Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • KranaZoli #1864
    Hali!

    Hamar-gyorsan egy picit összehasonlítottam a kettő nevezzük GF fordítást.
    Azért van különbség.

    Úgy vettem észre ami a FB linkről tölthető le, abban több minden van lefordítva. De arról nem volt időm meggyőződni, hogy melyik, milyen. (mondjuk részben tökmindegy, mert Google épül mindkettő) A Kódex rész azért abban elég rendesen le van fordítva.

    Tieddel kapcsolatban az érdekelne, hogy ezt írod

    "Nem 100%-osan GF az egész, a tárgyak nevét igyekeztem kézzel, normálisan lefordítani, néhol kis utánajárással, hogy mi is lehett az a bizonyos sisak vagy pajzs neve.

    Mivel a nagyja kész van, nem igazán foglalkozom vele már, csak ha kijön egy javítás ami hozzányúl akkor megnézem mi változott és azt javítom, beleteszem, stb.

    Bár a következő terv, hogy a könyveknek nekiállok, majd pedig a kódexeknek, elvileg kapok hozzá segítséget, de nem igérek semmit.

    A másik fordításból kaptam egy-két részletet (tutorial leírások stb), utólagos engedéllyel :D ezeket beletettem, így már sokkal egyszerűbb pl kockázni a játékban.

    1.4.3-hoz van igazítva, de elvileg működik bármelyik verzióval."

    Mit jelent az, hogy 1.4.3-ashoz igazítva?
    Lehet rosszul néztem, de a párbeszédek kb hasonlóan "magyartalanok", de érthetőek.

    Csak mert a másik ugye, már nincs.

    Nem tudnál a kettőből összegyúrni egyet, ha még foglalkozol vele?
    (gondolok itt arra, hogy pl. a főmenü; tárgyak leírása Q gomb -> infó; Kódex rész; ...)

    Szerintem ha ezt meg lehetne csinálni, akkor lenne egy egész faszányos GF-ós verzió.

    Nem tudom lehet-e ilyet, ill másik fordító megorrolna-e érte, de talán meg lehetne kérdezni, stb... (esetleg segítségét is kérni), bár írod Te is kapsz majd. Arra gondolok, hogy nem nulláról indulni, mert Ő(nem tudom ki is Ő), elég sok mindennel végzett. De szerintem ilyenekre nem volt ideje: "a tárgyak nevét igyekeztem kézzel, normálisan lefordítani, néhol kis utánajárással, hogy mi is lehett az a bizonyos sisak vagy pajzs neve.", mint pl. a Te verziódban. Az UI; Inventory rész is több magyarítást kapott a mésik verzióban.


    Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.04.28. 12:56:21