33479
12316971501353788406.png
  • CeeZee
    nagyon nagy!!! Béci PoWa! :D
  • kritikuss
    "...unod már a pocakos, szakállas Mikulást bámulni???
    Íme itt van 11 jóképű, izmos tatabányai Télapó, akik közül
    válogathatsz!!! JÁTÉK

"www.muscleteam.hu
  • Jobson
    a sok segítség miatt nem kell jogdíj !
  • k O T T A
    várj ne add el hanem osszad szét a dagiknak a suliban mikuláskor:D
    és mondjad h csodaszer:D:D:D:D:D:D

jó ez csak ötlet meg bunkó is ...:D de nembaj:D jobb ez mint a kakaóscsiga:D:D:D
  • CeeZee
    ja, jut eszembe! kölcsönvettem a főzelékfalós tuti tippeket amit annak idején leírtál. remélem nem jogdíjas! :D
  • Jobson
    dehogy néztelek hülyének, és meg sem sértődtem. Ti vagytok itt páran akik segítenek nekem.

Én nektek hiszek nem a főzelékfalóknak !!

és köszi a segítséget
  • jazzy
    Meg ne sertodj de coraban osztogatnak ingyen turokremet is:D
  • CeeZee
    hülyének ne nézzél, felfogtam elsőre is! csakhogy a wejpró sem tart örökké ahogy a kaja sem. és ha lenne egy kis üzleti érzéked akkor inkább eladnád, akár féláron. ez egy jó tanács volt, de nehogy megsértődj! ha azt mondtam volna, hogy igen, igyad csak nyugodtan ez nagyon jó lesz neked akkor most tök jó fejnek tartanál, de ha lenne egy kis eszed akkor rájönnél, hogy ezzel segíteni akartam. és én azt aki segíteni akar és feltehetően ért is hozzá nem nézem hülyének, miután vette a fáradtságot és gondolkodott helyettem
  • Jobson
    mint mondtam van whey pro is meg rendes kaja is, és ez INGYEN lenne.
  • CeeZee
    én a helyedben eladnám és vennék belőle pl fehérjét, ahogy Jazzy is mondta. már csak a kiszereléséből kiindulva sem lehet olcsó. a tejről meg már beszéltünk. az összetétele pedig - az tápanyagok arányait illetően - elég sz@r.
    amúgy mennyi van egy ilyen üvegben? csak, mert 760Ft-ért majd egy kiló csirkét(persze attól függ hol veszed) vagy cirka 7-8 adag Whey Pro-t kapsz(nyilván nincsen ilyen kiszerelés, csak az összehasonlítás miatt írtam)
    ja és 1 adag whey pro-ban szintén 20g fehérje van és a minőségkülönbség sem elhanyagolható

tehát a kérdésedre a válasz: semmi nincs benne ami kell és nem jó ha minden nap megiszol egyet
  • Jobson
    kajálással nincs gond, azt úgy csinálom ahogy mondtátok. és szedek mellé fehétjét is.

tényleg nem olcsó mert 760 FT, csak ez most lenne ingyen és azért kérdeztem, hogy ha megiszok napi egyet az jó e.

elvileg az van benne ami kell (szerintem).
  • k O T T A
    hát a szaharóz az ugyebár a kristálycukor...
    az nem barátunk:D
    amúgy kétlem h ez bármivel is olcsóbb lenne mint pl a volumass nagy kiszerelésben
    egyél helyette inkább rízst csirkével
    az meberi szervezet nem folyékony dolgokra lett kitalálva ezért csak kiegként ajánlatos de ha nicns rendes táplálkozásod se ne ettől várd a csodát
  • jazzy
    Nem néz ki rosszul, bár a fehérje kevés a ch-hoz képest.
    Én a helyedben mégis azt szedném és venném inkább amit mindenki.
  • Ars3nal
    inkább vegyél normális tömegnövelőt ne a rákosok és más súlyos betegek tápszerét igyad
  • Jobson
    ez is egy plussz beviteli forrás, van benne fehérje meg szénhidrát
  • Ars3nal
    alultáplált vagy? vagy mit akarsz ezzel?
  • Jobson
    ehhez mit szóltok fél literes kiszerelés:
    NOVARTIS Isosource

németül van, de itt van magyarul is:

Tehénfehérje-bázisú, növényi zsiradékot és magas MCT-t, szénhidrátként maltodextrint, glükózt és szacharózt tartalmazó tápszer.

Tartalom:
    fehérje 20g
    szénhidrát 68g (ebből 52g maltodextrin, 13,8 szacharóz, 0,5glükóz, 1g malóz)
    pluszz egy rakat vitamin és ásványi anyag.

glutén, koleszterin, purin, rost és laktózmentes.

