21072
  • LordTusy
    Csápikám most az egyszer egyetértünk... Te láma vagy!!!
    Na de picit komolyabbra véve a figurát, igazad van: inkább kérdezősködés legyen,mint vita.Csak a legalapvetőbb dolgokat hatékonyabb lenne allyból megtudni,mert így csak évek múlva kezdhet normálisan játszani.
  • Csaprago
    szerintem inkább kérdezősködések legyenek a fórumon a viták helyett
  • bomb1111
    Úgy van de Tisztelt HUNgarocell !
    Van egy F1 es billentyüd,ott a billentyüzeten az Esc gumb után rögtön az első(jobbra mert balra nincs egy sem)Szerintem ez a billentyü segitségével sok kérdésedre találnál választ és talán hamarább mindtha a forumon várnál válaszra.Ne vedd rossznéven de sokan akik e fórumon írnak,olyan rég tettek túl e kezdeti eseményeken hogy már el is felejtették.És még valami. Próbáld venni a fáradságot hogy végigolvasd e fórumot,mert sok kérdésre találsz itt választ.Azért egy kis önállóság nem árt.Még egyszer elnézésedet kérem ha e tanácsomat önzőségnek ítélnéd,de őszintén,mikór elkezdtem játszani,biza voltak olyan küldik,melyek teljesítésére akár két napra is volt szükségem hogy mególdjam,de türelmes voltam és noha lett volna kitől megkérdeznem,mégsem tettem mert vólt egy olyasmi hogy A FRANCBA,EZT MEGÓLDANI MÁS SEGITSÉGÉRE LENNE SZÜKSÉGEM ?? Persze máskór,magassabb szinteken elkapott a hevület hogy DE MOST RÖGTÖN AZONNAL de akkor is elöbb végigolvastam a 9d fórumot és csak a ködös helyzetek tisztázására kérdeztem rá.Melegen tanácsolom hogy olvasd a 9d fórumot mert kb,fc-s szintig kimeritő leírásokat találsz.

Sok sikert és ne siess,mert nem kerget a tatár,avagy magyarosan,LASSÚ VÍZ PARTOT MOS.
  • HUNgarocell
    Köszi majdnem elrontottam az eddigi munkámat
  • Jani79
    Ha jól tudom a Blood a Wari a Phantom a Healer a Fire a Hybrid és a Strom a Nuker
  • HUNgarocell
    Bocsi h újra kérdezekde ez most naon fontos. Eljutottam a HD-ban ahoz a küldihez amikor megkérdi h mi akarok lenni. Választhatok a Blood Demon, a Phantom Demon, a Fire Demon, és a Strom Demon közul. Ha WARIOR akarok lenni ügye a Strom Demon-t válasszam? Lécci válaszoljatok hamar PLS.
  • HUNgarocell
    nincs valaki aki HD-os és magyar szövetségben van és be tud venni a szövettségbe?(Ma estére már RC-s leszek)
  • LordTusy
    Röviden én Nevermore helyében mocskosul elszégyelném magam,ha valaha ilyesmit kéne írnom a játékosoknak, hogy az állítólag 100% biztos refisiker sem 100%.Mellesleg ha már bakikból szemezgetünk röviden leírnám, hogy végre szóba elegyedtem egy inteligens, munkaképes customer service munkatárssal.Újra írtam nekik a -3140 coinom miatt és végre közölték velem,hogy mi a problémám oka.Annó,mikor egyszer,azaz egyszer,tehát egyszer...nem tudom eléggé hangsúlyozni hogy egyszer és többször soha, vettem coint;szarklémesek kétszeres mennyiséget utaltak és miután többletet költöttem ílymódon blokkolták a coinforgalmamat.Jelenleg 3140 coinnal lógok szarklémnek,de amint ezt törlesztem szabadon garázdálkodhatok.
    Nyah...szóval,ha több coint kaptok,mint kéne semmi esetre se örüljetek,mert azzal csak a baj van.Egyetlen tanácsom,hogy azonnal lépjetek kapcsolatba egy szarklémessel és mentsétek meg magatokat az enyémekhez hasonló rendszeresen kialakuló,zsibbasztó és elég kellemetlen fejfájásoktól...bocsi...egy hangyányit frusztrált vagyok.

