58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • ibrik
    Ez nem így megy.
    Be is kell azt ám bizonyítani.
    Azonkívül sediqwe-nél ez még csak kérdéses sem volt:
    Ott voltak fönt egy külön részben: "mások magyarításai".
  • Rusy
    egyébként hogy megy a dolog, hogy bizonyítod hogy azok a magyarítások a te szellemi termékeid, ennyi erővel írhatom a te oldaladra is hogy te ellopatd az én magyarításaimat, és törölje a szolgáltató...
  • ibrik
    Igazából nem kell hozzá ismeretség.
    Csak egy jól bevált módszert követtem (amit néhány jogvédő "társaság" is alkalmazni szokott).
    Nem a kis seggfejekkel kell leállni vitatkozni, hanem egyenesen a tárhelyszolgáltatóhoz kell fordulni...
  • greco
    IMYke!
    Sikerült megcsinálnom a Manhunt fordításod XBOX-os konverzióját.Nem mondom,hogy tökéletes lett,de nekem jó.Köszi a segítséget.
  • greco
    1000 Need for Speed fordítással... :-)
  • Bandew
  • lepike
    http://bucoteamwarez.atw.hu/ esetleg, ha Ő sem kért engedélyt tőletek.
    Ha igen, akkor bocsánat!
  • IMYke2.0.0.0
    1000 az túlzás. Mondjuk 2 nagyobbal.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • Bandew
    Na azért a KOTOR felér 1000 játék fordítással. :-)
  • uv
    Fordítani- ismerkedni - fordítani - ismerkedni...
  • RaveAir
    Még én sem tettem le túl sok fordítást az asztalra... és nincs még nincs meg a kellő ismeretségi köröm sem. :D
  • Gregorius
    Én lúzer meg még 10,000-nél sem járok több mint egy év alatt. Igaz nincs is fönt semmi érdekes
  • ibrik
    De az a röhej, hogy többek között azzal kábított a fickó, hogy "már" kábé 1700-an látogatták az oldalát (augusztus óta!!!) és hogy az milyen "lehetőség" nekem, hogy ott fent lehet a magyarításom.
    A kis lúzer.
    imyke csak nemrég helyezte üzembe az új oldalát, de azon is már majdnem 1600-an voltak.
    Nem beszélve az én 1 hete üzemelő gagyi kivitelű oldalamról, amelyet csak egy hét alatt 650-en látogattak...
  • ibrik
    Da azért megérdemelnétek egy "ejnye-bejnyét"-t ti is
    Ezt ti már sokkal előbb is megtehettétek volna, nem nekem, egy nemrég a magyarítás bizniccbe beszállt, "2 magyarításos" fickónak kellett volna így utólag...

Na de vegyük úgy, hogy augusztus óta kapott néhány hónap türelmi időt a kis seggfej...
  • RaveAir
    H3h3, ez teccik. :)
  • RaveAir
    Általában nem az exe fileban van a magyarítandó rész. És nem feltörést csinálunk.
    De hogy a kérdésedre is válaszoljak. Általában megkeressük, hogy melyik file-ban vagy a szöveg, és utána keresgetünk megfelelő célszoftvert. Ha konkrétan tudod, hogy mit szeretnél magyarítani, akkor talán abban segíthetünk...
  • bartmark
    Jó helyen kérdem?: Le tudja valaki írni, hogy, hogy lehet magyarítást készíteni? Hogy lehet feltörni az exeket? (ilyen esetekre, hogy még a windows is elfogadja)
  • mike369
  • ibrik
    És ezúton szeretnék egy felhívást feltenni - egyelőre a saját magam nevében, de gondolom, a többi magyarító is ugyanezt gondolja, amit én -, ha valahonnan máshonnan juttnátok hozzá egy magyartíáshoz, tehát nem a készítő oldaláról vagy a Magyarítások Portálról, vagy tudomása van ilyen esetről, akkor az légyszíves jelentse nekünk, vagy a készítőnek, hogy honnan és kitől és mi módon jutott hozzá.

