21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#8515 heal c12 őn 565 (van már) +all buff c12 őn +19 all (nincs még). madness c12 őn nem tudom (van már csak kell 7x% hogy megtanuljam. -
bomb1111 #8514 Kösz és igazad van,elnézést.Nálam ez már mellényúlás mert a nevemet is a helyzet függvényében vagy i vel vagy y onnal kell írnom. -
#8513 Ez a 2 skill minden hybridnek ugyanazt adja a heal 479-et talán, a buff 13 percig 140 damage, 45 def, 34 const.
Kölcsey Ferenc -
NanoHun #8512 Igaz hogy a spear és a pole-s karik a legerősebbek? -
bomb1111 #8511 Dózi !
Minden álmaid teljesűljenek és egézségben érd meg az államfosztó nyögdíjas(igen igen ö vel és nem u val) éveidet.Ahogy hallottam a korhatárt megemelik 90 évre Szeressenek a legszebb nők,szeneslapáttal számold a pénzedet és légy egyenes.igazságos.És egy tanács.A nejemmel, közjegyző elött aláírtunk egy egyezséget,miszerint mikor én betöltöm a 120 as életkort,a nejemet megilleti az ingyenes vadászengedély,hogy engem le tudjon lőni.
És egy 9d-s kérdés.
Valaki vitte e fől a "Demonic Madness of Spirit" meg a "Demonic Healing of Yama" HD-s hybrid "skilleket" c11-re ? Ha igen, mit adnak ezen a szinten ?
És ha megengedett egy hibaigazítás a tegnapi hozzászólásom után,Kölcsei Ferenc 1823 január 22-én fejezte be a "Hymnus,a Magyar nép zivataros századaiból" címü költeményét mely Erkel Ferenc 1844 es megzenésitése után,1903 óta Magyarórszág himnusza.(kihagyom Egressy Béni-t,Rákosi Mátyást,Illyés Gyulát,Kodály Zoltánt) Tehát a Magyar kultúra napja január 22.
De a 9D napja mindennap,mikór az idő engedi,meg a szerver.
Szevasztok és jó szorakozást !
-
szabi34 #8510 Nem felesleges csak nem válaszolnak egyből rá. Nem nézi mindenki egyfolytában a fórumot.Csak várni kell kicsit max 1 nap és valaki biztos válaszolni fog. -
NanoHun #8509 Tusy és csk segítséget vártam nem kari mutogatást -
NanoHun #8508 a nem játszottam az arra az órára vonatkozik gyengébbek kedvéért.... -
NanoHun #8507 oké nyugi csak nem játszottam és kezdő vagyok ezért kérdezgetek...de felesleges... -
#8506 Nano szerintem már nem egyszer és nem kétszer írtuk,hogy ez nem egy online chetszoba,hanem fórum. Ne várj azonnali választ,csak szerver leálláskor,mert akkor mindenki felnéz,hátha írtak valamit a baki okáról. Egyébként,ha rám hallgatsz ilyesmit nem egy fórumon,hanem játék közben kérdezel a szövetséged magasabb szintű tagjaitól. A feltűnési viszketegségtől szenvedőket kivéve senki se szereti nagy közönség előtt mutogatni a karaktere felépítését. -
#8505 HBD Dózi úrfi!
Raven, ha szarklémnek jó napja van 9D is élvezhető...sőt...tulajdonképp,ha nem veszed komolyra a figurát akkor non-stop élvezhető (már amikor bejutsz a szeróra).Amúgy szerintem MMO-k nagy része csak akkor élvezhető,ha nagy a karid,mert akkor kihasználhatod a játék minden apró kis bambaságát.
Pot, Dózi még fényévekre van a nyugdíjtól,hisz még csak 9 éves
lolka,ha nem tetszik nem kell reagálni, én se válaszolok minden hszra. -
NanoHun #8504 ? -
NanoHun #8503 ? -
NanoHun #8502 -
NanoHun #8501 Sziasztok!
ööö hülye kérdés... ti mire nyomjátok a karitokat?(str,dex...)
és milyen karitok van? -
lolkaésbolka #8500 Kitsit uncsi! De éééédi! -
#8499 Köcce Nagy Kíncsi Vázcsi! xD
nemnem^^ Az még hosszú út lesz. De a kis caterpillar igazi excavator-rá fejlődik szépen lassan. =)
-
#8498 Hát én nemazért játszok 1 gaméval hogy legyen 1 nagy karim és ha van sose hagyom ott az a gamét hanem azért hogy élvezzem a játékot és 9d-t már nemlehet élvezni és a társaség ott is jo föleg ha átjönne pár solymos -
#8497 Kis Kötsi Kancsi!!!!
HAPPY BIRTHDAY TO YA!!!!
Most lettél nyugdíjra jogosult vagy az csak jövöre lesz? :P -
#8496 Szijja Raven!! :)))
Derégen nem hallottam felöled.
Amugy sztem már mondta vki vagy vkik de énis azért nem megyek másik játékra mert már annyi energiám van ebben a kakiban hogy nincs szivem itthagyni!
Tudom nagyrészben eléggé ellehetetlenedett a helyzet, de engem még mindig leköt a gém...Társaságrol nem is beszélve!!!
