Kingdom Come: Deliverance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
1.Vadásztunk Hans és én. Lőttem vagy 150 nyúlhúst összesen. Abból kb. 130-at ott hagytam a ládában az erdőben, mert rohadt nehéz volt a szajré, és egyébként is lopottnak minősítette a game. Bár pár perc után ezt mindig feloldotta és érdekes módon már nem volt lopott a hús.) De ha meg nem kellett volna felvennem a húst, akkor minek vadászunk? Sir Hansnak nyilván van rá engedélye én pedig vele vagyok, úgyhogy...mind1, a hús most ott rohad a ládában. Gondolom mostanra nullos.
2. Hans pihen, és jött a lovas Neuhofból. Békén tudnának hagyni 3 tetves percre? Túl vagyok terhelve, mennék a malomba lepakolni a vadászatból, meg összeszedni magamat, megjavítgatni a cuccaimat, + a vadászat közepén kitalálta a játék, hogy nézzem meg Theresát is. De ha kimegyek a kastélyból, akkor failed hogy jelentsek a kapitánynak. Ládát a kastélyba nyilván nem kaptam, dobjam le a felesleges szajrét meg a lopott nyúlhúst a kastély udvarára? Néha olyan átgondolatlanságok vannak, meg ez a folyamatos cseszegetés is. Még a gyűrűt se szereztem meg a molnárnak, annyi dolgom volt 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
• New Hair and Beard mechanics.
• Customize your style in bathhouses and gain extra charisma with freshly cut hair.
• Unarmed mercy kill added for a more "subtile" way to solve quests.
• Real Easter eggs added. The hunt for the golden egg can begin!
• Traditional Czech Easter-themed weapon to be found, called "Pomlázka".
• Resurrection day is upon us! Some NPCs that have died due to the physics glitches have risen from their graves.
• Fixed problems with the "Mightier than the Sword" quest related to the scribe.
• Rattay archery competition works on advanced difficulty.
• Fixed save issue for the "House of God" quest.
• Another 200 major bugs fixed
Free DLC - HD Texture and Audio Pack
As a special treat, we're releasing the first free DLC - HD Texture & Audio Pack for PC which together enhance the visual and audio experience of Kingdom Come: Deliverance. HD Textures boost the overall graphics of Kingdom Come: Deliverance to create an ever more lifelike look at 1403 Bohemia. HD Audio is available for all three voiceover languages (English, German and French) and enhances all in game voiceovers and sounds.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hol talalom ezt a kulcsot?
The Matrix has you...
The Matrix has you...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Más ötletem nincs....ha módodban áll, tölts be korábbi mentést!
A zártöréssel kapcsolatban:
1.Megkeresed azt a pontot a zárban, ahol a sárgára váltott gömb a legkiterjedtebb.
2. Nyomva tartod a D billentyűt
3. Az egérrel finoman követed azt az ívet abban a tartományban, amiben találtad a sárga gömböt.
A végén remegni kezd majd a kezed attól függően mennyire vagy gyakorlatlan a szakmában. Szerintem jól van kitalálva, csak egyszerűen fel kell fejleszteni a karaktert egy bizonyos szintig benne. Az életben sem úgy jöttünk világra, hogy tudtunk beszélni, járni...akkor nem értem mi a probléma ezzel. 😊
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.27. 14:18:15
Szerintem akkor ennyi a banditás mellékküldetéssorozatnak.
Legújabb patch van fent.
Utoljára szerkesztette: Andriska86, 2018.03.26. 23:30:48
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Szóval aki még nem áldozott rá pénzt, az tegye meg. Ezek a srácok megérdemlik. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.26. 20:10:20
Most is volt róla szó, csak végül a fejlesztő mégsem rendelte meg, nem akartak belefektetni.
De látva a játék sikerét, és az igényt a magyar nyelvre, a következő játékukban talán már lesz rá lehetőség.
The Matrix has you...
Masik kerdesem mik az eletero melletti ikonok jelentese? A disznora,halalfejre, kajara rajottem de a tobbi mi? Pl van ilyen szerzetes fej, meg emberfej aggyal stb stb
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
The Matrix has you...
max eladod és veszel újat helyette. Mivel lóvét nagyon könnyű keresni akár vadászattal, akár lopással vagy csak simán harccal, ezért a csere nem nagy dolog.
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Ha van rá igény, akkor a következő rész talán tartalmazni fogja a fordítást.
az a fordítás meg nincs is kész.
Altalaban lehetoseg mindig van nyelveket tanulni, csak akarat az, ami hianyzik. 😊
és ez csak kb 5 perces rész Én meg már vagy 2 hete játszom vele napi 2-3 órát....
egyébként sincs megkötve a kezed, mert oda mehetsz ahova akarsz egy idő után, akkor meg minek mondjam meg hogy hova menjél?
The Matrix has you...
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.03.25. 13:27:23
The Matrix has you...