Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengeteg ilyen dolog volt, de inkabb az aprobb reszletektol es a sokfele parbeszed opciotol volt igazan rpg az NV.
Hamisitatlan obsidian
(NV-ben a Khan-oknál rémlik, h sokszor kellett a magas speech)
Jut eszembe mekkora volt már az is h ha síkhülye karakterrel nyomultál akkor a párbeszédek ugyancsak érdekesek lettek mivel az iq-hoz "igazította" a válaszlehetőségeket 😄
Utoljára szerkesztette: Andule, 2015.11.30. 18:12:28
Tiszta TEK.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Vats-os lövöldözés: 3-al nem toltam sokat, de a vegasban van 100-110 órám; ott is meg itt is csak kb. az első 10 szintben használtam, azóta fölös. Felderítéshez néha nyomogatom de lőni már csak akkor ha vmi látványos kivégzésre vágyom. (Jelenleg vagyok 20as szinten (~50 óra), sneak ill. puska használattal. Távcsöves ill. shoti. Jó móka)
settlement és sm. támadások: nálam elég random. Mutik mikor jöttek nem voltak sokan és nem jutottak túl közel de tegnap kommandózás végével kaptam egy üzit h Abbernathi farm bukva mert nem sikerült megvédeni. Kvára nem vettem észre az üzit h támadják szal visszatöltve 2-3 percnyit nyomtam 1 q.travelt és láttam h kb 10-15 raider támad. A vicc h most segítenem sem kellett volna mert a 4 őr a korrekt sniper csúzlijával ill. a 10 torony fent elég jól aprított senki nem halt meg tőlünk.
Amúgy a pipboyos workshop rész sztem bugos mert nekem Sanctuary-re azt jelzi h 5 ágy van és alacsony védelem de mikor odaugrok látom h megvan mind a 17 ágyikó ami mind foglalt is (3as charismával amit nem tudpk hogy) a védelem is rendesen felhúzott és amúgy minden különösebb ok nélkül esik pár óra alatt 71%os happinessről 27re úgy h sztem nem volt attack. (se hullák, se anyagi kár)
Cimpanionok: az h lopakodik mikor te is azt már a Skyrimban is tudták, sőt sztem jobban is. Itt mind akit használtam eddig lazán előrecsászkál s naná h lebukik. (Mondjuk az jó h ettől én még nem) emiatt mondjuk jó h nincs NV féle hard mode mert nem lenne türelmem amiatt töltögetni h feszt kinyiratják magukat. De alapvetően marhára hiányzik belőle. Ott sem volt semmi xtra miután megszokta az ember h alvás után enni, inni kell, de beleélősebb volt emiatt.
De vissza a skyrim párhuzamhoz: ott a hencsik elég combosak voltak és sokszor az egész taktikám azon alapult h Lidi feltartja a parasztokat amíg én adom alájuk az áldást míg itt málhás szamár szerepen kívül másra nem használtam őket. Ennek ellenére marha jópofák sztem is. A kutya nagyon cukker, mikrobi beszólásai sztem zseniálisak ahogy kommentál egy csomó dolgot, alig várom h többet is megismerjek. (Ez akadályozott eddig h felvegyem a lone wanderer-t)
De a lényeg h AI szinten sztem rosszabb szinten vannak mint a Skyrimban voltak.
(btw vicces h a "vedd azt még fel hiába vagy 8szorosan túlterhelve" még mindig működik pedig az összes unoff patch első alapdolga h ezt kiveszik)
Az h beállítható legyen milyen fegyvert preferáljon, mennyire távolodjon el az NV után piszok hiányzik. Pl sunnyogás közben valóban mindig ott téblábol körülöttem de mikor vége a fight-nak megy világgá körülnézni. Ez pozitív is lehetne ha nem akadályozna amúgy engem a mozgásban mikor beáll/megáll vhol. Olyankor a puskatussal ütném egy idő után. Kéne egy gomb amivel üvöltözni lehetne velük, h "Move!" mint a might and magic 6-7-8ban 😊 öröm bódoccság lenne ezerrel 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Na ez itt úgy megy a levesbe, mint a huzat. Tökmind1, milyen build, a játék ugyan az. Lősz mint a barom megállás nélkül. Ja és nem mellesleg, ha analfabéta vagy, és nem tudsz olvasni, akkor is simán végigjátsza magát, ha minden beszélgetésben nyomogatod a zöld gombot..
Ez egy sima openworld shooter, karatkerfejlesztéssel.
Lejjebb írta valaki, hogy a NV-ben csak kicsivel volt több RPG elem.. Na ő KURVÁRA el van tévedve.. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A BoS-tól meg még csak lopni sem kell PA-t, adnak azok csak úgy puszira is egyet amit elvihetsz a műhelyből. Azt kimondottan a játékosnak tették oda. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
ui.: és még valami. Mi az hogy szerepjáték? Mi a pontos megfogalmazása? Mi határozza meg egy játékról, hogy szerepjáték e vagy sem?
Egyébként igen valamivel több volt az rpg elem főleg a NW-ban de paraszthajszállal nem többel.
