21072
  • ReszegKoldus
    Bár nem tudom Lengepenge ki és honnan tudja ki vagyok, te se tudom ki vagy ,de nem ezek a fontos dolgok. Egyébként nyugodtan rákérdezhettél volna, ha feltételezted, megmondtam volna, hogy fogalmam sincs ki az a Lin. Én nem akartam és nem is akarok senkit semmire nevelni, a "beszólásokról" meg igazából a normális, döntő többség tudja, hogy nem rosszindulatúak.
    A többi meg
    Tudnék rosszindulatú is lenni, de minek? Csak egy játék
  • BrightSky
    Hmmm, Lin
    Eddig csak feltételeztem, hogy te vagy ReszegKoldus néven. Mindig is imádtam, amikor beszóltál nekem, de elfogadtam, hogy az életre akartál nevelni.
  • ReszegKoldus
    Nagyon ügyes vagy!
    Talán az fejezze be a témát, aki elkezdte, én csak reagáltam 1-2 dologra, ez gondolom nem tilos, még ha neked nem is tetszik, nyilván ami ide kerül, arra itt reagálok, nem máshol. Amit leírtál az a másik oldalról is igaz, nem tudom mi alapján kéne nekem azt elhinni és nem ezt.
    Talán azért nem beszélünk a játékról, mert már teljesen ki van merítve a téma, nincs miről beszélni...ja, de, már lassan egy hete megint van partybug
    Szörnyülködjetek nyugodtan tovább!
  • Lengepenge
    Régi olvasója vagyok a fórumnak, a játékot se ma kezdtem. Hozzá még nem szóltam, de most igazat kell adnom Dózernak. Legyen már elég ebből!
    Szóljon a fórum a 9Dragonsról. Lin és DSun menjen oda elvbarátaival, ahova akar, élje ki magát ott.
    Amúgy a kisfilmről annyit röviden: baromság. Egy keresztény teológián tanítok, együtt szoktunk néha szörnyülködni a kollegákkal az ilyen szennyeken. Főleg, ha hallgató szájából hangzik el hivatkozási alapként. Korunk vidiótáinak elég, ha valaki öltönyben egy könyvespolc előtt beszél valamiről, azonnal hitelesnek fogják fel. Javaslom mindenkinek megtekintése Siklósi Szilveszternek Az igazi Mao című filmjét.

Elnézést, hogy eltértem a fórum tartalmától.
  • Lawless #8841
    sziasztok megint segítséget kérek de ezútal a játek megy meg minden csak nemtudok a 14ik karimmal 2nd role lenni mert 1 questem bugos! akartam írni 9d oldalán a Report a Bugba de nemtudom hogy hova kell írnom a budos annyukat is legyalázom ha rájovok! pls segítsetek ha teszem h new topic kidob :( ! thx elore is!
  • ReszegKoldus
    "A videót nem szeretném kommentálni,csak annyit fűznék hozzá,hogy újra láthattuk egy közösség borzalmas oldalát."
    Így van, pedig annak a közösségnek is van szép, napfényes oldala, ami...fogalmam sincs hogy mi az
  • LordTusy
    Igen játszik,majd szólunk,hogy kerested és ha akarja küldi a nevét.

Law nálam gond nélkül futott a játék egész délután.

Free,mint legtöbbször most is egyetértek veled, Bomb jól fogalmaz.

Dózi: Ámen!
    Ez egy meddő vita,amit nem hiszem,hogy mi fogunk megoldani.A probléma valójában maga az emberi természet.Az emberi faj legjobb és legrosszabb tulajdonsága a sokszínűsége.Lehetetlen két egyforma személyiséget találni,ebből következik,hogy egymás megítélésében lehetetlen egyetlen egységes véleményt alkotni.A játékban mind ugyanahhoz a népcsoporthoz,a kockákhoz,tartozunk és ha már úgyis egy csónakban evezünk (i love szarklém) ne vágjuk fejbe egymást az evezőkkel.

