Kingdom Come: Deliverance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rajtaütöttem egy bandita csapaton, 5-en voltak, de mivel annyira ostobák mint a föld, még 12. szinten is könnyedén végzek velük. Először is a vezér (aki nappal aludt) kapott 3 nyilat mire rájött, hogy egyáltalán mi történik, utána kinyírtam. Erre a banditák a pániktól? elkezdtek elfutni négyen 4 irányba. Elkaptam az egyiket, harcoltunk, megöltem. 2 már a világon túl járt, de az egyiket még láttam egy mezőn és üldözni kezdtem. TELJES SEBESSÉGGEL rohant előlem, 5 tetves nyilat kapott a hátába, de még csak le sem lassult. A végén pedig kifutott a mapról, én meg már a láthatatlan fal miatt nem is tudtam utána menni. MI EZ? Oké, hogy van, hogy félnek tőlem, de 4-en ne fussanak el előlem, és 5 nyíllal a hátában ne rohangáljon amúgy se. A legnagyobb parádé amikor ki akarok végezni valakit, tetvészkedik kicsit a földön, EGYSZER megütöm és nem döglik bele, hanem sprintben elfut. Baromság.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Régóta vártam már ilyen játékra, élvezem minden percét a hibái ellenére is. Olvass teszteteket és fórumokat,
Egy próbát mindenképp megér, max refundolod a steamen.
Folyamatosan adják ki a patcheket, sok hibát javítottak, bár én szerencsére nagyobbal nem futottam össze.
Teszt
Kellene keresni egy pnp klubot es ott megkapsz mindent! 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Oltred
De ez inkább írói hiba, nem magával a mechanikával van gond. Realisztikusnak is lehetne ez csúfolni, és az is, de akkor úgy írják meg, hogy minimális üresjáratot kapok amíg összeszedem magam. Egyébként nagyon király játék, csak bele kell tanulni. Olyan ez, mint amikor először ülsz le a Dark Souls elé, utána nagyon megszereted.
A Mount and Blade-el játszottam, meg is van, igaz a Warbandig teszteltem, de abba sincs meg minden amit keresek. :/"
Ebben mégannyira sem lesz meg, amit keresel.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Olvastam a patch note.t, de azért elmondanátok mik a változások az 1.2.5-ben? Az 1.4.1 grafikai tuningról szól lényegébe, az engem annyira nem izgat ha csak nincs benne valami igen fontos, bár én nem találtam semmi számot tevőt.
Másik igen fontos kérdésem az lenne, hogy maga a játék szabad, nem kötelező a storyt követni, az eleje után úgy és arra bolyongok, csinálok amit akarok ahol szeretnék?
Lehet-e a játékba földbirtokom, üzletem, stb? Lehetek benne földesúr ha pl az adott terület urát kiütöm a nyeregből? Bevallom valami olyasmi játékot keresek amibe ugyan így szabadon mászkálhatok, a döntéseim befolyásolják a környezetem, stb ahogy itt is, de meg van benne a lehetőség, hogy pl földesúr legyek, katonáim legyenek, a szomszédos urakkal hadakozhassak, foglaljak, fosztogassak, adót vethessek ki, házasodhassak, esetleg gyerek is legyen aki az örökösöm lesz stb mind ezt ebben az RPG stílusban amit eme játék képvisel.
Nagyon remélem, hogy ez a játék takarja azt amit keresek, ha mégse akkor van tippetek, ötleteket hol találhatnék ilyen játékot?
A Mount and Blade-el játszottam, meg is van, igaz a Warbandig teszteltem, de abba sincs meg minden amit keresek. :/
Persze ez a játék is igen felkeltette az érdeklődésem, s ha nincs meg benne minden ami kellene számomra attól még nyúzni fogom, szóval ne tartsátok magatokba az információt! 😊
Köszönöm előre is a segítséget!
Oltred
Most kezdek ismerkedni a játékkal, az első kérdésem az lenne, hogy a patchek hozzá külön játszható vagy kell hozzá az alap játék is? Igen nagy méretűre sikerültek a javítások, ebből gondoltam, hátha megy az alap játék nélkül is az 1.2.5 vagy az 1.4.1.
Köszönöm a választ!