Javaslatnak alultáplált betegeknek, katabolikus állapotok stb..

CSAK ORVOS ELLENŐRZÉSE MELLETT ALKALMAZHATÓ.

Speciális gyógyászati célra szánt tápszer.

Szóval?

Köszi
  • k O T T A
    vállazásnál ami fáj azt ne csináld
    sok gyakorlat van nyugodtan lehet váltani olyanra ami nem okoz fájdalmat
    kaja ügyben meg nem hinném hogy szendvicseket kéne enni
    aki akar az tud kajálni, meg lehet oldani simán - az ételhordót erre találták fel
    3*4-szer rízs csirkével:D de 3-4 étkezéstől 60 kiló is fogsz maradni
    suli után sem kell kaját venni, hanem otthon megcsinálni és elvinni.
    sokkal olcsóbb otthon megcsinálni, mint bemenni a kínaiba 4-500ért kajálni - én 3-4 étkezést oldok meg ennyi pénzből

és ne feledd:"Edzeni megfelelő étkezés nélkül olyan, mintha ásnánk egy gödröt és magot nem vetnénk bele. Sosem nő ki belőle semmi."
    és ezt schwarzenegger mondta
  • Dava
    sziasztok! szeretném a véleményeteket kérni, kicsit visszaolvastam pár oldalt, és láttam hogy értetek ti vmit a dologhoz :). szóval én úgy gyúrok hogy hétfő: mell+kar, szerda:hát+váll, péntek:has+láb. ez így jó? a másik: írta valaki hogy ropog a válla. nekem is ropog, de sokkal régebb óta, mint amióta gyúrok! mit ajánlotok ez ellen? vállra nem is tudok úgy gyúrni ahogy kéne, mert egy idő után fáj. van valami cucc amit felvennék és segítene kicsit? sportorvos azt mondta úszás kell, hát majd meglátjuk, de gyúráshoz akkor is kéne valami 'segédeszköz'.
    ja és még annyi, hogy ha a napi 5-6x étkezést nem tudom megoldani, akkor hogy kéne? mert szeretnék tömeget is növelni (17év, 170/60 de tiszta izom) reggel nem tudok enni max vmi gyorsat, mint gabonapehely. és általában 4-5 felé érek haza vagy még később, suliba szendvicset viszek, ami tudom nem a legjobb. suli után meg nincs pénzem mindennap venni valamit, szóval valami napi max 3-4 étkezéses menüt tudnátok ajánlani?
  • jazzy
    Egyébként az a poén, hogy a hétfői edzésen vagyok fáradt, kedd a kedvenc napom a hát+vállal, és a keddi edzés löketet ad a szerdaihoz és teljes intenzitással tudok edzeni akkor is, tehát végülis nincs gond.
  • CeeZee
    kemény lehet a szerdai edzésed! :D
    sajnos ez az amikor a piszkos anyagiak belerondítanak az ember életébe! vagy a te esetedben az utazás is
  • jazzy
    Én pl hétfő-kedd-szerdán edzek mert ekkor vagyok szegeden és ide vettem bérletet, ezen kívül pedig nem akarok rá költeni :D
  • CeeZee
    nem kell emiatt félni! néhány óra nem oszt. van egy regenerációs idő amit jó betartani, de ez inkább napokban mérhető. pl baromság lenne hétfő, kedd , szerdán edzeni a hét többi napján meg dögleni. tarts az edzésnapok között 1 nap pihenőt és akkor nem lesz baj. persze ha neked hetente ismétlődik a ciklus(nem, ez nem az:D) akkor egyszer 2 napot fogsz pihenni, ez logikus. pl: H-edzés, K-pihi, SZ-edzés, CS-pihi, P-edzés, SZ-pihi, V-pihi. na ez egy standard ciklus, ami a következő hétfőn újra indul. de nyilván ezt el lehet "csúsztatni" úgy ahogy írtad.

