• Darun
    A Corvega gyárban volt hogy Nick beakadt egy lépcső alá és "kézenfogva" kellett kivezetnem. Sanctuary-t már többször bejártam keresztül-kasul, minden épületbe/mögé/alá/fölé benéztem. Ha út közben akadt be valahová akkor ott is marad, mert hogy én nem fogom csak ezért megtenni az utat a Vaulig...
    A mellékküldik logikai felépitésével egyébként van egy kis gondom. Ugyebár itt mindenki harcol mindenki ellen. Van ez a Minuteman-es küldi. Aszongya csákó, menjek el xy helyre és kérdezzem meg ott mit lehet segiteni. Teleport a legközelebbi ismert helyre. Látok egy hullát, kilootolom. Kb 70 méterre voltam a falutól. Erre odajön mellém egy Behemot. (azért hogy milyen jóképességű vagyok, csak akkor vetem észre mikor már 10 méterre volt tőlem és elment mellettem) Erre a faluban közlik, hogy fosztogatók sanyargatják őket. Hova kell menni értük? A térkép túlfelére. Ez még oké, nincs ebben semmi meglepő, de ugye közben ott a Behemot, egy szupermutáns település, a ghoul üdülő telep meg egy robot járőr. Nyilván a raidereknek is megéri ennyi veszélyen átvágni csak azért, hogy pár doboz konzervet haza vigyenek. Fck logic.