Persze lehet ez neked nem rpg, ahogy másnak sem az. Számomra rpg,igaz akció rpg. Elég nehéz manapság körülhatárolni a dolgo mert gyakorlatilag minden műfaj iszonyatoisan fel van higulva. Ha innen közelítjük meg akkor a Witcher 3 is inkább egy Hack&Slash játék minimális rpg elemekkel, meg a legtöbb manapság rpg-ként számontartott játék (tisztelet a kivételnek péel: Pillars of Et)
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.11.30. 15:58:33
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Amikor a szerencsetlen feleszu kozvetlenul az orrom elott kolbaszol odavissza es a tavcsobsn semmot nem latok csak a hulye fejet...
Az en kutyam eloben is ezt csinalja, foleg sotetben szoktam keresztulesni - majdhogynem - rajta, mert mindig jon velem es ott van, ahol nem kellene 😊
az ezért van mert a kutya úgy viselkedik mint egy célkövetős rakéta, ahová nézel arrafelé fut a kutya is, ha egy előtted félméteres távolságra levő szekrényt akarsz kifosztani akkor eléd fog állni a kutya nemszámit hogy mit csinálsz.
" erre felé fordulok és elszalad instant vagy 30 méterre"
lásd fent a cirkálórakéta szindrómát, nem számít hogy parancsmódban milyen feladatot adsz neki, a kutya akkor is el fog szaladni arra amerre épp nézel a célkereszttel.
igen... már engem is kerülgetett az agyévérzés ettől.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Legalábbis nálam már nem csinálja. Szépen átgázol a huzalokon minden szaron de nem robban.
Betanulja tőled a lopakodást. :-)
Mar miert volna a feladata egybrpg nek hogy hasonlitson a valo vilagra, ez honnan jott? 😊
Ez egy jatek, nem eletszimulator.
Malachit: most egy féleszű, félvad, félsugárzott kutyától mit vársz? 😊
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2015.11.30. 15:11:39
- odamegyek egy aknához amit észrevettem, beaktiválódik, de persze így is felszedhető, erre odarohan a kutya és rááll, persze miatta az aknát már nem tudom deaktiválni és bumm belehalok a kedvességébe.
- Megtámad 3 ghoul és széjjeltépnek, a kutya meg 3 méterre tőlem vigyorogva végignézi. (előtte nem mondtam neki, hogy nézzen csak, simán követett.
- Megyek előre bárhol, rám lőnek, rám támadnak, de a hülye dög miatt nem tudok fedezékbe bújni, mert ő még mindíg előre akar minden áron rajtam keresztül.
- Pakolnék bele a kutyába, mert már csak málhás szamárnak használható, erre felé fordulok és elszalad instant vagy 30 méterre. Persze utol érni lehetetlen túlterhelve, így marad a szép parancs kosztogatás, hogy gyere ide, állj meg, utána pakolhatok ki- be nálla. 100+ alkalom után azért már elég idegesítő tud lenni ez is.
- mászkálok valami zegzugos épületben, vagy az autópályán. Gondolok egyet, pakolni kéne a kutyába, mert már megint határon leszek lassan, erre 1 vinnyogás, kutya leesett valami lukon keresztül a pincébe/földszintre. Ezt követően hiába rohangálok, a program képtelen visszarakni mellém, mindig csak berakja a levegőbe és leesik. Eredmény -> vissza kell mennem egy csomóta földszintre, majd ott rohangálnom, míg méltóztatik mellém keveredni hirtelen.
- Lopakodok és a kedves útkereső motorja úgy gondolja, hoyg most neki nem az én útvonalam a megfelelő, elküldi a hf-ra és közben persze behúz mindent / lelövik. A harc végéig semmi haszna nincs a továbbiakban...
Utoljára szerkesztette: Malachit, 2015.11.30. 15:03:26
Asus Maximus HERO VIII, Core I5 6600K 4.4Ghz, 16Gb Corsair Vengance, MSI 1080TI
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.30. 14:37:18
Én kutyával megyek szóval pont leszarom.
Ő vagy lábat rág vagy fekszik rögtön... 😊
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.11.30. 14:27:52
-companion inventory weight
Miert nem irja, miert kell talalgatni mennyit bir?)
-companion behavior
Miert nem managelhetem EN hogyan viselkedjen: malee, ranged, aggressziv, passziv
- miert nem irja ki a kurva terkep az adott telepulesre mutatva hogy epp melyik companion tartozkodik ott
Remek talalgatni amikor tucat kovetod van, 30 tlepulesed tele telepesekkel. Emlekezzel ra hogy gipsz jakabot 40 oraja melyik telepulesre kuldted.
Igy nagy hirtelen nekem ezek a legnagyobb hianyissagok
Kifejezetten élmény most a harc intelligensnek tűnik a társ ai.
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.11.30. 14:10:31
Szinten akkora egbekialto hianyossaga a jateknak ami mar faj.
Sose vartam meg bethesda jateknal ennyire, hogy vegre nekiessenek a modderek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.11.30. 13:48:51