33479
-
#4813 kiállsz? hova? véleményt nyilvánítasz? minek? azt hiszed ezzel elértél valamit is? ébredj már fel! az emberek nagy részének van egy elferdült képe a testépítésről amit LEHETETLEN megváltoztatni. pláne annyi ésszel, mint ami beléd szorult. amit te csinálsz azzal csak olajat öntesz a tűzre. hogy miért ilyen az átlag hozzáállása azt már leírtam lentebb. de tételezzük fel, hogy nagy meló árán sikerülhet meggyőzni néhány embert. mi lenne az értelme? minek fecséreljem erre az időmet/energiámat?
egyébként volt már olyan, hogy én kiáltam a testépítés mellett (pl. VVFC topic, talán még van aki emlékszik rá), csak, hogy ott nem én gerjesztettem a feszültséget és valamivel értelmesebb érveim is voltak. sikerült is néhány emberben eloszlatnom néhány tévhitet. de nem sok értelmét látom, hogy ezért szétbúrjak egy topicot. elnézést is kértem.
ja, és lehurrogás és vicc között van különbség! férfiak között ez egyfajta szokás hogy piszkálódunk! tudod? bár látom a #4809-es hsz-edből is, hogy nem ismered a vicc fogalmát. te csak játszani és kikapcsolódni szoktál, meg embereket invitálsz egy "kis játékra"! van egy ötletem!!! gyere el 17-én a szemináriumra és "invitálj" egy kis játékra néhány embert. nagy sikered lenne! lehet, hogy még a BB TV-be is bekerülnél.
csak azt nem tudom mit csináltál volna ha ténylegesen lehurroglak? nehogy már te gyere nekem az emberi mentalitással miután lep@r@sztozol! nézz már magadba!
nem tudom mikor volt valami értelmes hsz-ed itt Mr. fiftivagyok -
FFX #4812 de ember, nem az a probléma, hogy belinkelted hanem az hogy ezt már megtetted háromszor. -
kritikuss #4811 Ja és én veled ellentétben nem csak elolvasom a másik forumrész hozzászólásait, de kiállok, és véleményt nyilvánítok az olyan beszólással szemben, amikor általánoságban egy fasz fej azt írja a testépitőkről "tesztoszteron buzik"
-
kritikuss #4810 Én nem a kritikát nem bírom...sőt a negativ kritikát élvezem, mert abből - ha az nem rossz hiszemű - akkor sokat lehet belőle tanulni!!!!
Én azt nem bírom, hogy ha valaki csak egy kis játékra invitál bárkit is
ezen a forumon (például), akkor miért kell lehurrogni?!?
Emberi mentalitás -
kritikuss #4809 Kösz, végre aki élvezni tudja az életet, és egy kis játékban
kikapcsolódásban is részt vesz. -
#4808 :DDD lehet! :D
akkor viszont nincs tippem
viszont már csak 9 nap van a szemináriumig. -
#4807 Nem digitális, normál mérleg. Lehet nem kellett volna annyi héliumot ennem :D -
#4806 digitális a mérleg? mert azok nem valami pontosak.
vagy lehet hogy valami gonosz kis manó a wc-ből beleugrott a gatyádba!
vagy vannak ezek a "trendi" kaják negatív kalória tartalommal, mert állítólag a megemésztésük több energiát vesz el mint amit az tartalmaz. és lehet, hogy sokat ettél ilyet és miután "megszabadultál" tőle pozitív irányba fordult a súlyod. :D -
#4805 Ne foglalkozz vele.
Az előttem szóló intelligens emberkével meg főleg ne.
Inkább azt mond meg hogy csináltam azt hogy reggel ráálltam a mérlegre, aztán elmentem wc-re megint ráálltam és 1 kilóval több voltam :D:D:D -
fiftivagyok #4804 HOGYBASZD MEG -
#4803 gratulálok barátom! sajnos az a baj, hogy annyira hülye vagy, hogy ha már az x-edik topicba ugatnak le mert erőlteted a dolgaidat és észre sem veszed, hogy VELED van a gond! amúgy reagáltam már az első linkelésedre is (érdekes módon arra nem reagáltál vissza, most akkor ki is kötekszik???), nem ártana megnézni P@R@SZT! másodszorra se ugattalak le, az meg a te szegénységi bizonyítványod, hogy nem érted a viccet(ráadásul még oda is írtam nagy betűkkel, mert tudtam hogy sírni fogsz miatta, de úgy látszik még ez is kevés egyeseknek). remélem azért nem okoztam maradandó károsodást a pici lelkedben és a kérdésedre válaszolva: de igen, unom magamat és rettentően szégyenlem amit tettem. egy "paraszt" vagyok ahogy írtad. semmi értelmeset nem vagyok képes ide írni csak kötekszem. és még antiszociális is vagyok. de csak picit. te viszont ha nem bírod a ktitikát akkor változtass nevet! és vegyél a piacon kilóra humorérzéket, bár lehet, hogy rajtad már az sem segít!
