2977
-
#1970 a súlykorlát biztos érvényesül mert arra emlékszem, igy sztem a többi korlát is -
#1969 Elég sok térképet szereztem az lenne a kérdésem, hogy ha game elejétől elkezdeném csak ezeket a rejtett ládákat nyitogatni amibe a legjobb fegyverek találhatóak akkor azokat az elejétől tudnám használni vagy itt is kell hozzá sok sok skill stb?
(Mondjuk előrébb nem lennék mert a bétában se tudtam leverni senkit nekem atomfizika a harc a játékban :( )
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.14. 10:27:28 -
Arsenal95 #1968 Sikerult bar ugy hogy mergezes helyett nagy ostrom lett, veres, oldoklo harc de bevettuk az erodot :D -
#1967 full kunnak kell kinézned és arcot takaro sisakkal -
Arsenal95 #1966 Azlesz az:d en mergen gondolkozom csak nemvahyok benne jartas. -
#1965 ez az a tábor ami északon van teljesen? na azt a küldetést nagyon utáltam. probátam lopakodva csinálni, de mindig megláttak, valami undorító az egész küldi, akkor sokáig abba is hagytam a játékot még újra elővettem és rambo módjára csináltam meg. -
Arsenal95 #1964 Mérget hogy tudok keverni? Most jarok a bandita tabornal? Mik kellenek hozza? -
#1963 ha rákeresel a küldetésre a gugliban ott irják, sőt térképen mutatják mert nemrég csináltam én is ezt -
Arsenal95 #1962 Beszeltem Timmyvel es Radziggal a taborban, felfedeztem a bandita tabort erre azt irja ki hogy "Go to the fork with ruined cabin, de ikon sehol..hova kell menni? -
Piko888 #1961 A Crossroads Inn csak jövőre jelenik meg, viszont a Tavern tycoon már elérhető. -
#1960 -
#1959 Most hogy a kocsmárost beköptem és felakasztották :-D ....
... Ebből lehetett volna egy dlc-t csinálni hogy én öröklöm a kocsmát és viszem tovább az üzemeltetést stb, hasonloan mint az Ashes dlc
Amugy van egy lengyel csapat munkája a Crossroads Inn ami egy középkori kocsma szimulátor küldetésekkel, és elég jónak tűnik.
-
#1958 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.11.05. 19:38:56 -
#1957 Meg a CIG. Egyebkent nezd meg a Crytek jatekokat ujra. Szerintem az emlekeid megszepultek. a KC legalabb olyan szep mint a Crysis dzsungelei voltak anno.
Egyebkent a 3-t osszehasonlitani nem szerencses. Red Dead budget kb 50x-ese a Kingdom Come-hoz kepest. A Tomb Raiderre is rakoltottek kb 30-40 misi tajan. Szoval kb 6x tobbet mint a Kingdom Comera. -
#1956 hát eddig egyedül a kingdom come grafika olyan hogy kimegyek az erdőbe és tényleg azt látom amit a játékban, minthogy irták többen is..konkrétan maros ártér és az őrségben példa -
#1955 A szépnek nem mindig van hangulata, ezt általánosan lövöm el a levegőbe, nem ismerem a két említett játékot, de a hangulat..mármint a látvány alapján ébredő hangulat, az sztem(!) sokszor pont az olyan apróságokon múlik mint a fa alatti magoncok, és a hangulat üt mindent a kő-papír-ollóban. Sok qva szép játékkal játszottam már minden időben volt valami hűha. ...de mindig a hangulat vitte el a játékot.
-
#1954 Itt nem az a lényeg kit /mit érdekel. Sokkal szebbek. Cryengine-el csak a Crytek tud bánni, de ők meg már nem fejlesztenek single player cuccokat sajnos :( -
#1953 a tombi az olyan ugri-bugri az nem érdekel, a red dead 2-re meg lecsapok ahogy megjelenik pc-re addig is vacsora közben twichen nézem:-D -
#1952 Nem neztem a werkfilmet a keszitesrol, de nekem is vegig az volt az erzesem, hogy minden fa es domborzat kezzel kerult a helyere. :) -
#1951 Hasonló volt az érzés, az erdő felépítése zseniális, nem csak összehányt fák, tök mindegy hogy milyen talajra valók. Ez kb. mint amikor kimész a visegrádi erőkbe. Minden a helyén van.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.11.02. 11:47:11 -
#1950 Az új tombi és a Red Dead 2 mellett labdába se rúghat... -
#1949 néha még mindig szájtátva nézek szét :-D
-
Arsenal95 #1948 2es szintu vagyok buzogannyal..karddal 8as., vedekezes 4es.
Pajzsom van csak szal eleg nehez oket nyirbalni..mitcsinaljak menjek vissza Rattayba lockpickert? -
Arsenal95 #1947 Egyszeruen hihetetlen..
Ugye csinalom a moldevita kős palyat megoltem a banditakat, de kulcsot nemtalaltam, lockpickem nincs.
Ugye ki kene nyitni a ladat..az a hylezwt allt elo h ket oldalt a bokrokban van 3-3 bandita vagy ha nem bandita akkor 3-3kun..naluk lenne a kulcs?
Ugyebar kicselezni nem lehet oket magyarul megkell kuzdenem 6 oancelba oltozott ellennel ami kb lehetetlen..egesz Sasauban nemvolt lockpick.. megis mi a faszt kene csinalnom? Valaki tud segiteni? -
#1946 A headcracker skillt mar kijavitottak?
Anno 1.4 tajan egy utes egy halal volt a legszarabb foldrol felszedett bottal is...... -
#1945 én harckor többször oda hívom a lovam, az ellen szétzilálódik (főleg ha többen vannak) és bukdácsol benne meg kerülgeti és általában sikerül bevinni egy ütést mire harcra kész lesz megint, én buzogánnyal tolom azzal kettő-három találat és csólolom :-D
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.10.25. 11:04:50 -
#1944 Milan és a cimborái nem jelentettek gondot 19-es szinten :) 2-3 ütés és K.O.
A játék elég bugos a mai napig, de ez kivédhető azzal, ha mindig van nálad jó pár savior snapsz és mentesz fél óránként, így visszatöltésnél nem vesztesz sokat.
-
#1943 [spoiler]
Kingdom.Come.Deliverance.The.Amorous.Adventures.of.Bold.Sir.Hans.Capon.Update.v1.7.1-CODEX
Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.10.24. 19:23:09 -
Arsenal95 #1942 Kezd iszonyat módon felbaszni ez a játék.
Kurvaanyád KdC1:
Van olyan küldi hogy Rattayban 3 embert meg kell verni, az utolsóval a Milan nevű tollkalapos köcsöggel sehogy sem bìrtam és miután 3madjára is laposra vert, bedühödtem es szétszabdaltam.
A csávó ikonját jó ideig jelezte ott a map, erre hetek telnek es összefutunk a városba(abba a ruhába van amit le lootoptam róla :Ddd) aszondja nekem mit akarsz tőlem ember, aztán elsprintel ez mi a fasz?
Kurvaanyád KDC 2:
Megyek az út mentèn banditák küzdenek nagyba a kunokkal na mondom leszállok segíteni na ná hogy mind ellenem jön kurvajó, 2 óra ment a picsába.
Kurvaanyád KDC3 :
Van olyan küldi Sasauban hogy Lady Stephanie elküld valami faszsag miatt, nekem meg valami drágakő? szerűsèget kell megtalaálnom.
Kinyirok 2 banditot, tök jó loot, másik kettőt másnap találom meg, egyiket megölöm (ugye a ládához kulcs kell ea nemtudni kinèl van) masik elszalad, nagy hajsza végre elkapom nagyon jo nem nala van a kulcs.
Erre visszamegyek ès naná hogy eltunt a hulla most honnan a picsabol talaljam meg a kulcsot?? Valaki tipp? Asszem most par napig jegelem a gamet..
-
#1941 A Skyrim-nak van előzménye, már jókora fan tábora, hasonlóan a Fallout-hoz. Nekem meg az az etalon, ill. a STALKER mai napig.
Nagyobb fan tábor, sokkal masszívabb alapot kapott a magyarítás is. Nyilván játszottam a Skyrim-al is. Végig is vittem a főszálat, ill. qrva sokat moddolta ez ember. Mod-ok tekintetében az FO4 már pöttyet gyatrább. Kevesebb az újrajátszási faktor, potenciál benne. Skyrim-ban szerintem több.
KDC-ben nem tudom. Én még várok vele. DLC-nek, Hotfix-je, stb... kell még ide pár tapasz. Bár az 1.7-es már eléggé másképp fest, jobban fut, stb...
