Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak mert ma épp Railroad küldiket csináltam, közben beugrottam DC-be eladni a lootot, erre abban a pillanatban, ahogy odaértem, kiírta, hogy menjek megvédeni Nordhagen Beach-et. Jó, mondom, ez pont belefér, mentem is azonnal, még az üzletelést is kihagytam. Erre, ahogy betölt a település, nem történik semmi. Béke és nyugalom. Körbejártam az egészet, várakoztam 1-1 órát, de semmi, senki nem támadta Nordhagent. Meguntam, úgyhogy visszamentem DC-be, eltöltöttem kb. 3 órát, várva, hogy kinyissanak a boltok, erre egyszer csak kiírja, hogy "Failed" a nordhageni mentőakcióra. Na, mentés visszatölt, megint Nordhagenben vagyok, még mindig semmi. Leültem várakozni, óránként felálltam, de semmi jele támadásnak. Eltöltöttem várakozással ott egy egész napot és még mindig semmi. A quest-listán meg még mindig ott virít, hogy védjem meg őket.
Gondoltam, hogy akkor majd én odavonzom az ellent, hátha az beindítja a gépezetet, úgyhogy sniperrel rálőttem pár távolban kóricáló raiderre, akik aztán megindultak a település felé, a Turret-ek 5 mp alatt ki is nyírták őket, és megint béke. A quest viszont még mindig él. Azóta már máshol is jártam, eltelt legalább 2-3 nap ingame, de a quest nem moccan semerre, sem befejezettnek, sem failed-nek nem jelzi.
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
Kis segítség pls. Bizonyos irányokba nézve ilyenné változik a kép a zesőben.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mondjuk a kutya pont olyan társ, aki soron kívül garantáltan előkerül a sztori egy elég korai szakaszában extra segítőként soron kívül, mindegy éppen kivel bóklászik a játékos. Utána meg el kell őt küldeni olyan településre ahol van kutyaház. Akkor mindig megtalálható lesz ott a kutyaházban vagy annak környékén.
Respawn idő helyszínenként változik. A sztori szempontjából fontos egyes helyeken nem lesz respawn, van ahol 1-2 nap (ez akkor igaz ha ott nem lenne fix csoport csak ideiglenes random encounter csoportnak van ott spawn helye, erre adott időintervallumonként 25% az esély, már az újra benépesülésre), van ahol 1-2 hét, van ahol 1 hónap van olyan hely ahol nincs respawn. Ezeket pedig mind simán felülírja bármely radiant (ismételhető) quest, ami oda szól, így akár fél nap alatt is lehet teljes újratelepítés bárhol, csak vigyen oda feladat. A vándorló random encounter csapatok is lazán beköltözhetnek bármely kipucolt helyre, szintén felülírva és leállítva a respawn számlálót.
Kipucolni meg nem minden helyszínt lehet, mert nem minden helyszínhez tartozik ilyen jelzés a programban (akit nagyon érdekel FO4Edit segítségével egyesével végigböngészheti a teljes palettát). Sőt akad pár olyan helyszín is, amit csak konkrétan egy adott quest esetében lehet cleared-dé tenni, ám amint odaesz a fene egy vándor kereskedőt vagy egy utazgató ellenséges csapatot, netán egy ismétlődő feladat oda visz akkor az ismételt takarítás után sem lesz újra előbűvölhető a cleared opció.
danone:
20-as szinttől kezdve a survival fokozat legkevésbé sem tartogat kihívást.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.01. 20:30:09
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
mondjuk a ládákból jön a lőszer dögivel így az amit régebben említettek itt többen is h nincs skuló a csúzliba nálam nem jött elő. (első pár szinten azért pofozkodtam baltával is)
én psen játszom,így a mod nem megoldható :/ na mind1. max megyek és még1x rendet rakok<#vigyor3>#vigyor3>
igaz , hogy hiányos de legalább hot-road! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
!Forza Ferrari!
Utoljára szerkesztette: Myselor, 2015.12.01. 18:13:04
Csak elokerul.
😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az alapoknak (nevesített ottlévők,alap felszerelések) pár napra esik baja aztán automatán javítják az ottlévők.
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Erre én is modot használok mert idegesítőnek tartom, hogy valami kupcolok és pár napra rá ha arra megyek el megint lőnek.
