33479
12316971501353788406.png
  • k O T T A
    az ironman elég régi magazin asszem nekem van egy 203as szám is belőle
    pesten nincs ilyen gond úgymond bármit megkapsz:D

amúgymeg ez a sport tisztán politika
    ha amit mondaszt nem tetszik valakinek nem nyalsz nincs szép pofád baszhatod sokszor mondjuk vannak vitathatatlan győzelmek de azt is elveszik ha kell
  • derrick
    Hát mit mondjak nem semmi teljesítmény amit Kathi Béla tett

A film pedig bizonyíték hogy többször is kinyomta a csávó

Érdekes a riport is amit szintén itt lehet megnézni
  • derrick
    Nem tudom észrevettétek-e de az újságos pavilonokban
    eltüntek a bodys havi szaklapok
    Vagy csak itt ahol én lakom?? ;)))

Hol van a tavaly beígéert Ironman magazin???
    A Pump Flex sem fessszeng a polcokon?!?!

Ennyire nem menne az üzlet?? Ennyire nincs rá kereslet??

Már lassan január vége lesz?!?

• derrick
    k O T T A

...ez a hozzászólás tetszett,
    azért nem lehetsz rossz csávó
    Azért annyira nem kell elbíznod magadat :))))
  • jazzy
    Sandow szobor, nem?
    Egyébként teljes mértékben igazad van.
    Flex Wheelerrel értek egyet legjobban, neki szerintem nem is 1 trófea járt volna.
  • Piller11
    Most mindenki leállt... de Te folytatod tovább? Melegen tartod a vasat?

Egyetértek kOTTA-val, így tovább nem is kommentárom a dolgot, főleg hogy találósan és frappánsan válaszolt
  • Piller11
    Ha már a profiknál tartunk...

...én az Olympiával kapcsolatban egyet sajnálok: 1984 (!) óta mindösszesen 3 (!) testépítő érdemelte ki a Shadow szobrot: Lee Haney (8), Dorian Yates (6), Ronnie Coleman (8) - ha a tavalyi évet nem vesszük figyelembe. Vagyis 22 év alatt 3 bodybuilder volt érdemes erre a címre?! Nem sajnálom tőlük, megérdemelték, de ha csak az utóbbi éveket vesszük: Flex Wheeler-nek nem járt volna egy szobrocska? Vagy Shawn Ray-nek (zsinórban 13 Olympián vett részt mindig a top 5-ben, ami önmagában is egy csodálatos eredmény), Kevin Levrone-nak? És még sorolhatnám azok nevét, akik abba szakadtak bele, hogy egy - végül meg nem kapott - díjért "hajtottak"? Valószínüleg Jay Cutler is erre a sorsra jutott volna, pedig hatalmas név ő is a sportban.
    Az aktuálisan uralkodó Mr. Olympiát letaszítani a trónjáról... hát szinte lehetetlen (Ronnie-nak is voltak kétséges olympiai győzelmei).
    Értem, hogy Arnold 7-szeres csúcsa indította el a lavinát, de szerintetek nem kellene ezt valahogy szabályozni?
  • Piller11
    hát igen, Nasser El Sonbaty - egy régi NAGY; hát mostanában nem sokat hallani róla. Mindig is a nagy szörnyek közé tartozott, jók ezek a "motivációs" videók, imádom őket.

Mondjuk nekem nagy kedvencem még Johnnie O. Jackson aki ugyancsak az erősportokból nyargalt át a testépítésbe. Szerintem fantaszikus adottságai vannak a srácnak
  • k O T T A
    mint ahogy az olasz kocsik is szarok...
    főleg az olcsóak mint az alfa
  • AlfaRomeo
    lehetne a topic címe humoros és vérszívós is nem?
    vagy humoros és gyúrós?