WH-nak jobban kellene nyitnia a modderek irányába egy official modding tool-al, de anyagi okok miatt csak a végén fogják szerintem. Addig egyelőre max. megekerestek, felkerestek pár modder-t, aki(k)ben potenciált láttak "bevonták" a munkálatokba.
Igen, akyyy fordítása is megvan ill. igen, ígérte, hogy a DLCket hozzápatkolja majd. Nem vagyok kényes a Google fordításra. Jó páran, nagy mellénnyel kijelentették, hogy na majd Ők készítenek egy korhű fordítást. Ennyit a hozzáállásukról. De ez akkor mindenben és mindenhez ilyen náluk:
Pl.: https://deliverancehungary.xyz/
"Tisztelettel,
Deliverance Hungary"
Deliverensz Hángeri!
Halott PH-s project. A Donate gombot már levették, miután megjegyeztem, hogy a Donate már kint? Produktum zéró?!
Másik nagy kedvencem:
https://www.facebook.com/kcdhun/
"Sziasztok!
Jelenleg a projekt más kézbe történő átadására vár, mivel nem igazán halad előre a jelenlegi formájában."
Fentieken kívül még van már morzsa maradvány.
Remélem akyyy visszatér még a történethez. Ill. volt még egy srác, aki azt hiszem kb. az 1.4-es verzióig készítette a GF-ós magyarítást, ill. korrigált is rajta nem keveset. De Ő végleg abbahagyta. Szerintem azért, mert a játékot is. -
#1940 Jaja köszi
skyrimet is kedvelem, de mindenképp egy középkori szimulátor az álmom amiota az első spectrumot a kezembe kerítettem, szal nálam ez az etalon
amugy itt a v1.7 8dlc-vel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://fitgirl-repacks.site/kingdom-come-deliverance/ -
#1939 én csináltam a gf-es fordítást (az egyik verziót, de nem volt publikus, annak küldtem el aki kérte, mivel nagyon trágya minőség volt, de meg lehetett így is érteni a játékot. bár elég letölteni a gta san andreas fordítását is, hát azért annak is meg van a minősége )
jelenleg még AC-zek, ha azt végigviszem utána sztem újra előveszem a játékot, és ráfrissítem a fordításomat, mivel már kijött pár DLC amik érdekeltek. (ránézek a dlc-kre , és azokra is rá küldöm a google fordítót :D )
Viszont aki már belenézett: ha én már végigvittem a játékotSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, akkor a dlc-kel hogy lehet játszani?és el is lovagoltunk ki asszem keletnek a térképen, nem is tudom már hova -
#1938 "A PAK fájl egy RAR fájl."
Vagy nevezd át RAR-nak, vagy a PAK-ot társítsd a WinRAR-hoz (én ezt tettem, mert így pl. az összes mod PAK fájlt meg tudom nézni, stb...)
Ebben XML fájlok vannak.
text_ui_dialog.xml ez tartalmazza pl a dialógusokat, stb...
NotePad++
Be Creatve!
Ui.: Nem véletlen nincs és szerintem nem is lesz magyarítás. Nincs benne akkora potenciál, mint pl. a Skyrim-ban.
Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.10.23. 16:15:07 -
#1937 Aki csinálta anno őt kellene megkérni...
-
#1936 ha elmondod hogy kell a pak filebol hogy lássam a szöveget a babylon alatt megnézhetem -
#1935 Bekéne tolni az új verziót is a google traslate alá. -
#1934 Na, jó-jó, de ez melyik verzióhoz van?
Mert ha régebbi, olyan nekem is van, akkor felülcsapod az 1.7-es tartalmat pl. egy 1.4-esel?
Szóval, nem mindegy ám!
Ó, hát ez baromi régi. 03.30-aiak az xml fájlok. Én nem ajánlom. Hasonlítsd csak össze a méreteket. Ebből egy raklapnyi tartalom hiányzik.
Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.10.23. 12:59:23 -
#1933 valaki kereste multkor a magyaritást
https://www.mediafire.com/file/6ov346df3084gv3/english_xml.pak/file
-
#1932 Megszűnni biztos nem fog ilyen ajánlatokra több accounttal ugrik a világ :) -
#1931 Ertem. Kar erte, en azota fizetem, amiota bevezettek, eddig 99%-ban jol jartam vele, egy-ket kulcs maradt csak, ami mar megvolt, vagy absz. nem erdekelt. Sajnalnam, ha megszunne erdeklodes hianyaban.