9dragons

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit keressek nirvana szerveren csatlakozás ügyben??

https://www.facebook.com/pages/Goxin/759409574110725

Atkamon
hát már elég régóta medvéket ölök... RL 4 óta Smallokat ölöm. Eddig azért nem öltem Big-et mert aszittem az csak nehezebb lesz mint a sima, pedig az könnyebb😛 Úgyhogy én kihasználom bõven😛

Pont ahogy mondod! Ha a normal már fehér, akkor nyugodtan írthatod a BigBB-t. Használd ki amíg csak tudod, mert utána jó darabig nem lesz ilyen békés mob. <#felkialtas>

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Exp nem sokkal kevesebb talán 0.01-el, viszont sima brown beart ne ölj csak small-t meg big-et 😊

asd

Atkamon
Hát most nekem olyan 0,13-at ad egy Brown Bear, és azok az én szintemen vannak. Viszont elég sok éltemet leveszik elég könnyen, illetve jön több is ha eggyel harcolok. Szerinted inkább még a Small-okat kéne ölnöm? Azok egy szinttel alattam vannak, könnyû õket megölni, nem is jön több, dehát gondolom az xp is kevesebb.

Yosimicu
#5525 Persze van. Ha netán Shaolin leszel magyar klánnal is tudunk szolgálni.

#5526 Ha az amire gondolok akkor valami olyasmi hogy Rice is everything! De bene van aszövegében asszem utolsó elõtti mondat.

\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)

Hel plz !!!

The Endless Clan questben
Bamboo Mesterel kell beszélnem de nem tudom mit kellene neki mondani. 😞

https://www.facebook.com/pages/Goxin/759409574110725

sziasztoook. most töltöm a játékot. 😊

nirvana szerveren leszek. van ott valaki esetleg? aki tudna segíteni majd a játékban? 1 2 tippet adni meg stb..

De azért ez remélem ez sem töri meg a lendületeted. Utól kell érni Zsebet! Muszály! <#vigyor1>

Partvisnyel - FC3 Luohan Monk (Band Master of Hajnali_szikra_rendje) Calcabrina_H - FD9 Phantom Demon (Band Memeber of Fekete_Sólymok) Cenvyne - FD3 Black Tortoise (?)

Ahogy tanult kollégám mondja. SM7-GB1 elég kellemes rész, utána viszont jön a szenvedés <#szomoru1> Jó esetben 0,04-et kapsz mobonként, de nagyon nehezen döglenek <#violent>

SickRat - GB8 (Bardo, Wu-Tang Clan, Blue Dragon) Band Leader of HoltPont

Jóval több mint RL-en, de azért még nem annyira vészes. SM 1-7 elég lassú, de ha minden 2XP-n ott vagy, akkor 2 hét alatt meg lehet csinálni. SM7-tõl van Party Quest ami nagyon megdobja, haverok 1 hét alatt eljutottak GB1-re! <#worship>
Most én is ezen dolgozom, bár nekem kevesebb idõm van sajna. <#sir>

Atkamon
Mennyi idõ nektek egy szint így SM-en? Nagyon sok kell egy szint eléréséhez?

Akkor gyere közel és várlak! <#wave>
Mikorra lesz meg az SM7?

Wisdomot húzd, amg csak lehet, némi ess, meg const is legyen mellé, de nem kell sok. Majd ha a wis max., akkor lehet a többit is pakolni. Meg még ami a relic-ekhez kell.

Atkamon
Leírják, amikor a szerepedet választod... de nem tom amúgy, nem shaolinos vagyok, csak most kötöszködõs kedvemben vagyok😛

hierro86
Sziasztok! Egy Exorcist Monknak mely pontjat érdemes tuningolni? Köszi

Yosimicu
Ez esetben a NIRAVANA szerveren lévõ magyar klánok jelentkezzenek Tartsunk össze<#vigyor2> legyen 1 union akkor<#boxer> Jah a haverom ugyanezen a szerón beggar klát keres!! ha van szóljatok pls

Bardón lehet szövetséget, nirvanán azt tudom, h volt vele gond és ott nem mûködött valamiért, de sztem már ott is lehet.

asd

Yosimicu
Nirvana Zsiroskenyer nevü Shaolin klán(asszem az egyetlen magyarshalon klán a szerveren) többirõl nemtok. Erröl yut eszembe hogy Uniont nem lehet csinálni? Több klán unionba lépjen akár Shaoloin Beggaral.

Atkamon
Az irányítás "odakattintokahovamenniakarok", illetve amikor gyorsfutást használsz, akkor az altot nyomod és az egérrel irányítasz.
Gépigények a FAQ-ban.

Ja és müxik pentium 3-ason? Videocard: 64MB Geforce Memorycard: 512MB
Processzor: 1,3 Ghz

Császtok! Milyen játék ez? Nem foglal sokat a gépen azt tudom. Online,klános gondolom jókis grafikával,de milyen irányítással és ilyesmi.

Hello! Azt szeretném kérdezni h van a Nirvana v Bardo szerón magyar hero band mert ahhoz csatlakoznék van black és white karim is

Köszi a tanácsokat, azt hiszem a 200St 60Dex felállásnár maradok(persze nem a nukkal 😊 ).
Van egy haverom akit jó lenne felhúzni a szintemre (FD4) mert ketten változatosabb a játék (TeamSpeak-ezünk közben).
Õ még csak RL4-es. Szerintetek ha partyzunk milyen szintü moobokat öljek, hogy a legtöbbet kihozhassam a rá esõ xp-bõl.
Az se számít ha én nem kapok, csak gyorsan érjen utol.
(Egyébbként healer úgyhogy egy kis önös érdek is van benne...)