Itt a megoldás, többféle változatban.😊
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1371/?
Illetve ajánlott hozzá a Piles of Corpses mod, amiben szintén válaszhtatóan több napig/hétig nem tűnnek el a hullák.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.01. 18:05:59
Az új Cleared sem egyértelmű, nekem volt többször is olyan, hogy még a helyszínen voltam, kiírta, hogy Cleared, közben meg hallottam ahogy nyiszognak a felső szinten még a csótányok, meg még találtam bujkáló raidereket is.
Koszonom a segitseget.
Pedig jóformán ezen ügyködöm,h ki pucoljak mindent.Bár még mindig nem értem mikortól számít annak egy hely.Van még ellenség?Vagy nem nyitottam,törtem fel valamit?
Baaaaah<#fejvakaras>#fejvakaras>
Valamelyiket be kell vinni egy sugárzó területre a többit nem tudom, mit kell pontosan csinálni?
Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |
Miután eltünt Piper az összes létező Settlementben valamint Diamond City-ben is megnéztem mindenfelé,sehol sem találtam....
Végső elkeseredésben netet bújva megtaláltam a módját hogy magamhoz rendeljem (moveto player,stb). Diamond City közepén áltam odakerült...Nézem hogy elindul valahova meg ghoulokról pofázik,namondom követem,kiderül hol is volt...
Bő 30-40 perces követős SÉTA (abszolút nem untam) után eljutottunk a Slog-hoz....Út közben nem egyszer el elakadt,de odaért..Na quickload vissza. Egyből irány a Slog...Piper sehol. Körbejártam kívül belül alul felül, a környező terepet is,aludtam 2*24 órát,de nem érkezett meg,eltünt.....
Úgyhogy ha sehol sem találjátátok akkor konzolba:
prid "idszám" (idézők nélkül például Pipernek 00002f1f)
moveto player
Utoljára szerkesztette: Although, 2015.12.01. 17:12:04
F3-ban a legtöbb fegyverenek csak a neve és statja volt más,kinézetre ugyan azok...
Mi van akkor, ha én egyáltalán nem akarok sehova építkezni, bázist managelni és megvédeni senkit? Nem ragálok, ha támadják Sanctuary-t és úgy általában nem foglalkozok az odatévedt/odaküldött npc-k sorsával? Milyen hatása van ennek a játékélményre?
Jo moka a moddolas, de nem kellett volna felaldozni a valtozatossagot es a mennyiseget ennek oltaran.
Ez z a terulet ahol igenis a TOBB=JOBB
(Szorri, mobilrol nehezkes szerkeszteni, ezert az uj poszt)
FOV allitgatassal nemileg lehet javitani a helyzeten, de ez megintcsak egy olyan dolog ami modder rescue-ra var...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.01. 16:43:35
Gauss puskát a vállalkozó szelleműek rögtön kettőt is kapnak! Jó, hogy 150 óra után rá is jöttem, hogy túl is lehet tölteni... Na mindegy. majd a második végigjátszásnál...
A menedékben levő nagyágyút meg, anélkül raktam el valami dobozba, hogy akár egyet is lőttem volna vele. (Nem szeretem a nehéz fegyvereket) A "Felvigyázó puskát" viszont azóta is használom, amióta a játék elején megvettem. Nagyon jó kis univerzális tisztogató (Kis recon-al és hangtompítóval)
Van még egy univerzális bajom: A fegyverek nagyon sokat takarnak ki a képből! Nem győzöm elrakni-előszedni őket, ha nem akarok lemaradni valami értékes zsákmányról. (magazin, bólogatós figura...)
Csinálom a főküldetést, vittem magammal a detektívet mert mondta hogy úgyis dolga van a Memory Den-ben...Piper közölte hogy oké itt lesz ha kell valami (nyomda).... Most keresem Pipert,egyszerűen nem találom sehol.... Se Diamond Cityben se a settlementekben...
Nat meg amikor egérkeztem Diamond City-be kirohant kiabálva hogy "Piper"...namondom követem,de nem vezet sehova csak átrohan egy hídon fel le rohangál majd vissza Diamond City....
Van olyan
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Assaultronok nagyon vaddisznók...
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Harcban álló droidot sajna már nem lehet áthekkelni.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL