9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atti12
az pfuj 😄

BoT-ot kezdjél 😞( 😄

asd

Beggar vanguard a harcos karakter

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Atti12
Újra elkezdtem játszani 😊. Beggart csináltam, és tudom hogy égõ, de istenért se jut eszembe melyik a tank kari :|. Szóval az ami bottal megy. Valaki pls mondja el 😄

sokat ütsz és a cuccokat megnézed piacon hogy mennyiért árulják !
999 Bp-t elérsz kapsz egy BE-t amit eladhatsz ha ügyes vagy 300k ért !
Rc szintig nagyon nemkell pénz

Halalszarny FD2 Stargetist Beggar

Atkamon
Hát szerintem cuccok eladásával.

SchG
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne hogy hogyan lehet sok pénzt szerezni?

skrimer
gyertek játszani Nirvánára,hogy minnél többen legyünk a Bandbe😊

GC Tao:-Klea- HM\" (Healer) [Bardofriends League\'s Master] GC Yang:YunkChi GL\" (ck Hyb) [-] Play9D: Orange[HUN] HM\" (Nuker) [Afterlife Hero League]

ZzoleE
csövi!engem bevetnétek a beggar band-be!vagy küldök egy pm-et...

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

ha kell leaderség valakinek szóljatok, és megyek adok.

HEllo

Ha valaki begggart szeretne inditani szivesen latjuk segitjuk 😮)
Egyre több és több magyar lesz itt 😄
White Clan RulZ

Halálszárny FD1 Strategist Beggar (AranyAszok)

Geeforce
Amúgy BOT történetet olvastam és Ji Longfenget meg másokat hívták hogy csatlakozzanak Shaolinokhoz, de nem akartak, mert akkor nem csajozhatnak 😛

Polearm és Shaolin RULEZ, De azért nem hiába a második fav a BoT 😊

Atkamon
Jók a lándzsás mozdulatok az tény😊 Ha nem lenne Wu Tangos Tai Chi kard, biztos én is abba a klánba mentem volna😊 Majd ha esetleg még csinálok másik karaktert, az valószínüleg Brotherhood of Thieves-es lesz😉

Geeforce
Ennél jobban már nem lehet igazad 😊

Valaki ne mtudja miért van az hogy rá kattintok a Start-ra mégse indu lel a játék már a gépet is ujra inditottam ugy se volt jó egyszerün ne mcsinál semmit ha rányomok a startra miért lehet ez ???
Demented és minden új ember! Brotherhood of Thieves karit indítsatok és csatlakozzatok a Hungarian-Dragons bandhez! Ez a klan az ami nektek való!
Atkamon
Nem hinném. Azoknak pont ez a lényegük, hogy csak pénzért tudod megszerezni szerintem.

Hello!

Azt szeretném kérdezni hogyha jól látom vannak olyan tárgyak a játékba amit csak valós pénzért lehet megvenni. Azokhoz hozzá lehet jutni valahogy anélkül hogy fizetnék értük valós pénzzel ?
Egy ideig nem leszek fent, mert elutazom, de írj a következõk közül valakinek(De én is fent leszek, mert öcsém fogja helyettem tolni néha): Demon-Hun, _Wery_, Raven , BloodiesGirl, Faust]Hu[ vagy Faust nem emlékszem pontosan, de ma még fent leszek olyan 6 körül biztosan.

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Szia!

Köszönöm szépen, örülnék ha bevennétek
a fenti nevem: SonalyHUN, ha esetleg fent vagy próbálj meg rámírni, ha fent leszek ln is írok rád...
demonok, hybrid(fire demon) Blood Dragonz a band neve, 31Tag 10-14folyton aktív. Master vagyok, Fed, gyere, ha akarsz 😄

Bardo: Fed[HuN] Golden Lotus 1 HD warrior. Killer of True General Wei. -Para- Floral Crown BoT Nuker. 83% Combat Record.

Sziasztok!

Nemrég kezdtem a játékot, és szeretném megkérdezni, hogy melyik szerveren, és milyen kasztot, ill késõbb milyen alkasztot érdemes választani? És hogy milyen magyar guildek vannak, ahova esetleg be lehet kerülni. Mert az mmorpg úgy jó, ha nem egyedül van az ember...
Elemental Crown 1 =)
Lewente a flowerjével szokott lenni, de fecere-nek írjatok, mert testvérek, és akkor lewentének tud szólni, ha van valami kérdés/kérés.