hidd el, nem ezen a néhány órán fog múlni, hogy izmosodsz-e vagy sem.
  • k O T T A
    3 az a kettő :D na látjátok egyetemre járok és már funkcionális analfabéta is vagyok:)
  • k O T T A
    nos ha gyúrsz akkor tökmindegy:D
    főleg ha heti két napon:D
    nem kell aggódni nem ettől nem fogsz fejlődni:)
  • Bammy
    Csá! Egy ismerősöm azt mondta hogy jobb ha általában naponta mindig ugyanabban az időpontban gyúrok. Na most gondolom nem óramű pontossággal kell ezt meghatározni, hanem pl ha 6 meg 8 között szoktam gyúrni, akkor maradjak is annál. vagy pontosabban kéne? na de: én vasárnap, kedden és csütörtökön szoktam gyúrni. Most mi van ha egyik nap nem érek rá estefele, és akkor gyúrok délután? Nem értem a biológiáját hogy miért kell napszakhoz kötni, nem scak naphoz. De ha elmondjátok boldog leszek:)
  • k O T T A
    vigyázok ne félj:)
    és gondoskodom róla h ceezee a dunába legyen lőve!:D
  • juzosch
    Najó hagyjuk, máshol értelmesen is el lehet beszélgetni ilyesmiről, nem tudom miért erőlködök.
  • juzosch
    Gratulálok, 1 kérdés alapján leszűrted, hogy én hogyan edzek, és hogyan fejlődök. A metróra vigyázz.
  • juzosch
    jesszus
  • CeeZee
    nem csak bunkó! parasztul viselkedtem és még csak egyetemista sem vagyok! lőjjetek a Dunába! :D
  • k O T T A
    gyerekek bunkók vagyunk ez a helyzet:D
    ez az egyetlen sport amit milliók csinálnak és nem akarnak fejlődni:D:D:D
    hajrá edzél ahogy akarsz juzosch de én megmondom neked előre h csak az idődet pazarlod-költsd másra a pénzed mert ez nem a te sportod/hobbyd már most kiderült
  • jazzy
    Én akkor szoktam kérdezni amikor nem tudok valamit. Ha kérdezel, válaszolok, és a válaszomat megcáfolod, akkor minek kérdezel? Ha valamit nem tudsz akkor nem cáfolhatod meg a választ, mivel nem tudod, hogy az jó-e amit írtam. De szerintem lábazni soha nem éri meg mivel amíg eljutsz a teremig az elég megterhelő a vádlidnak és a combodnak.
    A másik az, hogy nem kívánok veled vitázni, mert egyszer már lejárattad magad a szememben.
  • CeeZee
    pont hogy nem kell eltitkolni a véleményed! csak nem szeretem azt amikor valaki kérdez valamit (mert ez egy szimpla kérdés volt, maradjunk annyiban) és a válasz után megmagyarázza, hogy az miért nem jó! érted?
  • juzosch
    Mi a különbség? A kérdésel egyben felvetettem a témát. Szeretném mások véleményét is meghallgatni, de ehhez miért kéne eltitkolnom a saját véleményem?
  • CeeZee
    te kérdeztél valamit és nem felvetettél egy témát. nagy különbség! olvasd vissza mit írtál!
  • juzosch
    Felvetettem egy témát. Aztán elmondtam a véleményem is a témában. De te leszóltál, hogy hogy képzelem, hogy elmondom a véleményem. Bocs, de ez a szememben nagy parasztság.
  • CeeZee
    ha nem velem akarsz vitázni akkor privátba írj a Jazzy-nek és ne ide, "nagyokos"! amíg a fórumba írkálsz addig BÁRKI reagálhat aki csak ide látogat! hogy mit tartok meg magamnak azt majd én eldöntöm.
    "gondolom te sem az egyetem mellett gyúrsz..." valóban nem! se nem vagyok egyetemista, se nem gyúrok. én edzeni szoktam és dolgozni. de mivel én ilyen ostoba gyúrós vagyok elárulnád, hogy mi volt az a mélyenszántó gondolat amit én halandó nem voltam képes felfogni? de lehet, hogy csak azért nem értettem a mondanivalódat, mert nem is volt.

azt azért még megjegyezném, hogy válaszoltam mielőtt reagáltam a stílusodra! tehát én is beszáltam a "vitába"
  • juzosch
    Én egy vitát kezdeményeztem nagyokos, de nem veled. Az ilyen stílusú reakciókat nyugodtan megtarthatod magadnak. Gondolom te sem az egyetem mellett gyúrszm ha nem sikerült felfognod a mondanivalómat.
  • CeeZee
    ez teljesen egyénfüggő! valaki tud mell után tricepszezni, annak pl jó. én viszont nem tudnám ugyanazt az intenzitást tartani. amúgy én most váll után tricepszezek. hát után meg vádlizok. ez még eszedbe se jutott mi?

amúgy jó arc vagy, hogy kérdezel valamit és az első válaszba rögtön belekötsz. akkor áruld már el nekem, minek kérdezel? de megmondom én: azért mert valamiről hallottál vagy gondolsz valamit és rohadtul leszarod, hogy itt mi lesz a válasz. ha megegyezik a véleményeddel akkor királynak érzed magad, de ha nem, akkor... ezt lentebb már illusztráltad, hogy mi a reakció.