Sztem 1es elosztás sokkal jobb 😛
Dex-re tök felesleges rakni miss-ed nem lesz full str-el se, vagyis kb ugyanannyi mint bármennyi dex-el, és dodge meg hülyeség sztem mikor olyan def-ed van hogy nagy 😄 str miatt 😊
Szal én azt mondom dex csak annyi ami fegyóhoz kell 😛

Lehet duelba nem olyan jó pl warriornak, de ha hybrid vagy akkor ott a nuke és azzal ha 8-10esre felhúzod simán warriorokat is ölsz, healernek megint csak str sztem jobb, duelba úgyis megverik akármilyen build...

asd

Mindig van egy hybrid vagy egy healer a közelbe 😄
de a pocketbe rakható cuccokal akkoris lesz + dexre 😮)
jelenleg nekem mint healer mindennel együtt van 210 str 80 ess 40 wis 70 const és 190 dex ( sajna énis dex re raktam )

Halalszarny SM3 Strategy Beggar (Borlovagok)&(Holtpont)

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Na igen, de mi van, ha nincs a közelben buffer? <#nemtudom> Úgyhogy én is a második kiosztást használom.

hierro86
Köszönöm a segítséget! 😊)

Hello

80-90-es dex böven elég mivel haa hermittõl megveszed a +5 öt + a buff az már 130 as dex ugyhogy tudom javasolni hogy str re tegyél amig csak lehet !
Duelnél meg ugyis a smashingel üt mindenki :o)

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Yosimicu
De egyébként minden klánál van egy NPC akivel el tudod intézni hogy kasztotválts és újrarakd minden pontod /ha csak a pontot akarod ugyanzt a kasztot választod mint amien vagy/. De ez késõbb yól jöhet ha megunod a kasztodat vagy elrontod a statpontokat.

Yosimicu
ugyolvasom hogy a weap.mastery-t rontottad el. Azt csak 20 ig lehet emelni de utánna is kapod majd a pontokat szal be tudod hozni magad nem muszáy újra pakolni. Nekem a hand-foot is 20 a polearm is 20 és val egy rakás felesleges pontom.

hierro86
Sziasztok! Köszi partvisnyél.Lenne még egy kérdésem.A játék során csak egyszer lehet a pontokat újra osztani?Az elsõ újraosztásnál lefagyott a gépem,és amikor rendebe jött,a felét a pontjaimnak rossz fegyverre adta,és nem tudom vissza csinálni.Furcsa,hogy nem kérdezett rá,hogy biztos azt a fegyvert fejlesztem-e. Köszönöm

Yosimicu
Szerintem a 2 es a heyes válasz!! Mit nyertem??<#buck> Amugy komoyan szerintem a második yobb feltéve hogy tank vagy vagy pure str ki minek mondja. Egy nukernek érdekes elosztás lenne<#mf1>

Sziasztok!

Sokat vitázunk a haverjaimmal mi a jobb leosztás egy magasabb szintü harcosnak:

1 STENGHT= 200 DEX= 60
2 STRENGHT= 150 DEX= 110

Ha van valaki aki mindkettõt kipróbálta plz. válaszoljon.
A másik kérdés, hoyg melyik variáció jó a MOOB-ok ellen és melyik jó DUEL-ben másik játékos ellen.
Én az elsõre szavazok a MOOB-ok ellen, másodikra a DUEL-ben.

Konkrétan, a Deva a hibrid.

Yosimicu
Yaya az az egyik Shaolin kaszt mint a luohan vagy diamond

Atkamon
az a Shaolinosok egyik szerepe.

<#rinya>

hierro86
Sziasztok! Engem már 3 napja nem dob le, valamit csak sikerülhetett rendbehozniuk! 😊 Egy kérdés: egyik játékos a chat-falon azt kérdezte tõlem: "Why don't you get deva monk? You have better skills." Érteném a mondatot, ha tudnám, mit jelent a 'deva' szó. Esetleg nektek mond vmit?

ZzoleE
Hi! Írtam az acclaimnak, de azt mondták hogy technikailag lehetetlen a szerverek között cuccokat cserélni 😞
pedig az az 500K + a sok cucc jól jött volna 😊

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

SchG
Köszi szépen.

Nekem tegnap már csak a "megszokott" mennyiségû DC-m volt, bár csak rövid ideig voltam fenn, de a többiek szerint már megcsinálták a hibát.

Jó lenne, ha át lehetne vinni, de szerintem inkább a teljes karakter áthozatalát kérd.
Ja és majd számolj be az eredményrõl! <#vigyor3>

Yosimicu
nekem vagy 2-3 napja yól megy

ZzoleE
szerintetek, ha szépen megkérem az acclaim-ot, hogy az asuráról mentsük át a pénzemet meg a cuccokat a bardo-ra , akkor azt meg tudják oldani? 😛
mert törlöm a karikat, de jó cuccaik vannak....

...9D,BoI,WoT,BFP4F,NFSW,WF...

SchG
Még mindig ez a DC-s helyzet van?

Az Asurán vagyok

Yosimicu
Wu-Tang sword nem saber ismerõs amúgy a quest de nekem nem volt vele gondom oc1 en már be lehet jutni

Adj skillpontot legalább 2-t mind a 2 féle fegyvertípúsra amit tud használni a kari(aszem saber meg hand and foot - amire kap kungfú teknikát)

Yosimicu
US? a nirvana-ra gondolsz?