Oltred
A mentés a lényeg. Schnappsot pedig egy csomó helyen tudsz venni, de ált. 1-1 banditatábornál is van legalább 1-2 darab.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.04.07. 21:28:30
HD textúrák be vannak kapcsolva, ezen kívül kb. közepesre van rakva minden. Így 40-60 fps között vagyok általában, 1.4.1
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.04.06. 13:51:53
GOOBY, pls
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nem kötelező a modot percenként használni, bár én egyszer jártam úgy mint te, utána felraktam, azóta nem kell pszichológushoz járnom, Javaslom neked is hogy rakd fel és akkor ne 2 óránként, hanem óránként szévelj egyet.
Písz
GOOBY, pls
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.04.01. 20:36:14
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.31. 15:15:58

😊
na, szóval visszakísérem, el is mondom Florian-nak, hej de fasza, köszi-köszi. aztán nem is tudom mit csináltam, de a lényeg, hogy vagy közvetlen abban a párbeszédben vagy még ténferegtem valahova, talán leadtam a csatában szerzett szajrét, nemtom, de annyi, hogy beszélnék Florian-nal, hogy na akkor pofázzá, hol van a főgonosz, mire azt mondja: Mentsd meg előbb a barátnőm, addig nem dumálok!!!
Hát ki a retkes f*sz*mat mentettem meg 10 perccel ezelőtt Te majom, ha nem azt a csajt???
Mási anomália. meglátom azt a Rottant vagy kit aki figyeli Floriant. Beszélek vele, ugye elkezd menekülni, egyszer csak éles balkanyar, nekimegy a falnak és megáll....semmi interakció, max pickpocket...aztán 30 mp múlva köddé vált a csávó, Én meg magamba dörmögtem, a francba, hát nem lelépett...
ehh, hagyjuk...
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.30. 09:56:43
The Matrix has you...
1.Vadásztunk Hans és én. Lőttem vagy 150 nyúlhúst összesen. Abból kb. 130-at ott hagytam a ládában az erdőben, mert rohadt nehéz volt a szajré, és egyébként is lopottnak minősítette a game. Bár pár perc után ezt mindig feloldotta és érdekes módon már nem volt lopott a hús.) De ha meg nem kellett volna felvennem a húst, akkor minek vadászunk? Sir Hansnak nyilván van rá engedélye én pedig vele vagyok, úgyhogy...mind1, a hús most ott rohad a ládában. Gondolom mostanra nullos.
2. Hans pihen, és jött a lovas Neuhofból. Békén tudnának hagyni 3 tetves percre? Túl vagyok terhelve, mennék a malomba lepakolni a vadászatból, meg összeszedni magamat, megjavítgatni a cuccaimat, + a vadászat közepén kitalálta a játék, hogy nézzem meg Theresát is. De ha kimegyek a kastélyból, akkor failed hogy jelentsek a kapitánynak. Ládát a kastélyba nyilván nem kaptam, dobjam le a felesleges szajrét meg a lopott nyúlhúst a kastély udvarára? Néha olyan átgondolatlanságok vannak, meg ez a folyamatos cseszegetés is. Még a gyűrűt se szereztem meg a molnárnak, annyi dolgom volt 😄
• New Hair and Beard mechanics.
• Customize your style in bathhouses and gain extra charisma with freshly cut hair.
• Unarmed mercy kill added for a more "subtile" way to solve quests.
• Real Easter eggs added. The hunt for the golden egg can begin!
• Traditional Czech Easter-themed weapon to be found, called "Pomlázka".
• Resurrection day is upon us! Some NPCs that have died due to the physics glitches have risen from their graves.
• Fixed problems with the "Mightier than the Sword" quest related to the scribe.
• Rattay archery competition works on advanced difficulty.
• Fixed save issue for the "House of God" quest.
• Another 200 major bugs fixed
Free DLC - HD Texture and Audio Pack
As a special treat, we're releasing the first free DLC - HD Texture & Audio Pack for PC which together enhance the visual and audio experience of Kingdom Come: Deliverance. HD Textures boost the overall graphics of Kingdom Come: Deliverance to create an ever more lifelike look at 1403 Bohemia. HD Audio is available for all three voiceover languages (English, German and French) and enhances all in game voiceovers and sounds.
(\__/) ( X.x) ( } . { )