Kingdom Come: Deliverance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
de mivel elrontottam ezért lett unknown..gondolom Én :)
mindjárt megkeresem, hogy mi a receptje, neten biztos fent van.
The Matrix has you...
Most ezt kétszer is elolvastam. Tehát elrontottad a főzetet, és ha az életben elrontanád akkor tudod hogy vagy nem megy az alkímia vagy elrontottad a főzetet...
ez teljesen természetes :)
az viszont valószerűtlen hogy a játék nem írja ki mit rontottál el.. :))
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
illetve az alchemy szinted nem befolyasolja a keverheto italokat ugy tudom, tehat nem azert lesz unknown mert alacsony lenne a skill.
Utoljára szerkesztette: ShaiHulud, 2018.03.14. 12:30:16
Csak éppen nem tudtam semmit csinálni. Még olvasni sem tanultam meg – tetszett, hogy emiatt össze voltak keverve a betűk a könyvben... :D
mindenesetre megiszom, legfeljebb összefosom magam, olaj alapú, nagy bajom nem lehet.
The Matrix has you...
Ha én készítek valamit, de nem sikerül (illetve jelen esetben nem ismerem fel, amit készítettem), akkor csak tudom, hogy azért ismeretlen, mert hülye vagyok az alkímiához, vagy azért, mert elrontottam a főzetet. Ez teljesen természetes, és az, hogy ez a játékból nem derül ki, egyszűer ostobaság.
The Matrix has you...
..ne legyen már olyan mint a többi, vagy majd biztos lesz rá mod, aztán aki akarja azzal játssza, meg végtelen vaddisznóval :)
Az alapjáték lehetne még keményebb is bőven, semmi baj, viszont meg kell tölteni még tartalommal hogy a játékosban ne legyen hiányérzet, ha elbuktam egy küldetést mert béna voltam elbuktam egy küldetést mert béna voltam azt kész, ha elcsesztem egy kotyvasztást elcsesztem azt kész...ezek nem világtragédiák...sőt egy vaddisznó elvesztése sem, elég nagy az erdő az idő meg végtelen, az ember ledob valami szőrt előveszi a gyógynövényes ponyváját azt olvasgat addig :))
Igazán odaírhatna egy sort, hogy miért unknown.
The Matrix has you...
amúgy elmondom, hogy kb fél óráig üldöztem a rohadt disznóját, mert olyan gyors, hogy pillanatok alatt eltűnik az aljnövényzetben...5-ször töltöttem vissza, mert mindig elvesztettem a nyomát.
The Matrix has you...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Újrakezdtem a csata közepétől, felszedtem normális páncélzatot, egy baltát, mert gondoltam, blunt damage kell neki. Aztán végül azzal nem mentem semmire, de csodával határos módon sikerül nagynehezen lekardoznom.
Ja, és ittam még egy olyan Bivoj erősítő potit is.
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2018.03.14. 02:09:21
És ja, ez lenne a hiba, legalábbis az elég egyértelműen annak tűnik, hogy a küldetést stealth-re hegyezték ki, de ha rejtve csinálsz valamit, akkor is így reagál a játék.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
RAttaynal fent a gyakorlo teren tudsz tanulni kesobb barmikor, skillt is novel az ottani gyakorlas tehat erdemes nala begyakorolni mindent. illetve itt egy video ez is hasznos ha tudsz angolul:
Illetve nem vagyok benne biztos, hogy pontosan hogy működik. Pl. counter attackolni akkor tudsz, ha a célkereszt közepén ott van a kis zöld pajzs, mikor az ellenfél támad, és te azt pont kivéded. Ha jól emlékszem, akkor kéne rögtön támadni is (vagy az után(?)), és akkor tolsz egy countert, de azt még az ellenfél mindig kivétheti, nem? Legalábbis én akárhányszor próbáltam ezt, soha nem működött, mert mire megsuhintom a kardomat, addigra az ellenfél már rég fel van készülve a blokkolásra, sőt, ami sokkal rosszabb, egyből visszatámad 3-4 villámgyors vágással...
Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy pontosan mikor és hány patch jött az elmúlt napokban, szóval lehet, hogy már csináltam a küldetést, mikor javították...
Néhány napja valaki azt mondta, hogy ez ilyen: egy hordónyi nyilat felgyújtasz, és lebuktál; másodszorra valaki leszólít, és lebuktál.
Én azt hiszem, hogy ezt már a patch-csel próbáltam amúgy. Tehát ha ezek számítottak hibának, akkor még nem javították. :D
Illetve akkor gondolom, az is hiba, hogy csak méreggel lehet őket megmérgezni. Mármint gondolom nem véletlenül van elszórva a táborban vagy két tucat gyilkosgalóca... Azokat nem lehetett beledobni a bográcsba. :/
Ha nincs ott senki, akkor is rohannak, hémicsinász... :)
Steamen azt írták készítők, hogy javították, de lehet visszatöltöm addig, mielőtt elindult volna a küldetés, hátha.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.13. 16:15:44
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Mi volt abban a hiba? Hogy nem lehet rendesen szabotálni, mert észrevesznek?
Igen, asszem pont azt.
Én korábban ittam egy olyan potit, de már elmúlt, és már így is túl vagyok táplálva. :/
Na, nekem a rúgás kardozás közben talán még nem is sikerült. Egyszerűen nme rúg, hiába nyomom az F-et.De még ha rúg is – mondjuk öklözés közben –, azt az ellenfél úgyis kivédi. Meg ők állandóan olyan counteröket tolnak, hogy csak nézek, hogy "Ilyen is lehet? Vagy ilyet csak az ellenfél tud? Meg lehet ezt tanulni?" stb.
