33479
-
#4853 Ha ezt a fórumot csak hozzászólások alapján neveznék el, könnyen a szakácskodjunk otthonban találná magát ;) -
#4852 Én 45-el kezdtem (5-6 éve). Egy év múlva ott voltam ahol most:) 100-al szériázok könnyedén. Fentebb nem akarok menni, és az én súlyomnál nem is kell szrtm. 80 kg, néha kicsit több. De az érdekes, hogy azért néztem fel ide, hogy az ilyen helyeken hogyan állnak az olyan férfias sportokhoz mint a gyúrás. De lassan inkább érzem magam fogyi showban mint konditeremben (fórumban), sry ha valakit megbántottam, de a gyúrásban fontos, igen nagyon fontos a kaja. kb40%. A többi az edzés. Arról inkább kellene beszélni mint a csirkehúsról és a serpenyőkröl :D -
#4851 nem mindig veszit a méretéböl ha jól be pácsoljuk akkor nem lesz tul látványos a méret változás optimális pácsolási idő 3-5 óra de az alegjobb ha egy napig áll ! -
#4850 az ne izgasson attól az még tartalmazza azt a kb kilónként200g fehérjét és elkészítéskor vizet veszít nem fehérjét -
FFX #4849 igen én is nagyot hökkentem amikor sütés után alig maradt valami a serpenyőben :( -
#4848 500g csirkemell összemegy sütésnél... de ha elosztod 4adagra simán jó
mellé rízst kis köretnek zöldséget ennyikész van 4 minőségi kaja
mellé tejsavó zabpehellyel meg edzés utáni turmix kijön a 6
nem nagy durr -
#4847 Csirkemellet enis 3-4szer eszek naponta emellett 3-4 adag turmix, esetleg turo. -
FFX #4846 nekem sose jön ki a 6 étkezés, mert kevés a csirkemell és nem tudnám elosztani így csak 3-4 -szer eszek naponta. -
#4845 én febr-ban kezdtem anno és 50el aug végére ment csak
azt hittem a világot váltottam meg elvégre fél mázsa!:D
szóval nem a sebesség számít hanem az h haladsz
és mondjuka a kajáról se feledkezz meg:)
amúgy újra beindult a fogyásom:D
átálltam több ch-ra (most2g/kg) és többször edzek 1alkalommal valamint8-ról 6ra csökkentettem az étkezéseket
csak 2hétbe került mire ez kiderült:D de rájöttem ez a lényeg
-
FFX #4844 én két hónap edzés után tudok 50 kg-al fekvenyomni :S -
#4843 hát nem te mondtad, hogy szálkásodni akarsz? erre mondtam azt, hogy lokális szálkásodás(egy adott területről a zsír lepucolása) nem létezik, ez ennél komplexebb. hiába formás az izom, ha fedett vagy nem fog látszani. de lehet, hogy csak vizes vagy és túl sokat vársz magadtól. de ehhez már látnom kéne, hogy hogyan is nézel ki.
azt hiszem te igazi gyakorlati "gyúrós" vagy. megfelelő elméleti háttérrel sokkal többet lehetne belőled kihozni. kéne neked egy jó edző. olvass sokat a sportról, mert néhány alapfogalom sztem nem tiszta nálad, de ha tudok segítek én is.
kicsit úgy érzem most magam, mint amikor a majd 30 kilóval nehezebb(nem zsíros) haverom, tőlem kér étkezési tanácsokat. :D elég hülyén nézhet ki kívülről, ahogyan én magyarázok neki. ezt csak azért mondom, mert ott én vagyok az elméleti "gyúrós". :D -
#4842 diétát nem értem, mért diétázzak? nem szándékozom fogyni.
erőemeléstől messze vagyok nagyon, guggolni jelenleg nemtudok, mert fél éve eltörött a bokám és még azóta s kicsit be van dagadva.ezért a felhuzást sem erőltetem, sztem olyan 200 kilo körül menne,vagy ki tudja, de most nem nyúzom magam.
