21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
#8475 Ehh! Bardo halott órák óta. Nem login hanem a data center... -
#8474 Jah! Már tutira nem kell roarozni...de kiborító hogy alig voltak vannak pqban...
Nem tudom mi volt, de már nem is érdekel :))))
GOGO FS -
RYO123 #8473 Már bocs, de nem látom,hogy mi köze van ennek ahhoz...mert az egy dolog,hogy nemzetközibe vok mért nem én választom ki a leaugem ?
és 9d fórum lol legrosszabb fórum ami csak létezik, ügyebár acclaim os.
Szoval inkáb megkérdezem ezen a fórumon,hogy mi történt és mi nem. -
#8472 Lehet, hogy a magyar tudást se ártana csiszolni -
#8471 Már bocs, de te vagy nemzetközi allyban, hogy csszold az angol tudásod... Elolvashatnád egyszer a patch info-t 9d fórumon...
Amúgy :Kínai újév, Román bétaverzió, GC ben már nem olyan egyszerű kilootolni a dolgokat, mert csak bosskill után nyílnak a lootszobák.
kb ennyi. -
RYO123 #8470 mi ez a pach megint..?
-
#8469 Én is beszoptam tegnap gazdagon. Restartolnom kellett a gémet azt cukor a seggbe... 30 mp gyönyör, aztán piri üzenet. Csekkoltam fórumot, láttam bibi van, gép leállít. Nem kell ezen kiakadni. ^^ 20% majdnem összejött partiból, úgyhogy písz van. Neked meg EC PQ miatt nem kell rohanni... =) -
RYO123 #8468 hááát szerintem a pole a legjobb wep a game ben most olyan masrery van h 20/1000 stunn rate per hit vagy mi meg dmg is nagyon nagy sztem ennyiből előny a pole. -
cucu00 #8467 A pole és a spear alapsebzése megegyezik, szóval gondolom a refizett érték is. De csak akkor válaszd ezeket ha warriort akarsz. De ez a role elég gáz, azt mondják ice mapon (cs+) nehéz grindelni. Pvp szempontból is gáz, a ck def nekem még mindig bugos, hiába mondják, hogy jó. Sulva is mondta, hogy hiába csinált 1k+ ck defet, még mindig 6kt sebeznek rajta a nukerek. Ha pvpzni akarsz akkor a nukert ajánlom, bár már szinte mindenki azt csinál. Grindre szerintem a legjobb a healer, mindig van jó buffod. :) A Bot healer axet használ, a többi glovest. És már a gloves sebzése is egész jó, szóval már csak rajtad áll fehér vagy fekete akarsz e lenni. Most a fekák eléggé szopnak, de majd visszavágunk. :) :) -
zsele1000 #8466 A 7es WD ruha 500 defet ad. -
#8465 ja, megint beszart a szeró mint mindig...
Nano: a HD questnél az a lényeg hogy csak a Bloodhorned Chimeras nevűeket öld, a többit ne! Nem nehéz az amúgy :)
Most a BoToknál a spear a legerősebb fegyó, a játékban is a spear és a pole a 2 legerősebb. De azt ajánlom hogy próbálj ki mindent és amelyik tetszik azt válaszd :) -
#8464 Na vajh kinél történt még ez?
am 7es wd gönc a 400-as szett?ha nem,akkor az is buggolódott... -
#8463 Remek!
Most olvastam fórumot és sokaknak van hasonlo problémája. Kiléptek vagy dc és nem engedi őket vissza...más szerver bezzeg jo!!!
Gyökkér acclaim!!!! fakk fakk fakk =.= -
#8462 ááááááááááááááááááá
Az isten pusztítsa el ezt a rohadt szervert...
eddig tudtam gémelni melohelyröl, mire hazaérek errorcode -1 meg nem enged be végigmegy a 30sec de nem talál loginszervert!!!!!
-
NanoHun #8461 Hello,Sziasztok!
Kipróbáltam már a Wu-Tangot a Demont, Beggart.Csak azt nem tudom hogy a Brotherhoodba melyik a jobb a balta vagy a spear? -
Mohy #8460 Hát igen, sajnos mostanában elszaporodtak a fektörések, hackelések száma, bár ez a főleg nagyobb lvl játékosokat érinti. Feltörik, kifosztják, netán trade-ben csalnak, sajnos sok ilyen fordul elő. Egy tanács: ne tradeljetek, hanem mindig arra kérjétek meg az illetőt, hogy "stand"-ben adja oda. Ha item-item trade van, akkor meg előszeretettel használjátok a print screen gombot, vagy az F12-t...
