33479
12316971501353788406.png
  • CeeZee
    hallottam, hogy lesz benne a Béci. sajnos nem tudom megnézni, hacsak nem dolgozol helyettem! ;)
    ezeket fel szokták rakni a netre nem?
  • Jobson
    Ma nézzétek a Balázs show-t !
  • CeeZee
    Szia Pisti! (remélem nem csak kamuzik valaki)

Neked is boldog új évet!
    Hol edzel most? Csak mert egy ideje nem láttalak a F2000-ben és hallottam, hogy költözöl is.
  • Steve Namat
    Sziasztok!
    Most járok először ezen a fórumon és láttam, hogy néha rólam is volt szó. Úgyhogy majd néha benézek ide (is)... ;-)
    Boldog és sikeres 2007-es évet kívánok mindenkinek és az edzőteremben tekerjétek fel a hangerőt!!!
  • zmeor
    azt ismerem:D
    ezen kívül? valahol arrafelé?
  • OPM
    örs vezér tér, közvetlen a metromegálló mellett: jump fittness
  • Attilahun
    Nem tudom Magyarországon hány konditerem van???
    Azt sem hogy ebből hány rendez hasonlóan színvonalas
    házibajnokságot (most már mondhati hagyományosan!) ?!?
    www.pulzus-fitness.hu
  • zmeor
    heló nem tudtok zuglóban kondi termeket?
    vagy valami oldalt ami listáz?
    köszi előre is
  • FOXX supreme
    jaja, animal pak egyik arca, versenyzni..hát magányos farkas:D
  • CeeZee
    az akarat győzelme a test felett!
    a srác arcára van minden írva!
  • k O T T A

for your consideration
  • k O T T A
    azt hittem valami 20kilós gyerek de látom h masszív:D
    amúgy ő van az animal plakátokon gondolom...
    h miért nem versenyez azt nem tudom nincs szar genetikája ... ilyen alkarokkal:D vádlival:D
  • FOXX supreme
    Sziasztok !! Éppen erre jártam, láttam a fórumot, gondoltam benézek, hisz én is edzek..

BUÉK alkalmából : Frank Mcgrath

Videó
  • jazzy
    Nem volt adagolókanál mostanában kihagyják belőle..
    Mondta is a srác hogy ő 3-at megevett mostanában és egyikben sem volt.. :D
    A gond az, hogy ha elosztom a napi 125g rizsemet étkezésre akkor annak nincs feelingje ha a kajálás rövidebb idő mint a egy ásítás :D zabpelyhet nem nagyon eszek mert nem vagyok oda érte, de majd akkor tejsavóhoz próbálok lenyomni egy keveset. Hálisten nemsokára el fog fogyni ez a rohadt vaniliás szar..
    glutamin-csokis wejpro forever.
    Mondjuk én pénzügyi okok miatt napi 1 adag glutamint eszek.
    Ja és mindenkinek BÚÉK így előre is!
  • k O T T A
    ősök:D
    kösz az egy dolog h egészségügyi fősulin végeztek de szalonna kolbász a menü:D
    majd lehet 4év után én is kőkemény leszek mint tibi az argóból:D
    egyenlőre fél évnél vagyok ami teljesen tudatos testépítés
    van még időm:D
    amúgy stallone nem kispályás régen is konkrét volt azért-bár testépítő szemmel vékonyka:D

• CeeZee
    az ősöknél érdeklődj! :D ez véleményem szerint genetika, a vörös illetve fehérizomrostok eltérő aránya, de ez csak ilyen spekuláció, no meg persze lehet ezt manipulálni különböző trükkökkel, de ezeket te is tudod (hiszen egyértelműen az edzés után a vérbőségtől feszesebb, keményebb), amúgy meg én már beletörődtem. álló farokkal sem lehet egész nap mászkálni! :D rá kell feszíteni oszt jó lesz az! :D
    amúgy ez a roki 6
  • k O T T A
    stallone - rocky 7? - konkrétan néz ki! - 60körül így kell kinézni
    amúgy most jön a találós kérdés:D
    miért van az h puhák az ember izmai? edzéskor kemény utána órával fél órával meg mintha nem is edzenék...
    haveré kőkemény még ha egy hete nem is edzett rá... na?
    nekem spec fingom sincs - csak érdekel valaki vágja-e
    amúgy nem zavar mert nem nézek ki most szarul csak kiváncsi vagyok, mert ha lehet orvosolni... akkor fogom:D
  • CeeZee
    Én is szeretnék izmokban gazdag Boldog Új Évet Kívánni mindenkinek! Kitartás a 2007-es évben is!

