11630
-
Találtam jobb módszert az .ini szerkesztésén kívül Widescreen Fix
Off: a konfigom
Utoljára szerkesztette: dimre, 2016.04.08. 17:32:09 -
lammaer #5544 Hát őszintén szólva... akkor adnám az F4nek a legjobb játék díjat, ha előtte nem játszottam volna az F3-al.
Éppen most tologatom ugye az F4et, lépten nyomon F3 érzésem van. Nem nagyon látok benne innovációt, egy az egyben F3 érzés, ami azért a két előző rész után már kicsit kevés. Sztori szempontjából sztem még visszalépés is az előző epizódokhoz képest, az igazi nagy újítás (settlement) meg számomra teljesen felesleges, érdektelen. Úgy kb 30 órám van benne, de már eljutottam oda hogy csak a főszálra összpontosítok, hogy ki legyen ez is végezve.
Az meg hogy a karakterek még mindig képesek belehalni a falba, meg a legváltozatosabb akrobatikus mutatványokat produkálják haláluk után sztem egyenesen nevetséges. Hogy a mai napig nem tudtak ezzel mitkezdeni... azért legjobb játék ilyen tálalással.... -
Madi92 #5543 Csak azért mert nem hypeos cuccokat néznek?
Gondolom mást keresnek egy játékban, mint a többi hasonló.
Everybody-t én latsplayen keresztül néztem, nekem nagyon tetszett. -
Evoluti0N #5542 A BAFTA egy rossz vicc. A középszar, még játéknak se nevezhető Everybody's Gone to Rapture 10 kategóriában volt jelölve, a Witcher 3 nem nyert SEMMIT, a Her Story (videókereső) innovációs díjat nyert, tavaly a középszar Destiny lett a GOTY és még folytathatnám.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2016.04.08. 14:39:59 -
Paranoia #5541 A Fallout 4 vitte el a BAFTA Games Awards 2016 fődíját -
szósz -
Info forrás? -
2,7gb lesz a Far Harbour DLC. Nem semmi :D -
Paranoia #5537 -
Igen, lényegében 'csak' a robotépítést hozza mint extra tartalmat egy rövid sztoris körítés keretében. Apróságnak pedig pár új fegyvert és a robot armor darabokat. -
Although #5535 Szerencsére még ilyen gagyi karaktereket nem csinál a Beth :) Piros pont nekik érte. -
Dobozos. Olcsóbb, és végeredményben úgy is Steames lesz a játék. Be kell aktiválni Steamen és a játék egy részét is onnan fogja leszedni. -
Sziasztok
Tegnap felraktam ezt az AUTOMATRON DLC-t .
Ez csak ennyi hogy a Mechanisttal kell személyesen találkozni és kész?
Mert nem ad több küldit és ezt ma délelőtt végigjátszottam.
183 ra ment fel tőle az AC-m meg lett egy 95 AC-s robotom a végére aminek a bal kezébe nem is találtam értelmes fegyvert.. csak a jobba
Ez tényleg ennyire rövid ??
Utoljára szerkesztette: sárkánylovag, 2016.04.03. 15:55:05 -
Wowbagger78 #5532 Tök mindegy melyiket veszed meg, mert telepítéskor elkezd letölteni több gigányi cuccot és végeredményben ez is Steam-es játék.
A dobozoshoz (az enyémhez) járt egy 4 oldalas kézikönyv és egy PERK poszter.
A játék használatát és a finomságait a neten keresgélve találtam meg, a 4 oldalas kézikönyv nem haladja meg a "WASD billentyűk használata" színvonalát.
Utoljára szerkesztette: Wowbagger78, 2016.04.03. 11:40:37 -
sziasztok, dobozosan vagy digitálisan érdemes megvenni? -
Kár hogy az Immersive Toilets modot a papíros után kihagyta, szintén must-have, ha már a témánál vagyunk...
-
-
bfbc2 #5528 Főleg a barlangokban, skyrim:( -
bfbc2 #5527 Ja?34-es?xd érthető, nagyobb a monitor mint a tv.höhö.egy 21:9-es monitorhoz r7 260x 2gb nem elég jól gondolom?!akkor mi a minimum?ja és off!
Utoljára szerkesztette: bfbc2, 2016.04.01. 08:05:52 -
Jóózsf István #5526 Elsőre hülyém hangzik, de teljesen jogos kérdés: A vertikálisból vesz el, vagy a horizontálishoz ad hozzá a 16:9-hez képest.
Híresen szűk látómezeje van a játéknak, ami feltételezem nem véletlen. Ebből kiindulva nem lennék meglepve, ha inkább vertikálisan igazítaná a 21:9-hez!