Kettő: kódnak ne válasszatok értelmes szót, legyen benne kis és nagybetű valamint szám is, mert úgy többet kell próbálkoznia a szerencsés feltörőnek, és mikor már 1 sec-en belül a 67123524. jelszó-próbálkozás megy be az acclaim szerverére, akkor már csak észre veszik, hogy valami gáz van (bár ezek a hamburgerevő amcsik háát...by: Dozer)...
Naszóval szerintem ezt mindenki tudta, de aki erre még nem jött volna rá, háát annak hátha segítettem egy picit. -
NanoHun #8459 Sziasztok valaki segítene nekem egy küldiben?
Amikor azokat a bloodhorn chemeria-kat kell ölni valaki jönne buffolni védeni és healolni?? légyszi valaki pls!! -
bomb1111 #8458 Örvendek hogy egy olyan aktualitást sikerűlt feldobnom,mely sokunknak a figyelmét megragadja.Mielött folytatnám a lényeget,megismétlem hogy semmi ellenvetésem a kölcsönkérés ellen.Viszont figyelembe véve a kölcsönkérés intimitását,ez egy olyan aktus melynek a lebonyolitása nem egy nyílvános fórumon kéne megtörténnie.Megjegyzem hogy a visszanemtéritendő hitelezéseim mellett kb.60kk értékü kiadott kölcsönöm van.Tartozásaim értéke 0-nulla.De ör4vendek hogy valakin akkór tudtam segíteni mikór az illetőnek segitségre volt szüksége.És az örömömet az fokozza hogy én nem vagyok erre rászorúlva. Na de térjek a lényegre.Ennek az egéssz 9D játéknak a lényege a türelem.Magyarán ne nyújtozkodj tovább mindt a takaród ér,és amit a mai nap nem hozott meg,majd meghozza a holnap.Ha elmondom nektek hogy CS 10-es létemre egy FC 6 os +8as szaberrel meg egy cs 6-os +6 os kesztyüvel tolom,talán kikacagtok.Nem mintha nem telne többre,de fölösleges lenne befektetni valamibe aminek az ár-hatékonyság aránya alacsony.Mindent a maga idejében.Szóval hogy ne untassalak titeket,a kölcsönkérést próbáljátok kettesben lebonyolítani,csak extrém esetben folyamodjatok kölcsönre és ami a lényeg TÜRELEM TÜRELEM meg TÜRELEM.És mielött valaki megvádólna Napóleon megidézésével,ez itt acclaim 9D és nem az orosz tél,nem 1812 szeptember,Borogyinó(avagy augusztus a Julian naptár szerint)és nem élet-halálra megy a játék.Viszont hogy hasznos is legyek és ne csak filozófáljak itt egy nagyon fontos témát emlitett Mohy,ami az account biztonságát-bizonytalanságát illeti.Ezt fogom majd folytatni a legközelebb.Most,mára túl hosszura sikeredtem és már én is unom.
Szevasztok és sok sikert mindenkinek ! -
#8457 Nano: nem
Dózi: ne köpj be,de nekem 400as van.Biztos a 7es wd szettet raktad ki?
Am elvileg 50% offsale van hardnessen meg kis pajtásain,ha valaki venni akar most tegye. -
NanoHun #8456 Sziasztok!
Ha már kölcsönkérésről van szó akkor adna vki kölcsön? -
#8455 Azért csak van okom ugatni supporttal megint. Kiraktam tegnap a 400as wd ruhát (200+200). Azt helyette kaptam 200 ast (100+100). Küldöm a mailt, és írom hogy nézzék meg a képeket. Válaszul megkaptam a wd ruhák szintjeit + hogy mennyi defet adnak... -." És hogy ha tudok valakit akinek 400as ruhája van azt jelentsem.Idióta barmok. Most újra elküldtem a képeket, és megkértem őket hogy legyenek szívesek megnézni. American Spirit azért rendesen rajtuk van... Kevesebb Hamburgert tolnának meg kólát, lehet felfognák hogy mit ír nekik az ember. -
Mohy #8454 Hmm Dialosa asszem te itt laksz pár házzal lejjebb az út túloldalán. Megkérdeztem Jocikát... -
#8453 Nano,ha rám hallgatsz bot-ot csinálsz hd helyett
Amúgy,ha azt kéri a csajszi,hogy ismételd el amit mond,akkor ismételd el amit mondott.Általában van egy "repeat" szót tartalmazó mondat,amit egy kb 1-1,5 soros írásjelben végződő mondat követ.Az a ciki,hogy egyszer kéri a mondatvégi írásjelet,egyszer nem...szóval próbálgatni kell.
