9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anthraxus
miért írt valaki a nevemben???? Én vagyok az Zsömi az igazi sensei

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

csocso...most mellyik...igazi sensei...vagy tary? 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Anthraxus
Hello Lawless XD

Sensei_san (Shaolin Luohan monk) Franc tudja hanyas!

NLZ, ajánlom bátran neked és barátnõdnek a Fekete Sólymok Szövetséget, Bardón, black oldalon.
Rendes embereket szivesen felveszunk. (Ha nem rendes, agyõ, volt már hogy egy egész band repült emiatt).
vagy esetleg Nirvánán van 1 Shao band Zsíroskenyér...amiben csak magyarok vagyunk úgy 25-26 fele de kevés az aktív tag 😞 sajna 😞 így elvétve vannak magyarok a rossz oldalon is

értem, köszi!
Bardo-n a Holtpont a legnagyobb fehér oldali szövetség. Ebben WuT, Shao és Beggar band is van 1-1 db. Mostanában feltûnt még két magyar Shao band, de közelebbit nem tudok róluk, így fejbõl a nevüket se, csak, hogy vannak. Van a Sinobi Shade (remélem így kell írni 😄) nevû nemzetközi beggar csapat, amiben elég sok magyar van, szerintem legalább az aktívak fele.
Feket oldalon a Fekete Sólymok szintén mindhárom fajból 1-1 bandet tömörítenek. Ezen az oldalon nem vagyok annyira ismerõs, korábban volt több más magyar csapat is, mostanában már csak a Hun_Thai-t (...) látom néha.
A Holtpont szívesen lát bárkit, aki képes betartani az elemi udvariassági szabályokat és már elérte az RC10-es szintet.

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

A Band létszáma jelenleg 30 fõ. Ebbõl kb. 8-10 ember aktív és még kb. ugyanennyien vannak, akik be szoktak nézni, de nem játszanak olyan sokat, vagy van máshol nagyobb karakterük.

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Hi!
NLZ - Asura serveren van Wu-Tang Clan.
Tudna valaki egy részletes listát, hogy mely szervereken milyen magyar klánok vannak? Persze olyan klánra gondolok, amely bevenne egy kezdõ, de lelkes hölgyeményt és jómagamat. 😊
El kell menni a kezdõ városban a kõ oszlopokhoz, vagy hova az adott idõ alatt.
skrimer
Hányan vagytok Eu szeron shao bandbe?

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

Már nagyon rég volt, de ha jól emlékszem a megadott idõ alatt el kellett "vánszorogni" a falu kapujáig, majd vissza az õrhöz, aki adta a questet. Ha nem állsz meg közben egyszer sem akkor könnyen meg lehet csinálni.

Hali mindenkinel!
tudnátok nekem segíteni nem tudom hogy kell megcsinálni a Shaolinnál a futás questet elakadtam kérlek segitsetek !!!!!

Fed hát mondom totál fére vagyok belle 😊 ! annyit tudok hogy elmentem Nanchangba mert hívott a Leaguám mikor máskor dupla xp-kozben a rohadtak és kijott 1 jel! odamentem bementem a várba és a rosszak nemjutottak el még a feléig se...aztán kinyílt 1 ik szoba persz én a másik ajtonál álltam és mivel volt ott kb 60-70 ember a 5 ligábol és igen laggolt mire odaértm minden ures volt...rohadtak...de sokan kaptak olyan fehér deco-t! ennyit tudok tegnap is dupla xp kozott hívtak de Hangzhouba hgoy megkell támadni a rosszak várát...igaz már ott is voltam régen ott a végén valami nagy bossz volt...igen nagy! ennyi....mondom komolyan nemtom ezért kértem én is 😊

Law, sikerült megszereznetek a fortress-t??? 😮OO
Az SVS lényege, hogy egy hero band megszerzi, és meg kell tartania. Más bandok, szövik támadhatják meg, és amíg a tiétek, addig van 1 váratok. KB ennyi. a Bardon már vagy 10x kitisztítottuk, de sosem lett a miénk...nemtom miért...ha tudnád pls mond el, mert senki nem vágja Bardon, jó lenne tudni ^^

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Az h lehet h fine a bardo... vkit beenged?? mer engem még mindig nem...