szerintem 130 nem sok fekvenyomásban.
edzhetnék lábra 10 kilóval több lennék, majd fél év mulva.. -
#4841 én nem ismertem fel de nekem azért tetszik mert eredeti és baromijól kivitelezte:) -
#4840 diétázz is! az se drága, csak okosan kell csinálni.
megmondom őszintén azt hittem szórakozol amikor azt írtad, hogy 130-ba nyomogatsz 15-öket. annak ellenére, hogy a testépítésben nem fontos a súly, minden elismerésem a tiéd! meg ne sértődj, de mit keresel te ebben a sportban? :D miért nem nyergelsz át erőemelésbe ilyen eredménnyel? guggolással, felhúzással hogy állsz? -
#4839 23 éves vagyok,5-6 éve edzem 176cm és 88 kiló.Gyorsan növök 18 évesen már kiment 190 fekve,fekvenyomó ruha nélkül.(csak utána aba kellett hagynom egy időre).Zsirral nekem szerencsém van,mert abszolut nem vagyok hízékony.test zsir arányom az olyan 7-8%.De mégsem nézek ki szálkásnak,eléggé tömzsi a testalkatom.izomzatom viszonylagosan már nagy,csak még nem kidolgozott.kis tömegnövelés,meg szálkásítás+ 8 kiló aztán jó leszek.ugy 3-4évet számolok rá.
Akkor pózolok:), az ingyen van:). -
#4838 tudom én miért tetszik neked a 2. eleje! :D Ali-G rulez! :D
ilyen egy igazi show! megmondom őszintén, hogy eddig nem kedveltem sem a stílusát(itt gondolok pl a nagyképű beszólásaira), sem a fizikumát. viszont becsülöm benne, hogy tisztességesen felkészült a pózolókűrre. jó volt nagyon!
nekem meg Darrem a nagy kedvenc és az a kűrje még mindig a legjobb amit olaszországban mutatott be néhány éve. ott minden a helyén volt. volt show elem, de csak annyi amennyi kell, tehát nem ment a pózok rovására. nekem még mindig az a favorit. -
#4837 a második kvajó:D
főleg amikor doriant utánozza(személyes kedvencem):) -
#4836 kamali pózolás
ez 1 baromi jó kűr
egy másik tőle
sztem baromi jól csinálja(főleg a kezdés) -
#4835 Éljen Frank Zane!!! :D elolvastam azt a cikket és egész jó dolgok vannak benne! azt hiszem pont aktuális. -
#4834 először is ne szedj semmit és hagyd a súlyt, nem kell azt visszavenni. szálkás pedig akkor leszel, ha diétázol.
gondolom ha ekkora súllyal dolgozol akkor van már izomtömeged, amit lehet formálni is. én a helyedben kihasználnám a teljes mozgástartományt, de főleg a mozdulat alsó pontján nyújtanám meg jól az izmokat, persze mindezt óvatosan. amit a kottányi is mondott, a pózolás is sokat segít. bár az mindig jól jön, mert így hamarabb elsajátítható a megfelelő agy-izom kapcsolat.
egy adott testrészt amúgy sem lehet lepucolni, csak kompletten az egész testet. csak ezzel az a bibi, hogy vannak "makacs" területek. lehet, hogy neked is a melledre rakódik le először, ez egyénenként változó.
azt hiszem itt a diéta lesz a sikered kulcsa.
bár megmondom őszintén, hogy ha te 130-ba 15-öket nyomogatsz akkor lehet, hogy nekem kéne kérdezgetnem tőled. :D
amúgy mióta edzel? hány kiló vagy? -
#4833 dexter jó meg a hozzá hasonlóak:D
a húsipari rt-k is bejönnek nekem elvégre ők a legnagyobbak de náluk ez a méret már nem esztétikus
de azért jók az öregek:D -
#4832 kenyér szalonkával:)
diétázz és pózolj meg szűkennyomás keresztcsiga stb -
#4831 tanácsot szeretnék kérni, hogy a mellizmomat hogyan szálkásítsam le, jelenleg 130kilóbol nyomok 15-öket, de ezzel nem érek semmit.szerintetek? nagyobb széria,kisebb súly?vagy szedjek valamit -
#4830 "A maiak" alatt csak a formatlanokat ertetted gondolom mint pl jay, ronnie, rühl stb.. Szvsz mondjuk Dexter Jackson nagyon jol nez ki. -
#4829 gery strydom...
