Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Egyes esetekben az átprogramozás megy lopakodás nélkül is, csak közel kell menni a robothoz (ellenségesekhez egy ugye kicsit problémás) és akkor a talk mellett feljön a hack lehetőség is mikor a célkereszt rámutat a robotra.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.01. 13:05:47
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az a vicc hogy ezt baromira hiányoltam a játékból,és így 100 óránál leesik nekem is hogy benne van....Nemtom van-e itt aki tudott róla...<#idiota>#idiota>
A protectronos nemtom mit csinál de a turrett controlos nagyon hasznos olyan helyeken ahol sok az ágyú.😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Este csekk 😊
Biztos nem vagy egyedül ezzel. Én speciel úgy kezelem a helyzetet, hogy amint találok egy hanganyagot, azt azonnal beteszem meghallgatom, ha nem fontos eldobom ott helyben vagy a legközelebbi biztonságos ládámba elsuvasztom.
Amit nem tudok eldobni csak az a fontos, feladathoz kapcsolódó/saját feladattal bíró holotape (nem sok ilyen van, akár csak a jegyzeteknél), a többi inkább csak érdekesség, egyszer meghallgatható azt annyi.
Persze nyilván kényelmi funkcióként jól tud jönni ha minden vacakot jelöl a program a legkülönfélébb állapotok szerint, de a Beth ehhez túl kényelmes volt, majd megoldják a modderek hozzáállása többek között itt is tetten érhető. Majd lesz erre is valami megoldás amint kint van a GECK (azaz legkorábban Január végén, Februárban).
Paranoia:
Alapvetően a harci drogok (jet/psycho és ezek módosított változatai) kivételével, amik másodpercekig hatnak csupán, minden más pár percig érvényesíti előnyeit. A kaják között akad pár érdekesebb, ami elméletileg órákig működne, de ez az indokolatlanul gyorsan telő idő miatt, szintén csak pár percig fog kitartani, hiába ír mondjuk fél vagy másfél órát a játék hatóidőnek, mivel azt ingame kell érteni a játék saját időbeosztása szerint, nem real time sajnos.
Spéci szérumok (két ilyen van) csak amik kitartanak 1-2 napig (vagy ha normálisra állítja át az ember az idő múlását, nem az alap 16x-os szorzón hagyja, akkor tovább).
Tehát használj bármit nyugodtan. Alapszabály, hogy a harci cuccok amik AP-ra/sebzésre vannak kihatással, csak pár másodpercig élnek (és gyakran nem azt a bónuszt adják amit kiír a program, hanem annak sokszorosát, lásd yao guai sült ami nem +10 sebzést ad hanem +500%-ot), a többi dolog hosszabban, de sajna nem túl hosszan, ám így is pár percig lehet élvezni a hatásukat.
Oneal1:
Akkora lesz a kiírt sebzés amekkorát épp a program gondol. 😊 Nem feltétlenül tükrözi a valóságot, tippem szerint inkább az adott időszak (ami csoda tudja mennyi idő vagy mennyi harci cselekmény) során a fegyver által okozott legnagyobb sebzést mutatja meg.
Emiatt olykor nagyon extrém értékek között tud változni ugyanazon fegyver sebzése, úgy, hogy sem perk-ből nem lett növelve a sebzés, sem pedig mod által. Így lehet például egy 18-as alap sebzésű 10mm-es pisztolynál kiírva egyszer 40+, máskor 100+-os sebzés, vagy épp egy egy 9-es alap sebzésű kés sebzésénél hol 30+ hol meg 100+ a kiírt érték ugyanazon karakternél, ugyanazon tudás és felszereltség mellett.
