2977
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • grebber
    Már mindent bevetnek csak hogy fizessenek elő. Előző hónapban pl kuponokat osztogattak amivel a 12$ os havi csomag 4$.
    A többit már nem is mondom...
  • PiszkosFred
    Mert ha menne, akkor 10 dollaros gagyit adnanak? :)
  • grebber
    Akinek kell a Kingdom Come: Deliverance ingyen azt támadja be a Humble-t. Mocskos modon nem mehet a havi biznisz de csutkára ha már ilyeneket lépnek meg.. De szeressük az ingyen cumokat...

"Don't miss this exclusive offer! When you purchase three months of Humble Monthly you'll get Kingdom Come: Deliverance for free.
    Kingdom Come: Deliverance will be granted via email on Tuesday, October 23. Offer expires October 22, 2018 at 11:59pm PT."
  • Montanosz
    épp arra gondoltam hogy mire kellene költeni a sok pénzt, valahogy megoldhatták volna hogy játék végéig érdemes legyen néha be törni valami értékesebb cuccért mert a félbandita életmod jött be leginkább
  • Encore
    Végig játszottam az ashes DLC-t is, kb 6-7 órányi játékidőt adott hozzá, de tulajdonképpen csak pénzzel tömöd a települést, hogy mikor mi épülhessen. Falu managment :)
    Az alapjáték végig játszása után volt kb 60.000 pénzem,az mind el is ment és még vagy 15.000 kellett, hogy jövedelmező legyen a településem, de összejött. Onnantól pedig napi szinten termelik nekem a pénzt.
    Ez a DLC szinte semmi konkrét cselekményt nem tett hozzá az alapjátékhoz, viszont erősen hangulat színesítő.
  • KranaZoli #1925
    Biztos.

De itt mindenütt ilyen bokrok tudtak csak nőni?! Nem hinném... Collision hiba.
    Szerencsére van rá mod Nexus-on.

Ill. hidd el ezt egy ló átugorja. Erre is van mod.
  • Encore
    Akkor nem szóltam :)
  • Montanosz
    vannak olyan bokrok amik nem átmászhatók, azért ültettek várárok sövényt pont, plusz lásd anglia a mezsgyehatárokkal vagy normandiát ahol még TANKOKKAL sem tudtak a sövényeken áthatolni nem hogy gyalog vagy loval, ez a része teljesen rendben van :-D
  • Encore
    Végig játszottam én is, olyan 70 óra körül lett a vége.

Ami tetszett:
    A realista középkori setting, mondjuk emiatt igencsak rétegjáték lett. A hangulat is nagyon átjött, nem is játéknak, hanem tényleg szimulátornak érződik. A fő történeti szál szerintem marha jó lett. Nem a világot kell megmenteni, de van itt minden, összeesküvés, beépülés, jól felépítve. Nagyon élveztem a főszálat, üdítő változatosság a sok világmegmentős játék után.

A karakterek egy része is jól sikerült (mondjuk ezalól pont a főszereplő a kivétel).

Ami semleges:
    Harcrendszer. Belső nézetből nem annyira éreztem jónak, ez inkább működött volna TPS nézedből.
    Bugok egy része. Azért semleges, mert aki szereti az openworld játékokat, azoknak ez már megszokott. A grafikai bugok a műfaj velejárói.
    A karakterünk, az első pár órában idegesített, de aztán megszoktam.

Ami nem tetszett:
    A játék nagyon erőlteti a lopás/zárfeltörés képességeket. Sok mellékküldetésnél azért futottam zsákutcába, mert a karakterem nem lop és nem is képzetem magam a zárfeltörésben.
    Az összetettebb, több szálon is vihető mellékküldetésekbe beletörik a készítők bicskája. Ha elindulsz az egyik szálon, de átugrasz a másikra, majd megint vissza, akkor hajlamos összezavarodni a program és olyan részfeladatokat jelölni a térképen, amelyeket már megoldottam. Hajlamos a teljes bebugzódásra is ilyenkor, szóval nem árt gyakrabban menteni (amennyiben tudsz persze). Olyan is volt, hogy a palival megegyeztem, hogy megementem a nőjét és segít nekem valamiben. Nőt megmentem, pali hálás még pénzt is ad, majd ráirányítom a beszélgetést, hogy akkor segítsen nekem. Erre felháborodik, hogy amíg nem mentem meg a nőjét, addig nem segít. :D

Továbbá a bokrok...vannak bokrok amelyeken nem lehet átmenni, se gyalog, se lóval. Eléggé megtöri az illuziót és értelmetlen, mert megkerülöm, tehát nem pálya vége van, vagy ilyesmi. Erdőben vágtatva rohadtuk idegesítő.

