2977
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • grebber
    Nincs fent. Semmi helyem nekem sem ,hogy felrakjam (nekem eredeti steam-es)
  • akyyy
    neked fent van a játék? mégis gond van sajnos, részletek privátban :D
  • grebber
    Vannak hozzá DLC-id vagy csak az alap van meg?
  • akyyy
    na, végigvittem a bf1-et, és ránéztem a játékra. hál istennek (pedig azt hittem), nincs letörölve semmi sem a játékból, még itt csucsul a maga 40-50Gb-el a merevlemezen. utoljára az 1.4.3-as verzióval játszottam, és ahoz van eddig igazítva a fordítás. most nekiállok szépen lefrissíteni ameddig tudom, és ránézek a szövegekre. remélem nem leszek rosszul a mennyiség láttán, de előre félek :D
  • Montanosz
    semmi gond, én eccer elválaltam egy filmforditást, ugy a közepe táján már a fejem vertem a falba mert nem birom a monotonitás
  • akyyy
    :D tudom igértem hogy ha végigviszem az AC-ket, akkor nekiállok, csak közbe meglett a Bf1, és azzal kezdtem el játszani (AC-k meg lettek, originst megvárom a fordítást), de bf-ből sincs sok (az utolsó kampány, de abból is a felét tán megcsináltam), azután nem lesz mivel játszanom "elvileg", ugyhogy talán rá tudok végre nézni :D

csak kicsit macerás nekikezdeni, ujra kell telepítenem a játékot addig a verzióig, ameddig a fordítás jó, kell az eredeti angol, illetve a fordított változat, majd rá frissíteni a legfrisebb verzióra, és megnézni, mik változtak, mik az új szövegek, és azokat egyesével lefordítattni a googleban.
  • Montanosz
    ja már én is nagyon várom ezt a szerény forditást is :-D
  • grebber
    Remélem már nem sok és lehet végre google translatelni az egészet megint. Tolnám már...
  • PiszkosFred
    Jonnek meg dlck. Sot, most, hogy felvasaroltak oket (is), igy elkepzelheto, hogy a korabban igert ket fejezetnyi folytatas meglesz kickstarter es egyeb kozossegi finanszirozas nelkul is.
  • Aborg
    Koszi. Akkor ezzel erdemes varni valami GOTY kiadasra (ugy tudom meg lesznek tovabbi DLC-k).
    Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.02.25. 11:44:06
  • PiszkosFred
    Beepul mind, a sztori bizonyos szakaszaiban elerhetove is valnak.
  • Montanosz
    mintha azt irták volna a többiek hogy ugyanugy a játékben mint a többi küldetés ott lesz ha felrakod
  • Aborg
    A DLCk hogy illeszkednek a jatekba?
    A menubol kulon indithatok mint kulon jatek, vagyis mint az alap tortenet folytatasai?
    Vagy uj jatek kezdesekor mar az alap tortenet kibovitesei?
  • PiszkosFred
    No akkor lehet, hogy tenyleg megkapjuk a korabban belengetett folytatast+2 epizodot :)
  • Timbu
    A THQ Nordic felvásárolta a Kingdom Come: Deliverance fejlesztőit
  • b-type
  • KranaZoli #1994
    Hi,

Ez magában foglalja a legújabb 1.8.1-es pacth-et is?

link...

Köszi!
    Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2019.02.09. 18:59:47
  • grebber
    Steamen 8 euró az új, Band of Bastards DLC, Gamesplanet.uk-n kicsit olcsóbb, 6.29 font.
  • AnuluWork #1992
    Kis középkori móka
  • Encore
    Lehet
  • Arsenal95
    Jatekot*
  • Arsenal95
    Ha vegigviszem a kuldit lehet meg mellekkuldiket csinalni?
  • LasyPapalini
    Hol van az Alkímia asztalnál a herbárium könyv. Ott kellene lennie jobboldalon de nem találom sehol.Már szinte minden képzettségem mester szintű, de ezzel az átkozott alkímiával nem boldogulok. Előre is köszönöm.
  • Arsenal95
    Heeelp! Nemtalalom sehol a fegyvereim pious megolese utan, hol vannak pomtosan? Illetve a lopakodo ruhat hol lehet megszerezni?
  • Arsenal95
    Egyebkent a Kill Pious kuldetesnel ti mut cssinaltatok? En gondoltam lovag leszek, nem olom meg hanem lecsukatom.
    De erre a crimp ramrontott es lekaszaboltam oket(gondolom ezzel buknek par kuldit) vagy 5ezer groschent kovetelt, fizetni meg biztos nemfogok ennek a fasszoponak :D
  • Montanosz
    köszi előre is, akkor ujra nekiállok :-D
  • grebber
    Várjuk szeretettel. Már nagyon kezdeném
  • Arsenal95
    Koszi! En xboxon jatszom valszeg arra semmi esely hogy magyar hang kerul.
  • akyyy
    ha jól emlékszem, ő valami árulő féle, akit ott rejtettek el (vagy gyilkolt tán valakiket, esetleg ami a fenti kis faluba volt gyilkosság, neki van köze hozzá, nem emlékszem.
    igen, nekünk is be kell ott épülni, és megtudni, hogy ki lehet az. az összes cuccunk el van téve kint egy ládába, meg marad minden!

