Darun#5639
Én még mindig nem használok modokat.
Hááát... pedig már Sanctuary környéként is találtam expert zárakat/terminálokat. Nyilván most is először az INT-et kezdtem tolni, mert itt ugye az elődökkel ellentétben van jelentősége az xp szerzés sebességének. Mellette CHA meg AGI, mert asszem ezek kellenek a beszélgetésekhez illetve a lockpick-hez. Érdekes egyébként hogy egyik tulajdonságnál sem láttam leirva hogy számitana a zárnyitáshoz, de úgy rémlett korábban is AGI kellett hozzá.
A Dogmeat problémámra nem tudom mennyire orvosság az, hogy a nyomkövetésnél visszaadta a játék. Szóval ha nem tűnt el megint, akkor azóta is ott vár az erőd bejáratánál. Egyébként nem értem miért van az, hogy ha új társ jelenik meg, akkor nem lehet őt elküldeni, csak a régit. (igy esett ki Dogmeat is, mert a Vault-os robotcsaj akart csatlakozni, nem akartam lecserélni a kutyát, de se visszalépni nem engedett, se a robotcsajt elküldeni, a kutya meg egyszerűen eltűnt :( )
Ha ráviszem a kurzort akkor ir súlyt. Régen nem úgy volt, hogy a sor elején irta a nevet, a végén a súlyt? Vagy ennyire régen játszottam már a Vegassal? Az ár-érték aránnyal úgy vagyok hogy fontos, de vannak azért egyéb szempontok is. Pl használhatóság illetve hogy craftoláshoz milyen alapanyagok vannak benne. Amig nem tudom a cuccoknak a pontos értékét, addig úgy is harácsolni fogok. (pontos érték alatt azt értem, hogy pl le lehet adni küldibe, ami ugye mindig több pénzt jelent, mintha csak simán eladjuk)