Fallout 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ennek elkerülésére jó megoldás lehet, ha csinál az ember egy nevesített mentést. Konzolt felhozza beírja, hogy save utána meg azt a szót ami nevet a mentésének adni akar (például: save döntés). Ekkor a program készít egy megadott nevű mentést.
Ez nem fog megjelenni a játék közben a save és a load menükben, így nem lehet rámenteni vagy letörölni.
Amikor az ember belép a játékba (tehát nem elég kilépni a főmenübe, hogy látható legyen, be kell zárni a játékot és újraindítani) csak akkor lehet ezt a save-et látni és betölteni. Én a kezdésről csináltam egy ilyet biztos ami biztos, mert nem szeretem ha sok a mentés, így csak 1 normál/automata mentést meg egy quicksave-et használok, a többit óránként törlöm.
Aki nem olyan törölgetés mániás mint jómagam, annak persze nem kell ilyen trükkökhöz folyamodnia. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Az, hogy mennyire lesz egyértelmű a választás az attól függ mennyire jól érted a szöveget. A kapott feladatok céljait ha érted, abból leszűrheted mihez fog vezetni. Például ha nekiugrasztanak egy általad is ismert frakció egyik telephelyének vagy embereinek, akkor tudhatod, hogy ott nagyon sanszosan elvágod magadat náluk és ellenséggé válsz, azaz a feladataikat már nem tudod csinálni, lehet, hogy le is kell öljed őket.
A program nem fog feldobni egy ablakot, hogy szóljon (bár egyesek azt mondják nekik szájukba rágta a program egy külön kis felugró ablakkal, hogy akkor ők most már az x frakcióhoz tartoznak), a döntésednek milyen következménye lesz.
Békés, nem túl vérengző befejezés csak 1 van a négyből. A másik három esetében vérfürdőt kell rendezni a frakciók között és legalább kettőt el kell tenni láb alól (elég gyűlölködő brigádok ezek, aki nem velem van az ellenem/aki nem azt gondolja amit én az ellenség mentalitás süt mindegyikből), egyet meg legalábbis befenyíteni vagy meggyengíteni, hogy ne avatkozzon közbe. A csoportok céljaiból elég könnyű rájönni, melyik a legbékésebb banda a 4 közül (Railroad/Brotherhood of Steel/Minutemen/Institute).
Fő feladatból igazándiból ad az institue-ban Father egy pár bemelegítőset, bár a második - battle at Bunker Hill - az mindjárt be is tart legalább 1 frakciónak (attól függően, megcsinálod teljesen az opcionális feladatot vagy sem). Már ennél a másodiknál eldöntheted, hogy inkább más mellé állsz, és akkor ennek megfelelően kell kivitelezzed a feladatot.
Amennyiben meg az institute-tól kilépsz (van rá több mód is), akkor az általad favorizált frakciónál még lesz 3-4 fő feladat (mindhárom brigádnál csak ez a 3 feladat tartozik a main vonalhoz, az összes többi másodlagos/mellékszál). Konkrétumok nélkül egy reakcó a döntésedre, egy infógyűjtés, egy támadás előkészítés (hozz el valamit ami kelleni fog a támadás során) és maga a támadás (bejutás és zúzzunk!).
Institute oldalon a célok mások, ám a harcokról persze ott sem kell lemondani. Mindössze ezen a vonalon több a főbb feladat, mert sok vackot igénylenek majd, ami után lehet futkosni (itt a második Father adta feladat után még olyan 5 főbb feladat lesz a befejezésig).
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
a régi házunktól északra (a zsákutca felé) a másodiknál van, hátul.
Per Aspera Ad Inferi.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.12.03. 13:23:17
Félek, hogy én azt a fát már eldózeroltam. :-/
Ha nincs elegendo, akkor csak siman nem enged line uppolni egy ujabb shotot es ahogy a kep is mutatja, ezt ki is irja bal felul.
szerintem ő valami másról beszél, de ez amit linkeltél, eleve hülyeség. kicsit elnézte a dolgokat, aki ezt postolta...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2015.12.03. 13:08:16
Per Aspera Ad Inferi.
AP red bar
Utoljára szerkesztette: kiskorúbézoltán, 2015.12.03. 12:06:15
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
már eljutottam a hajójukra, de ott nem kapok küldetéseket
!Forza Ferrari!
"Na ekkor történik meg a tényleges belépés (a korábbi csak a próbaidős beléptetés volt),"
idáig már eljutottam, kevergek ott a mozgó bázison, de nem találok semmi olyan feladatot ami vinné a sztorit. valami vizsgáztatás volt a dokinál meg valami prof fickónál ahova a tech dokuments-eket kell vinni.
itt akadtam meg, nem hiszem, hogy már beléptem volna, mert akkor látnám a feladatokat. nem vágom 😄
!Forza Ferrari!
Utána beszélsz velük bent a rendőrségen. A nagy darab csóka feladatát elvállalod, elkíséred a harcba ahová megy, végigcsinálod. Utána mehetsz vissza a rendőrségre. Ott ad a csaj és a másik fickó is 1-1 nagyon könnyű feladatot. Teljesítsd mindkettőt és csak utána menj vissza a rendőrségre leadni azokat. Ekkor szól valamelyikük, hogy beszélj a nagy csókával mert feladata van.