WANTED - DEAD OR ALIVE!!!
  • IMYke2.0.0.0

• ibrik
    Nem akarom kisebbíteni az utóbbi napok fejleményeiben való érdemeimet, de szeretnék példát statuálni az összes magyarítás-lopónak a következőkkel, hogy mi vár rá, ha azt csinálja, amit sediqwe:

Mint tudjátok, sediqwe-nek két tárhelye is volt (a egyik nyíltan, a másik bújtatott), ahol a saját gagyi fordításain kívül (révén, saját bevallása szerint segg-köze sincs az angolhoz) a mi magyarításainkat tette fel az engedély nélkül - kifejezetten a tiltásunk ellenére.
    Tettem egy-két dolgot (régi kapcsolat, miegymás...), és ez lett belőle:

http://magyaritas.try.hu (http://users.atw.hu/magyaritasok)
    és
    sediqwe.atw.hu

Sajnos nem hallgatott, rám, és én nem szoktam hagyni magam...
    Elkövette azt a hibát, hogy rossz emberrel kezdett ki...
  • NiGhTM4R3
    Nameg hozzá a magyarítást :)
  • NiGhTM4R3
    Más:
    Ez a BloodRayne 2 demó hihetetlenül jó! Alig várom már a teljes játékot!
  • NiGhTM4R3
    Szerintem biztos nemlesz neki ,de reménykedj csak :)
  • FoToS
    Itt az ideje :-)
  • NiGhTM4R3
    Eddig hány online-játék honosítás volt?...
  • FoToS
    Miért az alap dolgok nem változnak a küldetések sem nem online frissitik őket.CSak a más nemzetek embereivel való beszélgetés az ami változó :-)
  • NiGhTM4R3
    Nemhinném h online-játéknak értelme lenne honosítás...
  • FoToS
    Szerintetek a WoW-nak elkezdi majd valaki 1x a magarítását?Aranyba öntenénk a kezét :-)
  • NiGhTM4R3
    Hát, az már rég volt h ingyenes volt - sajnos:(
  • Rusy
    régen volt, köze hozzá amikor még ingyenes volt, én emléxem rá, te az a bodesz vagy akire én gondolok?
  • NiGhTM4R3
    Miért írtad honlapodnak a 7warezt? (ráadásul rosszul) csakmert 100% h neked ahhoz az oldalhoz semmi közöd.
  • bodesz
    3200 aláírás ez már valami
  • Gregorius
    Nem veszem kötekedésnek, egyszerűen elb*...altáztam. Visszatérő motívumom. Van ahol a vizuális horrort egy "ijen" szóval idéztem elő. :)
    Köszi, rögtön utánanézek, és ha találsz még, szóljál nyugodtan, mert én a fél életemet vele töltöttem, és mégegyszer átolvasni nem volt energiám.
  • mike369
    ez a baj, hogy játszani már nekem sincs igazán időm...
    fordítani viszont van munkaidő alatt...
  • Rusy
    jaja megérte a sok várakozás, gratula , jaja ebben teljesen igazad van, én is amióta melózok max hétvégén játszok, sőt néha már akkor se, nembaj, most már csak az általad magyarított játékokkal fogok...

Jó ez a silent hill 4 hun is
  • IMYke2.0.0.0
    Diploma majd időközben lesz meg évvégén. De tök jó, hogy emellett már dolgozhatok. Ez tényleg óriási szerencse! Az más persze, hogy időm milliószor kevesebb, de most legalább van értelme annak, hogy eddig tanultam :)

[Mellesleg: egyre több Játékra lesz majd pénzem... amikkel csak hétvégeken játszhatok... :=(

• Johnyy
  • Glasses
    Köszi,ez is nagyon sokat segit!
  • Rusy
    i2k végeztél a sulival?
    nem semmi géped lesz, azért a munkaügyi központ nem adja alább van lóvé :)) tapasztalat :)), asszem jobb munkahelyet nem is találhattál volna, érdemes volt várnod...