11630
-
Lexington mellett van egy etterem (romja), amelyet mindig utba ejtek, ha megyek vissza DC-be. Minden egyes alkalommal kitakaritom (3-4 mob, nem veszes), de csak azert, mert kozben totozok, hogy epp akkorra ki "koltozik" be oda. En mar oltem ott raidereket, mutansokat, gunnereket, talalkoztam ott mar baratsagos minutemenekkel, brotherhoodos jarorokkel es rust devilekkel/robotokkal. Nagy sok esetben ezen frakciok kozul ketto is jelen van, es mar messzirol hallom, hogy lovoldoznek es robbangatnak (na nem fatmannel, hanem a parkoloban allo kocsikat szeretik szetloni, azok meg ugyebar robbannak par masodperc mulva). Unalmas lenne SZAMOMRA, ha vegig uresen allna :) Bar az is lehet, hogy ez scriptelt/random encounter, es teljesen rossz pelda :D
-
lammaer #5864 Csak egy kis önuralom azt ennyi. Nézd az érem másik oldalát: ha NEM lenne item respawn, akkor meg az lenne a baj hogy nics elég nyersanyag a megaprojektek felépítéséhez. És azon NEM lehet önuralommal túllépni, mert az egy hard blocker.
Survivalban nem játszottam, de sima játékmódban minden mobot le tudok futni, szóval még ha spawnolás után rámjönnek a mobok, pikkpak lelépek hogy csak kamiláznak. Szóval nálam nem volt ez olyan nagyon nagy gond sohasem.
De sztem túlbeszéltük, értem az álláspontodat csak sztem az alternativa (ne respawnoljon semmi) sokkal rosszabb lenne. -
SaGa #5863 Attól, hogy lehet "farmolni", nem kell. Ez egy szabad világ, azt csinálsz, amit akarsz. Ha nem lehetne, az lenne a baj.
A hantompító valóban nem sok szart ér. A rendőrállomás némi futkosással simán kitakarítható. A supermutik nem túl okosak.
Arra a problémára, hogy az egymás mellett tanyázó, egymással ellenséges csapatok nem csapnak össze, van mod. A neve nem jut eszembe, de megnöveli az npc-k érzékelési távolságát (messzebbről kiszúrnak téged is meg egymást is) és a "hatókörét" (tovább mennek utánad, mint eredetileg, akár még a szomszédos "cellába" is). Ennek mellékhatása, hogy az eredetileg lepakoltt mindenféle, többé-kevésbé alap szintű lények szépen kiirtogatják egymást és a helyükre jóval erősebbek költöznek...
Én szóltam...
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.05.30. 07:10:45 -
Darun #5862 Volt egy rendőrállomás, ami mellett elmentem, már akkor se takaritottam ki, csak felfedeztem. Épp most csinálom az Eddie W küldit, odautazok FT-vel. Kb 3 másodperc és már hallom is hogy elkezd csipogni a szupermutáns suicider. Hát köszszépen! Ráadásul nekem a sugárzási szintem miatt konstans 33% alatt van a HP-m, a épületet kerités vette körül, tehát szóba sem jöhetett hogy majd távolról kiszedem. Arról ne is beszéljünk hogy a csapattársak még mindig folyamatosan az én tűzvonalamba bóklásznak (szerintem van játékban direkt egy ilyen algoritmus, hogy a társak mindig közéd és az ellenfél közé próbálnak kerülni, és azért egy tankobottá alakitott Ada elég nagy célfelület, amire meg ugye azért volt szükség, mert igy kétszer annyi lootot el tud vinni mint bárki más, hogy ne kelljen minden helyszin után hazautazni lepakolni) Arról nem is beszélve hogy tök jó hogy van hangtompitó a játékban, de kb nem ér semmit, mert hiába lősz azzal, akkor is meghallja az első áldozat összes társa, és akkor már nincs is az hogy elintézed a külső őröket aztán csókolom, mert mindenkit a nyakadba kapsz.