180centi 230font...
és sokkal jobban néz ki mint a maiak
check this
and this
ááá szarba a maiakkal:D -
#4828 A nagyszerű Kevin Levrone akkor:
...és most:
Kevin a Backlash c. film főszerepében. -
#4827 nincs ezzel a kérdéssel semmi baj, csak éppenséggel teljesen lényegtelen, hogy ki mennyivel nyom/húz. ez nem erőemelés. használj akkora súlyt amekkora ahhoz szükséges, hogy megfelelően stimuláld az izmaidat.
különleges tippek alatt nem tudom mit értesz -
info #4826 Mint a dedóban ha háromszor(ry) bőfizel, akkor a bajszos ovi nénnnnye megfenyít. Én nem balhézok, ha akár ötször jelenik itt meg valami. Vettem a fáradságot és elmentem kritikuss által megadott címre. Tök jó, baromian ötletes, frankón megcsinált oldal a www.muscleteam.hu sőt azok a bodysok akik pedig adták magukat az egész télapós dologhoz, baró jó fejek lehetnek. -
#4825 Lehet égő kérdések lesznek sry:S:D
kb hányan járnak ebbe a topicba (az sg.hu elég kocka valljuk be, nem sértésnek szánom, sry aki annak veszi)?
ki hánnyal szériázik fekve? csucsnyomás? gugolás? esetleg felhúzás?
testsúlyához képest?
különleges tippek? -
#4824 attól én is félnék a helyében! :D
a sok kis droid! :D csak az a lényeg, hogy ne legyenek krumplik! :D -
#4823 itt nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik. ez teljesen természetes, hogy mindenkinek más az izlése és ezt én tiszteletben is tartom. de ha valaki ahelyett, hogy tenne ellene, inkább kitalál mindenféle mesét arra, hogy miért jó az, hogy nem csinál semmit...
viszont te hoztál egy döntést és messze vagy ettől a felfogástól. ezt becsülöm is benned. annak idején én is így döntöttem.
amúgy azzal a példával azt akartam mondani, hogy mindenki a "húsis" szóval jön, de ha belegondolok akkor nálam a hús az az izommal egyenlő. nem pedig a zsírral. van egy kis különbség. csak az embereknek azonnal az jut az eszükbe, hogyha túl sovány egy lány/nő akkor azt csak zsírban lehet megoldani. bár való igaz ez gyorsabb útja is a "növekedésnek" vagy "formálódásnak" és könnyebb is. :D csak aztán nem kell azon meglepődni, hogy nem olyan lesz a forma, mint amilyennek várta.
szóval én azt nem szeretem, ha valaki ezzel - és ehhez hasonló - köhellyel takarózik, mert itt már nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik, hanem arról, hogyha büdös a meló valakinek akkor ne azt kritizálja aki tesz is valamit az egészségéért. hiszen én sem csesztetek egy embert sem mert nem azt csinálja amit én. viszont én nap, mint nap kapok megjegyzéseket. és ezzel nem vagyok egyedül.
nem szeretném ha ez a dolog a kövér kontra testépítőre lenne kiélezve, mert nem ez volt a célom. én azt szerettem volna példázni, hogy mire képes az emberi akarat és mire képes az ember megfelelő akarat nélkül. -
#4822 anyu már előre fél milyen lesz a gyerekem:D
mondom nem lesz agymosott fostalicska:D
persze én vagyok a hülye:)
mint minden esetben:D -
#4821 "hogy a húsosabb lányok azért sexysek mert van mit fogni rajtuk. csakhogy én szívesebben fogom meg a párom IZMOS popsiját, mint egy másik nő dagadt, narancsbőrös seggét. mert nálam a hús nem egyenlő a zsírral."
