21072
--->GY.I.K.<---
szerver státusz
Hivatalos Oldal (ÚJ)
9Dragons WIKI
HD questek (új)
BoT questek (új)
SF questek (új)
WT questek
Shao questek
LoB questek
-
TeeBooh #8645 RészegKoldusnak igazat adok egyes dolgokban :)
Sokan panaszkodtatok már nekem, hogy azért nem fordítotok, mert más úgyis lemásolja azt, amit ti nagy munkával csináltatok, és lehet a másoló több pontot kap, mint te magad. Szóval ezzel azt szeretném mondani, hogy jobban megéri másolgatni, mint fordítani? Nem teljesen, de ez igaz sajnos :)
A rendszernek ezt a problémáját a következővel küszöbölhetjük ki:
Használhatsz 3 böngészőt 3 különböző felhasználóval (vagy több gépet értelemszerűen). A fő felhasználóddal lefordítod rendesen, míg a másik kettővel rányomsz a Don't Translate gombra. Így megakadályozhatod, hogy mások lemásolják a te fordításodat, és ezzel elcsenjenek pár pontot tőled.
Másik lehetőség, hogy miután lefordítottál valamit, írsz nekem egy privát üzenetet, hogy javítsam ki gyorsan, míg mások le nem fordítják.
Sajnos ez mind csalásnak minősül, viszont nem büntethető, és nem lopunk sem X-től, sem Y-tól RészegKoldus mondása szerint :)
Ezzel a módszerrel valóban csak a munkás fordítók és az ellenőrzők kapnak pontot, és legalább halad a fordítás.
Ettől függetlenül még megkövezhetnek engem, főleg azok, akik eddig a másolásból, és DT gomb nyomásából éltek, illetve akik felettem állnak rangban :S -
#8644 Hmm...ha jól értem managger vagy...így már értem...Neked teljesen mindegy mit csinálnak amíg van helyes fordítás is...ígyis-úgyis megkapod a 4x pontot. -
#8643 Koldus, egy hasonlat: A vállalat ahol dolgozol felkínál egy csinos összeget,hogy írj nekik egy programot.Megcsinálod és kifizetnek,de közben két másik alak lemásolja a programod és eladja a konkurenciának negyed áron.Örülsz a sikerüknek vagy feldobod őket az illetékes hatóságnak?
Rossz a példa és tőlem ne is várj jobbat.
A másolók nem hátráltatnak minket a fordításban,ez igaz.De nem jótékonykodom ismeretlenekkel.Nem a pontokért fordítok,de ha már jutalmazzák,akkor annak adják aki megérdemli.Természetesen ez személyiség függő...nekem ez a véleményem,gondolom sokaknak más.
A #8636-ra visszatérve 4 böngészővel próbáltam bejutni,abból három egyáltalán nem nyitotta meg 9D oldalt,a negyedik pedig nem hajlandó belépni.Nem bannoltak,mert a játékba be tudok lépni.Mókás...ma sok időm lett volna,erre megint elromlott valami. -
#8642 Ez mondjuk egy jó megközelítés...így is kevesen vannak, akik fordítanak, ezért is kár bannolgatni. Én ha látok valami "vicces" fordítást eszembe se jut, hogy na igen, őt bannolni kéne. Röhögök egy jót és mehetünk is tovább :) -
RYO123 #8641 de mind1 maximum egy fordítóval kevesebb az így is kevés fordító közül. -
RYO123 #8640 igen de csak azért mert ez egy fórum és itt máshogy írok. mert rövidítek.. -
RYO123 #8639 azt sem használtam zzzzz...!! -
#8638 Azzal is halad a fordítás, ha azét fogadják el, aki másol, kár mellémagyarázni :)
A lényeg ott van, hogy nem kéne a hatalommal visszaélni, hogy úgy mondjam és emellett egy kis csoportot, pár embert előnyben részesíteni a többiekkel szemben. Ez a viselkedés tipikus formája bizonyos körökben. Felesleges bannolgatni is, vissza lehet utasítani ami nem tetszik.
Egyébként meg van olyan, aki sorra járja a nyelveket és mindenhova bemásol, olyat is már bannoltak, aztán meg feloldja a nagyfőnök úgyis, azzal, hogy ne bannolják, hanem utasítsák vissza.
Ryo: a netes fordító oldalak használata se túl ajánlott, meg már ne is haragudj, de amit te itt magyar nyelvből néha bemutatsz, hagy némi kívánnivalót maga után. Ezzel persze nem azt mondom, hogy nyilván így is fordítottál, mert arról fogalmam sincs, csak azt mondom, amit látok. -
RYO123 #8637 én nem Don't transalte s tem ... -
#8636 csak nálam nem működik 9D honlap? -
#8635 Ryo gratula, gondolom korábban intéztél magadnak egy bannt.