A másik meg, pont ezt mondom én is. Az egyik épületben szupermutánsok, a mellette lévőben Gunners, és még sem mennek át egymáshoz! Mert az nem logikus? Elférnek egymás mellett is? Mert ez teljesen reális hogy a szupermutánsok békében élnek bárki más mellett? -
kissssss #5861 "meg őszintén szólva, amikor odaugrasz, kb 30 sec kilőni mindenkit és már mehetsz is tovább."
vagy inkább téged lőnek ki a csillagos égig fatmannel úgy mint engem nemrég a mikor gyors utazással lexingtonba mentem... spawnolok és már repül is a bomba. -
kissssss #5860 ez nem "elkeseredés" hanem merőben eltérő az eddig megszokottaktól(F3 és new vegas), az előző 2 részben lazán ki tudtam pucolni akármelyik helyszínt 1 vagy 2 kör fordulóval(nyilván nem viszek magammal 3 kupakot érő összeéget könyveket) itt viszont néha MMO játékokat megszégyenítő farmolásba kell kezdeni ha akár csak 1 települést is be akarsz építeni házakkal védelemmel stb... -
lammaer #5859 Most ha a realitás oldalát nézed, a respawnoló ellenségek teljesen normálisak - miért ne mehetne oda rajtad kívül más is... meg őszintén szólva, amikor odaugrasz, kb 30 sec kilőni mindenkit és már mehetsz is tovább. Az adott épületbe nem kell bemenned a lootot kipakolni :) -
Darun #5858 Nem? Tekintve hogy még a térkép legalább harmada nincs felfedezve, kénytelen vagyok olyan helyről kezdeni a további explore-t, ami már meg van. És tekintve hogy ugye újra spawnoltak oda az enemyk... Esetleg lehet próbálkozni azzal, hogy elindulok csak úgy gyalog, de ugye igy még több olyan hely közelében kell elmennem amit elvileg már kitakaritottam, gyakorlatilag viszont ismét tele van ellenfelekkel. És mire elérném a felderitési zónám határát, már tele vagyok. Mert a lootot meg nem fogom hátrahagyni, ha már egyszer megharcoltam érte. Az meg hogy minden egyes helyet kikerülök nem mindig működik, mert egyrészt a F4 egyik érdekes újdonsága (nem emlékszem hogy a 3-ban is lett volna ilyen) hogy az egyes csapatok egymás nyakában vannak. Pl a belvárosban volt egy épület, ahová bevették magukat a szupermutánsok. Közvetlenül mellette meg volt egy gunners által megszállt épület. Namármost nekem nem túl autentikus az, hogy az amúgy folyton a harc hiánya miatt rinyáló szupermutánsok (akik között mellesleg 2 legendary is volt) békésen szalonnázgatnak, miközben közvetlen mellettük egy számukra is ellenséges frakció tanyázik. Ráadásul sok lény hajlamos úgy észrevenni, hogy lopakodsz, fedezékben mozogsz, este, elrakott fegyverrel... és még is cirka 100 méterről kiszúrnak. Próbálj meg igy eljutni egy ismeretlen zónáig! Arról nem is beszélve hogy nem egyszer kaptam olyan küldit, ami olyan helyre küldött, amit már kipucoltam. Ilyenkor szóljak oda a "lakóknak" hogy: -Bocs, de titeket egyszer már leöltelek, ráadásul most is csak egy holotape miatt jöttem, nem mennétek el addig egyet sörözni? -
lammaer #5857 Az jratermelődő looton való "elkeseredés" az nekem elég first world problémának tűnik :) Senki sem kényszerít rá hogy visszamenj egy előzőleg már kitakarított helyre... -
Darun #5856 Az még csak-csak hogy újratermelődnek, de akkor miért van ott a térképen hogy "Cleared"? Jóoké, a plusz loot jól jön, bár tekintve hogy én harácsoló tipus vagyok, nem hinném hogy ebből lesz a kupakom. (A Vegasban sem rémlik hogy az aranyon kivül jelentős készletet tettem volna pénzzé) Persze lehet hogy ez most változni fog, mert 50. szinten még mindig csak cirka 20k kupakom van (úgy kb semmit nem kereskedtem még eddig) és az új DLC-s páncél fullra húzott skillekkel meg minden lópikulával is 10k körül van részenként. -
Kicsit sokkolt a történetbeli csavar a The Molecular Level küldetés végén. ...és kicsit elkezdtem lövöldözni gauss puskával. Aztán felmentem a lifttel egy szintet ahol kb 30 synth patroller fogadott. Még jó hogy, a rakéta vető volt kézben. Akartam sreenshotot, csinálni, hogy ott fekszenek egy nagy halomba, de nem tudtam, hogy az F9 az quickload. Kíváncsi lettem volna, mit mond másik 3 frakció vezető ha első találkozáskor egyedül elintézi a játékos az Institue bázist.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.05.29. 15:35:16 -