Ezzel nem teljesen értek egyet. Az hogy azt mondják, hogy az izmos ember ronda gusztustalan túlzásbavitt szteroidos stbstb ez oké undorító, mert milyen alapon mondja ezt, ha nem is tetszik neki, legalább vegyen erőt magát és mondja azt, hogy nem tetszik de becsüli amiért ezt végig bírta csinálni.
Ugyanakkor én például jobban szeretem a husisabb lányokat, és szívesen fogdosom akkor is a fenekét ha nem színizom. Jó persze vannak határok, de a kinek milyen ember jön be az tényleg ízlés kérdése. Én sem vagyok karcsú, egyáltalán nem, barátnőmnek mégis ez tetszik. -
#4820 azt hiszem ez mindenki számára elgondolkodtató! ezek a srácok a sport lényegét testesítik meg. ami nem más mint hogy hogyan döntsük le a korlátainkat. ők azt hiszem jó példái annak, hogy az akarat mennyire erős tud lenni és hogy minden a fejben dől el. a minap láttam a tv-ben ezeket a több száz kilós 40-50 éves embereket, akik már járni sem tudnak, wc-re nem képesek kimenni, sírnak és sajnáltatják magukat, hogy ők képtelenek lennének lemondani a kajáról. hát valahogy én nem tudom azt az embert sajnálni aki egyszer már lefogyott több százról kb 80kilóra és képtelen volt megtartani. most újra fetreng 52 évesen és pityereg. szívesen melléállítottam volna az egyik srácot, hogy beszélgessenek. és itt nem arról van szó, hogy ki milyen genetikával rendelkezik, hanem arról, hogy valamit elhatároz és végigcsinálja (vagy nem). csak ehhez akarat kell(kellene)! engem rohadtul nem érdekel, ha valaki kövér, de az már zavar, ha ebből előnyt akar kovácsolni és sajnáltatja magát. vagy éppen kitalál mindenféle mesét arra, hogy miért gusztustalan egy izmos test. na az a pofátlanság! gusztustalan az amiért megdolgozik az ember és egészséges, de ezzel szemben az lenne a szép ha elhagynám magam és függnék egy szaros csokitól, csipsztől vagy mittudom én mitől? kérdezem én, hogy mi lenne akkor ha én odamennék egy kövér emberhez (persze nem tennék ilyet) és elmondanám neki, hogy mennyire dagadt és hogy nem igaz hogy nem bír lefogyni. balhé lenne belőle! nagy balhé és én lennék a szemét. de ugyanakkor mindennap találkozunk ennek az ellentétével, hogy telt, cigiző, kávézó a sportot még hírből sem ismerő emberek oktatnak ki minket. ez persze így normális(szerintük) ezt nekem miért kéne eltűrnöm? milyen jogon oktat engem ki egy olyan ember aki képtelen lenne azt végigcsinálni amit mi? miért nem marad akkor csöndben? erre a válasz - amit már említettem - az, hogy leplezni kell valamivel az akaratgyengeséget, irigységet. ilyenkor jönnek azok a közhelyek, hogy a húsosabb lányok azért sexysek mert van mit fogni rajtuk. csakhogy én szívesebben fogom meg a párom IZMOS popsiját, mint egy másik nő dagadt, narancsbőrös seggét. mert nálam a hús nem egyenlő a zsírral. nem bántani akarom én őket, de ne várják el tőlem, hogy megértsem őket.
mennyivel könnyebb dolgunk lenne ha nem minket néznének UFO-nak, csak hagynának minket békében? ez lenne az az utópia ami sosem fog létrejönni és mindez csak álom marad, hogy minket az "átlag" ember elismer egyszer. sajnos ez a helyzet, de mi ez ahhoz képest, mint ha vak lennék vagy nem lenne egy lábam?
azt hiszem ez fog majd eszembe jutni, ha legközelebb nehézkesen megyek fel egy lépcsőn a fájós térdem miatt. -
#4819 hagyjuk a témát!
ne legyetek krumplik!
most kis motivációkeltés jön!
inkább ezt olvassa el mindenki!-greg rando
vak-ifbb pro
+simon robinson
simon
és most egy darabig mindenki nézzen magába és ne flémeljen!
