33479
-
ismerős arc
németh pisti csak így tovább! -
#4932 heti 4edzés mell-hát-váll-láb
és a kis izmokat meg berakod melléjük
a kajáláshoz tényleg neked ott a pufirízs meg grillcsirke, tonhalkonzerv, mrp tápkieg kaja helyett, fehérje zabpehellyel, főtt tojás stb
nem tudom mire van időd de biztos meg tudod oldani -
strausz #4931 Igen én azt elhiszem, de mivel ezt a megoldást nem tudom kivitelezni ezért kérdeztem hogy mivel lehetne potolni,helyetesiteni...Edzéstervel kapcsolatban nem tudnátok vmit javasolni?(4918) Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! -
FFX #4930 elhiszem, de tudomásom szerint ez az egyik legnagyobb fehérjetartalmu hús és a legfontosabb a száraz táplálék. -
#4929 nem tudsz külföldre menni? az sztem jobb sokkal...még akár csirkét is tudnal csinalni(főnök és hajtás függvénye, de grillcsirkere biztos tobb penzed lenne) -
strausz #4928 Barátom ha te minden nap hajnal 3kor indulnál a segged alatt 30tonnával és 14orát vezetnél,várakoznál, este 10re érnél haza, okoskodnál a kpm-esek ellen a rendörök ellen egész nap, a fönököd szivná a véred akkor neked se lenne kedved csirkét sütögetni hajnalba... -
#4927 :D
nekem mondod?:D
úgy megennék egy egész csirkét egyszerre de felesleges...:D
inkább beosztom:)
amúgy a g-bomb csokis tejsavóval baromi jó
az ice tea ízét érzed a fehérjéét meg nem:) jó ez :D majd a hatása is kiderül:) -
#4926 pufirizs+grillcsirke? hmmm... nyami! :D -
#4925 de előtte 43-as volt :D -
#4924 semmit. ez tápanyag! mégis mit várhatnál tőle? ha rendben van a kajálásod akkor a v35-tel tudod kiegészíteni.
most azt várod, hogy leírjuk, hogy hány kiló fog felcsúszni rád? ez nem így működik. -
#4923 40es karod lesz 2 hét alatt -
#4922 tavasszal szereznék be egy 6 kilós volumass 35öt, most 73 kilo vagyok, mit várhatok tőle heti háromszori edzéssel? -
FFX #4921 az ő baja ha nem akar ennyit foglalkozni a kajával, vegye csak a szendvicset a büfében. -
#4920 de sok... ha nem akarod megcsinálni
én amikor megveszem bepácolom be a fagyasztóba aztán este kiolvad reggel meg 15perc alatt megfőzöm és addig reggelizek
amúgy akkor egyél pufirízst vásárolt grillcsirkével...
na melyik lesz az olcsóbb? az otthoni verzió -
FFX #4919 én 20-25 perc alatt előkészítem és kisütöm a csirkemellet meg 10-15 perc a rizs. Ne mond már hogy ez olyan sok idő. -
strausz #4918 A 3 oránkénti kajálással nem lenne gondom, de nekem nem nagyon van idöm csirkét fözöcskézni nap mint nap... Még mit tudnátok ajánlani amit szabad és érdemes hogyasztani és könnyen gyorsan beszereszhető ill elkészithető.70 kg vagyok és sztem ha most el kezdek edzeni elöszöris gyorsan fel kéne kapnom egy 3kg...Esetleg tudtok javasolni egy edzéstervet heti 3 alkalomra??! (lábaznom nem kell mert 10éve focizok , ugyhogy a láb nagyon rendben van sztem A fontossági sorrend nálam a mell-kar váll-hát lenne. Elöre is köszi a segitséget! -
#4917 nekem is a kisebb súllyal tetszett jobban Ronnie. a combjai is mélyebben szeparáltak voltak. a hasáról nem is beszélve. de Ron igazi bajnok, tényleg nem most kezdte és még mindig (40 felett) iszonyúan motivált. igazi példakép ő(ha más nem akkor a hozzáállása miatt), mégha nekem nem is tartozik a kedvenceim közé a fizikumát tekintve. -
#4916 ja itt nem 116kilós:D
olyan 126-130körüli -
#4915 1043.2624519
de nem mindegy?
