"Üdv mindenkinek! Sajnos az életemben történt változások miatt nem tudok tovább foglalkozni a fordítással. Igaziból nem is igazán van már rá szükség, amit a google fordítóból ki lehetett hozni, azt kipréseltük. Tudom, hogy nagyon sok esetben baromságokat fordított a program amik leginkább a párbeszédek során voltak tapasztalhatóak, de a semminél ez is több valamivel. :) Legjobb tudomásom szerint gőzerővel készül a normális lokalizációja is a játéknak, szóval akiknek ez ebben a formában nem felel meg, annak sok türelmet kívánok, biztos vagyok benne, hogy egyszer elkészülnek vele a srácok. A lényeg, hogy az alább megtalálható verzió részemről az utolsó. Az oldal természetesen elérhető marad, a letöltő linkekkel együtt. További jó játékot kívánok mindenkinek. Sziasztok!"
Aktívan még nem kezdtem el a játékot, csak tesztelgettem ill. kb. összeállt a használandó mod-ok listája és azok próbája, ReShade, stb...
Nekem megfelelő volt az a fapados magyarítás is. Annyira angolul sem fogna meg a játék, de nem volt(nem olyan) rossz az. Csak már utolsó verziónál is azt írta a készítő, hogy azt hiszem az 1.4.2-es patch bekavart, mert pár kódex lap üres lett? (vmi ilyesmi)
"Bár a következő terv, hogy a könyveknek nekiállok, majd pedig a kódexeknek, elvileg kapok hozzá segítséget, de nem igérek semmit."
Mintha abban a kódex-ek is magyarítva lettek volna.
Mik is a főbb különbségek?
Ill. mivel a fenti FB-os verzió már nem frissül, Te kirakod vhova amit Te készítesz?
Ha már szóba hoztad itt a fórumban. :)
Egyelőre ennyi. :)
Köszi és Üdv! Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.04.28. 11:58:53