9dragons
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!
Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker
Rendes embereket szivesen felveszunk. (Ha nem rendes, agyõ, volt már hogy egy egész band repült emiatt).
Feket oldalon a Fekete Sólymok szintén mindhárom fajból 1-1 bandet tömörítenek. Ezen az oldalon nem vagyok annyira ismerõs, korábban volt több más magyar csapat is, mostanában már csak a Hun_Thai-t (...) látom néha.
A Holtpont szívesen lát bárkit, aki képes betartani az elemi udvariassági szabályokat és már elérte az RC10-es szintet.
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)
NLZ - Asura serveren van Wu-Tang Clan.
GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]
tudnátok nekem segíteni nem tudom hogy kell megcsinálni a Shaolinnál a futás questet elakadtam kérlek segitsetek !!!!!
Az SVS lényege, hogy egy hero band megszerzi, és meg kell tartania. Más bandok, szövik támadhatják meg, és amíg a tiétek, addig van 1 váratok. KB ennyi. a Bardon már vagy 10x kitisztítottuk, de sosem lett a miénk...nemtom miért...ha tudnád pls mond el, mert senki nem vágja Bardon, jó lenne tudni ^^
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Pár napja nekem is gondom van a bejelentkezéssel, bár engem inkább be se szokott engedni <#levele>#levele>
Szerintetek mi lehet a baj? Új a gép. A progi a hibas, a windows, vagy hardverhiba?
Ha nem mûködik, akkor a 9Dragons forumon kérdezõsködj,hátha tud valaki segíteni.
Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.
Mi lehet a gond?
AMD AthlonXP 2500+, Abit NF7, 1GB RAM, Asus ATi 2600XT, WinXP SP2
Vista alatt hogyan lehet elindítani a játékot? Nekem sehogy sem sikerült. XP-n tökéletesen mûködik.
Asura szerveren alakult Wu Klán!
EW-az nagyon poén még a healernek is iszonyat sokat ad 😞((
Bossokat meg mostmár csak távolról figyeljük , de akkor már dobna cuccokat is <#falbav>#falbav>
Six nemvolt jobb de 1 órával késöbb lehetne kb mint a war
<#violent>#violent>
Halalszarny EC1 Strategist Beggar (&Borlovagok@Holtpont)
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1.felmeek az oldalra és play
2. start
3. belépek a felhaszniba
4. kiválasztom a karit (már csináltam)
5. betölt és utána semmi és csak kilép a bejelentkezéshez ez mér van ???<#conf>#conf><#conf>#conf>
És igen reggel még a fü se nö, tehát a géped szabadságot vehetett ki^^
Lol HL, mié jobb volt az éjjeli 2 - 4 órás dupla? ^^
Hehe, na benézek én is a gameba...
Amúgy a 9D fórumon azt írják, hogy server maintenance volt, meg hogy ki van javítva a boss bug 😞 + nagyobb EWket is kapunk, de mint mindig : Acclaim working on it! <#nevetes1>#nevetes1>
\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"
A tegnapi duplát én is lekéstem, mert a hülye kírásuk megtévesztett <#rinya>#rinya>
Tegnapi dupla meg megint 5 kor volt és emiatt Gm-ek pusztuljatok ^^
Halalszarny EC1 Strategist Beggar (&Borlovagok@Holtpont)
LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83
Prbáld amit Leon mondott, kapcsolj ki minden progit (akár egyenként,hogy megtudd melyik zavarja a GGt).
Ha nem akarsz véletlenül kikapcsolni egy windowshoz szükséges progit, akkor így is megoldhatod :
Szelektív indításmód :
1.Start gomb : Futtatás : írd be ezt : msconfig
2.A megjelenö ablakba : Automatikus indítás : összes letiltása (vagy egyenként is kikapcsolhatod öket,hogy meglásd melyik a problémás progi)
3.A megjelenö ablakba : Szolgáltatások : elöbb "az össz microsoft szolgáltatások elrejtése, aztán összes letiltása (itt is birod egyenként)
4.Alkakmaz és ok
5.Restart a gépnek
Ezzel minden automatikusan induló programot eliminálhatsz, hogy meglásd, nem e ezek zavarják a mindig kötözködö GGt.
A vissza állításhoz válaszd a "Szokásos indítási mód"ot ugyanitt.
Remélem megoldod.Sok sikert!
Ilyen lehet a netlimiter ( néhány GG panaszkodik rá ) például.
Kezd el kilõni a futó alkalmazásokat egyenként és amikor egyet leállítasz próbáld indítani a játékot.
Lawless ne beszélj butaságokat 😉
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"A game hack or macro detected. 9dragons will be closed."
Most telepítettem fel, patchelte magát. Aztán miután rányomok a startra a betöltõ képernyõnél kiírja és kilép.
A fehér szövetségbe RC10-tõl (és az alap udvariassági szabályok betartásával) lehet belépni, addig mindenki el tudja dönteni, hogy tetszik-e a játék, vannak-e vele távlati tervei vagy nem. Ha elérted és még mindig tetszik, akkor keress engem, vagy Zseblampat.