Odamész, beszélsz vele, feladatot elvállalod és megcsinálod, lejelented (attól függően melyik kimenetelt csinálod meg, a későbbiekben ennek más és más kihatása lesz). Ezután ha akarsz, akkor csinálsz még feladatokat a morgós manusnak a meg a kis csajnak (XP-ben és pénzben is kellemes mennyiséget kapsz érte és közben jobban megismered a terepet).
A továbblépéshez meg haladni kel la sztoriban és a reunion feladatot elvégezve, kijőve onnan ahol a feladat lezárult, az arcodba kapod a BoS légiparádét. Ekkor jelzi a program, hogy elérhető a már ismert frekvencia, odakapcsolsz, meghallgatod és mehetsz vissza a rendőrségre ami már nem úgy néz ki mint korábban. Beszélsz bent a nagy emberrel, követed és elmész vele a BoS mozgó bázisára.
Na ekkor történik meg a tényleges belépés (a korábbi csak a próbaidős beléptetés volt), innentől kapsz rendes rangot és tényleges felvételt. Gratula, beléptél, számíts folyamatos vérengzésre amit mások kárára követsz majd el a feladataik során. 😊
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2015.12.03. 09:00:03
Elnézést a kirohanásért! Az ANGLOMÁN Ellenes Liga oszlopos tagja vagyok!
Kérem folytassák tovább tevékenységeiket! Nincs itt semmi látnivaló!
Bázzz Lájtjír mindenek felett!

1. Behozzuk a konzolt rányomunk az igazi Curie-ra. Valami idióta kódja van. Beütjük konzolba ékezetek nélkül:
"help curie 4"
2. Lejön egy lista,benne 3 olyan kezdetű hogy: NPC_********
3. Ami nekünk kell az az első NPC_ mögötti számsor. Konzolba:
"player.placeatme számsor"
4. Megjelent másik Curie, ez Curie alapmodellje. Hogy ne mászkáljon konzolban kattintsunk rá és "TAI".
5. Beállunk úgy hogylássuk szépen a fejét (akár freecammal :"tfc"😉, majd konzolban rákattintunk,látjuk kiírva az Ő Id-jét.
"slm idszám"
6. Választunk egy arcot. Amit megjegyzünk hanyas,mondjuk legyen a face 5. Szépen megcsináljuk a módosítgatásainkat a fejen amit akarunk mindent. Elfogadjuk a végén hogy eltünjön a menü, ekkor ott áll elöttünk a mi Curie-nk és a szerkesztett,
7. Konzolban rányomunk a mi Curie-nkra akár duplakattintással,olyasmi kódja lesz hogy 001647C6...
Beírjuk:
"slm kód".
8. Megjelenik a szokásos arcgeneráló ami megint bakis hibás lesz, lehet karakterünk is eltünik DE válasszuk ki az arcot amit a másiknál szerkesztettünk (ebben a példában face 5). VOÁLÁ.😊 A Szerkesztett arc tökéletesen beugrik.😊 Ha akarjuk még a testalkatot állítsuk át aztán Accept és megvan a szerkesztett Curie. A másik "meghívott" Curie-t konzolból rákattintva "disable" paranccsal elküldjük (nehogy a sajátot küldjétek el...😄). 😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Érthető okokból az első ELBASZOTTTUL zavaró, amikor festeném a cuccost...
Utoljára szerkesztette: PTW, 2015.12.02. 22:13:51
!Forza Ferrari!
Mondjuk annyit azért hozzá kell tenni, hogy nem pont a szinthez lesz igazítva egy ellenfél (tehát a szintje nem a nehézségi módosítóval szorzott szint lesz), hanem vannak intervallumok (kategóriák), amin belül mozoghat az ellenfelek felszerelése és szintje a karakter szintjétől függően. Bizonyos ellenfelek befejezik a fejlődést 30-as szint környékén (többnyire a sima állatok meg a raider-ek), mások akár 90-ig is eljuthatnak (BoS power armor-os katonái, mystic deatchclaw két példa erre).
Modokból inkább olyat találni, ami gyengíti vagy alapból megfejeli a szintjüket 5-10-20-al (attól függően most épp melyik verziója érhető el a modnak, utoljára a 10-es volt amit láttam). Előbogarászni meg a gameplay changes részlegből lehet ilyesmit a nexuson ha rászánja az ember az időt a dologra és nem csinálja meg inkább saját maga a neki tetsző módon.
nem kell ezen kiakadni..megnyomod a spoiler gombot és írsz oda.
A választ az persze illik de egy kérdés az hol tájékoztat ?😊
Megtudtak egy gyár nevét ami lehet rá is van írva vagy mi az a szuper titok ?
jaj amúgy most jut eszembe goodneighbor-ban ott lesz marrowsky küld is embereket érted hogy loptál tőle beszélni akar veled.nemtudom nálad beadja e majd én elmentem hozzá követelt 2000-et mondtam neki hogy nem fizetke hagyjon a faszba.ki küldött az egyik emberével aztán ennyi volt😊