Hungarocel,ha elfogadsz egy jótanácsot,vadássz le egy nagyobb magyar hd-t és valahogy juttasd be magad a törzsbe,mert így nem haladsz egyről a kettőre.

(u.i.: Mesterke ne kiabálj,mert megijedek és visszamegyek fordítani )
  • ToshiBá
    Rövid válasz erre.

Nevermore GM azt írta, hogy hallott már ilyet. Ennek a helyzetnek az előfordulási esélye szerinte millió az 1hez. Ha előfordul akkor BUG. És ebben az esetben support visszaadja a fegyvert. VGM dexter nem tudja jól. Mellesleg nem EC WD hanem CS wd-t írt a gyerek. (ami ugye tudjuk, hogy csakis collectfegyó lehet...) Végezetül pedig. Nevermore csekkolta a logjait a postolónak. ÉS NEM VOLT SEMMILYEN FEGYÓTÖRÉSE +1-EN.

Ennyi röviden.
  • HUNgarocell
    Mert elakadtam
  • HUNgarocell
    thx a felvilágositásért. Amúgy azért itt teszem fel a kérdéseket mert még nem tudtam belépni a Heavenly Demon klánba és így nem tok belépni egy szövetségbe.
  • LordTusy
    lol Te mázlista majom,Te...gratulka +9hez
    Hungarocel, szerintem lépj be egy magyar szövetségbe és az ilyesmit inkább ott kérdezd meg,mert így fórumon sokat kell várnod és nem is biztos,hogy elmondják ami érdekel.A blind madman egyébként egy mob, amit ha fekete vagy shi zhangban a macik után találsz,csak vigyázz velük,mert ha kinyírsz egy blind madmant abból broken blind madman lesz és az egy picit nagyobb mob.
  • HUNgarocell
    Ki vagy mi és hol található az a Blind Madmen??? Köszi a fejlesztési tanácsot.
  • P0Th3aD
    http://www.sg.hu/forumkepek/2009_02/9.jpg
  • P0Th3aD
    :)
  • P0Th3aD
    Sziasztok!

Bomb, ez az eset ha most történt akkor nem meglepő, csak azért mert miota kijött az ujpecs, 2nd role stb stb és lehet max +12 refint csinálni, azóta a fegyók is törnek már +1nél is...

Ugyhogy ez meglepő de mulatságos is, főleg ha ec wdröl van szó ami nem kispénz, körülnéz vagy tudakol az ember hogy mi a helyzet refi terén! :))

További szép estét sziasztok!
  • Dialosa

ennyit tudnék hozzáfűzni!
  • HUNgarocell
    Tud valaki segíteni egy Heavenly Demon küldetésben a Ten Years of Peace(IV)-ben? Nem akarom leírni az egészet mert sok.
  • bomb1111
    Szevasztok !
    Elnézést a zavarásért de ez dúrva,gondoltam megosztom veletek is,főleg az acclaim fórumát ritkábban olvasók számára.Az ürge megpróbál egy ec wd-s fegyót +1 re refizni....megszakad a nyaka....(nem az ürgének hanem a fegyóé) Valaki okosabb visszaír hogy ss és irány az acclaimsuport email-re mert ez lehetetlen és a fegyót visszadja az acclaim.Erre jön a meredek rész.A szerző DEXTER VGM(noha ezt sem értem hogy lehet egy rajzfílm főszereplőnek ideje még 9dragonozni is.Azaz hogy értem hiszen ez is pont annyira tragikomokus.Vagy csupán fikció)Szóval a szakképzett válasz.A Dexteré.Idézőjel kihagyva hiszen szabadfordításban idézem. Nagyon sajnálatos eset de előfordúlhat a fegyótörés akár +1 nél is.Benne van a pakliban,melyet több mindt 2 éve nem kevertünk meg(mármint az acclaim főkrupie)Tehát.....Ami rosszúl indúl az még rosszabbúl fog végződni......Ezt Murphi mondta.Én meg szónélkűl maradtam.

