11630
-
madmanic #5505 Sziasztok. Van olyan választható képesség -mint a 3 ban- hogy megmutatja a pip boyban az összes felfedezetlen helyet is? -
Szerintem nem fájóan "sims horror" a Minutemen szál, rengeteg település megépítése nem kötelező, a többségükkel nem is foglalkoztam, amíg a fősztori le nem zárult. Aztán amint elfogyott az érdemi tartalom a játékból, elkezdtem fejlesztgetni őket. Nem vesztettem soha települést, pedig alig fegyvereztem fel a többségüket és egyiket sem falaztam körbe. Felállítottam 1-2 erősebb lövegtornyot és 1-2-max. 3 jól felfegyverzett és páncélozott őrt a szokásos támadások helyein...egy idő után sajnos elég ismétlődő a támadás iránya és a támadók fajtája & létszáma per település, nem nehéz rájönni, hogy hová érdemes építeni a védelmi állásokat... A legutóbbi patch óta mintha hajlamosabbak lennének a sikeres védelemre a települések ömagukban, régebben a jelenlétem nélkül emlékezetem szerint csak vesztettek. Mindegy milyen jól kiépített volt a védelem. A települések megtámadásainak száma is mintha csökkent volna...viszont mostanság szeret a játék bedobni egyszerre kettőt is, természetesen a világ különböző sarkaiban...de legalább tudom melyik gyengébben felfegyverzett és ha lusta vagyok, akkor csak oda megyek... :) -
kissssss #5503 "de nem akarok 44 settlement rabszolgája lenni..."
márpedig az leszel... -
lammaer #5502 Hát, ahogy olvasgatom a minuteman küldetések nem túlságosan kreatívak, sokan panaszkodnak hogy idegesítő mert állandóan ugyanazokat dobálja megállás nélkül. De majd meglátom, végülis elkezdeni már elkezdtem, de nem akarok 44 settlement rabszolgája lenni...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.03.29. 14:14:53 -
SaGa #5501 Mondom, mert akkor a Minutemen feladatait előbb-utóbb elbukod. Ezen a szálon ilyen falvakat kell megszabadítanod, a felügyeleted alá vonnod, támogatnod, stb. És ha nem telepíted be (ehhez kell felhúzni mindenféle épületeket, hogy biztosítsd a megfelelő életszínvonalat a faluban) őket, akkor nem lesz, aki megvédje, amikor lerohanják. Elveszíted.
Szóval ha nem akarsz "simsezni", kerüld el a MM feladatait messziről. -
lammaer #5500 Köszi, teljesen kihagyni nem fogom, az elsőt mindenképpen megcsinálom mert mint a régi falloutokban, mindenképpen kell egy "raktár" ahova a harácsolt cuccaimat pakolom. Annyi előnye van, hogy annyi szekrényt csinálhatok magamnak amennyi kell :D
De akkor többet nem fogok építeni, mertminek :D -
SaGa #5499 Kihagyható, de akkor lemondasz a legtöbb harccal kecsegtető sztorivonalról is. A Minutemen feladatsorát követve komoly településvédelmi csatákra lehet számítani a történet egyik eseménye után. Ha elhanyagolod a településeket, hamar el is veszíted őket. -
öööö.... csinálhatsz boltot, eladni, venni. Kertgazdálkodásból szerezhetsz hozzátevőket crafthoz. Kb ennyi. Kihagyható. -
lammaer #5497 Üdv,
Tegnap belekeztem a játékba, és eljutottam a Fallout SIms-es részéig (setllement :D)
Az lenne a kérdésem, hogy az önmegvalósításon kívül van e gyakorlati haszna is a kolonistákkal való barbizgatásnak? Fognak ők nekem valami hasznot hozni? -
Nálam az ellenfelek nem élnek olyan sokáig, hogy fedezékre legyen szükségem. #justpcmasterraceaccuracy 
Utoljára szerkesztette: broman191, 2016.03.28. 18:11:10 -
Automatron dlc szerintem nem sokat ér... viszont ha kijön ez a mod, újrarakom és újrajátszom. -
Jovo heten kezdodik csak a beta, akkor lesz rola info es ki lehet probalni (ha behivtak tesztelni).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.26. 14:14:24 -
Uj survival nincs még beta peccsben sem? nem sietik el:) -
Wowbagger78 #5492 Az Automatron DLC-t érdemes beszerezni? 9.99 euro steam-en. -
Take cover mod. Holy fuck
#justpcmasterracethings -
-
Sir Cryalot #5489 "Now, Bethesda has released the 1.2 patch for Fallout 4 on all three platforms. Eurogamer reports that the PS4’s frame rate is much improved over the previous version of the game — but Bethesda appears to have hit its frame rate targets by lowering visual quality. "
ahah, látom a particle count az lefelé megy :D -
Sir Cryalot #5488 -van már valami jobb new game plus mod? Particle count ? -
-
aki nemtud varni ;) " Fallout.4.Automatron.DLC.Beta" a viragboltokban -
Ezek a modderek... 