Lö pá -
#8495 uhummm.. Nekem előbb volt születésnapom Január 22.-e, minthogy a Magyar kultúra napja lett volna. Ez volt a reklám helye.
Félreértés ne essék! Én nem lehordtam RYO-t. Sőt maximálisan nem érdekel, hogy hol-mit csinál. Csak azt nem értem, hogy ha játékban szívesebben ír angolul, mint magyarul akkor miért nehéz neki lecsekkolni 9D fórumot? Ha senki nem írja ide akkor is meg fogja tudni.
offkérdés. Elég sűrűn előfordul, hogy kimarad egy-egy betű szavakból amiket írok. Ezt az SG frissülése okozza. Hogy tudom blokkolni? -
#8494 Én senkit nemakarok lebeszélni 9d röl de amig valami el van baszva pl most szerverek (ma 4x probaltam belépni sikertelenül)addig atjöhetnétek CD be hogy ne unatkozzatok -
#8493 "ez a fórum nem a Magyar Helyesírás bölcsője"
Tény, de miért kell folyton-folyvást bizonygatnotok azzal, ahogy írtok? :D -
bomb1111 #8492 Ez szép,1,5 kisérő nélkül.Még a kupica mellé is szokás kisérőt adni.Ja hogy ezek nem tudják mi a kupica meg a kisérő ? Lehet hogy itt a bibi. De hogy azt sem tudják mi a jó érzés az is biztos.Személyesen nem sóvárgok a xxP után mert többet ér a drop mindt a lvl de egy fél napi szerverkiesés után legalább bocsánatot kérhettek volna egy hangsújozottabb módon mindt ez a nevetséges 1,5 xp szemszúrással.Meg sem gondolják,mit jelent fél napi kiesés egy premiumos játékos esetében.Na de ez az acclaim és ezen csak a neutron bomba segíthetne.Amíg el nem felejtem hogy teljesen semleges vagyok az egyedek bőrszíne iránt(tudjátok az a O X játék)mégis meg kell emlitsem azt hogy miután a fehérházat több mindt vaéószínü feketére fogják átfesteni,az acclaim-tól sem lehet elvárni hogy napok alatt a feketéből fehéret fog varázsolni.Legföljebb a világosfeketéből sötétfeketét fog kidolgozni.Ja amíg el nem felejtem,RYO123 szegényt lehordtátok a fekete földig.Több mindt valószínü levonta a tanúlságot de azért ez a fórum nem a Magyar Helyesírás bölcsője avagy az angól helyesírés Shakespeare által elképzelt főiskolája.Szerintem addig amíg valakinek a hozzászólása megérthető korlátok közt mozog,nem kell a kákán is csoműt keresni.Na de hogy térjek a lényegre,holnap is lessz majd egy nap a Jóisten segétletével.Ha megérem, majd folytatom a beígért account-biztonsági tanácsokkal.Előre megjegyzem hogy csak olyan dolgokat fogok elmondani-megírni,melyek eddig nem hangzottak el.És hogy el ne felejtsétek,ma a Magyar kultúra napja.Miután meghívottja voltam egy József Attila megemlékező estnek,nehezemre esik e hangulatot összekötni az acclaim hangulattal.Majd holnap folytatom.
Szevasztok és egy nyugodalmas jó estét ! -
Mohy #8491 Dozer, felmentem asurára, csináltam egy fan karit és írtam egy vgm-nek :) -
#8490 Kár itt szenvedni minden alkalommal, ahányszor nem lehet belépni..nem kötelező játszani. -
Mohy #8489 Tehát jó sokszor küldjem el nekik, különben nem is foglalkoznak velem? -
#8488 [email protected]
Én mostanában ha akarok valamit akkor vagy 10-15x beírom küldésnél az emilcímet. nem is nagyon szaroznak a tikttel. =) -
Mohy #8487 csakhogy a weboldal sem érhető el, szóval a címet sem nagyon tudom... -
#8486 ne roarolj. küldj nekik mailt. =) azért nem büntethetnek. xD -
Mohy #8485 Gyere fel msn-re Dozi, akkor szopjunk együtt :) -
Mohy #8484 DOZIIII! Nekem is szar hallod. De ahogy nézem egyre ürül a Bardo...már csak pleasant, tehát aki most már lemegy, az vissza nem ^^
De ha feljutok, lesz egy barátságos roarom a fuk-lame-nek :) -
#8483 Uhumm... Karaktercsere, fraps off = 9d elszállt. Most megint szívok a login screenen, mert ezek a büdös majmok képtelenek megcsináli a szarhegy szerverüket. -
NanoHun #8482 hellosztok!
köszi ZzoleE a segítséget -
lolkaésbolka #8481 1,5 szeres? A betyár mindenit! Kérhetnék egy felezőt? -
#8480 1.5x xp van a reggeli baki miatt!! nem tom eddig uh igyekezz xD -
lolkaésbolka #8479 Jól vagytok? Minden rendben lesz, csak idő kérdése és megoldódnak a problémák. -
#8478 Souns good...NUT!!! xD
Várlak :)) -
#8477 Van még egy kis dolgom. 1,5-2 liter kávé megivása, szénsavmentesítette red bull vénárakötése, kaja, vásárlás... De majd mindjárt megyek. xD -
#8476 Gyere most...már jo :)))