Ez a csőlátás nem túl szembetűnő, de ha valaki egyszer ráeszmél, hogy tulajdonképp lóellenzőt hord, akkor nem nagyon tud szabadulni az érzéstől. -
Off
Nem felvágásból, ilyen a "kicsike"
, több mint fél éve van meg, nagyon okban dicsérném minden szempontból. Az első pillanatokban, kicsomagolásnál kicsinek látszott, de mindez optikai csalódás, és beletelt pár percbe megszokni a képarányt. Amióta magamévá tettem, a tévémet jóformán be se kapcsoltam, ja és nem divatból vettem.
-
bfbc2 #5524 Kösz!A látószög brutál, amúgy ez a 21:9 most a legújabb mérések szerint a legélethűbben adja vissza az emberi látómezőt vagy csak egy új divat?multiba biztos nem kis előny egy ilyen monitor:( -
Bocs eddig nem volt idegem lőni képeket, hogy már élvezhető a grafika ilyen a látvány, a hangulata nagyon magával ragad.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Előtte szegény blöki úgy nézett ki mintha ráejtettek volna egy féltéglát.
István, muszáj volt a junoszthoz igazítani a programot.
-
Jóózsf István #5522 Imre! Szerkesztgetés nélkül nem élet az élet?!?!
Ha XML-t nem lehet, akkor INI-t babrálunk?!??
Ribörsz xml mentése után már egy ilyen kis ini kisujjgyakorlat!
-
lammaer #5521 Köszi a tisztázást. Kicsit elkeseredtem igy, körbenézek azért modok közt :)
Bár végülis fast travellel igazából mindegy hogy hol alakítom ki a raktáraim... -
SaGa #5520 Még egy félreértés (nem neked szól, hanem lammaernek). A Local leader perk megléte még nem köti össze a settlementek workbencheit. Ehhez az egyik településről a másikra egy settlert kell küldeni, Supply feladattal. Ő lesz a provisioner. Ha A településről küldesz B-be egyet, meg B-ből is C-be (vagy C-ből B-be, ez mindegy) akkor A és C "raktárai" is össze vannak kötve, azaz a három közül bármelyikben meglévő építőanyagot vagy főzőcskézési alapanyagot felhasználhatod bármelyikben, a három közül. Ha ebben a felállásban elveszíted a B települést, akkor széthullik minden, A és C nem lesz összekötve többé.
A Settlert úgy tudod erre befogni, hogy a faluban "építő módban" oda mész hozzá és amikor kijelölöd, a "Q"-val beosztod erre a feladatra. Lesz egy brahminja és elindul oda-vissza a két település között. Előtte azért fegyverezd fel, meg adj rá páncélt is valami normálisat, mert út közben összefuthat bármivel. A provisioner abban a faluban számít bele a létszámba, amelyikből küldted. A másikban nem.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.03.31. 17:11:46 -
xFreex #5519 Igen. Félreolvastad. Településen kívüli Munkaasztalnak saját inventory-ja van.
Az nem igaz, hogy ha összekötöttél 2-3-4 települést és beteszed az egyiknél a fegyvert akkor kiveszed a másiknál. Nem így működik.
Csak a junk és a fod részt osztja meg a települések között, de azt sem úgy hogy beteszem x-nél és kiveszem y-nál, hanem ami bent van az egyiknél az a másiknál is felhasználhatod craftoláskor.
Egy településen belül viszont működik a dolog. Egyik állomásnál beteszed a cuccot és a másiknál kiveheted, viszont ezzel nem sokat nyersz.
A településeken kívüli állomásokat nem tudod bevonni a "hálózatba".
Ha a guberálásra mész akkor a legjobb a Strength-re gyúrni. 6-os szinten kell kimaxolni a Strong Back-perket. Ha ez meg van akkor az akciópontjaiddal már futhatsz is és a gyors utazás sem probléma ha túlterhelt vagy
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.03.31. 17:03:10 -
bfbc2 #5518 kösz, ezt csak azért kértem így, hogy ha esetleg valakinek ilyen problémája van ini fájl csere akkor pl ne az alább linkelt egész fórumot másolja az ini fájlba csak azt amit bemásoltál.kösz! következő monitorom 21:9-es lesz! egy képet azért feltölthettél volna, hogy tudjuk milyen a 21:9
t220 :( -
lammaer #5517 Skacok, lehet félreolvastam vmi oldalon, de olyasmi rémlik hogy azt írták, ha workbenchbe beteszem a cuccaimat, akkor a világban bárhol találok workbenchet ott ki tudom szedni.
Namost én nem ezt tapasztalom, ha találok vhol egy workbenchet akkor annak saját "inventory"-ja van.
Arról tudok, hogy van olyan perk ami öszeköti a settlementeket ebből a szempontból (tehát ha egyik settlementem beteszem a minigunt akkor az a másik settlement workbenchében is ottlesz), de ez igaz lesz a nem settlementen lévő workbenchekre is?
Sokat könnyítene a lootolásban ha a világban szétszort workbenchekbe is dobálhatnám a szemetet....