Összességében a hangulat viszi a hátán, na meg persze az is, hogy a saját műfajában egyedülálló, nem nagyon van ilyen realista RPG a piacon. Részemről várom a folytatást, vagy a csapat következő játékát. A witcher is egy kissé dadogós ámde hangulatos első résszel nyitott. :)
  • KranaZoli #1921
    Döglött project PH-ról.
    5% kb fél éve...
    Nem nagyon lesz fun magyarítás, ebben bizonyos vagyok. Ez nem egy Skyrim...

Ha lesz csak official verzió. Talán a WH minden DLC végén majd... De ezt se nagyonm hinném. Nem vagyunk túl sokan úgymond.
    Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.09.30. 11:18:55
  • Montanosz
    Ha még nem írták:
    https://deliverancehungary.xyz/
  • Montanosz
    én csak elkábitom őket de nálam a vitézek bukkanak fel mindig egyszál gatyában meg ingben de új pajzsal meg kardal :-)
    ugy látszik uj ruhára már nem futotta
  • Arsenal95
    Mai off:
    Sok küldi utan mentettem es gondoltam csapok Ushitzban egy jo kis mókát.
    Lekaszaboltam a falut, de a draga vem trottyos Bailiff kemeny ellenfélnek bizonyult a buzoganyaval miutan meghalt ujraeledt es nekemromtott, oreg faszi ujra meghalt majd random felbukkant a falut masik vegen (alsogatyaban, itt mar szet volt lootolva) persze harmadjára is a túlvilágra küldtem a kocsogot.
    Valaki tapasztalt mar ilyesmit a játékban?:DDD
  • Montanosz
    azt tudja valaki hogy amikor a kovács verses rimelését kell vissza mondanom egy másik kovácsnak hogy szol a versike? mert amikor a közelébe megyek a kovácsnak mindig rémülten elszalad amikor a rimelős versikéjére akarok rákérdezni

ja és nem minden molnárnál lehet kereskedni? mert a nassaui mindig csak azt mondja hogy hol találom a vésnök mestert nincs más beszélgetős opcio meg üzletelés
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2018.09.24. 19:12:32
  • Arsenal95
    Koszi szepen!!
    Fent van igen.
    Neuhofz es Rattay kozott szivesen cirkalnak a kunok most kaszaboltam le 4et( 5os szintu a kardvivasom) de a csovikkel megkuzdok rendesen.
  • rogan99
    1:horse tradereknél. (neuhof, merhojed, uzhitz)
    2:vannak mindenfelé kirakva a településeken vizes dézsák, ott meg tudod magad mosni bizonyos mértékig, de a mosóházban is van rá opció.
    3:ha megfened magad, vagy megjavíttatod a fegyvert akkor megtisztul
    4:én ezt pont fordítva tapasztaltam, utszéli csöves 1-2 ütés, full páncélos embereket csépelni kell rendesen. Fent van a legújabb patch?
    5:amit az inventory-ban ír árat az a teljes ára, de a kereskedők nem fizetnek annyit csak bizonyos százalékot amit befolyásol pl h mennyire kedvelnek. Asszem a molnárnak meg kell csinálni vmi questet h utána el tudd sózni a lopott dolgokat. Én nem lopkodok ezért ezt kihagytam, szóval nem tudom biztosan.
  • Arsenal95
    Sziasztok!
    Lenne par kerdesem,a válaszokat nagyon megköszönném!
    1.Hol lehet a lóhoz nyeregtaskat venni?
    2.Hol tudom a ruháimat tisztítani? A "mosohazban nem volt ilyen opció.
    3. Hol lehet a fegyvert tisztítani,cdjpa ver?!
    4 Miert van az hogy hogy kun harcosok jöhetnek ram 3man egyszerre levágom oket, de egy szakadt útszéli, lepedohuzatba öltözött kiskessel hadonászó csovessel negyedorat küzdök? Wtf?!
    5 Számomra a legnagyobb kétely...van mondjuk egy lootolt 230ezustot ero kun sisakom de mikor eladnám csak 80at er?!
    De pl van egy 150ezustot ero bardom fe mikor ott vagyok a kereskedőnél lemegy az ara 60, majd ha elmegyek visszamegy 150? Ilyen durva az infláció?! A tolvaj molnarnal nekem nem enged kereskedni.
  • JonasSandor
    És mivan azzal a verzióval amit csináltak magyarítást?
  • AnuluWork #1912
    Bug. Vissza a legrégebbi állást, lehetőleg a pihenőtől, és kezd el újra. Nekem 3-4x qurta el mire megadta és tovább tudtam lépni ...
  • Montanosz
    a srác forditogépes (nem google mert az jobban fordit) változatával is tökéletesen érthető, a küldetések meg történet meg minden
  • JonasSandor
    Küldetéseket jó lenne meg a párbeszédeket elolvasnám a történetét.
  • PiszkosFred
    Az audio egy resze magyar, az nem eleg? :D (jk)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.09.21. 19:03:53
  • Ainz
    Nem lesz hozzá magyarítás
  • JonasSandor
    Magyarítás hogy áll?
  • Arsenal95
    Vadaszos küldin vagyok Hans Caponnal, nyulakat kell lőni.
    Viszont a kis hülyegyerek elkeveredett valahol, a map semmit sem jelez, nyilaim elfogytak, ilyenkor WTF??!
  • Montanosz
    Rattayban béreltem sok éjszakára szobát (200 pénz körül) de kimentem a városba és vissza, de már nem tudok bemenni nem jelenik meg semmilyen parancs jobboldalt, és ujra nincs bérlési opcio sem a kocsmárosnál. A többi ajtót tudom nyitni.
    Esetleg valami tipp?
  • Montanosz
    aham köszi
  • Xsillione #1903
    Magától megszűnik, legalábbis amikor még toltam akkor elmúlt 4-5 nap elteltével.
  • Montanosz
    Amikor egy területen köröznek (piros ikon a város neve mellett) az idővel magátol el fog mulni ha nem járok arra néhány napig? vagy megszüntethető valamilyen modszerrel ami nem a birság vagy börtönben valo üldögélés?
  • KranaZoli #1901
    Én a Mentett Játékok mappa alól töröltem volna a profile és shader mappákat.