Gyurci csak egy apró malőrről akartam dumálni,de a dolog nem kapott nagy vízhangot,úgyhogy én sem erőltetem.Ettől függetlenül nyugodtan PMelhetsz,rég hallottam felőled (néhány in-game szót leszámítva).

Sun az csak pénz...ráérsz vele.A lényeg,hogy,amint tudsz gyere vissza és csatlakozz a megújult,kisebb vérfrissítésen átesett FS-hez!
    A videót nem szeretném kommentálni,csak annyit fűznék hozzá,hogy újra láthattuk egy közösség borzalmas oldalát.Csak hét percig néztem,de leszűrtem a lényeget.A magyar történelemben is találhatnánk hasonló ocsmányságokat...

"tusy off"
  • zozoalma
    HEllo

Valaki megtudja mondani hogy Bloodraven jatszik e meg ?

Jólenne tudni mivan vele :D

jó játékot
  • Lawless #8837
    Hellotok
    megy most valakinek a game? mert nekem Nirvana,Bardo semi se akar elindulni...elkezdi h Login server aztán Game server és úgy 15-30mp várás után kidob! mi a fuck ez? 2-3 korul még játszotam rendessen!
  • Dialosa
    az én hozzászólásom nem a témához kapcsolódik, hanem Bomb "fogalmazásaihoz"
    a téma nem érdekel.....

üdv.
  • ToshiBá
    Őszintén...

Elegem van ebből a témából. És az az érzésem, hogy rajtam kívül sok más embernek is.

Nem fogom részletezni mi mindent tudnék művelni az emberiség nagy részével. Pedig elhihetitek, hogy néhány magányos pillanatomban elkapnak brutálisabbnál embertelenebb ötletek. De ez az enyém. Ezt nem fogom senkivel sem megosztani. Egyszer talán egy másik világban kiélhetem majd magam.

Addig marad a pusztítás élvezete a játékban. És azoknak az embereknek a társasága akik közt lehetnek zsidók, cigányok, sárgák, fekák,... LESZAROM! Az ott egy közösség ARC nélkül. EZ PEDIG ANNAK A KÖZÖSSÉGNEK A FÓRUMJA!!! ÚGYHOGY NYUGI LEGYEN MÁR AZ *ST*N B*SSZ* MEG!

Köszi! ^^

Utóirat: Lehet kövezni, meg utálni emiatt a hozzászólás miatt. Elfér a cyberhátamon.
  • Dialosa
    őszintén mondom, irigyellek! (ez volt az első gondolatom a hsz. ed olvasva)
    +1
  • bomb1111
    Keresztény,Római Katolikus vagyok,mely vallás földi léte egyenesen Názáreti Jézus Krisztus tanitásaira épűltek.Ha az ő tanításaiban egyetlen vonatkozást is találtok,mely a faji,vallási,etnikai megkülömböztetésre utal-buzdít,kérlek világositsatok föl.Lévén hogy ezirányu érveket nem fogtok tudni fölhozni sem az Ószövetségre sem az Újszövetségre hivatkozva,engedjétek meg hogy ezt a videóklippet is a "többi" közé soróljam.Most nincs kedvem pontról pontra lebontani a filmben megjelent idézeteket(lebontani-megmagyarázni nem megcáfólni) csak annyit mondok hogy nem minden ami röpűl,madár,és annak idején Jézus Krisztus nem a Keresztényeket avagy a nemkeresztényeket akarta megváltani a halálával,hanem az EMBERISÉGET.Ha most népközösségek bűneit kéne fölsorólnunk,nem lenne elég 10 fóromnyi hely.A félreértések legfőbb oka a hibás fordítás.Én 3 évig tanúltam a héber nyelvet egy izraelita paptól,(bocsánat,rabbi)csupán azért hogy a Pentateukhoszt eredetiben próbáljam végigolvasni-megérteni.És az eredmény ? Az ószövetség első tekercse végigolvasása után,(miután persze magyarúl már végigolvastam mindt az öt tekercset)még nagyobb lett a köd mindt azelött,márami a részleteket illeti.Csupán a főpontok egyeznek az eredeti héber és a magyar változat közt.Az általad megjelőlt videóklipp meg a részletekre öszpontosít.Részletek melyek fölött még mai napig sem jutott közös nevezőre a "világtörténelem"Ezért idéztem Napoleon történelemre vonatkozó megjegyzését az ezelötti (8796)hozzászólalásomba.