-
Először soronként próbáltam, két óra pepecselés után bemásoltam az egész .ini fájl leírást.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
[Display]
flocalShadowMapHalveEveryXUnit=750.0000
focusShadowMapDoubleEveryXUnit=450.0000
fShadowBiasScale=1.0000
fDirShadowDistance=20000.0000
fShadowDistance=20000.0000
uiOrthoShadowFilter=3
uiShadowFilter=3
iShadowMapResolution=4096
uPipboyTargetHeight=700
uPipboyTargetWidth=876
iVolumetricLightingQuality=2
bVolumetricLightingEnable=1
bSAOEnable=1
iDirShadowSplits=3
bVolumetricLightingForceCasters=0
iTiledLightingMinLights=40
bComputeShaderDeferredTiledLighting=1
iMaxFocusShadowsDialogue=4
iMaxFocusShadows=4
bForceIgnoreSmoothness=0
fBlendSplitDirShadow=48.0000
bSinglePassDirShadow=1
bEnableWetnessMaterials=1
fTessFactorMaxDistanceScale=100.0000
sAntiAliasing=TAA
fLeafAnimDampenDistEnd=4600.0000
fLeafAnimDampenDistStart=3600.0000
fMeshLODFadePercentDefault=1.2000
fMeshLODFadeBoundDefault=256.0000
fMeshLODFadeScalar=1.0000
fMeshLODLevel2FadeTreeDistance=2048.0000
fMeshLODLevel1FadeTreeDistance=2844.0000
fInteriorMeshLODLevel2FadeDist=1950.0000
fInteriorMeshLODLevel1FadeDist=2600.0000
fMeshLODLevel2FadeDist=999999.0000
fMeshLODLevel1FadeDist=999999.0000
iMaxAnisotropy=16
iPresentInterval=0
bTopMostWindow=1
bMaximizeWindow=1
bBorderless=1
bFull Screen=0
iSize H=1080
iSize W=2560
bAllowShadowcasterNPCLights=0
iScreenShotIndex=0
fMaxFocusShadowMapDistance=450.0000
bPrecipitationOcclusion=1
iMaxSkinDecalsPerFrame=25
iMaxDecalsPerFrame=100
sD3DDevice="NVIDIA GeForce GTX 970"
iTexMipMapSkip=0
bEnableRainOcclusion=1
iAdapter=0
[Imagespace]
bDoDepthOfField=1
bScreenSpaceBokeh=1
bMBEnable=1
bLensFlare=1
[Pipboy]
fPipboyEffectColorB=0.0900
fPipboyEffectColorG=1.0000
fPipboyEffectColorR=0.0800
[VATS]
fModMenuEffectHighlightPAColorB=0.4100
fModMenuEffectHighlightPAColorG=0.8200
fModMenuEffectHighlightPAColorR=1.0000
fModMenuEffectPAColorB=0.4100
fModMenuEffectPAColorG=0.8200
fModMenuEffectPAColorR=1.0000
fModMenuEffectHighlightColorB=0.0824
fModMenuEffectHighlightColorG=1.0000
fModMenuEffectHighlightColorR=0.0706
fModMenuEffectColorB=0.4200
fModMenuEffectColorG=0.9900
fModMenuEffectColorR=0.4900
-
bfbc2 #5515 Bemásolod mit szerkesztettél rajta, vagy hogyan bírtad működésre a játékot? -
Köszönöm a segítséget, meggyógyult a grafika, tényleg szemet gyönyörködtető látvány. -
Wow, pont ilyet kerestem :) -
Megjegyzed, hogy hol talaltal szabad agyat es ott alszol :) Pont ez a lenyege, hogy ha elindulsz valahova, akkor tudd, hogy hova is kell majd visszaterned. -
Szerintem alapbol em de van rá mod:) -
Kezdtem egy jatekot survival mode-ban. Van valami hordozhato sator vagy tabor szeruseg amivel barhol tudok aludni? Ugy azert hc, hogy aludni kell es nincs fast travel. Vagy ez hogyan oldhato meg? -
bfbc2 #5509 Szerintem nem támogassa, de próbáld e leírások szerint szerkeszteni az ini fájlt. -
Üdv!
Lenne egy kis problémám a grafikai beállításokkal, meg lehet valahogy oldani, hogy a 21:9, 2560X1080 monitoromon normális legyen a kép ?
Játékbeállításoknál sajnos nincs lehetőség, végigpróbáltam mindent, vagy a kijelző háromnegyed részén fut a játék, vagy teljes képernyőn elnyújtottan látszik minden.
-
madmanic #5507 köszi! -
Konzol, "tmm 1", mint 'képesség' eleve nincs sok értelme...egyébként rengeteg kisebb 'dungeon' jelöletlen akkor is, így mindenképp van értelme a klasszikus felfedezésnek. :)