33479
-
juzosch #4733 Azért nem hiszem, hogy mind1, mivel a legtöbb mellgyakorlatnál a tricepszet is alaposan megdolgoztatom, a hátgyakorlatoknál pedig inkább a bicepszet. -
#4732 Annyira lenyegtelen, hogy en bicepsz-tricepsz, mell kulon napon, hat vall, lab. -
juzosch #4731 Hát-tricepsz és mell-bicepsz, vagy mell-tricepsz és hát-bicepsz? -
#4730 jól melegíts be edzés előtt(vállkörzés, kis súly). ez alap. csak úgy, mint az, hogy mindenkinek azért szajkózom, hogy tanulja meg a gyakorlatok helyes végrehajtását, mert ezzel komoly sérüléseket lehet megelőzni.
ha ez sem elég akkor Joint-X izületvédő -
jóbarátok-új évad -
#4728 Pl kevés az izületi-folyadék.
Ha ropog nem baj, az a baj ha fáj! -
#4727 hello!
Mitol van az hogy ropog a vállam?
KB 1 hónapja járok le gyurni -
#4726 Visszaterven a tojasos srachoz:
"a régi anyagokat ugy gyűjtöttük mi is össze. ezek nagy része nem áljja meg a helyét.
bunny" -
#4725 izmot kértem a mikulástól majd meglátjuk elhozza-e:D:D:D:D:D
utána majd elválik:)
majd várom a beszámolót:) -
#4724 Flex-nek volt egy halom balhés ügye, nem csak ez a '94-es. itt nem csak ezen az egy eseten múlt.
sajnálhatod hogy nem jössz a szemináriumra, de majd mesélünk Jazzy-vel. menj el csippendélnek azt dőlni fog a lé! :D
-
#4723 Elképesztő hogy mennyire laza, éshát igen nagyon jó genetikája van/volt, sajnálatos, hogy nem nyert mr.o-t. -
#4722 ez a 93-as legendás formája az arnold classicon...
ha 94ben nincs egy bírósági ügy miatt neki gondja akkor simán megveri doriant a mr olympia-n... de ez már csak a mi lett volna ha...
amúgy birom dorian-t meg ronnie-t de nem az ő nevükkel fémjelzett vonalat kéne továbbvinni
flex-dexter-sarcev stb-vékonyak esztétikusak és eladhatóak
amúgy így meg fog halni a sport amíg tönkrekokszolja magát profi szintern mindenki
nem a koksz ellen vagyok-hanem az értékek elmosódása ellen...
ronnie a valaha volt legjobb-dorian idejében senki nem volt aztán két év alatt szétvert midnenkit-130kiló és hihetetlen kondíció eredményeképpen
vissza kéne lépni egy picit - csökkenteni a "minőséget" ez kevesebb cuccal elérhető lenne és mégis ugyanúgy tetszene a népnek-és minden anyagot vizsgálni kéne a teszteken
ez lehet a kiút...
nem a markus rühl és többiek:D-kvajók de a testépítés a szimmetriáról és formásságról is szól nem csak a tömegről és kondícióról
uff szóltam:)
amúgy nem tudom most megengedni magamnak a szemináriumot-nagyon szarul állok most
majd legközelebb -
#4721 sajnálom, hogy nem nyert Olympia-t(ha jól emlékszem még Ronnie mögött lett 2.), pedig megérdemelte volna. nekem Flex nagy kedvencem. hihetetlen genetikával van megáldva, elég ha az izületeket vagy az izomformákat megnézzük. -
#4720 Arnold bemutatja a "szabályos" bicepszezést rúddal!
ezeket tényleg nem láttam még! -
#4719 wheeler-érdemes ezt is megnézni
-
#4718 arnold-fiatalon
ugyancsak
na ezeket nem hinném h sok ember látta azért raktam be
-
#4717 azért arra kíváncsi lennék, hogy ha a Csuri nem lenne kolléga akkor mennyivel lett volna másabb a riport.
de nem akarok károgni, jó lett és kész -
#4716 Legalább nem azt mondta hogy "én nem akarok ekkora lenni, ez már csúnya.." vagy vmi hasonlót:D -
#4715 jaja! nagyon nagy volt! mit is kiabált be? "ANYÁD!!!"? :D
"...én is gyúrok!" -
FFX #4714 lol, Stohl Buci elélvezett :D -
#4713 írtam privit. a többit ott megbeszéljük -
#4712 Ki megy még? -
#4711 mindjárt hívom őket én (ha még tudok) lefoglalok 2 helyet. bnőddel beszéld meg a költségvetést, csak ne sokáig húzd az időt! -
#4710 Igen olvastam. Na most akkor mi legyen? Nekem szeretne barátnőm is jönni, de 2000 ft / fő az elég sok. -
#4709 olvastad a musclebuilderen a szemináriumot? -
#4708 Figyelem! 1-es számú tesztalanyt várják az asztalnál! :D
lehet én is kipróbálom! -
#4707 Vettem most barbeque szószt asszem így kell írni na azt majd otthon megcsinálom barátnőmnek kíváncsi vagyok milyen fejet fog vágni :DD -
#4706 azt még hozzátenném, hogy azért is vágom falatokra előre a húst mert akkor könnyebb belapátolni a számba amikor eszem. -
#4705 na akkor legyen főzőcske óra! :D
600g csirkemell falatokra vágva(igény szerint, kinek mekkora a szája) Kotányi görög fűszerkeverék(asszem így hívják) aztán elő a csodaserpenyőmet amihez még olaj sem kell, csak annyi víz ami ellepi majd a húst és amikor a víz felforr beledobom a hús felét(egyszerre nem fér bele) és figyelve, hogy mindig ellepje a víz kb 8-10 percig főzöm(ezt én már nem sütésnek hívom). aztán mellé egy kis borsó, esetleg brokkoli, de szoktam csinálni natúr zsírszegény joghurtból, meg ilyen kapros porból önteteket(vannak ilyen öntet alapok, de lehet csinálni szárított kaporból is pl.). na akkor hamar lecsúszik.