Jelenleg don't translate-eseken kívül questeket kb egyedül én fordítom aktívan és ahogy nézem más kategóriákban nem is fogynak a fordítandó anyagok...ennyi telt tőlünk, luv ya hungary!peace! -
RYO123 #8634 Tee én fordítanék de ezt írja ki,hogy "You are not allowed to access this tool." ha valaki tudja mit kéne csinálni akkor segítenék :D -
lolkaésbolka #8633 "fordításból még mindig csak kb. 25% van készen. " Ez gáz! Tudtommal a románok alig beszélnek idegen nyelveket, még a magyaroknál is gyatrábban, mégis hamarabb lefordították. Az jó, ha értelmesen le lesz fordítva a játék, de ne anyagiaskodjunk, légyszi! Gusztustalan, ha valaki azért nyomkodja a "don't translate"-t, teljesen jó fordításra, hogy kapja a pontokat. Ismerek valakit, aki sok-sok éve fordítóként dolgozik és nem fogadták el a fordítását 9d-re. Szóval köszönjük mindazoknak akik tesznek érte, hogy mások ne élvezhessék a játékot. Kb. egy szinten vannak az Öklem csapattal. -
#8632 öhm...az érv lényege, hogy így nem lopunk egymástól...ha valaki mind3 lehetőségnek a saját fordítását rakja be, az max abból a szempontból kiszúrás a többiekkel, hogy azért a szövegrészért ők nem szerezhetnek pontot.Viszont ha közben egy másik kategóriában fordítanak nem zavarja őket senki...a fordítás halad és így kiküszöböljük az ingyenélők problémáját is.
-
#8631 Hű micsoda érvek...
Mintha valaki lop X-től és utána azzal védekezik, hogy legalább nem Y-tól lopott. -
#8630 Hmm...a ponttiltásról valahogy eddig nem meséltél
Probléma megoldva, kössz!(Ja és ma sem lustálkodtam, szal nyomás ellenőrizni!)
Ha valaki különösebb ingert érezne a fordításra, ne szégyenlősködjön!Eddig csak a fordítás negyede van kész, mint azt Tee is írta. -
TeeBooh #8629 Kedves Tusy!
Ismét megköszönném szorgalmas munkádat ;)
Én sorban nyomom nekik a bannt. Az ellenőrzők beállíthatják egyszerűen, hogy ezeknek az idiótáknak ne adjanak pontot. Ha véletlen mégis kapnának pár pontot, akkor az én bannolásom után úgyis elvesztik azt :)
Remélem ez megnyugtat.
Ha csalunk, akkor legalább úgy tegyük azt, hogy azzal a fordítást gyorsítsuk, előrébb vigyük. Ez legalább erkölcsileg nem büntetendő, én meg is engedem a fordítóknak (és magamnak is), mivel a fordításból még mindig csak kb. 25% van készen. -
#8628 Igen, negyed annyit kap,de mi van,ha 800-1000 szavas szövegről van szó?A semmiért kap 800-1000 pontot...15 ilyen szövegbe belenyúl és kap egy 3 hónapos premmyt,azért mert más arra pazarolja a szabadidejét, hogy valami hasznosat csinál. -
#8627 Igen, ő is nyilván csal.
Egyébként, akikről beszélsz mondjuk negyed annyi pontot kapnak kb. mint akiét elfogadják szerintem. -
#8626 Undorító...nem tudom ki kattint folyton "don't translate"-re fordításnál,de leállhatna...Ezzel egy lépéssel se viszi előrébb a fordítást csak egy ingyenélő pontokhoz jut a semmiért.A managerek pedig megtehetnék azt az apró szívességet, hogy bannolják az ilyeneket.Nem vagyok managger,ezért nem tudom, hogy pontosan mit kéne csinálniuk,de nem hiszem hogy olyan nagyon megeröltető feladat törölni egy haszonleső dögöt. Az ilyenek miatt kell nekünk is trükközni...hiába adnánk be egy fordítást,ha a maradék 2 szabad helyre valaki egy nyanvadt karaktert beüt máris kap pontot...Szánalmas, hogy egyáltalán szóbakerül ez a probléma.
Most lehet, hogy pár embernek ötletet adtam a csalásra,de őszintén nem zavar...talán a fejesek végre leállítják a parazitákat.
Tee te ne figyelj, rólad tudom, hogy jól végzed a dolgod.