amúgy végigvittem az AC-t, igy ha lesz egy kis időm, nekiállok ráfrissíteni a google fordítós magyarításomnak, hogy jó legyen a legújabb patchel, majd ezt felrakom, aztán megpróbálom lefordítani az új dolgokat is (+DLC)
  • PiszkosFred
    A gugli már megtette anno. Némelyik kínai nagyker magyar használati útmutatójától jobb :)
  • lonvard
    Jaj már, ő még nem tudja, de úgy is neki kell lefordítania az SQ42-őt meg a komplett SC-t, és akkor most lenne lehetősége gyakorolni. Én csak segíteni akarok. :D
  • Torzonborz
    Tudod mit pendítesz? Balalajkát maximum. :D
  • lonvard
    Shednél finoman megpendítem. ATV feliratozás mellé szerintem jut idő egy kis komplett játékmagyarításra. :D
  • Torzonborz
    Ja, megcsinálod lesz
  • lonvard
    Magyarításról tudunk valamit?
  • Arsenal95
    Sziasztok!
    Sajnos eleg rossz az angolom es nemtiszta minden a jatekban, az lenne a kerdesem hogy a "Kill Pious kuldetesnek mi a lenyege? O is bandita csak meg akar javulni es beall szerzetesnek?:D mirrt kovetem a templomban megjelent banditak utasitasait, mi a motivacio?
    Illetve a kolostorban elkobzott ingosagaim(fegyver,penz,ruhak) hol vannak elrejtve?
  • Xsillione #1974
    Igen tudod használni, ez a játék a kevesek egyike, amelyik rájött arra, hogy a páncélt is hordhatja meg a kardot is kézbe tudja venni mindenki, nem kell harminc év és háromezer leölt ork ahhoz, hogy a legjobb fegyvert és vértezetett hord. A tömege gond lehet, ha nagyon nagy vértről beszélünk, bár elég sok befér kezdettől, persze lecsökken az, hogy mit tudsz mellé még szebrevágni.

Harcrendszer sajnos kissé fordított lett, az elején alacsony képzettség miatt kicsit sebzel és az ellenfelek könnyen kitérnek/hárítanak, a végén a legtöbb ellenfél hozzád képest gyenge és így simán felszecskázod őket minden taktika nélkül. Röviden ami hasznos, mindig támadj másik irányból, ha csak ismételsz, akkor könnyen hárítanak. Illetve karddal érdemes a szurásra menni, nehezebb hárítani (gyors) és kevés állóképességet eszik, így marad védekezni. Buzogány esetében persze semmi trükk nincs, pár csapás után az ellenfél vértje cafatokban, aztán már hiába védekezik, bemegy a sebzés mindenképpen.
  • Montanosz
    volt szerencsém a redemptiont kiprobálni uncsitesonál, azonnal megfertőződtem :-D
    remélem tényleg lesz pc-s verzio.
    Amugy ha egyszer lesz KCD 2 akkor remélem minimum az a szint lesz :-d

• Montanosz
    nem tudom pontosan mi a gond mert én a kapitánynál sem gyakoroltam csak joval később de buzogánnyal páncélos katonákkal és kunokkal is elboldogulok szinte elejétől ha csak egy-kettő van, kardot meg stb-t nem is probáltam az igaz de ebben az időben mindenképp buzogány a favorit, lásd a huszitákat is..és tulajdonképpen logika/kombo nélkül ugy ütök ahogy sikerül
  • grebber
    Akkor max össze lesznek majd gyűjtve egy ládába és várnak amíg olyan szinten nem leszek..
    Bár lehet nem is lesz hosszú életű a game mert ha senkit nem tudok leverni akkor nem fog sokáig tartani a game