áhhh na mindegy... vicc ami itt folyik...
  • derrick
    Cserébe én is küldök nektek pár videot:
    body
    még egy body
    még egy bodys
  • derrick
    Hello Kritikus

megnéztem a backstage filmeket
    tök jók
    remélem lesz még több is
    mennyi új bodys volt ezen a versenyen?

ti is nézzétek meg
  • k O T T A
    hát az én kedvenceim ronnie doz meg lee priest
    sűrűek és más-más felfogást képviselnek
    warren-nek még van ideje meg victornak is
  • kritikuss
    Szívemből beszéltél, Martinez tök jó, sőt nagyon jó.
  • kritikuss
    Azért nem kellene kihagyni az egyik nagy kedvencemet Branch Warrent sem!!! Okozni fog fejfájást a többieknek!! Kicsit pontosítanálak, szerintem most már Európából bekerülni jóval könnyebb. Ellenben Kelet-Európából vagy a Szovjet tagországaiból bekerülni már jóva lnehezebb lehet.
    Sergey Shelestov valóban jól néz ki, sőt szuper volt a Superbodyn bemutatott vendégpózolása is. Ja ha valaki nem volt ott most megnézheti azt a bizonyos klipet Sergeyről, s ha igaz itt le is töltheti ha erre kattint.

Ha van időtök nézzetek be még ide, mivel Tóth Dani, Lauter Viktor és még több backstage videoklip is van, amit szintén meg lehet nézni vagy le lehet törlteni.
  • k O T T A
    dexter jó de vele egy lapon kell említeni darrem charles-t is
    pózolásra kamali a legjobb talán most, viszont a testépítés többi szegmensében nem kell h példakép legyen
    majd meglátjuk
    tavaszi szezonra meg ki kell majd menni
  • Piller11
    Nekem személy szerint két kedvencem van a listából: az egyik egy öregfiú: Dexter Jackson, Victor Martinez viszont az újak közül nagyon tehetséges szerintem. Mindenesetre az Arnold Classic biztos megint nagy durranás lesz, főleg hogy a rengeteg és szerteágazó versenyei és a sok-sok néző-rajongó miatt azt beszélik, hogy nézettségben már nagyon megközelíti a nyári Olympiát (ami azért valljuk be, a világ talán legnagyobb sporteseménye). De az Arnold Classicon van TESTÉPÍTÉS is!!! Talán egy kicsit népszerűsödik sportunk a nagyvilágban.

És azt láttátok hogy remélhetőleg idén sok tavaszi verseny lesz idehaza?
  • Piller11
    Most tovább folytatjuk a másik minden szavába való belekötést?
    Én ezt nem értem már. Főleg, hogy ennek az egész problémaköre onnan adódott, hogy volt egy „Év testépítő díja” díjátadó, melyre nem Scitec-os, de eredményes testépítőket nem hívtak meg és nem díjaztak. Abban az esetben ez jogos lenne, ha az elnevezése az „Év Scitec-os testépítő díja” lett volna, de ez nem így történt. A probléma ott volt, hogy tavaly Németh Pisti már nem Scitec-es volt, Jenei Pisti nem Scitec-es volt, Nicu Giurgi (aki magyar színekben indul hosszú-hosszú évek óta) profi versenyen áprilisban 9-dik lett, és stb. a listát még tudnám folytatni; ők meg sem lettek mégcsak említve sem kimagasló teljesítményük ellenére.
    Én személy szerint tisztelem őket munkájukért és eredményeikért és ezúton szeretnék én is minden díjazott és nem díjazott versenyző testépítőnek gratulálni teljesítményéhez.
    De ezt a ’falom-marom a másikat ahol érem’ hozzáállást már szerintem is el kéne felejteni
  • k O T T A
    martinez dexter badell henry ruhl freeman
    a sorrend nem ez lesz de az első hat hely az ediggi bíráskodás alapján valószínüsíthető
    amúgy kivi leszek shelesztovra superbodyn jó volt nagyon
    bár európából nehéz élre kerülni egyből-lépcsőfokokat be kell járni még ha jó is vagy nagyon
  • jazzy
    Szerintem itt és most fejezzük be a vitát.
    Tudod van egy olyan mondás, hogy ne vitatkozz . . . mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
    Mindenki azt képzel oda amit akar. Nyugodtan belém lehet kötni.
    Jenei Istvánról nem írtam egy szót sem valóban. Most sem írnék, mert már mindent leírtatok.
    Ugyanakkor szerintem akik a díjazottak között vannak ők is vannak annyira tehetségesek és ti pedig róluk nem beszéltetek elismerően. Itt jön be a bagoly mondja verébnek duma.
    Innentől kezdve a vitát lezárom, személyszerint semmilyen vitázó postra nem kívánok válaszolni, csak kérdésre. Értelmes emberek kérdéseire.
  • dindike
    Ne, inkább sehogy se szólítsál, ha kérhetem! Se nagysága, se sehogy! Azon kívül, hogy 2006 óta regisztráltam Te semmit sem tudsz rólam. Attól még lehet valaki aktív fórumozó, hogy csak is akkor nyilatkozik, amikor tényleg kell és értelme van. Én feleslegesen nem szólalok meg, mint egyesek..
    És a cinikus modor, amit Te gyakorolsz rajtam és másokon az sem itt sem máshol nem nyerő. Azzal, hogy megkérnek, a már régen fórumozok, hogy ebben a topicban más stílust gyakorolj (mert ez itt nem szokás), attól még nem kellene ellenségesen reagálnod 5-6 oldalon keresztül..
  • derrick
    Brolly
    Bocs, de nem fogadom meg a tanácsodat, ha még fizetnél érte
    akkor talán, de maradok, most példuál csendben, mert
    a semmire nincs mit írni.
  • derrick
    dindike "szerintem most reklámozd egy kicsit máshol magadat..baromi unalmas mindig a Te hosszú és értelmetlen hozzászólásaidat olvasni! Eddig (Nélküled) nagyon érdekes volt ez a topic, de most már utálok ide benézni, mert tudom, hogy az utolsó 6 hozzászólás tuti, hogy a Tied lesz és semmi köze nem lesz a valódi testépítéshez..."

