9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor nyisd meg a mappát,ott kattincs a négy kínai jeles ikonra ott valamit csinál, és utána launcholj a mappán belül.
az ust és a bétát nemtudom. Szerintem nekem beta van.
nem jó,letöröltem az explorert még régen most le akartam szedni a 7.0-át az nem mûködik a 6.0-át meg nem engedi felírni merthogy már van 7.0 XD
nem még nem jó nincs explorerem most szedem le a játékkal együtt mert azt is letöröltem
us client kell vagy open beta??
nén közben kezdek játcani .(közben néha idenézek).

Mostmár jó?
Explorerrõl mûködik csak, play ott ha kész a frissítés megint play.
jah itt vok
én firefox-ot használok nem explorert
van egyeltalán itt valaki....................................
thx de ezt nem vágom XD
hogy indítod a honlapról?
az a PLAY cucc az ablak oldalán?
ha én arra rákattintok akkor nekem vmi IE cuccot ír és gõzöm sincs hogy mi az XD
de nekem bármelyik patch jó lenne nekem az alap is jó lene csak mûködjön 😄
valaki tudna invitálni heroe bandba?
asterosnok: szerintem nem segítene,
én a honlapról indítom a mappában lévõ lunchról csak az 1.9 es megy.
Shiwo
asszem én is onnan szedtem le..és gõzöm nincs, hogy miért nincs olyan exe fájlod..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Hello mindenkinek!
Az EU szerveren van egy beggarom IceNight, valaki be tuna venni egy heroe bandba?
ha leszedném máshonnan az meg tudná csinálni??
megkérdezhetem hogy te honnan szedted le??
anak van jeletõsége hogy honnan szedtem le a játékot??
amúgy a file front-ról szedtem le lehet ez a baj?
Shiwo
<#fejvakaras> pedig kéne lennie..

b+ ezt nem tom elhinni😞 csak nekem nem megy soha semmi a gépen :S
a 9Dragons mappaban vannak nekem a file-ok de nincs olyan hogy NDLauncher.exe. más van de ha azokat kirakom az asztalra úgy sem változik meg semmi :@
Shiwo
úgy..

es az exe falj neve után az van írva hogy exe szal NDLauncher.exe így van írva a neve?
thx 😄
Shiwo
intézõben menj a nézet - részketekre, akkor látod a kiterjesztést..és továbbra is az ndlauncher.exe-t keresd.. amúgy tényleg csaj ikonja van...

még van egy XLauncher de ha azt kiküldom hogy parancsikon legyen akkor el sem indítja
van egy olyan exe az ikonban egy csaj van a neve NDLauncher es alá az van írva hogy XLauncher a másik az ikonja egy kínai betû vagy nem tom mi a neve Nine Drgaons alá: 9Dargons és az alá Indy21 co.,LTD
hát ja c program files presistent worlds és ott van benne abban van nekem 2 exe és nem tom hogy meyliket kell kirakni
ha új parancsikont hozok létre akkor sem más úgy is bugos :S
Shiwo
te ne foglalkozz azzal a honlappal.. a winyódon keresgélj

ami van an home pagen az a firefox user cilck here ott egy exe-t küld az asztalra de nekem nincs olyan exe-m csak oylan aminek a neve ugyan az az van mellé írva de az ikon nem ugyan az
Shiwo
"..én firefox-on netezek .." <szerinted ? 😊

Shiwo
intézõben vagy totálcommanderben megkeresed azt a könyvtárat, ahova telepítetted a játékot (alapesetben vhol a program files-ban lesz, tán acclaim alkönyvtáron bellül..megkeresed ott az ndlauncher.exe-t, nyonsz rá 1 jobb klikket és kiválasztod a küldés - asztalra (mint parancsikon) menüpontot

és mi az az FF??XD
igen köszi, de hogy tok csinálni?
el tudsz küldeni egy linket vagy el tod magyarázni pls??😄
Valaki el tudna kuldeni a skill trainer progit nekem? Elore is koszi. [email protected]
Shiwo
ha FF-ed van, akkor a játék által asztalra kitett ikont nyugodtan dobd ki a kukába, csinálj egyet az NDLauncher.exe -nek, és azzal indítsd...

én firefox-on netezek és van egy olyan rész,hogyha firefox-ot használsz itt egy útmutató.
azt megnéztm es nekem nincs is olyan exe file ami ott van mert én nem az oldalról szedtem le játékot.az baj??
meg van egy olyan cucc az az IE nem tom mi
az naon sokat számít?? plsss help :
na van egy olyan kérdésem,hogy csak úgy lehet játszani a játékkal,hogyha letöltöm az explorer7-et úgy felmek az oldalra az activeX-et utána a játékot és úgy updtatelem vagy nem tom help vki plsss :S
cs all! nekem van egy olyan gondom hogy amikor elindítom a játékot kijön egy üres ablak, várok egy kicsit es utana azt írja ki,hogy nem sikerült az update, és utána semmi.
tud vki segíteni ezen???pls
lol law lvl1-2höt nem kell semmi(az igaz bamboo leaf 2-eshez jól jön) de 3-ashoz blue stone, 3-ashoz blood mushroom lvl4-5 blue stone

hát lvl1eshez én semmit de a lvl2esehez vagy Bamboo leaf vagy lotus leaf...és ha nemsikerul maxra akkor pedig blood moshroomot...mjd lvl3tol blue stone moshromot igényel az elixir 😊

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

nekem volt ilyen!!!Xkernler error! hát én újra telepítettem és azota már nincs

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Nekem meg az a bajom h update ota egy percet nem tudtam játszani miveél amiko elinditom a játékot a töltés közbe az interface közben vmilyen XKernel error-t ir ki
Egy percet nem tudtam játszani ma és tegnap😞😞😞
Vki pls segítsen
Másnak is van ilyen?😞😞😞😞

Atkamon
Én sem tudok bejutni nem tudom mi a baj... nap közben még jó volt, sõt még este is kicsit, aztán egyszercsak disconnectelt és azóta nem tudok belépni.

Sziasztok!

Valaki megtudná nekem mondani mit kell a lvl 1-2 elixir elõtt használni hogy az jo esélyel a max-ot adja.
Elõre is köszi.
HEllo
Ha valaki megtudna erdeklodni hogy miert nem lehet BArdo ZZ serverre bejutni orulnek neki

Halalszarny Strategist Beggar

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Kira 😊
Ma amúgy valami event sztem

asd

Atkamon
Én egész délelõtt azon játszottam nekem jó volt

ZzoleE
ja kb ennyi az újitás!ja és nem tok belépni az eu szeróra...

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

Atti12
új patch 😊 jelzi mennyit ütünk 😄

Atti12
Nah jó kezdtem egyet 😛 LS12 most, ma este még egy szintet akarok lépni.

SchG
Kösz a tippeket.