-
itt nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik. ez teljesen természetes, hogy mindenkinek más az izlése és ezt én tiszteletben is tartom. de ha valaki ahelyett, hogy tenne ellene, inkább kitalál mindenféle mesét arra, hogy miért jó az, hogy nem csinál semmit...
viszont te hoztál egy döntést és messze vagy ettől a felfogástól. ezt becsülöm is benned. annak idején én is így döntöttem.
amúgy azzal a példával azt akartam mondani, hogy mindenki a "húsis" szóval jön, de ha belegondolok akkor nálam a hús az az izommal egyenlő. nem pedig a zsírral. van egy kis különbség. csak az embereknek azonnal az jut az eszükbe, hogyha túl sovány egy lány/nő akkor azt csak zsírban lehet megoldani. bár való igaz ez gyorsabb útja is a "növekedésnek" vagy "formálódásnak" és könnyebb is. :D csak aztán nem kell azon meglepődni, hogy nem olyan lesz a forma, mint amilyennek várta.
szóval én azt nem szeretem, ha valaki ezzel - és ehhez hasonló - köhellyel takarózik, mert itt már nem arról van szó, hogy kinek mi tetszik, hanem arról, hogyha büdös a meló valakinek akkor ne azt kritizálja aki tesz is valamit az egészségéért. hiszen én sem csesztetek egy embert sem mert nem azt csinálja amit én. viszont én nap, mint nap kapok megjegyzéseket. és ezzel nem vagyok egyedül.
nem szeretném ha ez a dolog a kövér kontra testépítőre lenne kiélezve, mert nem ez volt a célom. én azt szerettem volna példázni, hogy mire képes az emberi akarat és mire képes az ember megfelelő akarat nélkül.