktam beírni, ettõl függetlenül aki Bardon játszik sztem majdnem mindenkit ismerek és ismer.
Ezután ha esetleg tudok segíteni valamiben akkor állok rendelkezésetekre, mind itt, mind Bardon.
Jó játokot mindenkinek!
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Fegyvert pedig szerintem minden klánhoz talál az ember, ha rászán egy kis idõt a keresésre, spear, degger, staff, polearm - szokott lenni, szépen refine-olt is, meg alapanyag is. Persze sword, meg saber több van, de drágább is.
Medit, stepset pedig jóval korábban vesz az ember, mint Mansion/WT ruhákat, vagy +6 ill. nagyobb fegyvereket, aki pedig nem olyan rég kezdte a játékot, annak igenis számít, hogy ez 500-700k/db, vagy 2-3 milla. Legalábbis engem nem vetett fel a pénz kezdõ koromban (nem mintha most valami Krõzus lennék).
Jahh és még egy mire tudom használni a Fir Tree Sedling –et???
de sajnos erre nincs lehetõség 😊
azt tudom ajánlani, hogy a youtube-n nézegesd a videókat!ott van minden klánról vidi, hátha v.melyik megtetszik...
...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Wu Tang-bõl és Démonból elég sok van, ezért az õ cuccaik nagyon drágák. Szerintem a Beggar a "legolcsóbb" karakter (😛), fõleg ha csaj, de a Broderhood cuccok sem olyan vészesek és ezekbõl van is kínálat a piacon. Shaolin és Flower ruhákat szintén elég ritkán látok mostanában és akkor sem olcsón.
Ezek persze nem fõ szempontok, de azért megfontolandók.