Kedves Dindike, ugye szólíthatom így a hölgyet ;) Bizony-bizony egy csajszi is van a fórumon, bár eddig még nem láttam a logoját, csak pont most, amikor engem kell kritizálni Pedig ő 2006 óta itt van közöttünk.
    Milyen véletelen, vagy még sem
    Én nem szoktam magamat reklámozni, de ha valaki kritizál valamit amit írtam, és az én véleményem más akkor bizony ha tetszik "nagysssssága" ha nem bizony hallatni fogom a szavamat
    Tudod itt oldalt van egy görgetősáv, s ha valakinek a dumája nem teszik, vagy nem akarod elolvasni, vagy ... megfogod és lejjebb húzzod, ennyi nem több. Gondolom a kis kacsoddal ezt meg tudod tenni. Most melléfogtál, mert ezúttel Piller11 megdöntötte csúcsot és az ő egymás követő hozzászólásait kellett elolvasnod.
    Ugye elolvastad, mert bizony okos gondolatokat írt a csávó , tényleg lehetséges, hogy otthon van a body témában ;)))
  • kritikuss
    Kizárt dolognak tartom, hiába minden. Van egy határ amit ha megszakad sem tud túllépni. Meg lehet, hogy Cutler lesz ismét, de ha láttad a tavalyi versenyt akkor van más esélyes is (szerintem)
  • kritikuss
    Ugye senki sem feledkezett meg arról hogy március 2- 4
    Arnold verseny (ez év első nagy durranása!!!
    Akinek van felesleges free repülőjegye ezekre a napokra szívesen
    átveszem, privátban várom az ajánlatokat:

Az eddigi ismeretek alapján ők 14-en már indulnak a
    versenyen:

14 competitors (01/07):
    Gustavo Badell
    Mark Dugdale
    Tony Freeman
    Marcus Haley
    Phillip Heath
    David Henry
    Dexter Jackson
    Victor Martinez
    Ronny Rockel
    Markus Ruhl
    Sergey Shelestov
    Vince Taylor
    Branch Warren
    Luke Wood
  • kritikuss
    Köszönöm azoknak akik kiálltak mellettem, és köszönöm azoknak akik "zoknik" és fikáztak. Ez van, szabad ország, szabad szerelem, szabad száj. Nem kell félned Derrick a fikázók nem rettenttettek el attól, hogy a jövőben is bármit amit a bodyról találok és humorosnak, jónak vagy figyelmre méltónak találok azt itt közzétegyem. Ha kell többször is. További jó vitát mindenkinek.