jó étvágyat! :D
egyszer csináltam mustáros csirkét is de nem volt az igazi -
#4704 Nem tudom, hogy szoktad elkészíteni a csirkét, én mostanában így: Kevés olajon gyorsan megpirítom egy kicsit, aztán egy pici vízzel felöntöm, só, bors, mustár, fokhagyma, csípős gulyáskrém, és közepes tűzön sütögetem amíg kevés lé marad alatta, aztán összekeverem rizzsel. Nekem nagyon bejön:) -
#4703 Egy idő után már a család az első. Én is hiányolom őket, de sajnos ez van.. :(
Lassan már sajna a profi magyarok magyar versenyen max "vendégpózolnak", annyira nem támogatják ezt a sportot.
Egyébként Arnoldot akartam említeni, csak azért nem említettem, hogy ne lehessen belekötni, hogy "az régen volt, akkor minden más volt biztosan". :D -
#4702 hogy más is tudja milyen videókról beszélünk:
Csuri a Reggeliben
Fókusz - Az ország testépítő bajnoka (2006.11.15)
a 2. link nem közvetlen de könnyen rá lehet találni a videóra a cím alapján a korábbi adások között -
#4701 látom megtaláltad az ertéel pont hún a videókat! :D
Csuri nagyon tehetséges és mosolygós, vidám a színpadon ami nagyon fontos! sajnos nem láttam még versenyen, pedig megnéztem volna egy Tóth Dani mellett élőben. én úgy gondolom, hogy ráfért ez a kis "vérfrissítés" a magyar testépítésre. hiszen Kathi Béci is indult idén, viszont magyar színpadon már aligha fogunk látni egy Németh Pistit, de Tozóval sem tudom, hogy mi a helyzet, aztán még hiányolom az olyan neveket, mint Vékony Zoli, Remzső Feri... -
#4700 Johnny valóban jófej! ezt csak megerősíteni tudom. volt szerencsém váltani vele néhány szót a mostani Superbody-n is és szinte zavarban volt, hogy kértem tőle egy aláírást (Bunny is :D). mindenféle nagyképűség nélkül beszélt velem (pedig letett már néhány dolgot az asztalra) -
#4699 nem kell valakinek lángésznek lennie ahhoz, hogy rájöjjön: lehet hogy azért van ennyi alacsony testépítő (is) mert ez valamilyen szinten egy előnyt jelent ebben a sportban?!? még ahhoz sem kell professzornak lenni, hogy rájöjjünk, egy rövidebb végtagon "X" mennyiségű izomtömeg is jobban mutat, mint egy hosszabb végtagon. ergó egy magasabb testépítőnek több izomtömegre van szüksége, hogy ugyanazt az "illúziót" keltse a színpadon. ennek ellenére (ahogy azt Jazzy is írta) van magas testépítő, nem is kevés. és a jó öreg Arnoldot még csak nem is említette.
de visszakérdezek: a kosárlabdázók azért olyan magasak, mert sokat lógtak a palánkon fiatalkorukban? hülyén hangzik ugye? az igazság az, hogy a gyengék (vagy genetikailag kevésbé szerencsések) elhullanak és te főleg azokat fogod látni akiknek jobb az alkatuk az adott sporthoz. itt persze a profi szintről beszélek. -
#4698 Ronnie Coleman - 180 cm, Nasser El Sonbaty - 182 cm, Markus Rühl - 180 cm, Jay Cutler - 175 cm, Günter Schlierkamp - 185 cm, Jóba Elek - 180 cm.
Sztem itt abba is hagyom. -
Bammy #4697 De ne azért de minden tesépítő ilyen tök kicsi. Most tudom hogy ha nem durván gyúrsz akkor nem állsz meg a n9vésben, de itt nem arról van szó, hogy ezek már kamaszkorukban keményen elkezdtek gyúrni mint állat és télleg megálltak a növésben? csakmert mindegyik max 170 cm..legalábbis amiket láttam. -
#4696 Biztos láttátok a TV-ben és az új BBTV-ben is volt Szilárdi János alias Csuri. Szerintem ő lehet az elkövetkezendő idők egyik nagy reménysége. Főleg, hogy Kiss Jenő az edzője, az egyetlen magyar világbajnok.. -
#4695 hát igen... Lantos Johnnynál nincsen arányosabb testépítő, ezt mindenki tudja. Amit csak lehetett mindent megnyert. Ráadásul nagyon természetes, közvetlen ember. Érdemes megnézni iwiwen található oldalát is. -
#4694 elég nehéz lenne egy versenyen bemutatni az izmaidat ha azok fedettek és elég viccesen eltűnnének a tónusok megfelelő barnítókrém nélkül a reflektorfényben. ez persze a versenyzésre vonatkozik.
de íme egy másik kép Johnnyról ahol még csak készült a versenyre: