2979
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Hunor1
    A stealth 9. szinten van nálam, nincs fenn az 1.3-as patch .
  • Hunor1
    a konzolokra még nem jött ki . de hamarost.
  • PiszkosFred
    Bizd a steamre, az megoldja! Gogon meg sorban szedd le a fileokat, elobb a "klienst" majd a patcht!
  • Pelsodriver
    Érdeklődöm tisztelettel, hogy friss telepítéskor a legújabb patch telepítése előtt továbbra is fel kell rakni a 23 gigás javítást is?
  • zizz21
    Sziasztok! Nekem XBox One -on még nincs fent az 1.3, más valakinél sincs? Vagy még nem is kellene? Valahol azt láttam, hogy igen..
  • Hunor1
    nekem nincs fönn az 1.3 patch....
  • Hunor1
    huhh, akkor jó ! néztem közben a wikin, még lesz utána is jó pár :))
  • FartingSquirrel
    Nem hiszem, hogy a támadás után a vége felé közelednénk.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én pont az után tartok, de nekem úgy tűnt, hogy még csak itt indul igazán be. Legalábbis remélem, hogy nem csak parasztvakítás volt a küldi utáni párbeszéd.
  • Malakai
    Nem az elsétálással van a gond, kun ruha nélkül be se tudsz odáig menni riadó nélkül, tehát az alap. :)

pre-1.3 a kun táborban lévő üstbe lehetett mérget tenni riadóztatás nélkül, minden másra egyből riadóval reagáltak, akkor is, ha nem volt a közelben senki.
    Remélem nem kell full elölről kezdeni a játékot, a küldetés megkezdése elé azért visszatöltöttem 1.3-al és most stealth-en húzok, majd utána újrapróbálom. Ezért is kérdeztem, hogy Hunor a te karakterednél mekkora a stealth, hogy azzal még nem ment. "Benny Hill"-es fogócskázást el szeretném kerülni. :)
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.14. 21:42:32
  • Hunor1
    szerintem a fő dolog az hogy kun ruhában voltam, így aki pl. csak ült a padon az nem riadóztatott, igaz nem is az orra előtt sétáltam el .
  • Hunor1
    most viszont ugye az a feladat hogy menjek vissza a Ratzighoz jelenteni. ezek után gondolom meg fogják támadni a tábort, amiben részt kell vennem. csak attól félek hogy ez már nagyon az end game felé vezetne a főszálban ? nem szeretnék még a végére érni a történetnek. vagy ezek után is lesz azért még elég kveszt a főszálban ?
  • ShaiHulud
    nem lehet csak akkor mukodik, ha tok 0rol kezdesz uj gamet 1.3tol? pl a random encounterek is csak akkro nem mukodnek ha 1.3tol uj gamet kezdtel a regi savekkel mentek.
  • Hunor1
    nem tudom, csak megálltam az üst közelében, bedobtam ( nem lopakodva) , és tovább sétáltam. de pl éjjel is próbáltam de akkor jóval többen mászkáltak a táborban :))
  • Malakai
    Elolvastam amit írtál, amellett kérdeztem. A méreg beledobásánál számíthat esetleg a stealth, ezért kérdeztem.
  • Hunor1
    mondom hogy riasztottak. de például az első rákérdezésnél még elfogadja a szpícset hogy hugyozni akarsz, akkor még elsétál és van még egy esélyed. tehát nem lopakodtam sehol! csak sétáltam, és igyekeztem távolabb kerülve az öröktől elsétálni. de szerencse is kell, mert sokszor volt hogy ültek az üstnél.
  • Malakai
    Kíváncsiságból, stealth-ed mekkora?
    Bár tartok tőle, csak kamu, hogy 1.3 óta meg lehetne csinálni riasztás nélkül. :P
  • Hunor1
    nem, és vagy 8x visszatöltöttem.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    először is volt cuman ruhám komplett. az északi házikón keresztül sétáltam be, nem futottam . rögtön balra egy üst , megmérgeztem.
    szépen tovább sétáltam a másikhoz, majd kisétáltam a kapun, de lefelé a folyóhoz. láttam hogy egy kun őr elindul utánam. erre futni kezdtem,
    át a patak hídján is, be a bokrokba. nem jött utánam, sőt visszafordult. vártam picit amíg megszűnt a mozgás. ezután felfelé sétáltam a bandita táborba, a 2 őr nem piszkált mert kun ruhában voltam. a romos templom kapu előtt elhaladva jött egy videóbejátszás. az után a fal mellett hátra az üsthöz, ezzel 3-at már megmérgeztem. hátra mentem a sátrak mögé, hátha nem követnek. persze jött egy őr, és ez már levágta hogy kém vagyok. jött felém és támadott. gondoltam mos tmár mindegy , kifutottam a sátrak mögül, oda a 4. üsthöz és nem törődve a kiabálással beledobtam a mérget. ezek után már jöttek felém többen is, csapkodtak, de nem álltam le védekezni csak kifelé futottam a táborból. elhaladva a nyílvesszőket tároló hordók mellett csak nyomni kell egy E betűt. lendületből átfutottam a kun táborba és szintén futás közben -a hordóknál csak éppen addig álltam meg amíg nyomtam egy E betűt (ezzel gyújtottam fel a nyilakat) majd ahol beosontam a kun táborba ott rohantam ki . csak futottam sokáig előlük, egy idő után már csak 2 páncél nélküli kun üldözött, azokat levertem, majd a lovamat hívtam és ellovagoltam ...

Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.14. 20:15:31
  • Hunor1
    :))))
  • PiszkosFred
    Hja, idokozben sajnos en is ezt tapasztaltam, a torokok tortek be megint kozepeuropaba :)
  • ShaiHulud
    szerintem ebben csak annyi van pedig, hogy bekerult a torok lokalizacio is, semmi egyeb.
  • PiszkosFred
    475 mb, mar totlheto.

#szerk: vagy legalabbis nalam szed valamit, de patch notes nem lattam sehol. Csak nem a torok lokalizacio, mert az spec nem kell :)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.14. 17:56:08
  • Malakai
    Nest of Vipers szabotázs akkor felfedezés nélkül, sunyiban sikerült? :)
  • pett3rson
    speciel azért kezdtem neki, mert van egy mellékszál ahol az egyik fickónak kellett gyógyfű...illetve most már tudom, hogy gyógyfű én meg először azt hittem, hogy gyógyital. Konkrétan az volt a baja, hogy nem tud aludni, olyan fájdalmai vannak és erre kellett keresnem neki gyógyfüvet és a Lullaby az meg ilyen altató-szerűség. mikor lefőztem ezt a potit (ami végülis unknown lett :) ) és amikor oda akartam neki adni akkor derült ki, hogy semmi mást nem akar elfogadni csakis füvet...persze szerencsére volt nálam ilyen és meglett a küldi. direkt nem mondom meg melyik az, mert akkor spoilereznék. egyébként utal rá, tehát könnyű beszerezni, csak hát szövegértelmezésem nem volt jó :)
  • ShaiHulud
    korabbi mentest kell visszatolteni.
  • ShaiHulud
    mert van aki elvezi a kotyvasztast? nem kell mindennek haszna legyen...aki veszodesnek tekinti az kihagyja, aki nem az meg csinalja. amugy van jopar quest amihez meg kell kotyvasztani is.
  • Hunor1
    hoppá ! kivi leszek mik lehetnek az új ficsörök ! :))

- we will release 1.3.4 for PC which will fix random events and add some cool new features. Approx week later we will release 1.4 with lots of bugfixes and cool new stuff.
  • Bizó08
    Lenyügőző játék lenne, de sajnos vannak még bugok bőven. Nekem most a fő szálon haladva kellett a bandita vezért elintézni a táborukban. Miután sikeresen ártalmatlanítottam mindüket, visszatértem a parancsnokhoz hogy jelentsem. Ki is fizette a jutalmakat, és a párbeszédet azzal zártam, hogy elmondtam neki a szénégetők titkolózását a keresett személyt illetően. Erre azt válaszolta hogy odamegyünk mindannyian...ezután töltikézik a játék a végtelenségig és lehet feladat kezelőzni hogy egyáltalán be tudjam zárni a játékot... Probáltam az 1.3. és az 1.2.5 verzióval is, de ugyanaz a végeredmény..
  • Hunor1
    nem tudom minek veszkődtök ezekkel a potikkal. simán le lehet végig játszani a játékot kotyvasztás nélkül is. amúgy is rengeteg gyógyító főzetet találsz+egyebeket is . ha kell esetleg méreg hát vehetünk is .
  • ShaiHulud
    lehet bug:) nekem eddig mindegyik poti sikerult ezzel a modszerrel. amiknel probaltam: lullaby, a questes antidote valamelyik varoshoz, schnapps, poison, masnapossag ill tuleves elleni lotyi.
  • PrasCo
    Igen, ezt én sem értem. Elvileg nem kéne működnie, mert kimondottan van recept a játékban - fejből meg nem mondom, melyik - amely kimondottan felhívja a figyelmet, hogy "melegítsd, de ne forrald", az egy húzás pedig rohadtulmocsokbiztos, hogy nem forral. ...de hé, ha működik úgy is, hát annál jobb. :D
    Esetemben, ahogy írtam, úgy (is) működik, arra próbáltam mindig játszani, hogy maga a buborékos forrás kábé a megadott körökig tartson.
  • pett3rson
    nemtom, valahol a játékban ez van írva, hogy boil and heat (talán receptben, ne kérdezd) és hát a boil amikor bugyborékol, amit Te mondasz az meg a hevítés (heat) csak. Ez a kettő nem ugyanaz, de ha megcsinálja és jó a lötty, akkor meg nem értem miért tesz különbséget :)
  • ShaiHulud
    2 forralasos recept az nalam ugy megy hogy meghuzom 1szer a fujtatot, vegig varom amig izzik aztan meghuzom megint, es ismet vegigvarom hogy izzik. gyak tok egyszeru mert 1 huzas, ha vegig varod az pont egy kor, tehat homokoranak sincs kb semmi ertelme :)
  • ShaiHulud
    nem kell 4 szer meghuzni, eleg egyszer, es nem kell homokora sem. 1 meghuzas a fujtaton amig vegig er az izzas az potn 1 turn.
  • ShaiHulud
    hat nalam ezt ugy csinalja meg jora, hogy:
    -olaj bele az ustbe
    -1 marek poppy beledobok
    -1-t nyomok Q-ra, azthiszem az a fujtato
    -vegig er az izzas és a hangja
    -1 marek thistle beledob
    -1-t Q-ra
    - miutan vegig er az izzas bele dobom az 1 marek herb parist
    - fogok egy uvegecsket teljesen balrol es kiontom bele az ustbol a let.

ne a leparlot hasznald a vegen, hanem a kis flaskat, amibol van 4-5 a polcon.
  • pett3rson
    Igen, az megvolt, a turn, mint kör nálam azt jelentette, hogy a homokóra lefut egyszer. de amúgy látszatra így van összehangolva (legalábbis a videók alapján), ha nem használnám se lenne nagy baj, mert a tűz (egyszeri húzás után) az annyi idő alatt alszik ki, mint amennyi idő alatt lefut benne a homok. (persze jobb, ha használjuk)

meg azt hiszem van olyan amit majd forralni kell folyamatosan két körig, ahhoz meg tudni kell az időt.
  • FartingSquirrel
    A homokórát is használtad? Mert ugye a homokórának le kell peregnie minden lépés között (azaz összesen kétszer ennél a receptnél). Talán nem forraltad elég ideig.

Ahogy PrasCo is mondta, elvileg négyet kell rajta húzni, szóval lehet, hogy ez is számított.
  • pett3rson
    utóbbi lesz, mivel nem kitöltöttem az üstből, hanem még le is pároltam azt, miközben nem kellett volna. így készítettem egy új, ismeretlen főzetet :)

késő este volt, ezért nem fogtam neki még egyszer, de majd ma kipróbálom az új ismeretekkel :)

amúgy ebből is lehet töméntelen pénzt keresni, nem? és ráadásul ez totál legális, hiszen füvet bárhol találsz és főzni is ingyen lehet.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.14. 13:46:12
  • b-type
    jön az update
    ..végre lehet Törökül játszani... :D
    remélem belefért még ez-az a több mint 475megába..

Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.14. 13:47:53
  • FartingSquirrel
    Petterson kommentjéből indultam ki (#1638), hiszen ő mondta, hogy nem tudja, hogy miért unknown. Nekem fogalmam sincs, hogy működik, mert még nem próbáltam főzőcskézni, de ha tényleg nem egyértelmű, hogy miért ismeretlen a főzet (vagy azért, mert olyat készítettél, ami nem létezik, vagy azért, mert hülye vagy hozzá), akkor az szimplán egy hiányossága a játéknak.

De ha Shainak igaza van (#1646), akkor elvileg csak akkor unknown, ha összevissza kotyvasztottál valamit.
  • pett3rson
    nah, ez új infó, hogy négy húzás lesz a boil, azaz forrás, azt hittem elég a kettő.

igen, néztem közben videót, pedig nem akartam. azt a lepárlós dolgot csesztem el, mert van a phial nevű (én angolul játszom a játékot) ami a kis üvegcse vagy mi, azt kellett volna az üsthöz rakni és úgy lesz kész a lullaby.

Köszi a segítséget.

ui: közben találtam gyors fejlődést is alchemy-hez, amihez csupán kétféle növény kell, meg egy kis idő...
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.14. 13:43:00