91centisek a combjai és 2óránként eszik óramű pontossággal
emellett vagy 20éve ezt csinálja és 8szoros bajnok...
a legjobb ronnieban az h nem nyert semmit profiként 98ig, csomószor szarul szerepet a mr olympiákon 9ik a legjobb helyezése addig asszem, de felülkerekedett ezen és 130kilós szörnnyé vált:)
de aki látta 116kilósan és 135kilósan az azt osztja általában mint én is h jobb volt 116kilósan
-
FFX #4914 köszi a válaszokat, azért kérdeztem mert eddig nem éreztem a hátamat evezésnél -
ez hány kilo pontosan valaki tudja??? -
#4912 a terv a következő
felkeléskor g-bomb
edzés előtt az egyik étkezésnél kreatin
edzés előtt-g-bomb
edzés után volumass
edzés után egy étkezésnél kreatin
na ennyi mellé fél kiló hús minimum-tojás-hal-100%whey protein és néha túró-félrekajálni meg nem fogok és aerob heti kétszer
zöldség rízs zabpehely
és nem nem a jézuska hozta hanem a kígyó:D a jézuska meg baszik jönni és le is szarom h karácsony van:D
de nektek azért legyen jó - kellemes sütievést:)
-
#4911 nem bírtad ki mi? :D vagy ezt kaptad a Jézuskától? :D
ezek szerint napi 1 adag G-Bomb fog menni? a v35 meg csak edzés után? -
#4910 na bevásároltam:D
creatim,g-bomb és 6kilós piros volumass35...:D
a g-bomb egy hónapra elég a másik meg kettőre:D
majd írok eredményeket -
#4909 én viszonylag szűken fogom. kb váll szélességben, ezt még a Németh Pisti mutatta a teremben egy haveromnak ő pedig nekem. úgy fogom ahogyan a legjobban érzem a hátamat. nekem ez vált be. ez úgy néz ki, hogy én felülről, olyan szélességben fogom, hogy a karom kényelmesen tudjon mozogni a törzsem mellett, de a könyökömet viszonylag közel tartom az oldalamhoz. és ami nagyon fontos: a hasamhoz húzom, annak is a középső régiójához(vagy az aljához). ha szélesen fognám akkor a könyökömet kintebb kellene tennem, emiatt a hasam felső részéhez(vagy a mellem aljához) húznám és a hátsó delta kapná a terhelés nagy részét, ami egy hátedzésnél nyilván nem jó.
gyakorolj az üres rúdon, hogy melyik fogásnál érzed a hátadat jobban. -
#4908 ha jó alkart akarsz...:D
most többféleképpen lehet csinálni
lehet kb vállszélességben sima fogással hashoz húzni vagy fordított fogással hashoz
mindkettő jó de a vállszélesség kb az a jó
a hát nagyon komplex, ahhoz h faszán nézzen ki nem csak 3 gyakorlat kell évekig szóval fogásváltás szélességváltás időnként javallott(azért nem hetente...) -
FFX #4907 tényleg, döntött törzsű evezésnél milyen szélesen kell fogni a rudat ? -
#4906 ja 82kilósan? bocs már 81:D
inkább keresek egy női szponzort(gazdag bnő):D
és amúgy most volumass-t fogok nyomni de nagyon gondolkozom a g-bombon még most előtte és akkor belecsúszik majd a tömegelésbe
már csak el kell határozni magamat:D-6ezer az 6ezer:D -
#4905 igazolj le a fitness 2000-hez!:D talán a Pintér Feri szponzorálna! :D -
#4904 képeket nem csináltam. majd lesznek a body.builderen! jöttél volna el inkább! :D állitólag lesz 2 hónap múlva is.