Piller11-el maximálisan egyetértek abban, hogy Németh Istvánt kihagyni bűn volt, hiszen baromian jó testépítő a srác, és a tavalyi eredménye bizony méltán elismerő volt. Gondolom nem árulok el titkot azzal hogy Steve Namat nickkel itt van a srác ezen a forumon. A másik forumon is ott volt annak idején olvasgattam.
    Kíváncsi volnék vajon Őőőőőőőőőőőőőőőőőő :)))
    hogyan látja ezt a dolgot?! Van e erről véleménye?!?!

Milyen mélyen hallgat a díszes társaság a hangadók, Jenei István nevét olvasva, baromian tájékozottak a csókák. Nem csoda hiszen csak is azt a bizonyos portált látogatják, mert 5 % kedvezményben részesülnek. Kíváncsi lennék ha találnék egy webboltot, ahol 10 % a kedvezmény akkor én lennék reklámozva?

CeeZee már felfedezte, hiszen valahol lejjebb egy bejegyzésben érdeklődött utána (megszólította).
  • k O T T A
    jövőre ronnie nyer megint sztem
    a szörny megint le fog csapni:) cutler nagyon jó de ronnie legyőzheti megint simán mint eddig
    amúgy meg szubjektív sport és a bírókon múlik

• Piller11
    "a shopbuilder-en meg midnen rajta van és 5%os kedvezmény is van azért szoktuk azt linkelni-mert olcsóbb és ugyebár nem terem a zsozsó a fán és igenis számít mit hol veszel amúgy ott minden cég fent van még aloe vera is meg sunrider ha jól tudom amik igencsak mlm-es cuccok"

Teljesen igazad van! Ez egy kőkemény REKLÁM! Kövezhetünk akkor most mi is ezért?
    És igenis: egy reklám a mai világban csak akkor figyelemfelkeltő, ha jól van megfogalmazva vagy meghökkentőt mutat. Egyébként a reklám nem fogja soha betölteni küldetését.

"Egyébként ha bekapcsolod bármely televízót, vagy rádiót, akkor nap mint nap ugyan azokkal a reklámokkal találkozhatsz, ergo akkor mindenki aki ezeket nézi és hallgatja akkor hüyének van tartva??? Nem, ezt nem így kell felfogni, de ha te ragaszkodsz a saját elméletedhez, hát az a te kis hibád, élj vele együtt."

Köszi Derrick , és osztom álláspontodat!!! A többieknek meg:
    ez van hapsikáim, lehet vitázni a tavalyi Olympiáról is ezen a magyar oldalon található képek alapján
  • Piller11
    "a kritikuss-al nem az volt a gond, hogy másik oldalról linkelt be valamit te ész! olvasd már vissza, hogy mit írtam neki elsőre! azt érdekes módon elfelejtetted. ha nem vagy képes felfogni, hogy mi volt ott a gondom vele akkor sok sikert neked az élethez. mert ha te így szelektálva olvasol akkor lesz gondod bőven."
    Addig, amíg én kultúrált hangnemben szólítalak meg és kommunikálok Veled, addig elvárom (szerintem teljesen jogosan, ahogy mindenki más is) Te is így tegyél.
    A díjátadóval kapcsolatban meg felsorolsz két nevet (magadat és Jazzy-t) hogy Ti ott voltatok, veritek a melleteket és Ti akkor már tömeg vagytok és meg is tömitek a limitált férőhelyeket? Ez érdekes

"besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdőre vonj engem, hogy miért nem voltak ők ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?"