Dominus Vobiscum
    Et cum spiritu tuo

Elnézéseteket kérem hogy az ilyen jellegü hozzászólalásokat nem hagyom ki,de mindamellett hogy kamelem a filozófikus teret,talán tanúlságosabb is mindt a 9d-s mobok kinyírási tehnikája.
  • kalidor
    A régi install cuccok nem müködnek már egyáltalán. Olyan install filet kell szerezned, ami már alapból tartalmazza a 45-50-es patchokat, vagy nem fogja tudni hozzá le tölteni a több patch-t.
  • VérGyurci
    Csütörtök estig biztosan nem leszek Tusy, az egyetemről írok, itt pedig nincs 9D :) A fórumot nézegetem, itt elérsz.
  • ReszegKoldus
    Az ilyen és ehhez hasonló videókat, kivetítőkön kéne lejátszani világszerte, éjjel-nappal, hátha felnyitná a sok agymosott szemét. Egyébként nem kell szidni semmilyen népcsoportot, ezek a videók magukért beszélnek, aki megnézi, talán átgondol egy s mást.
  • DSUN
    Sziasztok!!!
    Rég nem mutatkoztam már jó ideje, vszínü visszajövök pár napon beül :D
    Tusy bocsi a félbehagyott törlesztésemért..Visszajövök és törlesztek, nem felejtettelek ám el.csak elég sok dolog összejött...
    Visszaolvastam fórumot, nem is nagyon akarok hozzá véleményt írni, de azért ezt a videót ajánlom mindenkinek...:

http://www.youtube.com/watch?v=CVXZxkd2la8&feature=related

Nem szeretnék semmilyen népcsoportot szídni, mindenesetre érdemes dolgok bizonyos dolgok után nézni!!
    Még1szer, ajánlom figyelmetekbe a linket(az még hazsnosasbb ha az egész filmet végignézed, az 1ső résztől)
  • LordTusy
    Nekem az új install nem akart működni,elvileg a régiek jók.
  • Lawless #8827
    Csátok,csak annyit szeretnék kérdezni hogy mi tévo legyek ha kitoroltem a wint és újrajátszottam...beinstaláltam a 9D-t és nemakarja lehúzni hozáá a patchokat....lehet azzal a baj h ezt az instalt már 2éve húztam le amikor keztem? aztán meg újra leakartam húzni a telepítését a 9D szucklaim oldaljárol de megált 144MB-nál Firefox-ban szóval most se így se úgy nemtudom megcsinálni! pls ha valakinek volt ilyen gondja és megoldodott rajtam is segíthetne....thx elore is mindenkinek a hozászolasokat!
  • LordTusy
    Csak nem...
  • ReszegKoldus
    Szerintem úgy oldódott meg neki, csak előbb kérdezett, aztán "gondolkodott". :)
    Bár a két hozzászólás idejéből akár még azt is kinézem, hogy visszasétált LD-n keresztül :D
  • LordTusy
    Nano lesz majd olyan RTD is,ami "teleportál" egy másik térképre,ha megcsináltad a küldiket visszakerülsz a kiindulási pontra.
  • ToshiBá
    LS5 ös karakterrel nem szenvedni. Végigséta
    max 100x meghalsz de nem buksz semmit. =) woooo... ejejj. hát már tudom miért nem akarok színi többé..
  • NanoHun
    thx nem kell...
  • NanoHun
    Valaki értem jönne a Northen Sea Icy palace-be mert ls5-ös kiskarimmal nem tudok kijutni
  • Sixtail
    chocolate
    Azt hiszem...
  • NanoHun
    hellosztok!
    az unrevaled love questbe mit kell írni vagy melyik részt valaki írja le lécci.
  • Dialosa
    szóhoz sem jutok.....
  • cucu00
    Beszéljetek inkább Gről. Én személy szerint sokat harcoltam vele, a nukerével, de mindig tiszteltem, nagyszerű játékos volt. Sajnálom, hogy abbahagyja. A második videója hatalmas, nem tudom elégszer megnézni. :P És miért baj az, hogy Pik segített neki?
  • lolkaésbolka
    Meglepődtem a videón. Főleg az tetszik benne, hogy a végén én is szerepelek benne. Épp haveromat vártam BP-n, hogy tradeljünk
  • bomb1111
    Ej te RYO123,RYO123 !
    Ha a amonitór védelmében próbálsz érvelni......akkór én tévedtem.Ha a játékra érted,tuti igazad van.De próbálj meg érthetőbb lenni mert talán fálreérthetjük a nagyrabecsűlt hozzászolásaidat.Látod ? itt az egésszünk közűl Dózer a legbőlcsebb.A fórum lényegére öszpontosít.De annyit megsugok neked kedves RYO123 hogy egy Dóseréhez hasonló jellemü ember,nagyon csúf tud lenni ha a pohár betelt.Ha az én hozzászólásomra értetted a megjegyzésedet(elnézést ha én értettem félre) akkór az én hozzászólásaimat (ami offtopic) többet ne olvasd mert úgysem érted.Nem véletlenűl fejeztem be az elöző hozzászólásomat a "Következne" kifejezéssel.Ez egy feltételes fogalmazás.Amit fólytathatok avagy nem.Mi a folytatás föltétele ? Azt csak én tudom biztosra,mások csak sejthetik.

