• broman191
    A legtöbb kellemetlenségre szerencsére nagyon hamar készült mod, Dogmeatet én is elküldtem egyszer vissza Sanctuarybe, soha nem érkezett meg...akkor töltöttem egy egyszerű companion hívó modot (nem ezt, de ugyanilyen bat kód + companion neve txt-ben elvű volt, minden társsal, de máig nem volt rá szükségem újra). UI modokból is van pár jobb mint az eredeti, de én megszoktam a vanillát, minden nyűgével, amelyek számomra nem annyira fájóak. Habár egy egy betűrendes rendezési lehetőség normál és fordított sorrendben néha nagyon jól jönne, esetleg szavakat megadós keresés is...lehet ilyen modok is vannak már, csak soha nem érte el annyira az ingerküszöbömet, hogy modoljam az ilyesmit. Ööö...súlyokat nem ír? Ír pedig. Bár a súly-érték arány inkább mérvadó, ha valaki trader & scavenger beállítottságú, annak kiíratására is készült mod, ha jól rémlik, már a megjelenés utáni első pár nap folyamán.
    A skill-perk rendszerrel én nem tudtam belefutni olyan feladatokba, amelyeket nem tudtam megoldani az adott fejlettségemmel, ahogyan szerettem volna. A 3 és a New Vegas számozós skilles rendszerével viszont gyakran aknára lehetett futni. Persze ott is meg lehetett valósítani dolgokat másképp, csak nem feltétlen úgy, ahogyan a legjobb lett volna... A beragadásra ott a konzol és a 'tcl' parancs, ha beragadok valahová, írom reflexből, nem foglalkozom természetes megoldással. :D Igaz az új 1.5 survival móddal letiltották a konzolozást, na de szinte rögtön készült mod arra is, szóval tárgytalan. :)
    Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.05.02. 17:39:54