Így jönnek ki a korábban itt a topikban olvasható 800+-os sebzések is egyes fegyverekre, mikor a valós sebzési maximumuk minden perk és tuning figyelembe vételével is ennek töredéke csupán. A szituációs módosítók (például fejlövés, critical hit, lopakodási szorzó) használatával persze már stimmel az érték, de azok ugye szituációtól függenek, néha mégis ezt az elképesztően magas értéket láthatja viszont a játékos, hogy aztán pár harc múlva megint egy jóval alacsonyabb érték köszönjön rá mikor a fegyvert lecsekkolja. Ha a tényleges sebzésre vagy kíváncsi akkor nézd meg a fegyver alap sebzését (mondjuk a wikia oldalon, bár ott a combat shotgun értéke nem az ami a játék fájljaiban van de mindegy), majd szorozd fel a perk és mod bónuszokkal azt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Könnyebb nehézségeken további extra sebzés adódik a fegyverek alap értékéhez, míg magasabbon levonás, bár ezt valamiért nem jeleníti meg helyesen a program (vagy egyáltalán nem kalkulálja bele a megjelenített értékbe vagy nem az egészet).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Soti 253 nal jar
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2015.12.01. 08:24:42
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2015.12.01. 07:31:53
!Forza Ferrari!
mikor megkotyvasztom akkor írja,de mire át kerül hozzám már nem tudom.Sok cuccot azért nem is lövök el...
Vagy valamit rosszul csinálok?
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Okos...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Most pl leszedtem minden modot, újraellenőrízte fileokat, és amikor indul a játék, videó után kilép. Jól beszoptam.
Parasite Eve 2, best game EVER!
:-)
Néha beleáll az ajtóba és nem lehet továbbmenni tőle, amúgy semmi bajom vele. Szép is, nagy is, aranyos is, szemüveget is lehet rá adni... 😊
Nekem a Skyrim nem is olyan sok modtól már bebuggolt, vagy fagyott... Meg volt ami egymással nem volt kompatibilis (elég logikátlanul)...
Mondjuk az építkezést már én is másképp csinálnám az elejétől de nincs kedvem újra 37 szintet lépni 1-ről...
Amúgy 40 óra után, még nem fejeztem be... újat indítottam. 😄
Egyébként ha érdekel, hogy hol lehet őket megszerezni, akkor
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
dlcékre kíváncsi leszek de örülnék ha előbb a "furcsaságokat" javígtatnák.
pl. kezdetben szerettem Sanctuary-t mert tetszett az alaprajza de idővel idegesítő lett, h 5-6 paraszt mindig a központi házikó tetejére spawnolt és csak sasoltak mint a szurikáták. vagy h hiába osztom be a srácokat h mit csináljanak pár látogatás után látom h baromi mással vannak elfoglalva. Ugyan felváltják egymást de pl nem mindegy kinél van a sniper, a farmernál vagy az őrnél.
meg igazából a skillek egy részét sem értem. pl. a gunslinger miért növeli a lőtávot? a nevéből kiindulva sokkal értelmesebb lenne sztem ha fire rate-et (vagy pluszba a reload speed-et) növelné. a puska skill-hez tartozhatna a lőtávnövelés és a sniper-hez az armor reduction (mert lássuk be ki a franc lődöz egy idő után vats-ban távcsövessel)
igazából az alapsztoriból kiindulva van pár aminek a megléte is kérdéses számomra.
Én próbáltam gyűjteni de csak darabszámra nagyjából.
Majd megnézem a workbenchben mert ott van elrakva az összes, még nem vettem ki. (remélem nem használtam fel annyi plasticot hogy lebontsa)
Egyébként eight-ballt sokat lehet külön is találni, fiókokban, containerekben.
Így jó? 😊
#4127 meg poénkodás lett vón.. de hát akkor most nem vagy hangulatban. Nevermind. 😊
Utoljára szerkesztette: morcosqtya, 2015.11.30. 18:42:52
Na ez mar inkabb, koszonom.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.30. 18:37:30
Nukleáris pusztulat a világ azt azon szőrözünk hanyas golyó nincs meg? 😊
Mas kerdes: sikerult mar vkinek osszeszedni a billiardasztalhoz az osszes golyot? Megtalalhato mind a jatekban, vagy ne is eroltessem, mert nem? 😊