58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
NiGhTM4R3 #17698 Bocs, 3 :)) -
NiGhTM4R3 #17697 Ha-ha ;) -
NiGhTM4R3 #17696 Hm, most nézem h Silent Hill 4 HUN a Portálon...
mmster & FAR munkája.
Na, asszem beszerzem a játékot, számomra ez a 2 név minőségi munkát jelent :))) -
német változat... :)) -
NiGhTM4R3 #17694 Kicsit más téma, de mit jelent játékoknál a DE?
Filmeknél már láttam, de játékoknál még nem. Filmeknél azt hiszem h azt jelenti, h a kimaradt jelenetek is belekerültek, pontosabban amit a rendező annak talált h érdemes belekerülni a sztori, vagy egyéb megértésének segítésében.
Nos, játékoknál ez mit jelent? -
mike369 #17693 RASmaker, PowerRAS,... -
Most kaptam meg a Lock On Modern Air Combat-ot
nincs ehhez magyarítás vhol?
-
Zozo76 #17691 Sziasztok!
Ti ugyis benne vagytok a jatekfileok turkalasaba :).
Ezt a ket file-t mivel tudnam kibontani? A Max Payne 2-bol valok.
MP2_Music.ras
MP2_Sounds.ras
-
Rome Total war hun, aszem 22 sz -
Ki kérte a HardWar-t? Megkeresne ICQ-n? 280-501-369
Akik a Roller 3-at kérik, azok is keressenek meg ICQ-n!
Köszi! -
Szabyka #17688 Sziasztok!
A Knight Rider 2 le lesz fordítva? Az 1 le volt ...
Valamint a Toca Race Driver 2-nek van már magyarítása az angol verzióra ?
Köszi! -
Roller 3: A demóban vannak language fájlok. asszem valami english.***.lolv vagy mi a franc a kiterjesztése, úgyhogy simán nem fordítható mert megnéztem. 3MB körüli asszem a fájl -
Mindegy az hogy eredeti a jatek vagy sem.
Kuldheted neki nyugodtan barmelyiket. -
piamania #17685 Hi!Vki elkezdte az NBA 2005 magyarosítását?Vagy tudtok olyan oldalt,ahol meg lesz?KÖszi -
Glasses #17684 oksa az a baj,hogy énis csak azt látam na de sebaj türelem -
A Magyarítások Portál listája szerint még csak készülőfélben van. -
Glasses #17682 Sziasztok tudtok a Rome total warhoz magyarositást? -
lepike #17681 Ha csak ezen múlik a játék magyarítása, akkor egyáltalán nem fáradság elküldeni, még akkor sem ha nem lehet lefordítani. Ha a hétvégén nem tudják neked elküldeni a kért fájlokat akkor hétfőn elpostázom neked.
Még annyit kérdeznék, ha küldésre kerül a sor, hogy probléma-e ha a játék nem eredeti? Ugyanis én is csak kaptam valakitől, aki letöltötte. -
Olyan gyanús nevű fájlokat keressetek, aminek vagy szöveges fájl ikonja van, vagy windows alapértelmezett ikonja, és nem több mondjuk (ezen játékok esetében) én egy pár megára gondolok, vagy még kevesebbre.-nél
Szép mondatszerkezet lett. :) -
Igen, tőlem a játékot is elküldhetitek :D ,de nem fog jól esni, ha fáradoztok vele, és kiderül, hogy nem lehet fordítani, mert egy 649Mbyros fájlba vannak betömörítve a fordítandó szövegek. -
Talán ha leírnád a játék könyvtárstruktúráját a fájlok listájával, akkor gregorius is könnyebben ki tudná belőlük bökni - talán -, hogy melyik lehet(nek) az(ok) a fájl(ok). -
hú az nagyon szuper lenne szívesen elküldeném neked de én se tudom hogy mejik fájl az ami a szöveget tartalmazza!