nem oltottalak, csak tanulságként írtam le. a lényeg, hogy orvosoltad a problémát és szélesebb vagy mint valaha! pff :D
a kígyót tartsd meg magadnak. perverz állat! :D:D:D -
#4903 ja amúgy én is regisztráltam shop builderen
még nem nagyon fogok rendelni mert ahol veszem bodyshop az még olcsóbb mindíg kb 20ezrenként olyan 1500at lehet spórolni a shop builderhez képest
de ez nem lesz örökké így meg nem is minden van abban a boltban
amúgy kinéztem mit kéne majd nyáron nyomatni:D elég húzós az ár de hatásos az tuti:D
reggel g-bomb+bcaa-xpress
edzés előt bcaa-xpress+vitargo crx
edzés után volumass35
majd lefekvéskor megint g-bomb
na ez így kb napi 1100ft tápkieg vitamin minden kaja nélkül...:D
de egyszer tuti bejátszom majd ha lesz zsozsó, csak az a baj h túl sok mindent ki akarok próbálni...:D és nincs rá pénz se még...:D
kell egy szponzor:D -
#4902 :D szted miért nem tudtam normális súllyal evezni? húzódzkodni?:D
rossz beidegződés
viszont most nem kell az alkarommal bajlódni:D
de ha tovább oltasz megmar a kígyó!:)
amúgy képeket csináltál? fent vannak a honlapodon? -
#4901 erről azt kell tudni, hogy a kOTTA úgy csinálta a döntött törzsű evezést, hogy amikor felülről fogta a rudat akkor beforgatta a csuklóját, nem pedig egyenesen állt neki(most ez így elég hülyén hangzik, de remélem el tudjátok képzelni). ilyet én még nem láttam. tehát alkarból is tartotta a súlyt.
popeye! az bizony!:D -
#4900 na jó nem annyira:D
de egy olyan kart elfogadnék mint lee priestnek van!
neki van a legjobb az izombizniszben! ő a karetalon
mell az olyan kéne mint franco columbu-é
hát-az dorian yates-é
váll az gery strydomtól
has az ronnietól kéne:D
lábak meg...tommi thorvildsené-olyan keresztszálkás szeparált segge-lába van h nem igaz
vádli is dorian-é
na kész is a szörny:D
már csak edzeni enni kéne:D megyek is lábazni:)
-
FFX #4899 Popeye -e vagy ? :D -
#4898 tudod mi a jó nekem?
az alkarom az jó:D
kicsinek is tűnik mellete a felkarom de ez a sok ideig szarul kivitelezett hátazásnak volt köszönhető leginkább... -
#4897 dehogy jó!
a belső fele olyan szar h csak na! mondjuk most szálkásítás alatt nem fog nőni de tömegelésnél max-súlyos szuper intenzív összehúzódásos edzéseket fog kapni egyszer magas egszser alacsony ismétlésszámmal
nőjjön a rohadék:D
amúgy amióta edzek 3ésfél éve kb fél centit nőtt... mondjuk sose vádliztam -
#4896 én a vádlit 2x edzem és mintha elkezdett volna fejlődni tőle. te meg amúgy is bekaphatod, mert alapból jó a vádlid. :D genetik freak!:D -
#4895 valószínű, hogy nem elég intenzív az edzésed. én ha lábaztam akkor kb 5 napig volt kemény izomlázam. egy igazi lábedzés nagyon kimerítő tud lenni.
én 4,5 év után még mindig minden testrészemben érzem az izomlázat edzés után. nálam ez a mérce és ezt már az edzésen tudom, hogy lesz-e vagy sem. ez persze csak az én dilim, lehet hogy egy kezdőnek nem erre kéne figyelnie elsősorban. inkább a helyes kivitelezése a gyakorlatoknak és az egyes testrészek izolációja ami fő szempont elsősorban. -
#4894 sajos ezt én nem tom én is hasonló cipőben vagyok :)