Megyek is és megejtem az év utolsó edzését!

...idén is eljött a sylvester!

És ami a legfontosabb, ne felejtsétek a jelmondatot: EZTET KÖLL CSINÁNI E!!!
  • kritikuss
    Nagyon ötletes (szerintem), ezért is ajánlom mindenkinek,
    s egyben kívánok minden fórumozó tagnak nagyon boldog
    új évet!!!!

HAPPY NEW YEARS - www.muscleteam.hu
  • k O T T A
    best of bunny fingás témakörben:)

---ha nem puffaszt csak fingasz, nem probléma! egy dolgot lehet tenni: visszatartod! :)))
    ---nyilván én tudni fogom előre, mint nostradamus hogy neked okoz e ilyen panaszokat. vagy úgy gondoltad, mindenkinek egyformán, direkt fingósproteint gyárt a cég?
    ---kár, hogy nekd nicn sedzőválszol rovatot,mert akkor hasonló informatívan megkérdezném tőled hogy miért volt hasgörcsöm tegnap? de mivel nincs edzőválszol rovatod, elmesélem is a fingás téma rajongóinak - akiket eddig kiábrándítottam azzal hogy nem fingok a zebpehelytől - hogy cserébe fingok a brokkolitól! sőt tegnap nagyon okosan csak mikróztam abrokkolit hallal hogy elég nyers legyen, redeztem is egy min fingó világbajokságot, de olyan szinten, mintah fogaskereke lennének a gyomromban, azt hittem megdölgök - nem tudom,van e fingás általi halál, de most közel volt! hiába simogattatam a pocimat, nem múltak ela görcsök, kurvaszar volt. szóval meg kell párolni azt a brokkolit!
    ---egyél nyers brokkolit, ganatálom hogy még többet fingazs. előfordul, d enem gond.
    ---a fimgás, szarás és egyebek valóban közkedvet slágertéme. akinek az ez irányú problémáit megoldani nehézségbe üszközik, lapozza fel a lexikont az "életképtelenség" címszónál. de tegyük fel, csajozol vagy valami kelemetlen szituban vagy és elfingod magad, na akkor mi lesz? világvége? rosszabb ember leszel? zuhan a tőzsde? nyilván ha meg esküvői tanú vagy és tudod hogy brutál fingógörcsid vannak a nyers brokkolitól, csak lesz annyi eszed, hogy nem azt eszel előtte! az élet nagy problémái! tény hogy a multkor én is megijedtem, ugyanis anyacsere végtermék előállításban igencsak professzionális tehtségű vagyok, mind gyakoriság, mind méret, mind szag és egyéb effektet tekintetében - én csak ökológiai katasztrófának hívom! nos a múlkor azért beállt a para, mert az épp aktuális természet elleni támadásom után elkedzett zuhogni az eső és árvízba borult budapest! szerintemn már sosem mosom le magamról hogy én okoztam! :DDD
    ---először is: fingjál! a fingás fontos! meg vicces is! én pl., szertem ha a csajok mernek fingani, mert ez a bizalom jele! gondolja bele, ha a barátnőd meg emri ezt tenni előtted, akkor már teljes az intimitás! én néha direkt nyomogatom a hasukat! :)) persze ez nem azt jelenti, hogy fingadozni kel orbbaszájba, mint a parasztok! eme kis fingáspszichológiai kitérő után nézzüka lényeget pár pontban! 1. ha valamitől erősen gázododsz az nem jelent túl nagy problémát, csak sajnos anak a jele, hogy rosszul emészted.
    ---ha nagyon zavar el kell hagyni! ellenben ha többet szeretnél fingani,a nyerseny mikrózott brokkolit ajánlom!
    ---nemtom miről vcan szó, de biztos igazad van! ja megvan, a fingás! nyugi! fingjatok nyugodtan!
    --- (a brokkoliról) - ha túl nyers abból csúnya fingások lesznek, de szétfőznis e jó! én párolom a hússal.

• k O T T A
    én nem panaszkodnék ha nincs gyerekgyilkos feje:D
    meg nem 90kiló:D
  • k O T T A
    ebből élű(tehát neki kevés nekünk sok) - én ki nem fizetném az biztos
    nézd meg a bbtv-ket---ingyen személyi edzés
    a 8ezres havibérlet is sok sztem
    de ha picit utánaolvasol , meg kideríted mi mire jó akkor megspórolhatod az összes pénzt és kajára költheted
    hozzáteszem sztem kifizetni az a kényelmesebb de ha tényleg érdekel a dolog, akkor inkább csináld magad jelleggel kéne működnöd-olvasni,tanulni,kipróbálni-úgyse lesz senkiből 2hónap alatt ronnie coleman
  • fluga
    sziasztok!