Olvasd vissza Te is, talán rajtad is segít ez a módszer, és figyeld meg hogy kOTTA reklám-reagálása írtam először, onnan meg általánosságban folytattam egy témát (nem konkrétan kOTTA-nak és nem konkrétan Neked címezve!), és az írásom nem egy reagálás volt valakinek a hozzászólására (és nem konkrétan a Tiédre!) de ezt Te, mint gyakorlott fórumozó (ezt mondod magadról) pillanatok alatt vissza tudod nézni, de javíts ki ha nem így van!!!
    Hol vontalak én Téged személy szerint kérdőre???
    Miért, milyen alapon vetted Te ezt magadra???
    És mint "gyakorlott fórumozó", aki elméletileg másoknak való segítésért ír be, elég szép, megfogó, kedves, barátságos, bizalomgerjesztő, stb. a stílusod! Egészen egyedi, szinte hasonlatos számomra egy már megszünt fórumon olvasotthoz (ami pont eme stílus miatt lett megszüntetve)! Nem tudsz erről valamit? És ha kisregényt nem is, de egy novellát vagy egy monológot véssél már ide a kedvemért
    Azt meg, hogy ismersz egy oldalt... hangsúlyozom, nem támadom a body.builder.hu-t, mert én is szeretem azt az oldalt, de hogy egy oldalt ismerj... Szánalmas, tipikusan a Te fajtádnak a jellemzője. Tájékozatlanság, a legminimálisabb jelét nem mutatod annak, hogy képes lennél más lehetőségeket keresni, kimozdulni a komfortzónádból (ha nem tudod mi az, kérdezz, szívesen elmondom). Pedig ez egy testépítő számára alapvető lét'tulajdonság (!) kellene hogy legyen. Sajnállak, de komolyan! Vagy külön juttatás jár az ő ajnározásukért? Van egy tarifa: 1 éljenzés = X Ft?

"mindenesetre örülök, hogy olyan ember dumál aki eddig oly sokat segített a kezdőknek itt!"

Van önkritikám, tisztában vagyok a képességeimmel és a tudásommal, amit az elmúlt 7 év rendszeres testépítő edzésével töltöttem, amelyet 5 éve tudatos táplálkozással párosítok, de szerintem még a tanácsadás is felelősség kérdése, főleg, hogy itt az interneten mindez látatlanban történik. Itt véletlenül sem arra gondolok, hogy nincs meg a szakmai tudásod és tapasztalatod, mert amiket írsz, jók, egyetértek velük, de akinek írod... nem ismered, nem tudod, milyen meg nem említett bajai-gondjai vannak, ha csak a fizikális részét is vesszük, és lehet hogy abban az esetben, ha egyes dolgokat felfednének az itt kérdezők, akkor teljesen más választ mondanál, vagy éppen ellenkezőleg: az "eltitkolt tény" ismeretében lehet hogy Te nem is mondanád azt a tanácsot amit előtte adtál volna. Én úgy gondolom, hogy nagy a felelősség kérdése. Ezt Enigma a testmester.net-en, valamint a biotechnutrition.hu-n nagyon okosan oldotta meg egy tökéletes körítéssel: napló formájában leírja tapasztalatait.
  • Piller11
    Örömmel kijelentem mindenkinek: megtanultam fórumozni, és nem két napja regisztráltam magam az sg.hu-n, hanem már kemény 11 napja (akkor már előző írásotokból ítélve vagyok már valaki): olvassunk vissza és kössünk bele a másik minden egyes szavába:

"Kritikuss egy paraszt volt, ő fikázott mindenkit. Egyébként ha valamit 3x-4x másol/ír be, akkor azt feltételezi, hogy nem értettem meg elsőre , ergo úgy fogom érezni, hogy hülyének tart, és ezt nem szeretjük."

KritiKUSS fikázására olvass vissza két oldalnyit, és olvasd el légyszi még egyszer, ha elsőre nem sikerült megérteni! De ezt a módszert már az általános iskola alsó tagozatában ismerik.

Hülyének csak azt lehet nézni, aki az is. De akkor én is kikérem magamnak, hogy vagy egy tucatszor lettem invitálva (nem írok neveket Kik! tették ezt nap mint nap) az "Év testépítő díja átadó bulira"! Most ez akkor azt jelenti, hogy mint fórumolvasót egyből hülyének néztek??? Érdekes, én nem ennek fogtam fel, és egyszer sem szólaltam fel ellene.
    Egy Németh Istvánt meg egy nagy bummal elintézni... hát no comment. És mindezt azért teszem mert évek óta a legtehetségesebb magyarnak tartom, ahol közel 100%-ig tökéletes genetika párosul tökéletes elszántsággal, hozzáállással, tenni akarással, inteligenciával (mert abban talán egyetértesz, hogy inteligencia kell ehhez a sporthoz is, gógyi nélkül ez sem megy).