Szép jóestét mindenkinek !
  • ReszegKoldus
    Témán kívül?
    #8811...
  • RYO123
    ez most témán kívül ez a videó amit Gforce készített KURVA JÓ..engem "meghatott" nem érdekel ki mit mond egyik legjobb barátom/volt. Remélem azért egyszer kétszer fel fel jön..nélküle BP valahogy nem lesz BP.
    http://www.youtube.com/user/Gforcee1
  • RYO123
    pff de szar xD még mindig erről van szó ? hahaha mozduljatok már ki gép elöl haha lol/ Tőlem jöhettek mészároljatok le (ha tudtok) lol
  • ToshiBá
    hmmm. Gforce abbahagyta 9D-t... Akit ez érint sírjon/nevessen.
    Részemről : Úgyis visszajön egyszer. De a videó az faja amit csinált. Egyből nem levágós, hogy Piknik az akivel harcol.. =)
  • ReszegKoldus
    Na erről van szó...egy bizonyos "réteg" megírja a történelmet, aztán megeteti az emberekkel lásd #8806-os tündérmese.
  • bomb1111
    Szevasztok !
    Őszintén megvallva,nem akartam folytatni e témát mert a valós esetek hihető leírása hiányában,csupán szubjektív elbírálás áldozata lehetnék.Mégis miért folytatom ? Kedves Sixtail ! Egyet értek veled ami a nemzetgyűlölet indoka hiányát illeti,viszont az elmúlás érve nem egy nyomós ok amiért nem kéne feltennünk bizonyos kérdéseket a múlt-multunk irányába.Bizonyosan ismeritek azt a mondást miszerint az a nemzet mely nem ismeri a múltját,nem jogosúlt a jövőre.Mikór ennyire kiterjedt régiók multjáról beszélünk,a nemzet kifelyezést bátran fölcserélhetjük az emberiség(homo sapiens)kifejezéssel.Ez a megközelités nem veszi figyelembe az emberiség faji felosztását.Csupán elkülöníti a Homo sapiens sapiens-et a hominidák(hominidae)csoportjától.Hogy a bőrszín fekete,fehér sárga vagy vöröss,azt a genetika nagyon szépen,érthetően megmagyarázza-megmagyarázta.Ezért van az hogy mikór globálisan fogalmazunk,(emberiségről lévén szó)félre kell tennünk a faji osztottságot.Az hogy bizonyos fajoknál vannak "dominatív-hangsúlyozott"gének nem tagadható.Csupán példaként említeném meg nektek,ha van köztetek neonatológus(avagy jövendőbeli),hogy a magyar újszülött gyerekeknél még mai napig is föllelhető a "mongolfolt"A dolgok íly nemü áttekintése,áthidalhatja a hétköznapi értelmezését.Na jó,ezt lefordítom.Amíg meg nem tanulod a tizedes vessző értelmét, hajlamos vagy a vessző utáni érték elhanyagolására.