kissssss #5854 hát igen, nekem is elment a kedvem egy kicsit a játéktól mikor megláttam hogy több mint egy tucatnyi helyen lehet építkezni és ráadásul még védeni is kell mindegyiket mert az AI kb egy döglött molylepke agyával ér fel, a másik dolog ami elvette a kedvem a játéktól az a folyamatosan újratermelődő loot és enemy... értem én hogy az építkezésekhez kell az állandó utánpótlás de ez keményen megkeseríti azoknak az életét akik szeretnek minden hasznosnak tűnő vagy értékes tárgyat összeszedni... egyáltalán nem könnyű hozzászokni ahhoz hogy most hátra kell hagyni néhány hasznos dolgot de mikor visszamennél érte már kezdheted is előröl a lootolást mert minden újra spawnolt. -
Darun #5853 Az alapötlet maga nem volt rossz, de az utolsó összesakkozni azért nem volt egyszerű, és mint korábban irtam, én nem azért Falloutozok hogy egy történet küldetés miatt Meincraftozzak a játékban. Az első három még oké volt, de nem kellett volna ennyire erőltetni. Nekem inkább az összetettebb küldik hiányoznak. Épp most kisértem el a hűtőszekrényes ghoulfiút a szüleihez. A retardált bement a Gunners bázisra, én meg nem értettem miért jelenik meg 3 percenkén egy legendary vagy egy neves/powerarmoros ellenfél. A Dél Bostoni egyetemen folytatott kis nyomozástól is többet vártam, bár a páncélterembe rejtett labor egész jó volt. Viszont azt reméltem végre találok valami értelmes dolgot és kiderül, a synthek miért rohanták le a települést. De sajnos nem :/ -
lammaer #5852 Érdekes, bár nekem az kéne hogy a játékmeneten moddoljanak vmit. X darab új küldetés ami megint csak abból áll hogy menj el vhova valamiért, lőjj halomra a célterületen mindent majd hozd haza a kiszemelt tárgyat - na ez nem igazán hiányzik.
Ötletem ugyan nincs hogy miben lehetne másképp csinálni - mondjuk a far harborban a memóriás küldetés az frissitő újdonság volt, na olyasmi jellegű ötletek kellenének még. -
Erről már hallottatok ?
Fallout Cascadia
Fallout Cascadia website
-
hun atlas #5850 Semmis. Nem vettem észre, amikor megkaptam.
-
hun atlas #5849 Tudnátok segíteni a Docile ac-vel kapcsolatban? Leraktam Sanctuary-ben öt mutáns kutya ketrecet és egy béta sugárzót. Amikor elengedem őket, békésen sétálgatnak, nem támadnak meg senkit, mégsem kapom meg az ac-t. Mi lehet a baj? -
Andule #5848 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én ledobtam 6-8 bottlecap mine-t aztán szaladtam ahogy csak tudtam :) -
Darun #5847 Boston déli részén vagy egy egyetem, amit később benépesitettek. Mindenki meghalt, mára csak néhány szintetikus őr maradt hátra. A hátramaradt logokból kiderült, hogy egy Jacq nevű lány rábukkant valamire, ami kellett az Istitute-nak. Nos, miközben az egyik logot olvastam, eszembe jutott hogy volt egy ilyen nevű ismerősöm, aki szintén nem ismerte az anyját. Az ilyen párhuzamok a valósággal félel etesek tudnak lenni. Viszont valamit nem értettem. Ahol a Synth Leader volt, volt egy csontváz. Gondolom a lányé, mert ott volt egy log is. A falon és a padlón friss vér. De hogy lehetett friss a vér, ha egy csontváz feküdt ott? Átnéztem a terminálon lévő adatokat, de semmi rendkivülit nem találtam. Mondjuk nem tudom mennyire sikerült teljesen körbejárom az épületet, mert megteltem loottal és eljöttem. -
Én amúgy bemásztam a Swan feliratú páncélos szállítóba, és dobáltam ki a gránátokat belőle, meg előkaptam a .50-es pisztolyom :) -
Andule #5845 Elég ha ment előtte egy nagyot :) -
Csak be ne menjen a Swan's pond kerítésén belülre :D -
xFreex #5843 Elkezdheted az elejéröl is. Swans pond -ot kell megkeresned. Az mellett van a kiinudlási pont és követed a vonalat. -
En a supply line kialakitasat majdhogynem automatizaltam. Diamond City elovarasaban van egy sikator (Hangsman), lenyegeben az az en "parasztelosztom", csak epp busz nincs :). De van sok viz, sok kaja, emeletes hazban sok matrac (meg egy bart is huztam fel, a penz mindig jol jon, egy het alatt visszahozta az arat), es egy bazi nagy radiotorony, es nemi vedelem.