De azt azért megjegyzem, hogy akkor írásodból következtetve abban az esetben kapott volna díjat, hogyha előre jelezte volna hogy megy? Szóval aki megy az kap díjat? Csinálunk neki egyet? Ez így működik?
    Jenei Pistiről meg csak hallgatsz? Egy vb. 7. helyezettről, akikről önmaga és szakmabeliek is azt mondják hogy előrébb kellett volna végeznie és ezzel magasabb besorolást kapott volna - ez a teljesítmény kevés volt egy díjhoz? Vagy az a gond hogy Pisti önerőből, magánpénzből készül és nem tagja egy bizonyos klikknek? Azért egy vb. 7. helyezettről csak úgy ne hallgassunk, főleg hogy így is elég feketebárány a sportunk, és úgy, hogy egyre kiélezettebb ek a versenyek és egyre nehezebbek a szép eredmények elérése! Vagy máshonnan közelítem meg a dolgot: ugye tudod/tudjátok ki az a Jenei István? És még mindig nem beszéltünk több jeles testépítőnkről sem, még olyanról sem, aki aktív (2006-ban is több versenyen induló) versenyző a PROFIk között!!!... és vannak amatőrök között is többen...
    Limitált volt a férőhely? És ez a kevés ember megtöltötte? Akkor hova lettek toborozva az embereket? A nem létező pavilonba vagy az erkélyre? Esetleg pincehelyiségbe, ha van?
    A kezdeményezést díjazom, és első hallásra meg is örültem neki, mert igenis szükség van rá, csak az egész nekem egy kicsit büdös, művies (így kívülről, kívülállóként).
    És igen, egyetértek Derrick-kel, hogyan került oda az a fránya sárga póló? Hívjuk akkor Magnumot és Serlokholmst, de nekem már van egy gyanúm: az a fránya reklám a hibás, ami a pólóján volt! Nem kiöltözni kell és frakkban megjelenni, de ahogy a díjazottak is tették: kultúráltan megjelenni, nem egy ízeltlábú-csalogató színű pólóban! Én értem, hogy az a szín hozzátartozik a portál image-éhez, de könyörgöm: vegyük észre hogy mikor milyen megjelenésűnek kell lennie embernek/reklámnak és alkalmazkodjunk! Én személy szerint ezt úgy oldottam volna meg, hogy egy kultúrált fehér ing hátuljára felvasaltatom (kb. 1000 Ft-ért) volna: www.body.builder.hu és ezzel a reklám része is meg lett volna oldva
  • Piller11
    Hát jó, akkor maradjunk szerencsétlen KritiKUSS-nál, hamár ennyire felkapott lett.
    Ne csináld már a műbalhét, kOTTA! Azzal hogy kétszer belinkelte a kis dolgát és elfoglalt ezzel 2X5 sort?! Ugyanis Ceezee kezdte ki ekkor egy cavintonos dumával, nem bírta szó nélkül hagyni. Imádtam a viccét KritiKUSS egy árva szót nem szólt, senkivel nem kezdett el vitázni, annyi véleményt formált - hiszen ezen a fórumon is elméletileg lehet - hogy talált valamit, ami tetszik neki és talán másoknak is lesz egy kis öröme benne... de ezt nem ragozom tovább, hát legyen még egyszer: www.muscleteam.hu
    Az alapdolgokat a legelejéről nem lehet mindenkinek a szájába rágni, kell egy kis előtanulmány. De ne csináljuk már hogy csak a boldybuilder.hu létezik! Ha bármelyik keresőbe beírod a szavakat, amikre kíváncsi vagy, egy rahedli oldalt fog kidobni, nem beszélve az egyéb szakmai oldalakról - ahol ugyancsak sokat lehet tanulni: www.testmester.net -en a-tól z-ig tökéletesen le van írva minden, vagy ott a jelenleg átalakulás miatt félig-meddig nem működő www.biotechnutrition.hu ahol ugyancsak cikkek tömkelege és Enigma igen tanulságos naplója és tapasztalatai (melyeket nem lehet csak úgy a fogasról leakasztani) olvasható, stb. Én maximálisan elismerem a www.body.builder.hu portált (mert olyan hatalmas hogy az már nem oldal), a hosszú-hosszú évekre visszanyúló múltjával, de azt egyesek (mindenki tudja, hogy kire gondolok) a stílusával kezdi teljesen megölni és régi fényét csorbítani! De az ég szerelmére, ne legyünk csőlátóak, én személy szerint havonta végigcsinálom egyszer: megnézem a keresőkkel, vannak e újabb oldalak, a www.muscleteam.hu -t is így találtam, mely nem az írásos szakmai részével foglalkozik meglátásom szerint, hanem vizuálisan közelíti meg a testépítést (lévén hogy ez egy vizuális sport, nem "mért" sport), amire eddig nem láttam példát, és az amatőrökkel is foglalkozik. És azzal, hogy a testépítők is emberek, nem valami csodalények.
    Tájékozódjunk! És Derrick is valamilyen szinten erre hívta fel a figyelmet.
  • Piller11
    Kedves Dindike és Brolly!

