2977
-
pett3rson #1769 Elmentél már sírt ásni? szerintem utána fogja. mondjuk nekem meg a zárfeltöréses küldi lett hibás. :( -
Andriska86 #1768 Szerintem írj egy levelet a készítőknek (Google fordítóval), hogy mennyire hiányolod a magyar nyelvet.
Ha van rá igény, akkor a következő rész talán tartalmazni fogja a fordítást. -
Arsenal95 #1767 Igen nala probaltam de sehogy se ment azota meg nemtudom megkerni hogy megtanitson... -
#1766 -
JonasSandor #1765 Ja értem. -
Arsenal95 #1764 Kitol lehet a lockpickolast megtanulni? -
ShaiHulud #1763 elejen 10 szenet kellett vasarolnod apadnak, gondolom az lehet a vasarolni valo (10x Charcoal) :) es ugye mivel nicns penzed, ezert kell kuneshtol kiszedni. A hazdobalos meg valami sidequest csak. -
JonasSandor #1762 Már több éve nem járok iskolába meg mindig 2-es voltam meg 1-es. mikor próbáltam az érettségit.
az a fordítás meg nincs is kész. -
Arsenal95 #1761 van olyan kuldi h Milant kell megverni em viszont levagtam a palit:D az baj? -
#1760 Sot, a ginop 6.1.3-as projektben pedig az aktiv foglalkoztataskoruak (16-65), akik max erettsegivel rendelkeznek osztol barmikor elvegezhetnek ingyen egy intenziv 120 oras kepzest a helyi kozponti szakkepzesi centrumban, csak jelentkezni kell, munkaeropiaci statusztol fuggetlenul (meg csak reg. munkanelkulinek sem kell lenni, lehet melo mellett is csinalni).
Altalaban lehetoseg mindig van nyelveket tanulni, csak akarat az, ami hianyzik. :) -
pett3rson #1759 akkor nem tudok segíteni. sajnos ez a játék annyi információt szolgáltat hangok vagy betűk útján, hogy ezt képtelenség elmondani: menj el Kunesh háza mögé és keresd a barátaidat. Kezdeményezz beszélgetést Kunesh-el és kezdjetek bunyózni. mikor levered vagy leveritek akkor odaadja a kulcsát a házhoz, menj be és szedd össze az apád által neki készített és ki nem fizetett dolgokat (kalapács, szög) stb-stb....
és ez csak kb 5 perces rész Én meg már vagy 2 hete játszom vele napi 2-3 órát....
egyébként sincs megkötve a kezed, mert oda mehetsz ahova akarsz egy idő után, akkor meg minek mondjam meg hogy hova menjél? -
#1758 alap középfokot minden munkaügyi központ indit évente intenzivet -
ShaiHulud #1757 ideje beiratkozni valami intenziv tanfolyamra...vagy odafigyelni az oskolaban. angol nyelv nagyon hasznos es egyaltalan nem nehez, legalabbis olyan szintre megtanulni, hogy az IT es jatekok vilagban megertsd a dolgokat. -
#1756 15 kommenttel lentebb? :) -
Hunor1 #1755 van már egy google-val készült fordítás . mondjuk néha sületlenségeket ír, de a semminél jobb . sajnos nem tudom már hol láttam, de próbáld kikeresni a googléval .(a linket) -
JonasSandor #1754 Nem tudok angolul egyáltalán. Az a baj hogy itt nincsen mutató ami megmutatja hova kell menni.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2018.03.25. 13:27:23 -
pett3rson #1753 angol nem megy? anélkül bajos lesz végigjátszani. tudnék adni egy linket, de az is angol. végigjátszás van benne, meg más érdekességek, apró dolgok. -
JonasSandor #1752 Vásárolni kell valami cuccokat. -
pett3rson #1751 Nekem meg valaki a Good Thief-re mondja már meg hogy kit kell kirabolni és az helyileg hol van, mert nekem szerintem bebuggolt. A küldetés ott van a listában, de nem mutat semmire a térképen ha aktívvá teszem. meg annyit ír, hogy segítettek nekem, örök hálával tartozom nekik... -
Piko888 #1750 Kunesh háza mögött kell találkoznod a haverokkal -
JonasSandor #1749 A házdobálós küldi után hova kell menni?,az első harc után van. -
#1748 Értem, köszönöm! :) -
Hunor1 #1747 meg korábban írt valami új ficsörökről is. ( pl. nem csak lovasok lesznek benne, hanem szekér, ami az úton megjelenik) -
#1746 Egyelore csak ennyit irt, hogy es letesztelik, es ha nem bugos, jon. Korabbi, 1.3-as patchben irta, hogy az 1.3 a bugok javitasarol szol, es majd az 1.4 lesz az, ami komolyabb performance javitast is hoz(hat).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.24. 13:09:28 -
#1745 Van valami infónk róla, patch notes, vagy akár csak valami körülírás arról, hogy mibe nyúl bele? -
Hunor1 #1744 elkészült az 1.4-es peccs is, most tesztelik, és hamarosan megjelenik .