Amig en kalandozok, az emberek csak jonnek es jonnek, gyulnek, isznak, dolgoznak termelik a vizeket es a penzt a barban stb. Amikor visszaerek oda - survival miatt nincs fasttravel - 2-3 hetente (pipboy calendar alapjan), akkor fogom oket es elosztogatom az idokzben felfedezett/felszabaditott bazisokra. Az uj, menet kozben osszebugazott bazisokon pedig rendszerint lebontok mindent es csak azokat a targyakat hagyom meg, amelyekre a helyieknek szuksege van. Az igy nyert ne keves nyersanyagot pedig orommel hasznalom Starlight bazison, es a kalandok kozben mostansag mar eleg csak a coppert, adhesive, crystal, stb. ritkabb cuccokat magamnal tartanom, ellentetben a kezdeti idoszakkal, amikor meg csak epult a bazisom, keves helyen jartam es emiatt alig volt fa es acel a raktarban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.27. 15:56:03 -
lammaer #5841 Köszi, jó-sok skillpont az :) -
Darun #5840 Az erőt felhúztam már maxra, és a SB-n is van két pontom, de többet nem akarok rátenni. Igy is szörnyen el vagyok maradva még mindig mindennel. Elvileg már tudnék craftolni, de annyi nyersanyagot felemésztett Ada kimaxolása meg az atomreaktor az Erődbe, hogy másra nem maradt. Van egy +10% xp-t adó vackom, arra gondoltam hogy összeszedek minden szart és amig tart a hatása, szétcraftolom magam. Ehhez viszont vagy megind bohóckodnom kéne a bázisok összekötésével, vagy minden szemetet egy helyre kéne hordanom. Egyikhez sincs kedvem. Viszont kicsit megcsappant az elsődleges lőszerkészletem is... szóval...
Nekem is lenne egy kérdésem az alapjátékkal kapcsolatban. Van egy nemtommilyen Trail küldi. Asszem Diamond City-től keletre kellett valamilyen vasutat követnem. Csakhogy pont akkor csináltam a Nickes küldit is, és letértem a vágányról és most fogalmam sincs hol kéne folytatnom, mert persze jelölő meg nincs a küldihez. Esetleg tudtok valami állomásnevet vagy bármit ahonnan visszatalálok? -
Strong back
Igen -
lammaer #5838 Melyik az a perk?
Túlterhelve a gyaloglás normál sebességű? -
Darun #5837 én több okból sem veszek új játékot. Egyrészt az áruk nem a magyar fizetésekhez van igazitva, másrészt annyira le vagyok maradva játékokkal, hogy 1-2 évet simán tudok várni azért, hogy emberi áron be tudjak szerezni egy GOTY-t, amihez nem kell a következő peccsig várnom, hogy játszható legyen. Ha véletlenül még is kifogynék a játékokból (ami még egyszer se fordult elő) akkor meg ott vannak az ingyenesen játszható esetleg régi, de népszerű csapat alapú játékok. (és filmezni meg animézni nem is jut idő) Egyedüli kivétel a ME3, aminek a gyüjtői változatát rendeltem elő, de tekintve hogy csak abba beletettem több mint 500 órát, szerintem megérte, illetve kb 3 hónapja megvettem a F4-t akciós SP-vel, mert már évek óta vártam a folytatást. (és hogy őszinte legyek, annyira lekötött eddig hogy még a WG-s prémet is hagytam a fenébe, csak Falloutozhassak)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Úgy tűnik nekem az a küldi kimaradt. Pedig az öreg Longbow a játék felében elkisért, de annyira idegesitő volt hogy lecseréltem inkább Nick-re. Legendary lénnyel meg igy is találkoztam eléggel, vagy egy screenshot-om arról, hogy két legendary lény gyepálja egymást. A Warcraftos utalás meg... a lezuhant repülő? És ha a szupermutáns nem adja be rögtön, nézd meg hogy hivják a farkast. Ha igy sincs me, akkor nem vagy Warcraft fan :D -