Látszanak, csak betölt mindig gyorsan a reklám

asd

Atkamon
Akkor nem látszanak a reklámok? Mer az jó lenne mer nagyon idegesítõ néha.

Sajnos ez a gond,most hogy így át gondolom hogy Lewi nélkül nem tudunk mastert váltani. De fellépek és szétosztok pár leader rangot, meg ha van valami invite dolog akkor szóljatok nekem.

Nem tudom, hogy fenn lesz-e Rito, de reméljük, ha látom, majd szólok Neki. A szövetség még tartja magát, egész szépen. Lewnente viszont nincs, néha egy RL szintû SF-el állítólag szokott játszani, de én még nem láttam, bár ehhez tudnom kéne a nevét 😄
Ez viszont nem jó, hogy a szövetség vezetõje nincs fenn, szóval ezt sem ártana újra gondolni.
Saix néha szokott lenni, asszem ma is láttam, de tegnap biztos.
Úgyhogy szedd össze a bátorságodat és gyere!

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Majd holnap valamikor sort kerítek rá csak Rito is legyen fent, amugy bocs hogy így felszívódtam de egyenlõre nem érzem hogy 9dragonozni akarok. Már utolsó hetek kész szenvedés volt. Majd ha lesz több idõm vagy kijön valami értelmes update többetl eszek. Remélem a szövetség még fent áll,mert már félek fel nézni hogy mekkora káosz van. Lewente és Saix szokott lenni?

Inditásnál sztem töröld ki mindig adcache könyvtár tartalmát 😊

asd

Hogyne lenne. Keresd Zseblampat, SickRat-et, vagy engem. Azt persze el kell találnod, hogy épp melyik néven vagyok bent 😄

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Atkamon
Bardo-n nincs magyar Wu Tang hero band?

én most akarok nyitni 1et ha érdkel keress meg vagy Lawless vagy LawlessIII vagyok bent....Shao band nirvánán

Aquaman IS hyb,DrunkenGod IS nuker,ThePhoenix IS warrior,Lawless HI nuker

Atti12
te hallod ide töltsd már fel és felejtsétek már el ezt a kurva békás oldalt!

hát ez lol...érdekes módon megjavult...
Atkamon
akkor idk

köszi,vártam fél órát és semmi
Atkamon
meg kell várni amíg eltûnik a reklám...

Sziasztok!Arra esetleg tud valaki válaszolni hogy amikor a kari elindításnál vok rányomok a "Start 9Dragons"-ra és akkor behozza az adott map töltõ képernyõjét...na szóval itt megáll behozza a reklámot és semmi nem tölt,újra raktam már meg minden de semmit sem változott.Valaki esetleg tud segíteni?
Szia Crusnik! Jó lenne, ha bejönnél valamikor Szeszmesterrel és átadnád a csapat vezetését, mondjuk Rito-nak, mert elég nehéz üzemeltetni a bandát 1 aktív leaderrel. Szegénynek mindig át kell szaladnia a fél világot, ha fel akar venni valakit.

Szerintem 110-140k körül próbálkozz, de lehet, hogy már nincs ennyi.

Atkamon
ezis béka...

ZzoleE
faxom ebbe a békába!tegnap még jó volt...
itt van v.mi másik link:

Atkamon
Sziasztok! Van egy ilyen Biaoxian Liquid (Dungeon)-öm. Lvl 2 wisdom elixir. Ezt mennyiért tudnám eladni?:/

jobb klikk békára / kép megjelenítése aztán frissítsd oldalt 😊)

asd

Atti12
biztos jó erõs béka lehet a ilyen szép sárga a színe <#idiota> (link se jó)

ZzoleE
hi!én is taliztam egy general wei epis emberkével,õ CS1-es...

itt a link is ha az elõzõ nem jön be:

http://img229.imageshack.us/img229/3293/2007october20212056xf5.jpg

azt jelenti, hogy van valamilyen progid, amit a game nem fogad el. tehát hackelsz a game szerint...törölj ki minden filet a 9d mappából ami nem oda való

Shiwo
köcce, megnézem... az nem zavar, hogy angol .)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Köszi, majd akkor megkeresem Kubut. Azért nem ártana, ha végleges lenne...