-
Paranoia #5484 woow
-
-
Na, csak én vagyok noob :D Azért nem volt fám, mert a settlementeken amit lebontottam, nem vettem fel. Bent maradt a workshopban. Gondoltam ha fát bontok, akkor a tatyómban landol. Murkwatert kigyomláltam, még egy huncut farönk sem maradt ott, lett 400 akármennyi fám.
rambozo: akkor inkább lebontom őket, úgy is csak nyűg. -
rambozo #5481 Jól érted, de még csak le sem kell őket bontanod. Ebben a vidóban is látszik, hogy elég TABbal a workshopba helyezned őket. -
Tehát ha jól értem: ha terjeszkedek a településemen és pl a csík 90%-ka betelt és beállítok egy rakás nem kellő fegyóval amit kiborítok a földre és lebontom őket akár vissza ugorhat a csík mondjuk 80%-ra, anélkül hogy a településen ténylegesen alakítottam volna?
Azt tudom hogy a legendary kis bicskámat meg szöges mutánsaprító falapátomat nem tudtam lebontani mert legendary itemek.
-
SaGa #5479 Nem a tatyóban lévő cuccok mennyisége, hanem az így lebontott cuccok mennyisége számít. Valami miatt úgy veszi a program, mintha valami építményt bontanál le, ezért levonja az épített dolgok számából, így felszabadul hely a további építkezéshez. Sajnos csak fegyverrel működik, az egyéb szétdobált és így lebontott tárgyakkal nem. Az "alapanyagokat" nem is kell szétbontanod, azt megteszi automatikusan, ha olyasmit használsz, ami benne van egy a workshop raktárában lévő tárgyban, a többi anyagot meg raktározza. -
Javaslom sanctuaryban belépni a workshopba és tolni egy /scrapall -t konzolban mielőtt bármihez is fognál, egyszerubb lesz az élet:D -
A tatyóban lévő fegyverek miért befolyásolják a felépítendő dolgok mennyiségét? -
SaGa #5476 Kell a Local Leader perk és tudsz settlert supplier line-hoz rendelni. Odamész hozzá "építő módban" és Q.
Ez gyakorlatilag összeköti azt a településedet amiben indítod azzal, ahová küldöd. Ettől kezdve oda-vissza mászkál és a két település nyersanyag készlete (de csak az) közös lesz.
Ha Sanctuary-ból indítasz egy ilyen ellátót a Red Rockethez, onnan egy másikat pl az autósmozihoz, akkor mind a három nyersanyagát eléred a másik két helyen is.
A Provisionereknek adj megfelelő fegyvert meg páncélt, mert kinyirhatják őket út közben.
A Provisionert mindig ott számolják bele a létszámba, ahonnan indítottad.
A csík a jobb felső sarokban az ott megépíthető dolgok mennyiségét mutatja. Ha betelik, nem tudsz mást felhúzni. Úgy lehet csökkenteni a csíkot, ha kidobálsz pár fegyvert a tatyóból és építő módban "lebontod" őket.
Utoljára szerkesztette: SaGa, 2016.03.13. 17:55:14 -
Sancuary-t még nem pucoltam ki. Na majd átmegyek favágó szimulátorba. De lehet még az kéne hogy minden olyan települést bejárni ahol sok fa van. pl sunshine triding coop vagy Oberland station. -
Madi92 #5474 Van rá perk.
lvl6 charisma kell hozzá. -
sanya200 #5473 Minden településnél belemész a workshop-ba alapból adni fog x nyersanyagot.És minden workshop mást.
Viszont én meg azt kérdezném hogy nincs egy közös?Mert így baromira átláthatatlan kell x alkatrész aztán vagy veszek vagy járjam be a fél térképet a worksopok után hol van?Valami mód nincs hozzá vagy más megoldás? -
Madi92 #5472 Fákat scrapeld be, adnak vagy 20 egység fát.
Én most kezdtem újra, és azzal kezdtem, hogy a kezdő helyen, bedaráltam mindent. Így most lett közel 700 fa. -
Hogy lehet sok fához jutni? Bejárom egész Common megyét, majd visszatérek a településemhez és kb 7-8 házalap meg is eszi az egész készletemet. Pedig fosztogatok rendesen.
A brahmint hogy lehet odaszögezni valamihez? Fel alá mászkál.
Ha megnyitom a workshop menüt látni a jobb felsőben egy csíkot. Az mi? Telítettség mérő? Hogy mennyi tárgyat pakolhatok le? -
SaGa #5470 Benne, miután beállsz az Institute-hoz. Vagy mod. -
sanya200 #5469 Alapból benne van az instutite épületek "craftolása" vagy csak móddal lehet? -
bfbc2 #5468 És only spicervassal játszom hardon :DD -
bfbc2 #5467 Nameg a dlckben lesznek a legütősebb fegyverek.én amúgy egy fegyvert sem fejlesztettem és nem is fogok se jelmezt se.ki korán kel aranyat lel, a feles a gyengék decije! -
Madi92 #5466 És ha kijön a G.E.C.K akkor vajh tudnak rá megoldást majd?
Azóta szenvedek ám rajta. :D
Letöltöttem már minden amit lehet, de egyszerűen, ha fényforrás felé nézek, felzabálódik az fps. Alapból 80% körül pörög a Gpu fényforrásnál kopp 100%, azt már nem bírja. Cpu meg alszik kb.