Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Valami privát vagy fizetõs helyrõl szeded? Mert ha nem akkor bedobhatnád ide a linket nagyon örülnék neki!
Köszi
Imremagdi
én is szeretnék boldog névnapot kivánni igy utolag is !!

amugy én is imre vagyok !

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!

------------------------------------------
.:i2k:.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy picit megkésve, de én is boldog névnapot kívánok, Imyke.
Mayday
Nekem a fizetosre felfittyent a magyar Solon hagyatek (Haegemonia), ha valakit erdekel, es pesti, keressen meg!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Honnan toltod? Fizetosrol?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Az igazság az, hogy nem vagyok egy nagy ünneplõs, felköszöntõs fazon.
A legközelebbi ismerõseimet is gyakran elfelejtem felköszönteni.
Viszont én sem várom el másoktól, hogy köszöntgessenek (sõt nem is szeretem).

Mindazonáltal, ha éppen naptár akad a kezembe, akkor már belelapozok, hogy nincs-e valakinek névnapja mostanában az ismerõsök közül.

...hát még a vezetéknevem!
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen!

Te vagy az egyetlen, aki felköszöntött az "itteniek" közül...
Hiába, ritka név ez az Imre... bár, Hykao, a Te polgári neved sem gyakori!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

hykao
Boldog névnapot!
IMYke2.0.0.0
Szia GMiki!

Köszi, hogy szóltál - gyorsan fel is raktam õket a honlapomra!

Danecay
Nyugi, én is poénosan akartam írni csak elfelejtettem szmájli rakni 😊

Észrevettem, de te meg nem veszed a poént. Vagy csak nekem tûnt viccesenek? :-)))
Methos from GH
Nem te vagy a vaksi...

Zola NFK: Alapra, de elvileg mûködnie kell a peccsel is...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

MaSzKa
Nagyon frankó hogy vannak olyanok akik játékokat honosítanak! Köszi nektek!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Zola NFK
Methos:
Az ETM fordítása az alapra készült, vagy valamelyik pöcsre?

Need for Kill HFP http://nfk.uw.hu

Danecay
Lacika, ha figyeltél IMYke is kérdezte, hogy hol található. Lásd: #6866

Danikám, a sírba teszed szegény Imyke-t ezzel a sok fordítással. :-)))
Jah, privi üzi ment. :-)
Apropó: Nem tudja valaki mikor lesz kint a bg2, és az NWN következõ fordítása? Ha valami illetékes olvassa, az plíz pötyögjön már ide vlamit. thnx
hykao
Akkor jó, illetve mégsem:
Miért nem tüntették fel ezt?
Vagy csak én lennék ilyen vaksi?
Danecay
Hi IMYke!!!
Remélem csak a RACER ALEX SETUP GUID hiánya a probléma a fordításhoz, és ha ez valóban így van ezt könnyen orvosolhatjuk. A RACER ALEX SETUP GUIDe-ot a következõ link alól lehet letölteni: teamspeedsims.com
Ja még valami. Nem akarok tolakodó lenni de lenne itt még egy dolog, ami szintén az F1 Challenge-hez tartozik és értékben olyasmi kaliberû dolog mint RA SETUP GUIDe-ja (de fordítás szempontjából kevesebb)és ezt sem lenne utolsó dolog magyarul olvasni, ez pedig a F1Challenge-DrivingGuide. Ezt a m4driving -ról lehet letölteni
Hát remélem fogsz tudni segíteni az angolul kevésbé tudó de a játékot kedvelõ emberkéken.
Elõre is köszönjük!!!

Methos from GH
Nos, a Magyarítás Centralon fent lévõ Zero Hour és Bf1942 Hun az ugyanaz a honosítás, amit a csapatunkban lévõ Morpheu$ és Taszi készített... khm...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

hykao
Ja.