    Visszatérve a lényegre előre is bocsánatot kérek,a türelmeteket igénybe vevő terjedelmes fogalmazásért.Sajnos szükséges a bizonyos félreértések megelőzésére.Az elöző hozzászólásom leglényegesebb értelme a dolgok faji,nemzeti,vallási előitéletek mellőzése.Hogy ezt elérjük,rengeteg élettapasztalatra van szükségünk,amit emberi távlatban nincs hogy elérni.Itt megint egy talán banálisnak tünő hasonlat jút eszembe.Van egy torony,melynek a csúcsából teljes áttekintésre van lehetőség.Még senki ember,nem jútott föl a csúcsra de voltak emberek kik megtanúlták hogyan lehet elérni bizonyos szintet.Ha te,mint áttekintésre vágyó novice ellesed a mester tapasztalatát,már csak az ujabb fokozatok elérését kell kifűrkészned.Szóval azt akartam mondani nektek hogy e élet során volt alkalmam megismerni embereket kik a náci haláltáborokból tértek haza és még ők sem hitték hogy amint túlmentek az valóság,de a karjukon lévő tetoválás eloszlatta a kétségüket.Volt alkalmam olyan emberrel találkozni kik a Bajkál tó melletti munkatáborból tértek haza(illetve szöktek haza) és évtizedek után sem tudtak normális életet élni.Na én ezekkel az emberekkel sokat beszélgettem,sokat kérdeztem tőlük,és mindezeket összetéve a leírt történelemmel bátorkodtam némi álláspont megfogalmazásra.De megint hangsúlyozom,annyira aláaknázott ez a terület hogy a szakképzett történészek sem mernek egyértelmü leírást-magyarázatot megfogalmazni.De ami tény,hogy kezdve az ókori egyiptomtól egéssz a III ik Reich ig,kezdve az "Újföld" meghóditásátol egésszen a Szovjetumió épitéséig,mindig voltak bizonyos kritériumokra alapozott tisztogatási törekvések de egyik sem hozta meg a várt eredményt.És e törekvések legkézenfekvőbb kudarcának a bizonyitékai a cigányság.Ha visszagondolunk hogy még 1859 ben is voltak cigány rabszólgák európában,megfosztva minden nemü tulajdonjogtól kik azt sem ismerték mit jelent az enyém szó.......Ezért globálisan fogalmazva MI VAGYUNK HIBÁSOK.Azért hogy a rroma közösség némely(sajnos számottevő)egyede nem tudott fölzárkózni a mai-modern életvitelre azért már csak a rroma közösség vádólható.Úgyhogy a megoldás náluk van és nem a mi eltaszító álláspontunknál.

Egyelőre mára elég ennyi.(ez csak a bemelegítő védőbeszéd volt mert a fekete leves ezután következne)
    Elnézést a fárasztó terjedelemért.
    Szevasztok
  • ToshiBá
    Ryos részhez válaszom. Dóz nem fog PKzni SENKIT. Ő grindkari... ^^
  • lolkaésbolka
    Másrészt, erről meg senki nem beszél:

http://www.youtube.com/watch?v=B4QHhKR-WXs&feature=related
  • lolkaésbolka
    A népírtás nem jó dolog természetesen de ezt érdemes megnézni. Érdekes megközelítés.

http://www.youtube.com/watch?v=zLeo0Kyo8fY&feature=related

RYO, azok vagyunk, akik BP-n le fognak pk-zni.