Ui.: Nem kezdtem még el (csak tesztelgetem, moddoloás, stb...) épp ilyenek miatt. Nálam most kezd ott lenni kb, hogy azt mondom kezd kilépni a béta státuszból a játék. Megvárom még az új DLC-t ill újabb Bugfix-eket. (qrva sok sebből vérzik még mindig - számomra)
    Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.09.13. 20:20:17
  • DevLupius
    Azt írtam, hogy rendben. Az újratelepítés megoldotta a problémát, de szerettem volna az okát kideríteni.
  • akyyy
    rendszerpartíció (+szabad hely) ellenőrzés?

egyébként nem sokból tart újra rakni, én anno mikor megjelent , volt hogy egymás után többször is újra raktam :D
    esetleg rakd másik partícióra.
  • DevLupius
    Megkérdem hátha valaki már találkozott ilyen hibával.
    Régóta játszok a játékkal, tegnap esett kiléptem majd gép kikapcs.
    Ma eset bekapcsolom, elindítom a játék és az látom, hogy 12 FPS -el fut a játék.
    Tegnap óta semmi semmi nem változott a gépen, win frissítés kikapcsolva, setam sem mutat frissítést a játékhoz (pedig erre tippeltem)
    Más játékok pl. gta5 simán 60 fps+.
    Ezeket próbáltam:
    - kikapcsoltam a HD texturát (semmi sem változott)
    - GPU ellenőrzés, mining program keresés (tiszta)
    - játék fájlok ellenőrzése (ok)
    - malware, víruskeresés (tiszta)
    - memória, szabad hely ellenőrzés (ok)
    - háttérben futó alkalmazások ellenőrzése (ok)
    - Játékban reset (semmi eredmény)
    - CPU priorítás emelése a játékhoz (semmi változás)
    - A játék paraméterezve indítása -heapsize 2097152 (semmi változás)
    - új játékkezdése, hátha mentés hiba (ugyanaz)

Itt adtam fel.

Mivel minden más játék hiba nélkül fut a kártyán, így a kártya hibát kizárnám.
    Újra kéne raknom az egész játékot, de hátha valaki tud egy gyorsabb egyszerűbb megoldást.
    Thx
  • PiszkosFred
  • Madi92
    Amúgy Peshek nálatok is sokkal több pénzt ad bármiért mint a többi kereskedő?
  • PiszkosFred
    Molnarnal. De elotte csinald meg a kuldetest Pesheknek, utana nyitva lesz az orgazda halozat szamodra is :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.08.31. 17:40:11
  • KranaZoli #1893
    Nincs magyarítás.
  • Blackhard89
    Sziasztok eltudná nekem valaki küldeni a játék Gf magyarítását? A régi linken már sajnos nem elérhető!
  • akyyy
    hogy lehet használni vajon aki már végigvitte?
  • b-type
    yep: