58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • rorr
    olvastam ám alant a gondjaid csak humor volt!üdv! kitartás!
  • rorr
    ennyire hülyének azért ne nézz senkit bár tényleg vannak érdekes hozzászólások!tényleg gta magyarítás mikor lesz?
  • Panyi

Elkezdtem a Knights of Honor játék fordítást itt is van egy kép lessétek, holnap készen lesz a oktatójáték! Sokat kell még dolgoznom a betűtípsuok átírásával. Nem tud valaki szerkesztőt a *.BFT kiterjesztésű fontokra?
  • IMYke2.0.0.0
    Nehogy valaki feltegye a kérdést, hogy a Medal of Honor: Pacific Assault - Directors Edition -nek van e már magyarítása!!!

A mérete: 1 DVD - azaz 3950 MB

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, ne is mondd! :((((

• [Jakuza]
    Es mekkora melo annyi gyereket csinalni Imike. :P
    Latom lelki szemeim elott Imiket, amikor a forditas es a szaros pelenka kozott ingazik. LOL .:P
  • HJ
    Bizony a meló már csak ilyen - muszály csinálni, viszont a szabadidőt jelentősen csökkenti:( Ezt még lehet fokozni: munkahely+feleség+gyerek
  • nagykispeter
    Hát a magyarítások .hu-n azt olvastam hogy lehet hogy hozzájuk lessz feltőltve mert alcatelgod nem tudja felrakni.
  • Duddits
    Hát elvileg a saját oldalára, nem?? Álltalába odá szokták föltenni.
  • nagykispeter
    És mikor?Már alig várom vagy alig várjuk,szerintem sokan!Ja és hova lessz feltőltve?
  • Panyi
    Köszike megkaptam:)
    Király és müxik is:D
  • [Jakuza]
    Ok. Kuldom.
  • Duddits
    Az király! Várom a john Deere-t!
  • IMYke2.0.0.0
    Neeeeem, most a héten már nyugi lesz, mert bár - ha minden igaz! - dolgozni fogok napi 8 órában, de már megszoktam ezt a hepajt és tudok már foglalkozni mással is.
    Igaz, annyi időm sosem lesz már, mint eddig volt... :((((((

• Panyi
    Jakuza hallottam, hogy KOH-hoz van editorod, ha lehetséges akkor el tudnád nekem küldeni az email címemre? Gondolom tudod:) Ha nem akkor a portálon megtalálod:) Köszike! PAnyi
  • ibrik
    Akkor jól gondoltam, hogy inkább csinálnom kell egy saját oldalt a Men of Valor-nak

Majd ha kész lesz az is, megmutatom - egyelőre még csak a banner van meg belőle
  • IMYke2.0.0.0
    Még annyi szellemi kapacitásom sem volt, hogy az oldalammal foglalkozzak.
    Sorbanállás, állásböngészés, fárasztó gyaloglás, néhol kicsit komolyabb beszélgetés és az egyetemi bürokrácia mellett néha örültem, ha nem kellett a gép elé ülnöm - ez komoly.
    Máskor, amikor elé ültem, akkor gyorsan válaszoltam a tucatnyi e-mailre, privire, megnéztem a féltucat weblap-kedvencem, itt az összes kedvenc topikomba beírtam pár dolgot, aztán mentem aludni.

• ALCATELGOD
    John Deere - 100% Feltöltésre vár

Vietcong - Editor hiányában csak Uncensored változat

Ha valakinek kell fordításai segítség rövid időre, akkor rendelkezésére állok.
  • ibrik
    És mi lenne, ha olyan magyarítást tennél fel addig azokból, amikről azt írtad, hogy a nyáron 100%-osra megcsináltad?
    ...ezzel betömve az "éhes szájakat"
  • IMYke2.0.0.0
    Jobban érthetővé teszem számodra a helyzetemet, ha mesélek a magánéletemről is?
    Mert az életem fenekestül felfordult manapság.
    A PC-re nem sok időm van, nézd csak meg az elmúlt hétköznapokon tett hozzászólásaim időpontjait! Csak késő délután jutok géphez, és akkor is holt fáradtan. Fordítani már vagy 2 hete egy szót sem tudtam, a grafikai elemek bogarászására pedig volt az elmúlt hétvégén egy fél délutánom.
    Munkát keresek és igyekszem közben elintézni a járulékos ügyeimet is.
    Tehát, azt azért valld be, az nem elégítette volna ki a kíváncsiságodat, ha azt írom, amit Te magad is írtál, hogy "készül", "folyamatban van" stb...

• NiGhTM4R3
    Nemkell felkapni a vizet, nem írtam olyat amin megkéne sértődnöd, csak érdeklődtem h mivan a fordítással. Elég lenne ha azt írnád h folyamatban vagy akármi, nincs elfelejtve.
    Ugyebár azt mindtad h minden héten 1 fordítás kerül fel (eddig 1 ment fel) h miért 1, azt még mindig nemértem, bár biztos Én vagyok a pancser, de mind1, akkor is feltehettél volna más fordításodat is, mert nemcsak a GTA3 honosítás van meg, pontosabban készül, sztem ez a legjobban várt fordításod (mondom SZERINTEM)...