Jó estét mindenkinek és ne feledjétek hogy a remény hal meg utoljára.Jaaa még ezt elmondom.Apropos remény. A rendszerváltás elött peszimista voltam,mindig azt hajtogattam hogy ennél rosszabb úgysem lehet.Azóta optimista lettem és azt mondogatom hogy biza még ennél rosszabb is lehet.
  • HUNgarocell
    KÖSSZÍ
  • LordTusy
    Most így visszaolvasva ezt frankón leírtam...bocs,egy picit fáradt vagyok és figyelmetlen.A lényeg,hogy MY-ban hefei kapu környékén lévő klánkapu körül vannak a mobok,amiket keresel.
  • LordTusy
    Mindkettő MY-ban a hefei kaputól egy hangyányit visszább dobja őket 2 mob.Twinblade woman dobja a small case-t a másik bunkós némber dobja a golden caset...elfelejtettem a mob nevét. Bloodwolfot shi zhangban találsz.Ha minden küldetést megcsináltál shi-ben és MY-ban, akkor elvileg már benn kéne lenned a törzsben.A #8533-as számú hozzászólásban már írtam egy alap warri pontelosztást.A magyar fordítás még nincs kész és nem részletekben rakják be a játékba,szóval arra még várnod kell.A fórumozók szerintem mind nagyobbak nálad,de nagyon sok magyar játszik és bármikor találkozhatsz eggyel a saját szinteden.Ha magyarokkal akarsz játszani,ajánlom lépj be egy magyar szövetségbe,miután HD lettél.
  • HUNgarocell
    Hol van golden- és small case??
  • HUNgarocell
    Már OC3-as vagyok és meg van csinálva az összes küldetés(Mount Yanmoban nincs felkiáltó- és kérdőjel) de még mindig nem csatlakoztam a Heavenly Demon klánhoz. Mit csináljak?
  • Fenyi111
    Sziasztok...
    ti betudtok lépni nekem nem megy a program se és a főoldalt sem találja a loginem...
    nektek?
  • HUNgarocell
    Sziasztok. Én egy új játékos vagyok a Bardo szerveren és OC-s. 4 dolgot szeretnék kérdezni. Az egyik az, hogy mit ajánlotok hogyan osztjam el a statjaimat(Chiket) a Heavenly Demon Wariorral? A másik az, h van e valaki a fórumon akivel tudnék együtt nyomulni? A játékban Fearsome a nevem. Heavenly Demon Wariorhoz van e már fordítás és ha van azokat hol találhatom meg? És végül az, hogy hol találok Bloodwolf-ot? Bocsi a sok kérdésért egyszerre.
  • LordTusy
    Ámen, atyám!

• Fed
    9D és Acclaim sucks.
  • ReszegKoldus
    Nem tudom, amikor elkezdtem én is sokat játszottam, napi 4 óránál többet, de aztán elmúlt egy idő után és azóta nem nagyon jött elő. Nem úgy mint egyeseknél, akik még magasabb szinteken is képesek rengeteget játszani, és közben még elégedetlenkednek is, hogy így acclaim meg úgy...ez az ami igazán röhejesen szánalmas. Van akinek már az hatalmas probléma, ha 1-2 mobbal kevesebbet öl meg event alatt stb. :)
  • RYO123
    Ne töröld már a karikat hagyd meg emlékbe és ha van kedved gyere fel egy kicsit..én is már sokszor meguntam de,nem tudtam otthagyni haverokat/barátokat és a riválisokat/ellenségeket (:
  • RYO123
    Azért neked sem ártana egy kis tanulás :P
    -RYO megpróbáltam összerakni egy, értelmes mondattá!
  • Lory87
    Velem az volt a baj hogy tul gyorsan akartam GL,HM lenni és ezért sokat is kellett játszanom :) Ezzel nincs is gond mert szerettem játszani főleg veletek, de amikor lejárt a premium és ismét beugrott az a reklámcsík egy 17"-monitoron 1024 es felbontásban nagyon sokat elfoglal és nemtudom ti észleltétek-e de legalább is nekem emiatt tobbet LAGG-ol es WAR nagzon akadozzik (prmiummal nem akadt mert nemvolt ott a reklam csik)
    És ha napi 4 orát játszik az ember az egy héten már 28ora az bazisok , ja és ez csak a minimum volt :))) Na de hát ilyen na ha valaki hamar akar nagy lenni...
    De megtaláltam a megoldást xD többet nemjátszom és azt az időt másvalamire forditom (pl melo) , lehet hogy hujjén gondolkodom de én ezt a megoldást választottam
    Minden event időpontjakor nagy a kísértés hogy belépjek és tovabb játszak de arra is megvan a megoldás :D törlöm a karaktereket hehe
  • MadeInHell
    megpróbáltam öszerakni 1 értelmes mondattá RYO!De nem megy.Azért néha beugrok nosztalgiázni.
  • LordTusy
    hmm...számolgassunk picit...0x2=0...hát,most se lesztek be milliomosok

Ahogy Dokink mondta,a te hibád,ha függővé válsz...az hogy a függőségedet okolod csak hárítod a felelősséget és egyre távolabb kerülsz a megoldástól...