Nah már 4 levelet küldtem nekik remélem mostmár meg tudják javítani...XD

Na ezt viszont nem tudom :-(
Pár napja nekem is gondom van a bejelentkezéssel, bár engem inkább be se szokott engedni <#levele>

És öö h tudják megjavítani ezt a bejelentkezek és dc fogad izét?XD küldtem már a supportnak e-mailt screenshottal meg mindennel de semmi... Még mindig ilyen dc van...

csotok...valaki elmondanná nekem mi az a Fortress vagy SVS vagyis mi a lényege...mert totál nemértem 😊 ! aki nemtudja inkább nemondja 😊 annyit tudok hogy 1ik nap megkell védeni a várunkat a másik nap megkell támadni Hangzhouban a rossz várat...!1xer már voltam és kb nyertunk mert bemehettunk 1 szobába ahol voltak chestek de énnekem nemjutott 😄😄😄 ! elore is koszi a hozzáérto emberek kommentárját 😊 csotok

Print Screen gombbal ^^

Egy hülye kérdés: Hogy kell screenshotolni?^^

Nekem mostanaban meg nem engedi elinditani a jatekot. Gyorsan felvillano kek halallal ujrainditja a gepet. A game guard meg jo az elejen, be akarja tolteni az x-akarmit, akkor szall el. Ilyenkor tobbszor is elofordul az mint Williams90-nel, hogy game guard update hibat is kiir, miutan ujraindult a gepem. Van amikor 1-1,5 orat kell probalkoznom amig be tudok lepni. Ujratelepitettem, ugyanez van.
Szerintetek mi lehet a baj? Új a gép. A progi a hibas, a windows, vagy hardverhiba?
NDLauncher.exe-t indítja el az asztalon lévõ parancsikon is. 😊 De tényleg, úgy lép ki, mint ha a kilépésre kattintottam volna, csak épp nem kattintottam rá és a visszaszámlálást se írja.
Hello! A GameGuard nem tud updatelni, megcsináltam azokat a beállításokat amit mutatott de úgy se mûködik mi lehet a baj? Kapcsoljam ki a tûzfalat?

NLZ, menj be a játék mappájába, és ott NDLauncher.exe-vel próbáld ki.
Ha nem mûködik, akkor a 9Dragons forumon kérdezõsködj,hátha tud valaki segíteni.

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Sziasztok! Új vagyok és az lenne a problémám, hogy a játék pár perc után kilép az asztalra mindig, csináljak bármit. Néha hamarabb, néha késõbb, de kivétel nélkül. Úgy lép ki, mint ha a játékból kilépésre mentem volna, mert ugyanúgy felvillan valami értesítés, mint normál kilépésnél, csak nem lehet elolvasni sose, olyan rövid ideig látszódik. Már próbáltam mindent, vga drivert próbáltam 3 félét, grafikai beállításokat néztem minimumon, maximumon. Hõmérséklet normális, semmi más játékkal nincs gond. A játékot is 2x újraraktam, letöltöttem másik mirrrorról megint, frissítettem is, de semmi változás.
Mi lehet a gond?
AMD AthlonXP 2500+, Abit NF7, 1GB RAM, Asus ATi 2600XT, WinXP SP2
Atkamon
Csak a játék mappájából tudod elindítani, de már nem emléxem pontosan hogy hogy kell... a játék fórmon fennt van, hogy hogy lehet elindítani

Hali!
Vista alatt hogyan lehet elindítani a játékot? Nekem sehogy sem sikerült. XP-n tökéletesen mûködik.
Asura szerveren alakult Wu Klán!
Kicsit többet írj, hátha tudunk vmi tippet. Azzal a karival már játszottál is, vagy sose engedett még be, ill. most próbáltál volna elõször játszani vele?
Csak tipp amit írok: tedd "low" módba az options-nál, hátha úgy elindul.
sziasztok.segítséget szeretnék kérni:letöltöttem az európai klienst,regisztráltam a játék honlapján is,de amikor el akarom indítani a játékot,akkor megjelenik a játékbeli kurzor és ismét az asztalon találom magam.Ez miért van?Tudok ellene csinálni valamit?Elõre is köszi
nah nem láttátok amit írtam? vagy csak a válszt nem tudjátok ???