H ebből mit értettél meg/mit akarsz megérteni rádbízom...

Baszki.

DE ha megnyugtat többet sose kérdem tőled mivan a fordításokkal
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan 14 napja írtam ki, hogy GTA3 Hun jön.
    De azt is megírtam ugye, hogy kimaradt néhány textúra...
    Ha ismernéd a Játék felépítését, akkor tudnád, hogy több, mint 700 darab *.txd fájl van a gta3.img fájlban!
    A *.txd fájlokban pedig változó számú (1-40 darab) textúra.
    Tehát, nekem - mivel a fejlesztők nem éppen MOD-barát módon tároltatják a textúrákat! - át kell nyálaznom több ezer (!) fájlt...!
    Mit gondolsz, ha tök egyszerű lenne, akkor nem lennék kész vele, sőt, tovább megyek, akkor ki sem hagytam volna néhány textúrát!

Ja, és hozzáteszem: nem vasból van a seggem, hogy egész nap a gép előtt üljek és gyártsam, fordítsam, készítsem a magyarításokat!

Basszus!

• NiGhTM4R3
    GTA 3 HUN már jóideje várat magára. Mikor szándékozod ténylegesen kirakni az oldalra?
    Jópár hete beharangoztad, képek meg infók meg minden azért teljesen felcsigáztál (sztem nemcsak engem) szóval jólenne mostmár tényleg a publikum elé tárni.
    De diplomatikus voltam afene :)
  • IMYke2.0.0.0
    Újra letölthető AZ EREDETI Max Payne 2 magyarítás(om)!!!

• NiGhTM4R3
    MMster-nek szerintem sokmindent köszönhetünk. Hálás köszönet neki.
  • [Jakuza]
    Nos eloszor is. Van egy csapat akik elkezdtek forditani a TCM2005-t a FifaHungary forumaban megtalalod oket.
    Amugy segitek nekik, pontosabban instrukciokat adok nekik, segitseggel latom el oket, az elobbi verzio tapasztalatai alapjan a gyorsabb haladas erdekeben.
    Masodszor a KoH forditasa egyenlore a lentebb emlitett okok miatt felfuggesztve. Varom egyenlore a fejlemenyeket. Ha nem lesz elobb vagy utobb magyaritas hozza, akkor nekiallok egyedul, mert azt hiszem nem lenne fair MMster-rel szemben, hogy megkertem csinaljon forditot hozza, o tobb napig csinalta es nem forditom megsem az anyagot. Szal elvalik, hogy mi tortenik Panyiek hazatajan aztan ha nem lesz belole semmi, akkor nekiallok.
  • Rusy
    én is ugyanígy vagyok...
  • Gyusz
    A Vampire the Masquerade - Redemption fordítása kész lesz a Bloodlines megjelenése előtt? Bár úgyis előbb majd a Bloolines-nak esem neki, utána jöhet valamikor a Redemption immáron harmadjára.
  • BlackHawks
    Üdv! Csak kérdezném, hogy-hogy áll a Knights of H. magyarítása?
    Ugyanis mikor kijön egy jó játék, és látom, hogy csinálják a magyarítást, akkor általában megvárom még elkészül, de most már nagyon viszked a tenyerem (tudom,tudom, vakarjam +)
  • BBird
    Ennek ellenére simán felcsúszott rá, persze szigorúan csak kompatibilitás megoldással. :-)
  • Rusy
    Most nem ér rá a knights of honort csinálja :)))))))))))))))))))
  • IMYke2.0.0.0
    Szegény, örül, hogy megcsinálta az előzőt, szinte egyedül, nehogymá heroikus teljesítményt várjatok tőle - tegnapra...! Pfff

• NeoMaN
    Szia Jakuza! TCM 2005 magyarítás készűl? Mit mondjak haveromnak, nagyon focimanager őrült (engem nem köt le az ilyesmi). Köszi!
  • [Jakuza]
    Hat ez mar az o baja, bar nem nagy kunsz feltelepiteni egy Win 3.1et
  • Solid Snake
  • IMYke2.0.0.0
    magyarítást...

• IMYke2.0.0.0

A Heretic II Hun-t azért nem tettem fel, mert nem WinXP-kompatibilis a telepítője.
    Tehát, ha nem Win9x alatt indítja, akkor soha sem fog felmenni! Ugyanis, amikor készítettem a magyarítás az XP még csak Bill Gates kobakjában létezett... Miközben XPerience az most sincs ott nekije :)))

• NiGhTM4R3
    :)))
  • [Jakuza]
    Igen.
    Es atis irtam a telepitojeben a nevet, valamint SMSWebes fizetest igenyelt a letoltes BIBI. Juj most vettem eszre, hogy ide a linkre rossz nevet irtam. :PPP
  • RaveAir
    Jobban jársz, mert törölteti a tárhelyedet... :P Te magyarítás lopó! TE TE TE!!! :>