• LordTusy
    Igen Koldus,haszonleső és részrehajló vagyok.Szívesen magyarázgatok a kezdőknek napokig alapvető dolgokat,ezért szeretném szabotálni a fordítást és jól megszedni magam pontokkal,coinokkal,premiumokkal,stb.
    Szíved joga azt gondolni,ami tetszik.Akármi motivál minket,mások a mi munkánkkal juthatnak előnyökhöz.Téged az zavar,hogy mi kisajátítjuk a fordítást,minden hasznával együtt?Ha nem csinálunk semmit a DT nyomkodókkal,azzal csak annyit érünk el,hogy nő a haszonlesők létszáma és bővül a kisajátítók köre.Acclaimnek nincs pénze tolmácsokra,ezért jutalommal motiválja a játékosokat a gyorsabb eredmény reményében.Nem hiszem,hogy a román játékosok szívében fellángolt a hazaszeretet és szünet nélkül dolgoztak,amíg elkészült "a nagy mű".A szemfüles,jó angolos játékosok felismerték a lehetőséget és jól megszedték magukat.
    Na jó...leálltam.Amikor lesz időm/kedvem és bejutok,akkor fordítok,ha nem akkor nem.Eddig is jól megvoltatok nélkülem és ez változatlan marad.Nem akarok vitázni és nem is fogok.ha valakinek a tyúkszemére léptem,attól bocsánatot kérek.
    (És bocs a hosszú hozzászólásért is.)