Kölcsönkéréssel szerintem semmi gond nincs,csak SG nem a megfelelő hely.(I still wtb 2 sloted male wt boots )De nem ismétlem a többieket.Mohy igazad van,hogy nuker költséges kaszt,kb mint warri.Csak egy jó tanácsom lenne mindenkinek aki nukert akar: előbb csinálj egy hybet...azzal frankón lehet tápolni a másod/harmad karikat.
Vista témához annyit tennék hozzá,hogy kb sznobok szórakozása .XP ugyanolyan jó,sőt...egyenlőre mint azt az előttem szólók is mondották vala,Vistához még vadászni kell a progikat.Nem tom ki hogy van vele,de én lusta lennék erre.Szóval,ha pro géped van,ha türelmes vagy és ha vizuál alkat vagy,akkor használj Vistát .
Na befejezésül csak utólagos elnézéseteket kérném a rendszeres hosszú hsz-ekért.Nem nézem SG-t minden nap,ezért általában egy hsz-be ömlesztve írom a véleményem minden előtérbe helyezett témáról.Kössz hogy végigolvastátok újabb szösszenetnyi kis írásomat -
Suuuuna #8452 Nagyon köszönöm a segítséget sikerült !! -
NanoHun #8451 Sziasztok!
Most csinálok egy demon-t és amikor az a moonblade kid-es küldi van melyik mondatot írjam be?? -
#8450 Peace mode, sima shout chatbe írd be: ;escape -
Suuuuna #8449 SOS SOS SOS Hali mindenkinek kérlek segítsetek beragat az eggyik karik a grafikába hogyan tudnám kiszedni?? -
#8448 Sziasztok!
Kedves Bomb, énis csatlakoznék Dózihoz hogy néha muszáj kölcsön kérni :)
Meglehessen venni ezt azt én jelen pillanatban -85kk val tartozom édes drága Tusy cimborámnak...de megérte és Ő is tudott kölcsönözni.
Néha kell, mert igy tudjuk segíteni egymást. Végülis ezért van a band a segítő kezekért...
Persze félreértés ne essék ha vki csak 2 napja tag pl oc1n akkor az ne kéregessen mert az nem fer...mi is egyedül guberáltuk össze amink van!!!
De ha már régóta együtt játszunk és a hangulat is családias, akkor csak adjon már kölcsön aki tud :D
Hajrá FS XD -
#8447 Mohy Sajna nem tudok kölcsönölni BE-t. Miután belevágtam egy +8 as fegyóba 80at, hogy +9 legyen mérgemben eladtam mindet(nem lett az...). Szóval bukós.
Bomb Én is szoktam néha kölcsönkérni. Most éppen lógóban vagyok Gabinál 30kk-val. Persze a zsé megvan már 1 hete, csak rettenetesen gyűlölöm a délutános hetet (nem tudok belogolni ormális időben). -
#8446 igen -
DSUN #8445 lol...bocs a dupla postért, de a csere-bere helyett egy alkalmasabb szót képzeljetek oda:D mondjuk, adok-veszeket vagy vmi ilyesmit..LOL -
DSUN #8444 Nos én erre a kölcsön kéréses témára csak annyit tudok mondani hogy, sztem nyugodtan kérhet egy oylan ember kölcsön akiben megbíznak, és ezzel nem él vissza..Én mint ahogy FS-ben tudják, nem 1szer kértem kölcsön 30-60kks összegeket,de az összes esetben MAXIMÁLISAN 1 hét letelte után visszaadtam..Legtöbb esetben a kölcsönkérés után 1-2 napra rá visszaadom, mivel mint ahogy azt is sokan tudják FS-ben hogy is mondjam, én nem egy grind állat vagyok(a kari szinteim is mutatják) hanem inkább a Hefei által nyújtott csre-bere lehetőségeket használom ki..Épp a múlt héten refiztem el az összes vagyonom(kicsit bepipultam amikor +9en törtem, és mint egy elmebeteg felvásároltam minden BEt amire futotta, és refiztem egy 'jót':D).Rá 1 napra, elladtam egy itemet 10kkért, és abból az itemből eddig csináltam úgy 80-90kkt vagy többet.Kicsit hosszúra sikeredett a postom, na mind1.
1 szó mint száz, ha biztos vagy abban hogy a kölcsönkért pénzt, hamar visszatudod adni, akkor sztem semmi gond nincs a körlcsönkéréssel...
Én csak azon csodálkoztam h ezt itt fórumon csinálta Mohy..sztem PM-ben szerencsésebb lett vna ezt lerendezni.na mind1 xD
GOGO FS, és grat az összes grindmeisternek akik mostanában szintet léptek:D -
NanoHun #8443 Sziasztok!