BANNT NEKÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍK!!! -
#8625 Nem annyira...lvl5 nd elixeket megszerzed beast és gc collectekből, akkor már "csak" be kell majd. A collectek nagyrésze hullik, mint a szemét, csak néhányat kell venni. -
#8624 Mondjuk nem kp-ban fizettem a gyereknek akitől vettem, hanem elixireket adtam neki, meg egy kevés BE-t, ami együtt ért cirka 20kk-t, szóval annyira nem bánom. De szükségem volt már rá, mert a WD DEF ruhák sajnos nem adnak a speedre. Csak epi-ből meg a boots-ból tudtam "turbózni". Az pedig nem több mint 25%. Egy GB WD fegyver meg had nem mondjam... szinte megfizethetetlen, mégha nem is veszed, hanem csináltatod, akkor irdatlan idő, ami nekem nem nagyon van. -
zsele1000 #8623 Szerintem az SM WD +5 nagyon nem ért 25kk-t. A nukernek RL majd GB WD kell grindhez és PVPhez egyaránt. Később színes mobokon kiváló az EC WD, de PVPhez akkor is GB ;). -
#8622 sm wd szerintem kb semmit nem ér, sp33den kívül mást nem ad és ha azt máshonnan is szerezhetsz,akkor fölös. Én eddig egy karakterrel se használtam sm wd fegyókat. Amúgy új fegyót kell refizni, ha dmg-re hajtasz, mert azoknak magas az alap dmg-e.wd-kben eddig se a nagy sebzés volt a vonzó tulajdonság, hanem a sok mellékes dolog, amit még ad.Szerintem "magas" refis fd wd-vel lazán elvagy gb-ig. -
#8621 Minden WD-s fegyvereknek alacsony a sebzése vagy csak az enyém ilyen "szar"? Csak mert sikerült vennem egy SM +5 bracert 25kk-ért (tudom, elég olcsó), de csak ekkor láttam meg, hogy kb egy RL-es bracer sebzését adja. Mondjuk nukernél nem számít annyira. -
#8620 Nekem is bevillant, rég láttalak ezért el is felejtettelek, sry.
Painkillah azt sajnos nem tudod tartósan eltüntetni,csak ha veszel prémiumot sok-sok HUFért. -
zsele1000 #8619 Vegyél premit és eltűnik. -
Dialosa #8618 attól még tudjuk ki vagy
(legalábbis én tudom) -
F1re #8617 vki irja le letszi h ami felul van banner jatek kozben az h lehet eltuntetni mert 1-2 napja jatszom a game-el es most jelent meg de ge.i zavaro :D -
#8616 Ne nagyon állíts ilyet hogy jó arc vagyok ezért bizonyos emberek kitérnének a hitükből, összeomlik a tér-idő kontinuum, a fórumolvasók unokái is boldogtalanul fognak élni, ezért is nem árulom el konkrétan ki vagyok, hogy ezek a szörnyűségek ne következzenek be. -
#8615 Kínai újéves hülyeség. Pont annyit ér amennyit NPC ad érte. =) Szóval ha kiberkaki jön rád akkor használd nyugodtan popitisztításra. =) -
lolkaésbolka #8614 minek veszekedni, ha lehet verekedni is? go BP!!! -
#8613 Sziasztok!
Új vagyok a fórumon. Egy hete még azt hittem, hogy ez egy "értelmes" oldal . Na mindegy...
Nekem egyből egy kérdésem lenne: nem tudja valaki mire jó a handsel? Mert találtam már belőle egy raklapnyit, de nem akarom eladni, amíg valaki meg nem tudja mondani, hogy s*ggtörlésen kívül mit lehet vele még kezdeni. -
#8612 piff...baki...még mielőtt jönne a sok oltás, igen,nem a rengeteg 1-2 milliós vacakra gondoltam,amit hefeiben láttok. Dungeonokban személyes tapasztalatom alapján kevés cucc esik,de hála az "új" klángöncöknek, az áruk padlón marad. -
#8611 Nagymester F, sajna 2 slotos wt cucc és egyáltalán wt cucc mostmár ritka, mint a fehér holló.
-
Dialosa #8610 menj azt üss magadnak, ha nem megy szólj, majd ütök neked -
NanoHun #8609 Hellosztok!Sziasztok!
CSak annyit szeretnék mondani, hogy az erőszak semmit sem old meg!
Vitázni lehet de az erőszak nem jó dolog... bár én is szoktam erőszakoskodni.... :)
legalább okoskodtam -
#8608 Mondjuk ez attól még egy piros pont :)
viszont tény hogy az ilyet nem ligachaten kell megvitatni -
#8607 Lehet tudni vajh mennyi defet ad majd c12es selfbuff?
Legenda ügyben no comment,már írtam mi a véleményem.
Volt azért pár kellemes hatása is ennek a kis parázsvitának...Kamiék előbújtak rejtekükből és hallattak magukról picit. ReszegKoldusról kiderült,hogy jó arc,bárki is legyen...
(És még mindig vennék 2 slotos BOT male wt csukát) -
#8606 Kár érte, kiváló ügynök volt.
1 hét múlva folytatódik a csata gondolom