Az hogy lehet, hogy egy-két "új" fórumozó a beírásával teljesen megfagyasztotta az addig folyó "beszélgetést"? Hiszen az 1-2

nap folyományától eltekintve a kérdések és segítségek nyugodtan jöhetnének, de mégsem történik ezen a téren semmi. Lehet,

hogy ez azért van, mert eddig nem volt igazi, számottevő tartalma, elég aktív fórumosa, ami/aki egy fórumot életben tud

tartani, és csak két-három ember személyes kapcsolattartásáról és egy shop dicsőítéséről szólt?

Dindike: Vigyázz, mert kapsz egy fekete pontot, amiért elég régen nem írtál, és még csak tanácsot sem adtál, és most meg

mersz szólalni! És hogy boldoggá tegyelek, most én is mindenkinek egyesével és személyesen fogok válaszolni, hogy "az utolsó

6 hozzászólás tuti az enyém legyen!" (de hát pont ez a fórum?!)

Ha nem figyelted volna meg, akkor elmondom, folyik a "TOPIC" tovább, "a valódi címéről", hiszen szakmai dolgokról van szó:

reklám, tápkiegek, díjátadósdi, stb. Csak azután, hogy pár nem "észt osztogató és shopbuilder-t istenítő" fórumozó is

bekapcsolódott a beszélgetésbe 2007. január 10-étől kezdődően, onnantól kezdve van egy klikk, akik egyből torokra mennek és

ölni akarnak úgy, hogy egy mondatot elfelejtenek: bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű?
  • Piller11
    Egyetértek Kövesdi A.-val, egyszerűbb csinálni egyet, és még olcsóbb is. Nekem volt egy fajta ebből, ajándékba kaptam, használtam, de rövid időn belül szétszedte az ajtót . Használhatóbbnak tűnik az a fajta, amelyik a falra csavarozható, és azt is össze tudjátok magatok dobni, ha tudtok egy kicsit fabrikálni (flexszel méretre vágás, hegesztés, festés)
  • Kövesdi A
    CSinálni is lehet ha van egy kis érzéked hozzá vagy haveri körben olyan aki vágjah ezt stb de hogy venni hol lehetne szerintem sehol mert ahány ajtó anyi méret !
  • threeman
    hol lehet olyan "csövet" venni, amit be lehet szorítani a 2 ajtófélfa közé, és lehet rajta húzódzkodni???
  • Brolly
    Annak semmi értelme hogy itt "kötekedj", sztem
  • Brolly
    teljesen igazad van.Hát derrick, keres sztem egy másik topicot ezekkel a magyarázkodásokkal, "viccekkel"....
  • dindike
    szerintem most reklámozd egy kicsit máshol magadat..baromi unalmas mindig a Te hosszú és értelmetlen hozzászólásaidat olvasni! Eddig (Nélküled) nagyon érdekes volt ez a topic, de most már utálok ide benézni, mert tudom, hogy az utolsó 6 hozzászólás tuti, hogy a Tied lesz és semmi köze nem lesz a valódi testépítéshez...
    Elég az offolásból, szóljon ismét ez a topic a valódi címéről!!!!!
  • derrick
    Azért milyen gyorsan kiferül, hogy "Piller11" rátapintott a lényegre pár srác akik valamilyen formán ugyan azt irogatják még is csak személyes kapcsolatban is vannak, már csak az lenne érdekes, ha ők esetleg pont a bodybuilder webáruház alkalmazottai is, vagy valami közük is lenne a webáruházhoz :)))

