lonvard#1872
Gyerekek, én addig nem találtam a helyem ebben a játékban, amíg be nem öltöztem csupa 0 zajszintes fekete ruhába, aztán meg nem közelítettem egy bandita tábort. Kivártam az éjszakát, egyenként kiütöttem őket, hátrébb cipeltem, leszúrtam. Semmi sérülés ruhán, testen, tiszta munka. Kivártam a reggelt, megöltem még egyet így, a maradékot meg felébresztettem, hogy kardozzunk már kicsit. Porig aláztam rövidkarddal. Na most ezek után végignézve a stealth perkeket, amikből még 1 sincs meg, egészen megőrültem hogy milyen lehetőségeim lehetnek. Eredetileg lovag akartam lenni, de olyan nincs, hogy ne fosszam ki az összes várost és falut a közelben. Szóval amolyan Zorro leszek, lesz egy lovagi énem, de amikor eljön az éjszaka, akkor váltok Batmanre. Vagyis Zorrora. Szénné fejlesztem az összes tolvaj képességet, lesz mérgezett cuccom, minden. Megőrülök! :D Fekete lovom fogom járni az éjszakákat, én leszek a rettegett Fekete Lovas! Napközben meg játszom az eszem páncélban. Nem tudom mi lesz még a játékban, nagyon a sztori elején vagyok, feltételezem azért lesz benne páncélos csata is, szal fejlesztenem kell magam lovagi képességek terén is, pl. buzogányra is, de most vadászat és orgyilkosság és tolvajlás témakörre nagyon rámentem. Ja, akarok herbalista is lenni, meg alkímista is, meg minden.
Rattayban épp szívatom az őröket. Éjszaka beosonok a városba úgy, hogy nyílvesszővel az őrök közelébe lövök, kiszaladnak, beosonok a hídon (persze bemehetnék fáklyával nyíltan is, csak így izgibb), és utána a járőröket knockolom és fosztom ki. A lakosságot még nincs pofám, jóba vagyok a boltosokkal, meg mégis Rattay a befogadó város, nem lehetek velük ennyire szemét, de az őröket hülyére szívatom. Aztán majd átmegyek a falvakba, és ott a házakat kifosztom. Napközben pedig játszom a lovagot. Apu és anyu nem lesz büszke rám a Mennyekben. :D