úgy tűnik, hogy januártól a Zugló Sporectenrumba fogok járni edzeni.
    tök kezdő vagyok, ezért gondoltam, hogy edző segítégét kérem, Miklós Péter személyében. egyrészt ha van valakinek tapasztalata a teremmel kapcsolatban, szívesen venném ha megosztaná, másrészt ha tudtok valamit a srácról, azt is szívesen veszem.
    elsőre szimpatikusnak tűnt, a teljes személyi edzés (4 ropi/alkalom+a bérlet) kicsit sok most nekem, ezért úgy döntöttem, hogy azt választom, hogy elkészít egy edzéstervet, illetve egy étrendet, 4-5 hétre előre és azt csinálom ez 10 rongy+8 a bérlet. ez sok, kevés, mi a véleményetek?
    köszi!
  • Ars3nal
    lehet de igy szezonba elegge undormány osszes:S
  • k O T T A
    nyugodt lehetsz benne h ha nem homók akkor van palijuk
    hozzátsezem szezonon kívül igen vonzóak:)
    lásd gárgyán rita
  • Ars3nal
    akik nemtaláltak maguknak faszit kategória:o
  • CeeZee
    Lauter nagyon szigorúan lepucolt volt ezen a vb-n! Keresek is róla képet.
  • k O T T A

keresztszálkás női farizom...
  • k O T T A

srácok ideje összekapni magunkat:)
    ez meg egy női blog
  • k O T T A

de lehet így is már versenyezni:D
  • k O T T A

http://www.bodybuild.ot.lt/turinio_valdymas/naujienos/archyvas/14/tekstas_files/image005.jpg
    ali tabrizi ifbb világbajnok
    90 kilósan...
    hát igen ez egy másik szint:D
  • Panzermeyer
    Azt mondja zsíros zsemle kolbásszal, meg 100 g zabpehely 3 dl tejjel meg mézzel :DDDDDDD
  • k O T T A
    mondomén:D-amúgy neked volt adagolókanál? az enyémhez nem volt... vagy az alján van:D

amúgy diétához néhány tanács
    lehetőleg az összes étkezés legyen ugyanúgy komplett ch-proteines mint tömegeléskor csak kevesebb ch-val
    aztán tejsavó egyedül ne alkosson étkezést valamivel le kell lassítani pl zabpehely v rízs
    aztán ha nem megy a súlycsökkenés nem kell beszarni meg az elején nem szabad drasztikusan visszavenni a ch-t
    én ezeket rontottam el és lehet sokkal hatékonyabb lett volna
    amúgy edzőválaszolból vannak szóval nem az én, hanem bunny ajánlása
  • jazzy
    Én is vettem most G-bombot kipróbálásra de már csak azért is megérte mert tényleg marha finom csokis tejsavóval. Valóban egzotikus. Rulz :D
  • CeeZee
    a kanalas kreatinra gondolsz?(hogy más is értse: úgy toljuk le a kreatint, hogy nem elkeverjük vízzel, hanem "rálapátoljuk" a nyelvünkre és arra iszunk vizet) :D az a jó benne, hogyha egyszerre nagyon kevés(1-3g) kreatint akarsz nyomni akkor nem lesz úgymond "veszteség". tehát mind a gyomrodban fog kikötni és nem a pohár/shaker falán.

sztem a srácnak frankón sorozatgyilkos feje van. a Vörös Sárkány c. film jut róla eszembe. ott is súlyzózott a Ralf Fájnsz! :D
  • k O T T A
    az új üstökös!
    én meg átvettem azt a csúnya módszert a reatin és g-bomb szedésére:D
    hát az első alkalommal majdnem letüdőztem... meg szétmarta az arcom de hamar belejöttem:D
    na megyek
    vár rám a tejbegríz! kásás! csomós!:D
    és van hozzá kakaó(nem kell elhinni-bejglit se eszek,nemhogy tejbegrízt)
  • CeeZee
    ettől behaltam! :D ez nagyon veszélyes ez a csávó!!!
  • CeeZee
    a predator!

kösz a g-bomb-ot!

"kaptok kakaót"!!!
  • CeeZee
    kint Steve Namat néven fut! és gondolom a Sarcev bácsi sem véletlenül vette be a csapatába!
    nagy jövő vár Pistire... kint
  • k O T T A

mielőtt agyalnál ki ez a srác...
    troy alves