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.24. 12:42:21 -
Bizó08 #1743 Igazatok van! Valóban nem a "bűnbak" lett volna a megfelelő kifejezés! Akkor maradjunk a zsarnoknál. :)
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.24. 11:28:19 -
ShaiHulud #1742 bűnbak=nem az illető hibája/okozója és mégis rá fogják. na mosta példáidnál erről szó sincs, egyértelmű ki volt az agresszor. -
#1741 azért nem okozhat senkinek problémát megállapítani jelen esetben ki a rosz fiú, mi vagyunk a támadók egy idegen országban, a törökök meg egernél -
Bizó08 #1740 Szerintem ez nézőpont kérdése. Az itteni egyik példával élve....a magyarság szemében az Egerben zajlott eseményekre visszatekintve a Törökök voltak a hibáztatott bűnbakok. Ugyanígy a Magyarok azok a Csehek szemében az őket akkor ért sérelmeikért.. Én ennek fényében írtam, de amúgy értelek téged is.
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.23. 21:36:19 -
Piko888 #1739 Könnyű, de sajna sok a szöveg. -
Bizó08 #1738 Igen, rájuk gondoltam a mondandóm elején, csak hát... :) -
Piko888 #1737 Itt pedig egy másik csapat fordítja, jelentkezőket várnak, hogy gyorsabban haladhassanak
KC HUN
-
Bizó08 #1736 Nincs semmi gond. Egyébként foglalkoznak már vele ha jól tudom, de állitólag eléggé nagy terjedelmű és évekre saccolják az elkészültét. Viszont létezik egy google fordítóval készülő verzió, ami eléggé figyelemreméltó már most is. A srác egyedül késziti hétről hétre, és már most kész van az összes párbeszéddel, egyebek mellett... Belenéztem, és szerintem használható sőt.....le a kalappal a találékonyságért ilyen rövid idő alatt!. Aki még nem tudott erről, ő letöltheti erről az oldalról a vasárnaponkénti frissülő file-t:
https://www.facebook.com/pg/Kingdom-Come-Deliverance-gf-magyar%C3%ADt%C3%A1s-746086885584336/posts/?ref=page_internal
-
#1735 Igazad van, elnezesedet kerem, felreertettem. A "kis jatekukhoz", a "bunbak" es a "hitelessegtol fuggetlenul" szavak miatt azt hittem megint belegazoltak valakinek a szittyamagyar lelkivilagaba, de nem errol van szo. Mea culpa.
A jo hir az, hogy konnyu forditani nagyon :)
-
Bizó08 #1734 Légyszives olvasd már el mégegyszer amit írtam, és probáld meg értelmezni! Szó nem volt olyanról hogy a hitelességét megkérdőjeleztem volna, mitöbb...azzal inditottam, hogy a "hitelességétől függetlenül" ha már felhasználtak minket Magyarokat mint történelmi adalék ( nem is akármilyen szerepben ) akkor egy honosítást igazán megérdemeltünk volna a tucatnyi nyelv mellett.....mint például az egyszerűsített kínai. :) -
hapi #1733 Most győztem le a mysterious knightot, konkrétan besötétedett mire vége lett a küzdelemnek, és a sötétben mikor már megadta magát még egyet ráütöttem mire eltünt a lovag teste. gondolom nem szabadott volna megölni. előző mentés kb. 2 órányi játékra... Közel az uninstall! -
#1732 Hogy kellett volna csinalni, szerinted, hogy HITELES legyen a dolog? -
Hunor1 #1731 nem volt időm nagyon kutatgatni de nekem az jött le hogy az ezüst bánya vagy királyi tulajdon volt - amit gebinben működtetett a helyi főúr - vagy vitatott volt a tulajdonjoga. No most a skalitz ura valszeg saját szakállára bányászta az ezüstöt, és/vagy ennek bevételével támogatott valamilyen lázadókat, vagy a huszitákat . még az is lehet hogy nem is volt a terület cseh kézben (noha ők éltek ott), vagy valamilyen hűbér birtok volt . -
#1730 Az igaz, hogy a játék démonizálja a megszálló sereget, de bűnbak meg a másik véglet. :)