Lásd: #6872 második bekezdés.
IMYke2.0.0.0
Hát ez van. Az egész CD-t nem tudom visszaosztani.
Akkor marad olyan, amilyen.
Még így is több, mint máshol a csak szöveges visszaosztás...
Tényleg nem tudom, hogy mennyi anyag hiányzik belõle, de már semmi kedvem háborgatni a Chrome-ügyet... kissé elegem lett belõle...

hykao
Há ja, meg a többieké is...
Chrome, ganxta forditas elég vicces 😄D

hykao
Lehet sajnos, mert sokan panaszkodnak a Chrome topicban is, hogy nem teljesen magyar.

Legalább a szöveg teljesen magyar, és már ez is nagy szó, hogy egy játék a nemzetközi megjelenés idejében magyar szövegû!!!
hykao
Ja, láttam, hogy tömörítve 9mega, de valahogy többre számítottam.
Fõleg mert asszem wav-ot v.valami tömörítetlen formátumot használ.
IMYke2.0.0.0
Ha kihagytam valamit, akkor nem szándékos volt.
De félek, ha igen, akkor az azért volt lehetséges, mert az már a nagyobb méretû állományokba tömörítve van...

IMYke2.0.0.0
Betömörítettem. WinRAR 3.11-el.
Feltelepítve: 25,3 MB
A következõ könyvtárak kerültek bele:
Ai (Civilians, DefaultSoldier, Radio, Soldier1, Soldier2, Soldier3, Woman)
Films (teljes *.scr tartalma)
Levels ((teljes *.scr tartalma)
panel (datok)
Sounds (Net/Voice)

Valamint a gyökérbõl az összes Localized*.scr + a Running.scr.

Azaz: az összes magyar info és hang - szerintem

hykao
Abba a 9mb-ba belefér az összes szöveg, hang?
hykao
Igen, nekem is gyanús, hogy csak 9mb.
IMYke2.0.0.0
Danecay: Sajna, nincs meg a Racer Alex Setup Guide. Honnan lehetne megszerezni?

Jimay: Ez a hivatalos Chrome magyarítás! Én csak feltettem - rmeélhetõleg - mindenki örömére az oldalamra. Tehát, ha ebben rövidek a "beszólások" akkor azért van, mert a hivatalos honosítást készítõk úgy készítették el (mind szövegesen, mind hangilag).
Ez van - ezt kell szeretni (elfogadni).

Methos: Maximalista vagyok - amennyire erõmbõl telik. Azaz, mint korábban írtam is, egyszerre egy egész blokkot küldök el. Szeretném, ha gyorsan haladnánk, de - sajna - nem ülhetek egész nap a gép elõtt ... pedig Isten a tanúm, de szívesen tenném!
Szóval, igyexem, bízz bennem! HJ is szokott!
Köszi a türelmed...

Danecay
IMYke, ha Te fordítottad az F1 Challenge-t akkor azt hiszem a lehetõ legilletékesebb személyhez fordulok kérésemmel ill. kérdésemmel. Nem tervezed lefordítani (vagy esetleg valaki más)esetleg az ugyan ehez a játékhoz (ill. a többi F1 sorozathoz) tartozó RACER ALEX SETUP GUIDE-t. Azt hiszem a mûfaj kedvelõinek nagy segítséget nyújtana a beállítások készítéséhez ami mit tudjuk elég összetett dolog ebben a játékban. Szerintem sokan örülnének neki.

hykao
...miközben nagyon jó játékok várnak még fordításra...
hykao
A Magyarítások Portál-ra is felkerült egy Battlefield 1942 magyarítás.
Hogy teljes-e azt nem tudom, azt viszont igen, hogy a GameHunter Team már készít egyet (70% körüli).

A PÁRHUZAMOS FORDÍTÁSOKAT, VALAMINT A(Z EGYMÁS) TÁJÉKOZTATÁS(ÁNAK) HIÁNYÁT TOVÁBBRA IS NAGY-NAGY BAROMSÁGNAK TARTOM!!!
Shadowman magyarosítás nincs véletlenül senkinek???

Methos from GH
Valahogy nem akar ideérni az a Max Payne 2... 😊))

Methos from GH
Sims az van itt: www.extra.hu/huntuti

IMYke2.0.0.0
Upsssz! GMiki-nél nincs sims magyarítás... 😞(( Én úgy emlékeztem, hogy nála van.
Nos, ha nála nincs, akkor sehol sincs! Ez az esetek 99%-ban sajna így is van...