azt már oda sem írom, hogy mi volt a vicc és mi volt valós te úgyis képtelen lennél rá, hogy felfogd. aki számít az érti -
#4802 elsőre is láttuk
de harmadjára tuti meg is nézném
légyszi linkeld már be megint -
kritikuss #4801 Sajnos az a baj hogy ilyen parasztok vannak, akik mindenbe belekötnek,
semmit nem tudnak rossz szó nélkül megállni. Állandóan csak a rossz indulat, nem unod magadat?!?! -
#4800 majd ha 5hete te is diétázol...:D:D
nem olyan könnyű az mint hittem anno:D
de azért végigcsinálom-mert jobban zavar a feleslegem minth hiúskodjak:D h jajj kicsi leszek
hozzáteszem már most kicsinek érzem magam a 90 kilóhoz képest ami voltam
de azért most már nem nagyon fogok mérleg szerint menni, mert végülis felsleges a kinézet számít ebben a játékban nem a súly:D -
#4799 hogy kinek hol rakódik le a zsírfelesleg egyénileg változó. én pl "csöcsös" vagyok, a mellemre megy először a zsír. ez van. elhiszem, hogy nagyszerű izomtömeget építettél fel ennyi idő alatt, de ha most elkezdesz diétázni olyan leszel mint a mosott sz@r vagy a tubus amiből kinyomták a fogkrémet. magyarul: túl kevés az izom rajtad (valószínüleg) ahhoz, hogy megengedhesd magadnak a szálkásítást.
edzél tovább helyesen és egyél tisztán!!! ha ezeket betartod akkor 100%, hogy a testösszetételed a helyes irányba fog megváltozni (izom-fel, zsír-le)
sztem kismilliószor leírtuk, hogy mit kéne enni, olvass vissza és ha mégsem érted akkor segítek.
futást és úszást nem fogok ajánlani, főleg egy kezdőnek. de amúgy se.
azt ajánlom, hogy olvasgass sokat erről a sportról, mert alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában. ami nem baj, tekintve azt, hogy kezdő vagy. de ha me, akarsz az maradni akkor tanulj!
itt jön képbe az az idióta téveszme, hogy a testépítés az "izomagyúak" sportja. ezt is a sok otthon ülő cigiző, kávézó, pocakos "értelmiségi" találta ki, mert milyen ciki az hogyha valaki nemcsak jól néz ki, hanem egészséges és intelligens is. valamivel leplezniük kell a türelem, kitartás és az önfegyelem teljes hiányát. és mivel az izom azonnal látszik az intelligencia viszont nem ezért könnyű kitalálni azt hogy ezek a gyúrósok milyen ostobák. de ha ez nem lenne elég akkor impotensek is, hiszen nehéz minden nőnek megmutatni, hogy ez nem így van és persze felesleges is.
ha nincs eszed hozzá akkor semmit sem fogsz elérni ahhoz képest amit elérhettél volna kellő tudással(nyilván nem arról van szó, hogy holnap te leszel a Mr. Olympia). ki az a hülye aki képes egy halom energiát befektetni teljesen feleslegesen, mikor a sikertől csupán a tudás hiánya vagy a megszerzett tudás nem kihasználása választja el. azért gondolom, hogy joggal beszélhetek erről mert nekem volt néhány ilyen évem amit elvesztegettem csak mert nem aknáztam ki a lehetőségeimet. -
#4798 nem is kezdted olyan rég a diétát! türelem! amúgy én a helyedben (elvileg márciustól én is szálkásítok) óvatosan diétáznék, nehogy az izom kárára menjen!
ha lesz időm majd letöltöm én is a videót, kiváncsi vagyok rá!