-
lepike #17676 Ennél jobb hírrel azt hiszem nem is szolgálhattál volna nekem és egy jó pár Tyccon szeretőnek. Én rendelkezem mind a két játékkal, de a kérésedet, hogy a fordítandó fájlokat küldjem el, az nehezen sőt egyáltalán nem fogom tudni. A magyarázat elég kézenfekvő: nem értek hozzá. Ha nem lesz aki elküldje a fájlokat, akkor nagyon szívesen elküldöm az egész játékot neked, természetesen postán. Ez a megoldás szerintem kézenfekvő, mert még csak fáradoznod sem kellene a játék megszerzése miatt.
Mégegyszer nagyon-nagyon megköszönnénk és hálásak lennénk, ha elkészülnének ezek a fordítások
-
NiGhTM4R3 #17675 Híres, mint a Tycoon-ok általában, de engem abszolút hidegen hagynak az efféle játékok:(
Egyébként miért pont tőled kérdezték
-
Nos, nem az első esete lenne egy elszúrt hivatalos magyarosításnak. Ha elkülditek a fájlokat, amikben a magyarosítandó szöveg van, akkor lehet elkészítem a RCT3 magyarosítását. Persze nekem nincs meg a játék, szóval akkor az olyan is lesz, mint amilyennek a hivatalos ígérkezik majd.
A Zoo Tycoon-hoz azért nem látok hozzá, mert azt a játékot még csak nem is láttam soha életemben. -
Csatlakozom kira game megérdemli a magyarítást,aki pedig megcsinálja annak 

......szerintem
-
Pedig a Zoo Tycoon híres játék. És szerintem jó is. Meg sokan kerdézták tőlem is. Én nagyon örülnék neki ha lenne. -
szuper lenne! kösszi!
-
lepike #17670 Nos, pontosan ezzel a két játék fordításával kapcsolatban kerestem meg én is az egyik fordító mestert, aki szerint előfordulhat, hogy az egyik játék ( RollerCoaster Tycoon 3 )magyarul is meg fog jelenni. A Zoo Tycoon 2-vel kapcsolatban pedig megígérte, hogy jelezni fogja ha valaki elkezdte fordítani, lévén az első részét is hobbifordítók készítették el meg. -
nagyonszéppen megkérem az illetékeseket, akik oly sok örömöt okoztak azzal, hogy oly sok játékot lefordítottak már, megtennék-e hogy lefordítják /nem csak az én kedvemért/ a RollerCoaster Tycoon 3 és a zoo tycoon 2-t?
-
Azert meg egy kicsit probalkozzal naluk, hatha nem tudnak ellenallni egy lany ket szep szemenek. ;P -
NiGhTM4R3 #17667 Őszíntén, nemsok esélyt látok h lefordítják:( -
Ó! azt sajnálnám ha nem fordítanák le, de hát csak mert én kérem a kedvemért ugyse fordítják le ha ők nem akarják
-
NiGhTM4R3 #17665 Az ilyesféle játékokat nem igazán fordítják, de próbáld meggyőzni az illetékeseket, hátha nekiállnak
-
sziasztok! a RollerCoaster Tycoon 3 és a zoo tycoon 2 magyarításárol érdeklődnék hogy lesz-e nekik! köszi
-
Próbáld előbb az egyszerű vizsgálattal.
Commanderben F3-al nézz rá a fájlra, mi van a "fejlécében" ? -
...kérdésem még mindig az, h mivel lehetne módosítani a benne lévő fájlokat... -
nah azé ne tessenek hülyébbnek nézni mint ami vagyok! 
nemhisem hogy egy cd képet insatallált volna föl a játék... -
Véletlenül nem a CD ISO-ról beszélsz te? -
A Knight Rider 2 szövegeit keresem, találtam egy nagy *.IMG fájlt(200MB), ezt ki lehet bontani valamivel, mert gondolom pack...??