Annyi minden van, amit a játék nem magyaráz el, és aztán csak nézek, hogy "Ezmi?". Legalábbis a harcrendszert illetően. Bár bevallom, nem lapoztam még végig az egész kódexet, hogy kikeressem belőle...
Ja, biztosan nem vagyok még elég magas szintű, de igazán lehetne valami cap, vagy szólhatna a játék, hogy "héló, oda még ne menj, mert túl punci vagy hozzá!" Én nem nagyon foglalkoztam eddig mellékküldetésekkel, többnyire csak próbáltam a főszálon haladni.
Amúgy el lehet futni egy harcból, csak nyomni kell a Shiftet. Múltkor pont úgy menekültem meg egyből, hogy elrohantam, ameddig bírtam, aztán füttyentettem a rárónak, és volt időm még felpattanni rá, és elvágtatni.
Elméletileg javították, de betöltve egy ottani mentést ugyanazt tapasztaltam, mindig mindent észrevesznek.
Most húzok stealth-en, mert elég alacsony, hátha.. "Benny Hill"-esen nem akaródzok nekivágni. :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.13. 16:00:59
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ha 3+ letszamu ellenfelbe futok bele, akkor nalam jon a Benny Hill fele kergetozes, mindaddig, amig le tudom oket ugy razni, hogy 1-2 ellenfel ellen kell csak vivnom, mert a tobbi beakad, vagy kikerul vmit, stb.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Így gyorsan fogsz fejlődni és utána mehetsz a főküldinek. Mellette meg nem szabad leállni az elején mindenkivel harcolni.
Én most vagyok kb. a játék felénél de már egy csomó skillben a maximumon vagyok, tök egyszerű minden harc.
És most kezdtem el élvezni a harcrendszert is, amit az elején én sem szerettem, de ha már elérsz egy szintet akkor nagyon jól tud működni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.03.13. 15:41:28
GOOBY, pls
olyan van, hogy már előre köszönnek Rattay-ban, meg hogy áhá, itt van Henry az a kis mitugrász stb., miújsághenri. ilyet már hallottam.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.13. 15:35:42
The Matrix has you...
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De ha valakinek nem ez az első játéka (főleg első openworld játéka), akkor azért ennek már a "suspension of disbelief" kategóriába kell tartoznia. :)
Ami már kicsit neccesebb — és teszem azt egy witcher-ben nem nagyon volt ilyen — hogy a karakterek nem emlékeznek ránk. Többször előfordul, hogy újra találkozok valakivel és úgy csinál, mintha először lenne és nem csak a random eseményeknél (bár azoknál a leggázabb, hisz van, hogy akárhányszor ölhetjük meg ugyanazt a szerencsétlent), hanem konkrét küldetésekben, pl mikor két külön küldetés kapcsolódik ugyanahhoz az NPC-hez.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.13. 15:11:16
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem is akarom kritizálni, mert voltak ennél sokkal gagyibb megoldások már a játéktörténelemben (és még csak kis százalékával találkoztam a játékoknak, szóval miről beszélünk :) )
Nekem ezzel van gondom, hogy picit játszhatatlanná teszik az egyszerre többen rám rontó katonákkal és utána a menekülést meg még jobban megnehezítik :(
Tudom, hogy majd a lovak is egyre jobbak, egyre bátrabbak meg van hozzá perk is, hogy még bátrabb legyen, ne dobjon le magáról harc során, ne tudjanak leszedni a ló hátáról olyan könnyen stb, na de ahhoz megint csak fejlődni kell, azt meg leggyorsabban harc során érjük el...hopsz, ez már gordiuszi csomó :)
Egyébként magával ragadó maga a játék, a környezet, beszippant, valamiért mindig visszatér hozzá az ember és ez jó, mert így tud lekötni hosszú időre. Hány olyan volt az utóbbi pár évben, hogy hű mekkora játék és 5 óra után már a francot sem érdekelte, hogy a 25-ödik ugyanolyan csatát lenyomjam...ez itt teljesen más tészta.
Ui: ja, most jut eszembe, spoiler nélkül, volt egy küldi, a papos, amikor gazolni kell, tudjátok, hát kétszer mentem neki szólni, hogy kész a kert, megnézte és azt mondta, hogy ha Te ezt hívod munkának akkor szégyellheted magad, inkább hagyjuk, majd megcsinálom Én :)))
Ez is életszerű :D
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.13. 14:17:22
The Matrix has you...
pett3rson:
én barátja lennék a dolognak, de sokan nem, manapság az a játékostömeg aminek a játékot el kell adni, elég rendesen megváltozott...lehet idealizálni, de szvsz önbecsapás. Nagyon kevesen hajlandóak elmerülni egy játékban, és belátni hogy a játékban zajló élet az független a karaktertől.. könnyen játszhatatlan szintre jutnál, azaz adott esetben dutyi, kaloda és bitó. és game over persze.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.13. 14:05:12
vagy ha van ilyen akkor szóljatok, nekem még nem volt. Captain Bernard mondta az egyik misszió elején, hogy hol tekeregtem, az mondjuk igaz :) (ez még az első pár misszió között volt, akkor tanultam Rattay-ban a kardvívást tőle és utána kellett menni valami faluba, ugorjunk a lóra és uzsgyi, de Én nem mentem azonnal oda)
The Matrix has you...
(hmm, akkor már lehet hogy jobb kinyírni valami javasasszonyt, és az ő kunyhóját használni+használhatod az alkimista főzőhelyet is :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."