nem gondoltam volna, hogy az az újság még a "rencerváltás" előtti időből való. -
Bammy #4797 csáó. az a helyzet hogy van egy kis súlyfeleslegem, de csak a hasamon. azaz nemtudom, máshol tök izmos vagyok. na jó nem tökre, de már gyúrok kb 2 hónapja és egyre izmosodtam. de a hasam elég nagy, szóval inkább fogyni szeretnék valamennyit meg szálkásodni hogy ne csak nagy debella állat legyke hanem ki is nézzenek vlahogy a kezeim, meg mindenem. szóval étrendben meg edzésben mit ajánlatok? 16 éves vagyok amúgy. (gondolom mondani fogjátok a futást vagy úszást, de sjanos egyiket sme tudom csinálni:S) -
#4796 tételezzük fel h igazad van...
a tudás hatalom hozzáteszem a hasznos tudás
amúgy meg ja bosszant h megálltam féltávnál és azért kiváncsi lennék magamra h festenék teljesen lepucolva...mert most kb ott vagyok ahol a tömegelést kezdtem vagy picivel jobb vagyok-kaján meg már nem nagyon tudok változtatni
amúgy megnéztem az arnolods videót a.s. total rebuild - the way to mr olympia 1980 a neve
igazából nem is csak arnoldról szól...
a versenyt mutatja be, van benne tom platz interjú
persze arnie is beszél és edzést is mutatnak aztán pár behind the scenes jelenet
3kűrt mutatnak be zane-platz-arnold
kb ennyi meg az eredményhirdetés
és lou meg 51-es tehát az újság 88as... giga ol'school -
#4795 tök felesleges ezen filózni! csinálj 1 órát azt kész. ne variálj állandóan! te mindent tudni akarsz! :D amúgy erről még én sem láttam infót, hogy hol van(ha egyáltalán van) az aerob határa.
de van egy tippem: megtorpant a súlyod és kezdesz pánikba esni! :D és az alacsony CH miatt hülyeségeket is kérdezel. :D -
#4794 max aerob edzés egyszerre mennyi?:D
1-másfél óra?:D
mondjuk én napi 1órát nyomok reggel-este felbontásban az edzéssel-van amikor első az edzés és második az aerob de fordítva is szokott menni
csak kivi vagyok:D ugyanis ezt még sehol nem láttam és azért érdekelne:D
amúgy én meg már kezdek kilenni a diétával-azért az a napi minusz egy kiló kaja sokat számít:D de még karácsonyig mindenképp csinálom -
#4793 "...unod már ugyanazt a hsz-t olvasgatni???
Íme itt van egy fórumozó, aki mindenhová beírja ugyanazt(nem is egyszer)!!! VICC
www.szedjélinkábbcavintont.hu -
kritikuss #4792 "...unod már a pocakos, szakállas Mikulást bámulni???
Íme itt van 11 jóképű, izmos tatabányai Télapó, akik közül
válogathatsz!!! JÁTÉK
www.muscleteam.hu -
#4791 Woah lábazni isten érzés!!! :D
Nah ez most kitört belőlem mert nagyon jó napom volt és egy nagyon jókis lábedzéssel zártam ezt a napot úgyhogy most jó kedvem van.
Mondjuk lekéstem a trolit de az egyik srác hazahozott kocsival.
Eszméletlen istenbarma emberek is járnak ebbe a terembe. Hihetetlen még gyakran én sem hiszem el, hogy túlordítják még a zenét is ami annyira nem halk, meg túlröhögik, meg CSIKLANDOZZA A SRÁCOT FEKVENYOMÁS KÖZBEN!!
Na erre varrjatok gombot. Azt hittem megüt a guta. Vagy én őt. Hogy lehet valaki ekkora hülye? -
#4790 a vizsgára nem magolni kell
amúgy az ilyen dolgokat tényleg ne tanuld meg-vizsgán mondd el aztán el is lehet felejteni-az iskola bizonyítottan káros
főleg ez az iskolarendszer
egy biológia szakos csaj mondja ne igyak alkoholt mert az izmot bont-és h ők ezt tanulták
na mondom oké ezentúl minden sör előtt dobok neki egy alkarpózt h megvan-e még a kígyó?
az iskolából csak agymosott emberek jönnek ki aztán még utána a média is tovább butítja az embert és kész a tökéletes coach-potato - az ember aki midnent megnéz mindent megvesz mindent megesz-a tökéletes fogyasztó
de ez csak amolyan kirohanásféleség
-
#4789 gondoltam őket vállalod. :D
a rost az fontos! rajtam viszont már az sem segít! most probiotikumot nyomok -
#4788 Vagy mondjuk kihagytad Bunnyt meg a kisembert akit Bécinek hivnak vala :D
Egyébként lenmagolaj alap csak azt már nem írtam bele.
