• PiszkosFred
    Oh, en elfogadom, sot szeretem az ilyen abszurd helyzetet, az elet is pont ilyen. Akit csak a tokeletes programozas es a tokeletes vegrehajtas hajt, az izgat, az igy jart, en jobb szeretem a kaoszt, es azt, ami nem tokeletes. :) Hovatovabb, engem az ilyen "logikai bukfencek" szorakoztatnak, jo sztorikat, jo kepeket, stb. lehet belole keriteni, jokat lehet rola meselni, es igy tovabb. Az kit erdekel, hogy megcsinalsz egy kvesztet, minden boldog, soha se megy vissza oda tobbet. De az mar erdekes, amikor harmadjara is vissza kell menned es fogod a fejed, es uvoltozol a monitor/tv elott ulve az npcvel :) Ott mar visszakoszon az altalad is emlitett pnp korszak, igaz itt az npc nem szol vissza, nem reagal es csak te kapsz agyverzest. Vagy amikor a levegoben uszo tehenet (illetve hat brahmint ugyebar) latsz a fejed felett megjelenni, amelyet 2-3 mutans probal agyonverni bunkosbottal kilometeren at kovetve, mert persze a tehen az kozben halad, csak epp elerhetetlen magassagban. Mar csak Benny Hill zeneje hianyzik :)

Felreertes ne essek, ezek vicces bugok. A gamebreaker szarsagokat en is pofanveressel jutalmaznam, de eddig mazlim volt.