hun atlas #5836 Én fejlesztettem azt a perket, amivel tudok futni túlterhelten is az AP kárára, illetve haza is tudok "gyorsutazni", ha le kell pakolni a holmit. Szerintem hasznos, sőt, esszenciális. :) Sajnos a DLC-k túlárazása általános trend lett, már évek óta ez megy, kb. egyetlen season pass se ér fel az alapjátékkal ár/tartalom arány tekintetében.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Shipbreaker egy vadászatos küldetés, egy legendary lényt kell benne eltenni láb alól, azután érdemes felkeresni Longfellow-t, vagy mi az öreg társ neve. Azokon a helyeken bóklásztam, ahol az internet népe szerint befogom a frekvenciát, de eddig nem jártam sikerrel. :( A W3-as utalást nem találtam meg, hol nézelődjek? :O -
Darun #5835 Nekem is nagyon tetszett. Az öt percből öt óra lett, és miután teljesen befejeztem, csak álltam az Erődbe és bóklásztam körbe-körbe. Olyan hiányérzetem volt mint a Vegas-os DLC-k után. Mivel én pár éve szereztem be a F3-t és a NV-t is, szőröstülbőröstül igy az akkori árakat nem ismerem, de azt mondom a két játékba feccölt cirka 1000 óra miatt a teljes árat is megérte volna. És bármennyire is jó a FH, pofátlanul túl van árazva. Ahogy nézegettem a DLC árakat, nem csak a Beth van elszállva. Sajnos ez az általános trend. Mindenesetre most magasra került a léc és ha figyelembe vesszük hogy a F3 plusz tartalmai nem voltak valami nagy eresztések, félő hogy ez egy egyedi eset volt. (mivel kb 1,5 hónapja játszom a játékot, nem tudom pontosan hogy az előző két DLC mennyit tett hozzá a játékhoz, bár az Automatron küldijét épp most csinálom) Az öt percből egyébként azért lett 5 óra, mert egy pár perces mellékküldi közben kiderült hogy van még pár hely a közelben, amit nem látogattam meg. Mivel volt még nálam kb 100-150 kiló hely, gondoltam megölöm az ellenségeket és akkor fullon mehetek haza. Namost egy helyen sikerült végigmenni, mire kijöttem a "dungeon" másik végén, már +600 kiló felszerelés volt nálam. Egyébként én úgy tudom hogy még az alap SP is tartalmazott volna egy második adag DLC csomagot és azért emelték az árat, mert tervbe vettek még egy harmadikat. Legalább is a neten ilyen hireket olvastam több helyen is. Tehát lesz még hozzá DLC bőven, hiszen a WW ha jól tudom csak egy nagyobb tartalmi frissités volt, az Automatron meg adott egy plusz küldisort, robotépités lehetőséget meg ha jól sejtem akkor a Rust Devils frakciót. És ennyiért meg az alap áras SP-t sem lett volna érdemes megvenni. És akkor a FH egy kicsit spoileresen:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Shipbreaker az pontosan melyik? Mert nem rémlik hogy nekem adott volna olyan küldit, amit csak rádión keresztül lehet elérni. A Warcraft 3-as utalás egyébként meg volt a játékban? Én tegnap találtam meg és csak lestem hogy "Mivan?" :D -
hun atlas #5834 Másnak is volt gondja a Far Harbor Shipbreaker küldetésével?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyszerűen nem találja a Pip-Boy a frekvenciát. -
hun atlas #5833 Sajnos a DLC-k tartalom/ár aránya sose ért fel az alapjátékokéhoz. A területvédésre nem tudok mit mondani, hagyd a fenébe, én ezt tenném. :D Itt is találkoztam a szokásos Bethesda hülyeségekkel, de kifejezetten élveztem/élvezem a Far Harbort, az utolsó főküldetés van még hátra és egy kisebb mellékküldetés. Piros pont jár azért, mert szövevényesebb a történet és több döntési lehetőségem van (mini New Vegas), a térkép pedig tele van titkokkal, amikre senki se hívja fel a figyelmet, csak az találja meg, aki alaposan szétnéz (vagy utánaolvas a neten :D).