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen. Az elismerés mindig jó lesik...
Ki kell javítsalak... a Contract J.A.C.K. az nema 3. rész, hanem a NOLF2 "rossz ági" küldetéslemeze (azaz a rossz oldalán nyomulsz majd 10 küldetésben. A netes kódja sokat javult, és hihetetlenül sokat nyomtam vele - szuper lett!)
A Contract-et is le fogom fordítani... bár most van még munak bõven a Max Payne 2-vel meg az Enter the Matrix-szal, de ahogy Hykao írta nem régiben: én a NOLF-okat kaptam osztályrészemûl...

Minden Játék sokba kerül - bizonyos szempontból. Én alulról nézem a felsõ tízezret.

MIMACSKA
Kivégeztem a NOLF -ot
Nagyon nagyon nagyon király volt a fordítás!!!

Jöhet hát a NOLF3
Addig majd elfoglalom magam valahogy

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
A Hungarian Sims World honlapján az én magyarításom volt fenn.
Most pedig újra fenn van az én honlapomon is! Ott legalább tutira.

Danecay
Már létezik F1'99-'02 magyarosítás. Nézd meg a HSW.hun-n. Nem 100%, hogy fent lesz, de tuti, hogy fent volt hisz én is onnan töltöttem le. De ha esetleg nem találnád, ha gondolod elküldöm e-mail-ben.

IMYke2.0.0.0
Fogggggalmam sincs.
Valószínûleg õ a szolgáltató, vagy egyszerûen megvette a HunCraft domain nevét...

Gratula a géphez! Jó hosszú ideig gyûjtögethettél rá.
Nekem csak 7 évig kellett... Másfél éve, májusban vettem. Akkor még királynak számított (XP 1700+ (1466MHz) / 256 DDR (266) / 20GB Maxtor (ATA 133/7200) / 17" CRT Monitor / SB Live 5.1 + most nyáron vettem a régi Voodoo Banshee 1 16MB-os VGA helyére egy gyári ATI Radeon 9500 Pro 128MB DDR-t.
Egy ideig tuti nem lesz új gépem - sajna.
Most veszek egy DVD-írót, mert kinyiffant a régi (7 éves! - elõbb volt írom, mint gépem, mivel számtechteremben dolgoztam, gép nem kellett) 4x-esen író 8x-osan olvasó (nem újraíró) CD-íróm...

Hát, ezért gratula a gépedhez.

Minden Játék sokba kerül - bizonyos szempontból. Én alulról nézem a felsõ tízezret.

Ja! jut eszembe ,nem tudod mit keres a Bornai a www.huncraft.hu alatt szivesen a szemeközé néznék!!!!MIT KERES Ö OTT !!!!!!!!
még mindig nem elérhetö!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja kb annyi vot de fantasztikus:2x512 ram, Flatron monitor,xfx g-force ultra vidi kártya stb.most nyugi van mert 1 évig tuti nem kell hozzányulni a géphez😊)))
IMYke2.0.0.0
Nem erre gondoltam. Arra, hogy több, mint 300 MB-ot kell majd letöltened! Nem tudom, hogy milyen netkapcsolatod van (otthonról, munkahelyrõl, egyetemi koliból stb. netezel-e), de bizony akkor sem kis-piskóta a dolog...

De, akinek új gépre telik (gondolom, nem gyenge a gép - és kerülhetett vagy 300.000 Ft-ba )...

nekem az lenne a legjobb ha minden játékom eredeti persze igy van 1 jo csomo föleg anagy klasszikusok de igy is rengeteg pénzemben van mert iszonyat drága !!!!ja és a külföldivel ellenben nem jár hozzá semmi extra!!!!
ja meg a warcraft
IMYke2.0.0.0
Az sok! 😞(((

--------------------------------------------------
Minden Jó Játék sokba kerül, bizonyos szempontból. Én alulról nézem a felsõ tízezret.