ceezee "év testépítőjén nem volt ott senki? hmm. akkor én is csak álmodtam meg a Jazzy is hogy ott voltunk?"

Igazat kell adnom neked, mert ha Te ott voltál, akkor biztosan tudod, mennyien is voltak jelen azon a díjátadó eseményen, ettől függetlenül a videobejártszásból nem ez derült ki. A hangulatról sem tudok mit mondani, csak azt amit a video mutatott (üres asztalok mellett ült egy-két ember ;)

CeeZee "besz@rás! hogy jössz te ahhoz, hogy kérdőre vonj engem, hogy miért nem voltak ők ott? ezt komolyan gondolod? hogy ki volt ott és ki nem ahhoz nekem mi közöm? áruld már el! szted én szerveztem és megmondtam a Pistiéknek, hogy ti nem jöhettek?"

Bazd meg (hogy finomra vegyem a szót) Piller11 nem téged vont kérdőre faszfej, hogy miért, és kik voltak a díjazottak. Ő csak leírta, hogy ki hiányzott még az alapján hogy ki milyen eredményt ért el a tavalyi évadban?!?

A kritikussal meg semmi baj nincs, csak csipi a szemedet, hogy itt van;)) Szegényke azóta sem mer megszólalni :)))

CeeZee "hogy mi a gondom a felügyelő hsz-eivel (csökkent értelműek kedvéért: nem a derrick-el van gondom, hisz nem is ismerem)azt már leírtam. nem fogok kisregényt írni még a te kedvedért sem."

Látod, azt nem is ajánlom, hogy velem bajod legyen, mert akkor kimegyek a platzra a Templom elé és viszem a táblát :)))

CeeZee "az esetleg eszedbe sem jutott hogy azért "nyomatom" a bodybuildert, mert azt ismerem a legjobban?"

Ez ellen meg kellene valamit tennem, mondjuk egy beöntés ? :)))
  • derrick
    Nyugi, nyugi, nyugi "Jazzy", csak semmi pánik a nyugtató gyógyszerek egyre drágábbak, s ha jól tudom a bodybuilder webboltja azt már nem árusít, akkor pedig hol fogd megvenni ??!? :)))

Most már azért is a TOPIC nekem rovat lesz...

Jazzy "legdrágább termékeket ajánlod nekik, ami nem sokkal jobb a középkategóriásnál, az neki nem feltétlen jó. "

Gondolom Te már csak tudod, hiszen kipróbáltad, és tanulmányt írtál róla ;) Én két dolgot ajánlottam ha visszalapozol akkor észreveszed, nem idézgetem ide, ezt a kis munkát meghagyom neked :)))

Jazzy "Szerintem kicsit gyerekes ez a megbántottak jajnekem KEDVES CEEZEE uristen. Elmondta a véleményét, nem halsz bele."

Kész Konyec belehaltam :)) Ja lesz egy jó mozifilm talán pont Konyec a címe, valahol egy reklámbanneren láttam itt a Neten

Jazzy "Legyél kedves hagyni, hogy mi is nyilváníthassunk véleményt, ha már te megköveteled. Köszi."

Szívesen, de mit is köszöntél meg, és én mire is írtam hogy szívesen ;)
    Ja várom bárkinak a hozzászólását, de ne csak az enyémre, ha nem úgy általában erre rovatra :)))