Ilyen vackok vannak pl kell ennem anyagcsere miatt zabkorpat is 1-2 kanallal kulonben szar a gyomrom. -
#4787 hogyne! mit számít nekem, hogy Vörös Zoli, Csuri, Tóth Dani vagy akár Lauter Viktor akar nekem jönni. :D megeszem őket csokis tejsavóval reggelire! :D -
#4786 ja mostmár értelek! azért ha tudsz vigyél be jó minőségű zsírt is. lenmagolaj vagy ha az nincs a mogyi(sótlan) is jó! amúgy jó! -
#4785 Jó rájöttem utána hogy balfaszság volt a tejszín de mostmár ez van, ezért osztom el nagyon, hogy ne legyen gond. Egyébként az én százalékomnál ez még nem gáz, főleg hogy most 150g körüli chn vagyok már.
A mai menüm is 600g csirke, 150g rizs, 4 adag wheypro, 1 adag turo es joghurt bele.. -
#4784 Békés szándékkal jöttem Majd a szemináriumon elmondom én a nagyoknak a valódi igazságokat.. Majd bevédessz CeeZee?? -
#4783 figyelem!!! ifjú dietetikus a láthatáron!
majd szemináriumon személyesen is megvitathatjátok! fight! -
#4782 A tejszín tényleg nem a legjobb megoldás szerintem sem. Most tanultam azt is, hogy a tejszín=koncentrált tejzsíradék, fehérjét nem tartalmaz, viszont zsírtartalma igen magas..Szóval vigyázz Jazzy, nehogy baj legyen abból a 3 deci öntetből -
#4781 csak azt tudom neked mondani, hogy én nem ennék ilyet diétában, ha van esetleg másik megoldás is(és van). de nagy srác vagy már, el tudod te dönteni, hogy ez NEKED belefér-e. -
#4780 majd a szemináriumon szólok a Vörös Zolinak, hogy ácsi! ne igyál több tejsavót, mert az nem túl egészséges! a profik csakis TEJPORT isznak! :D
amúgy lehet, hogy csak simán felcserélték. én azt hallottam, hogy a rákos és aids-es betegeknek is tejsavót adnak(gondolom nem magyarországon :D) -
#4779 Én sem akartam meghallani de csináltam 3 deci tejszínból meg tényleg csak nagyon nagyon kevés lisztből és ezt úgy 4-5 napig eszem.. :D -
#4778 Dietetika óráimon ezt tanítják nekem...Író=tejsavó: nem túl egészséges.../csak ennyi infót kaptunk róla. Tejpor: a sportolok használják turmixokban...??????Pénteken lesz a vizsgám..nehéz lesz ezt bemagolni -
#4777 az a gáz pl a ketchup-pal, hogy cukros. a tejszínt meg se hallottam!:D a lisztet se.
én is szoktam öntetet csinálni, csak zsírszegény joghurtot használok és ilyen öntet porokat(kapros, ezersziget, stb.), de diétába még ez is necces. akkor marad a joghurt és valamilyen fűszer(bors vagy mehet bele fokhagyma is). lehet kapni pl szárított kaport is.
de ha száraz a csirke (márpedig az) akkor paradicsom is mehet mellé mérsékelt mértékben.
majd én is keresek újabb recepteket mert van hogy hetekig egy az egyben ugyanazt főzöm. ha találok valami jó öntetet, majd leírom -
#4776 Szted nagy gáz ha diétában a húst mindig mustárral csinálom plusz néha rakok rá kecsapot keveset meg most csináltam mellé ilyen fehérboros-fűszeres-mustáros-tejszínes öntetet (egy nagyon pici liszttel csak hogy besűrűsödjön) ? -
amúgy Béci a színpadon is ilyen! hihetetlen figura! -
#4774 :DD " MUSZÁJ MUSZÁJ Ettől fogok NAGYOT guggolni! " :D