Bug hátán bug <#help>
EW-az nagyon poén még a healernek is iszonyat sokat ad 😞((
Bossokat meg mostmár csak távolról figyeljük , de akkor már dobna cuccokat is <#falbav>
Six nemvolt jobb de 1 órával késöbb lehetne kb mint a war
<#violent>
Halalszarny EC1 Strategist Beggar (&Borlovagok@Holtpont)

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

LeonSilver
Szivesen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Köszi a segítséget! A netlimitert nem szerette.

hali ha tudtok pls segítsetk ma szedtem le a játékot és updatelt (elõte regiztem)
1.felmeek az oldalra és play
2. start
3. belépek a felhaszniba
4. kiválasztom a karit (már csináltam)
5. betölt és utána semmi és csak kilép a bejelentkezéshez ez mér van ???<#conf><#conf>

Hehe , a tegnapi duplát nem csak lekéséssel sikerülhet kihagyni^^
És igen reggel még a fü se nö, tehát a géped szabadságot vehetett ki^^
Lol HL, mié jobb volt az éjjeli 2 - 4 órás dupla? ^^
Hehe, na benézek én is a gameba...
Amúgy a 9D fórumon azt írják, hogy server maintenance volt, meg hogy ki van javítva a boss bug 😞 + nagyobb EWket is kapunk, de mint mindig : Acclaim working on it! <#nevetes1>

\"Egy jótett sem marad büntetlenül\"

Játszani nem is, csak árulni szerettem volna <#wave>
A tegnapi duplát én is lekéstem, mert a hülye kírásuk megtévesztett <#rinya>

Reggel nemkéne játszani ^^^
Tegnapi dupla meg megint 5 kor volt és emiatt Gm-ek pusztuljatok ^^

Halalszarny EC1 Strategist Beggar (&Borlovagok@Holtpont)

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Reggel csak nekem nem ment a játék (nem tudta letölteni a serverek listáját), vagy másnak is volt ilyen gondja? <#confused>

Így van! Nyilván vlmelyik progit nem szereti a buta GG...
Prbáld amit Leon mondott, kapcsolj ki minden progit (akár egyenként,hogy megtudd melyik zavarja a GGt).
Ha nem akarsz véletlenül kikapcsolni egy windowshoz szükséges progit, akkor így is megoldhatod :
Szelektív indításmód :
1.Start gomb : Futtatás : írd be ezt : msconfig
2.A megjelenö ablakba : Automatikus indítás : összes letiltása (vagy egyenként is kikapcsolhatod öket,hogy meglásd melyik a problémás progi)
3.A megjelenö ablakba : Szolgáltatások : elöbb "az össz microsoft szolgáltatások elrejtése, aztán összes letiltása (itt is birod egyenként)
4.Alkakmaz és ok
5.Restart a gépnek
Ezzel minden automatikusan induló programot eliminálhatsz, hogy meglásd, nem e ezek zavarják a mindig kötözködö GGt.
A vissza állításhoz válaszd a "Szokásos indítási mód"ot ugyanitt.
Remélem megoldod.Sok sikert!

LeonSilver
Valami olyan fut a gépen amirõl azt feltételezi a GG, hogy hack.
Ilyen lehet a netlimiter ( néhány GG panaszkodik rá ) például.
Kezd el kilõni a futó alkalmazásokat egyenként és amikor egyet leállítasz próbáld indítani a játékot.

Lawless ne beszélj butaságokat 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

hát ez komolynak tunik...én 2 lehetoséget látok! 1. olyat hogy pinnacle nemismersz? (ha igen akkor azért írja ki) 2.feltorték a charodat! a 3ik. az hogy én se tudom 😄 !

Senki nem tudja ezt miért írja ki játék elindítása után?
"A game hack or macro detected. 9dragons will be closed."
Most telepítettem fel, patchelte magát. Aztán miután rányomok a startra a betöltõ képernyõnél kiírja és kilép.

Vagy keress engem! :-) Hehe

Pakolhatod a pontokat akár úgy is mint a hybrid, egy kicsit olvass vissza. De csinálhatsz dex-es fejlesztést is, akkor az legyen magasabb a str-nél. Ez kicsit izgalmasabb fejlesztés, jobban kell rá figyelni, mert jobban sebzõdik. A lényeg, hogy életre ne pazarolj el túl sok pontot, majd relicekkel meg buffokkal felhúzod kicsit és a heal-lel együtt remekül tudsz majd grindelni.
A fehér szövetségbe RC10-tõl (és az alap udvariassági szabályok betartásával) lehet belépni, addig mindenki el tudja dönteni, hogy tetszik-e a játék, vannak-e vele távlati tervei vagy nem. Ha elérted és még mindig tetszik, akkor keress engem, vagy Zseblampat.

😊

Jah és vki be tudna venni egy fehér ligába bardon?😊)) Köszi. Nah sziasztok.