-
kritikuss #4818 nem tudom mikor volt valami értelmes hsz-ed itt Mr. fiftivagyok
Ezt pedig gondolom neki címezted, nem pedig nekem. -
kritikuss #4817 Igazad van Mr.EszesFeszes én nem osztom a jótanácsokat nap mint nap, mint Te. Meg lehet, hogy nem találsz tőlem szakmailag értelmes hozzászólást ebben a rovatban, mert nem is írtam soha szakmai tanácsot.
És akkor mi van...??? -
kritikuss #4816 Az hogy vannak olyan forumozok, mint CeeZee, aki minden nap idejön és ír, az egy dolog, de vannak olyanok, akiknek nincs otthon Internet, vagy nem mindig jönnek ide, vagy ha idejönnek 2-3 nap esetleg 1 hét elteltével, sőt vannak olyanok, akik elolvassák az első pár bejegyzést, és nem használják a görgetősávot, nem olvasnak tovább ez mind mind olyan emberi tulajdonság, (sőt még lehet felsorolni többet is), ami engem pont arra ösztökélt, hogy azt az ajánló linket 3-szor tegyem be. Akit pedig zavar, egy bejegyzés esetkegesen 3-szori ismétlése, az görgessen tovább. Ennyi, nem több, nem megjegyzés, nem ócsárolás, nem kell semmi. A normálisabbja ezt így is teszi, aztán vannak különcködők, akik feltünési viszketegségben szenvednek, és mindenre van csipkelődő megjegyzésük.
A nőt akarok topikba nemtudom hogy kerül be....
A választ lejebb meg is adtad. Az sg.hu egy olyan forumok tárháza, ahol nagyon sok mindenről beszélgatnek vitatkoznak az emberek. Elképzelhetőnek tartom, hogy sokan a testépítő rovatot meg sem nézik, pedig csak egy kattintás. Ellenben lehet, hogy egy játékba, egy szavazásba belemennének, s nem veszik rossz néven, ha olvasnak egyszer egy ilyan ajánló bejegyzést is. Gondolom ez nem bűn!!! Gondolom ezt azért me lehet tenni?!?! Gondolom még szólás szabadság, és vélemény nyalványtás megengedett!!!
-
Bammy #4815 CeeZee!
Kösz a tippet. Akkor nem fogok diétázni, majd később.
kritikuss!
Eltaláltad, az amit belinkeltél, ide tartozik. Ebbe a topikba. A nőt akarok topikba nemtudom hogy kerül be. (félreértés ne essék csak nézegettem a topikokat, van bnőm:)). De azért azt megértheted, hogy flehúzza az embereket ha minden topikban ezt látja nem? Na jó, még meg lehet éreteni. Szeretnéd ha mindenki megnézné, elvégre a testépítők topikba csak a tesépítők néznek be. Ok. De azért 2-szer 3-szor már nem kéne. Akit érdekel az megnézi elsőre. Szal már ezis egy elég nagy nyomorékságra utalt, de hogy erre valaki ír egy frappáns viccet, és azt lecseszed, ez taplóság. De amúgy emiatt CeeZee valószínűleg nem tudja élvezni az életet, és semmilyen kikapcsolódásban nem vesz részt. Szeirntme gondolkodj el picit.
-
#4814 az ember akiről szobrot mintáztak
a Mr. O történelme
és egy nagyon jó Jay videó (ez amolyan igazi motiváló videó, nagyon jó zenével)