Hogy milyen lesz a többi DLC, azt nem tudom. Eredetileg ennyi lett volna, és a többlettartalom miatt emelték a season pass árát, de félek, hogy a Far Harbor volt a legnagyobb eresztés. -
hun atlas #5832 Nem rossz ötlet, egy ügyes modder akár össze is hozhatja. Bár én alapvetően meguntam a védekezést féltucat esemény után. Most arra várok, hogy elég sok mod szülessen, mert jó lenne egy kifejezetten survival RPG-t játszani. Szerintem a Fallout-ból ezt ki lehet hozni. -
Darun #5831 De én negyed órán belül kaptam a 3 védést :D Mióta elkezdtem a FH-t összesen ötöt vagy hatot. Az eleje még egész jól ment, a napi 1 védés azt mondom belefér. De amikor végzek a védéssel, lepakolok és visszatérek FH-ba, és már kapom is a következő védést, és ezt kétszer eljátsza még, akkor azt mondom .I.. 150 óra alapjátékba volt összesen 5 védésem, akkor ne szivason már azzal hogy a DLC-ben nem birok elkezdeni egy mellékküldit, mert folyamatosan vissza kell rohangálnom! Az egyik cikkben azt irták, 8 óra a DLC fő sztorija és kb ennyi a mellékküldik. Jah, de abból a 8 órából 2 azzal ment el, hogy Meincraftoztam! Meg ugye egy csomó időm elment azzal, hogy rohangálsz a loottal, töltögettem az állásokat, mert kiváncsi voltam hogy milyen irányokba lehet elvinni a küldiket. Elvileg most tartok a játék végénél, kb 5 perc és befejezem, de most vettem észre hogy pár fontos mellékküldit nem csináltam meg. Ráadásul az alapjátékhoz hasonlóan itt is respawnolnak az ellenfelek. De ami a legbosszantóbb, hogy a játék kezeli a térképen kivüli dolgokat is. Volt egy ellenfél, aki a térképen kivül volt, de amikor megtámadtam ezt még nem tudtam. Leöltem, és nem tudtam kilootolni, mert a térkép szélén túlra ugye nem mehetek.
Egyébként a DLC tetszett, kivétesen úgy érzem hogy a Beth-nek is sikerült egy érdekes történetet és hangulatos helyszint kiadnia az alapjátékhoz, sokkal jobbat mint a PL volt a F3-hoz. És nem csak azzal akarják eladni az egészet, hogy dupla annyi loot van mint a teljes alapjátékban. Ha legalább ilyen szinvonalú lesz a többi DLC is, akkor elégedett leszek. Mindezek ellenére azonban azt mondom, túl van árazva, 23 ojroért azért én ennél is többet várnék. (majdnem az alapjáték árának harmada, de a tartalom amit kapunk ezzel nem áll arányban) -
Darun #5830 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csatlakoznod kell hozzájuk. Én nem találtam más lehetőséget a bejutásra. Egyébként érdemes. Ha nem szimpatikusak, a játék ad alternativákat hogy hogyan kezeld őket. Esetleg fogd fel úgy, hogy beépülsz közéjük. Vannak egyébként érdekes karakterek ott, szerintem már csak a küldetések és a felszerelés miatt se támad meg őket. Hidd el, a készitők elég sok eshetőségre gondoltak és lesz lehetőséged úgy is megszabadulni tőlük, hogy "tiszta" marad a kezed. -
Üdv. Far Harbor, Best Left Forgotten küldetéssel kapcsolatban kérdeznék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Nucleus nevű épületbe kell menni, ami ugye Children of atom bázis. Csak akkor tudok bemenni ha csatlakozok hozzájuk? Vagy le kell lőnöm mindenkit a bejáratnál illetve odabent is. Ez így elég gyér. Dima azt mondta ne támadjam meg őket nyíltani, de faszom nem fog azoknak a hülyéknek a kedvében járni radioaktív víz ivással... stb. -
Ezzel kapcsolatban felmerult egy otletunk, amely jelenleg "utananezunk, hogy van e ra valami kieroszakolt lehetoseg" szinten all, miszerint, egy, minden bazison ki tudnank nevezni egy helyi "overseer" jellegu fonokot, aki semmivel sem tobb vagy masabb, mint a tobbi egybites settler, DE, ketto, az ilyen tamadasok soran - es ez a nehez, ennek kell utananezni -, nem a fohos (sole survivor) utazik vissza minden esetben a bazisra, hanem kvazi a vedes idejere atveszed az overseer felett az iranyitast es az o borebe bujva intezkednel a vedelemrol. Termeszetesen karakter altalal ismert perkek, altala birtokolt felszereles, szint, stb. nelkul. Igy nem egy automata kalkulacio es script dolgozna helyetted, hanem te magad is tudnad vedeni a bazist ugy, hogy kozben nem kell kimasznod egy helyszin melyerol vagy idolegesen felbehagyni egy kuldetest, stb. -
hun atlas #5827 Én is négy védést kaptam, mióta elhajóztam Far Harbor-ba. Már annyira untam őket, hogy hagytam a fenébe, csak akkor utaztam vissza, amikor jelezte a játék, hogy Warwick Homestead morálja a béka segge alatt van. -
(marmint a fo sztorit nem folytattam)