Nektek is amikor gc12-ről oc-1-re léptek és a klánban ott a master-nél újra kell nyomni az összes cuccot? pl.: mastery stb. -
Mohy #8442 Szia Chucky. Temeg itt? Nem hagytad abba Jociékkal? :)
Bomb. Igazad van, én sem szeretek kölcsön kérni, csak tudod volt még annak idején, hogy én voltam a "nagy", és én is tudtam kisebbeknek segíteni, sőt szívesen tettem is. És nem tudom hogy vagy vele, de egy GB WD bracer nem egy olcsó dolog. Csak az alap fegyver 25 BE, és akkor még a refineről nem beszéltünk. A nuker egy elég költésges kaszt, bizonyára te is tudod, és az emberek általában nem szokták ezt választani első karaktertípusnak, mert lehetetlen a "semmiből" jó nukert teremteni. Én sem kérnék kölcsön, ha nem tűnt volna el nyom nélkül a GB3+7-es saberem, a 150dmg wristem, a fél WT setem, a 60AR 5 str plate. Szerintem kb felsoroltam neked most egy 60-70 milliót érő arzenált, ami nyomtalanul eltűnt az egyik akkról. Tehát én sem hobbiból kéregetek, de van egy kis mínuszom magamhoz képest...
A második pontodra reagálva, a Vista egy vacak, roszabb mint az xp, és jobban meg is eszi a rendszert mint azt már te is mondtad. Bár szerintem a microsoft az egy helyre mehetne az akklaimmal úgy ahogy van...
Röviden tömören ennyi... -
NanoHun #8441 megbocsátok -
bomb1111 #8440 Egy picit félrefogalmaztam az elöbbi hozzászólásom 2-es pontjában.A lényeg az hogy mindenki egy GTORS OS-et szeretne,és nem egy agyoncifrázott lassú vacakot.
Elnézést az utólagos hibaigazításért. -
bomb1111 #8439 Szevasztok !
Ahogy így,unalmamba beleolvasok e szép,sokszór hasznos fórumba,néhány dolgot nem tudok szó nélkűl megállni.
1 Senkinek az ügyvéde nem akarok lenni,de a kölcsönkérést,íly nyilvános módon elitélem.Szerintem e játék egyik szép,élvezhető oldala a saját erőből elért szint,fegyver,vásárlóerő.Ehhez viszont némi türelem kell.Ha elkezdünk kölcsönkérni a jövő bizonytalan lehetőségeivel kezeskedve,semmi szorakozást nem fogunk találni ebben az amúgy is megnyomoritott pénzéhes játékban.Tudomásom szerint,a te,esetleges hitelező alanyod,soha nem kért senkitől kölcsön.Pont ahogy én sem.Ezért merészkedtem a saját erőből felnőtt játékos nevében hozzászólni.Az ilyen tipusu játékos hamarább fog valakin ingyen segíteni mindhogy kölcsön adjon.De Istenem,mindenki azt tesz amit akar.És hogy nehogy valaki félreértsen,egy pillanatra sem itélem el a "KÖLCSÖNKÉRNI SZERETŐ" játékosokat.Csupán szeretném felvonni a figyelmet arra hogy a türelem rózsát terem.
2 A Viszta nagyon szép,"csicsás"akármi de mindamellett hogy a rendszeredet lesívja mindt egy -20 torr-os vákumpumpa,nem eléggé elterjedt és nem is lessz.Már a Micresoft is bejelentette a felhasználók "feedback" jét,miszerint hasznosabb egy kevésbé kicifrázott OS mindt egy gyors OS.(OS-Operating System)Sajnálom hogy patratel nem szól hozzá,mert ő Vista alatt futtatja a játékot és biztos hasznos tanácsokat tudna adni.
Visszatérve az 1-es pontban emlitett türelemre,a hozzászólásaim szellemében szeretnék elmondani nektek egy viccet,ami nem biztos hogy vicc. Egy fiatal meg egy korosabb bika a dombtetőn.A vőlgyben egy szép legelésző tehéncsórda.A fiatal bika-gyere öreg,szaladjunk le és eresszünk meg egy-két tehénkét.Erre az öreg bika-Nem fiam, szép lassan leballagunk és sórban megeresszük az összes tehénkét.
Valahogy ez így van evel a 9D vel is,csak türelem legyen.
Jó szorakozást mindenkinek ! -
NanoHun #8438 ?? -
NanoHun #8437 hello-szia-csá mindenkinek (Dózi a kedvedért)
mi a különbség a white tiger meg a red phonix között? -
#8436 Hali uncsitesó:)
Látom idetaláltál..
Ideőközben delete volt, szal -fav