Szerintem webfordítós barátunk nem magyar vagy csak nagyon hülye...nem kap pontokat és sorozatosan visszautasítják a fordításait.

Bracert javították,szóval szerintem jövő héttől folytatom a játékot.Lehet örülni,kevesebbet nézem majd SGt és fordításba se piszkítok bele...nagyon
  • RYO123
    ne máá nem hagyd abba ...tudjuk h szar és tele van hibákkal de ha ennyit szenvedtél vele vagy a haverokért ne :D lécci :D
  • Jani79
    Sziasztok!! Jabbba én maximálisan veled értek egyet. Én idén leszek 30 nekem is van feleségem és egy gyönyörü kislányom is. Nem irom le ujra amit mondtál mert nagyon jol megfogalmaztad, és ez nálunk is igy van.
    A Premi-ről meg csak annyit , hogy most GL vagyok a nirvanán és soha egy fillért se fizzettem a játékért. Jo játékot mindenkinek.
  • ReszegKoldus
    Off
    Azt még mindig nem tudom, hogy a Ben-X-ben mi olyan van, ami rávesz, hogy egyik napról a másikra abbahagyd, mert szerintem nem sok.
    Még ha arról lett volna szó, hogy az egész a játék miatt alakult úgy, ahogy azt mondom oké, de a vele született "betegség" azért alaposan közreműködött szerintem. Egyébként egész tűrhető film kiszámítható végkifejlettel :D
    On
  • Jabbba
    Sziasztok.MadeInHell és Lory hozzászólására reagálnék,hogy teljes mértékben igazuk van,csak egy helyen hibádzik a dolog.TE vagy az aki eldönti hogy mikor és mennyit játszol.TE vagy az aki mehet helyette haverokkal bulizni,vagy töltheti a családjával az időt.30 éves vagyok,toltam jónéhány mmo-val de egy percét se bántam meg,azt hiszem nem egy igazán jó embert ismertem meg.Ugyanúgy van közös program családdal,vagy elmegyek moziba a fiammal,és még mindíg lealázom haverokat biliárdba 8-10 sör után is :)Páromnak se jutott még eszébe hogy ez miatt balhézzon,örül hogy itthon vagyok és tudja hogy akármilyen event van,bármikor felállok gép elől ha segíteni kell valamit vagy ha fiamra épp akkor jön rá hogy várat építsünk vagy birkozzunk vagy bármi.Legfelljebb nem ma hanem csak holnap leszek lvl akármennyi.Az meg régen rossz ha azért játszol hogy bárkinek megfelelj.Persze nyilván van aki hajlamos rá hogy "függő"-vé váljon de szerintem abban sem a játék a hibás,máshol kellene keresnni a problémát.No de be is fejezem mert még lvluppolni akarok mielőtt hazaér asszony :)
    Üdv
  • ReszegKoldus
    Végül is megint sok jó dolgot olvastam, de hogy gyerekeknek találták ki azt nem hinném, ráadásul szerintem több idősebb játszik, mint gyerek szerencsére.
  • ToshiBá
    BluFlash

Site Admin

Posted: 04 Feb 2009 05:43

* Update

1. French Version now available as a selection.
    2. Refinement Package Introduced to Item Mall (Please see thread in General Discussion)
    3. New monsters in NSIP
    - Added higher level mobs for players to level on. (163, 166 and 169)
    4. Language Select Function moved to the Launcher Window

* Modification

1. New year’s event removal
    2. Blood Essence Event
    - Drop rate for Blood Essence has doubled for the next 3 weeks.
    - Refinement Package available for the next 3 weeks.
    3. Quest Extension
    - You can now have 20 Active Quests instead of 5.
    4. Skill window extension.
    - You can now have 80 skills on your character instead of 60
    5. File Planet serial event(it was removed before)

Last Minute Fixes

1. Bracer Durability bug fixed.
    2. Map Roar now available.. but drains VE