Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • akyyy
    :D
    igen, a patchal jártak hozzá szöveg módosítások (valamelyik nagyobb javításban pl bevezették a hajvágást, azoknak a aszövegei nem csak úgy lesznek a semmiből, hanem a fejlesztőknek hozzá kellet adniuk új sorokat. sajnos nem a végére tették ezeket bele új sorba, hanem össze vissza. én ezeket meg kerestem majdnem "egyesével" ( van rá notepad plugin) és vagy lefordítottam, vagy GF, vagy maradt angol.

majd valamikor ránézek, sztem ha jön egy nagyobb javítás ismét, esetleg egy DLC, akkor lehet össze olvasztom a kettőt.

A kódexeket nem igazán fordítottam le, mert nem ad semmit a játék történetéhez, inkább csak plusz dolog a valós történelemhez. Skillek, perkek, ezekhez szintén nem nyúltam, mert jobban rá tudtam jönni úgy, ha maradt angolul,. hogy mire is való.

És mivel elsősorban csak magamnak csináltam az egészet, hogy tudjam frissen, nagyjából magyarul játszani a játékot, ezért nem is foglalkoztam vele.
    De mivel már végigvittem, nem találtam benne olyan hibát ami pl fagyást okoznak, vagy nem jelenít meg szöveget (ahol volt is, azt javítottam), így feltöltöttem és publikussá tettem az egészet.
    Akik elkérték azoknak elküldtem folyamatosan ahogy haladtam az egésszel, de most már ide van feltöltve.
    Leveleztem egy-két fordítóval is, küldtük egymásnak anyagot, de konkrét összeborulás , meg közös projekt nem született.
    Tudomásom szerint most már csak a rendes fordítás maradt.
    Az enyémet se nevezném annak, tényleg csak magamnak csináltam, aztán ha valakinek szüksége van rá, itt van.
    De mint mondtam, ha jön egy nagyobb patch, vagy dlc ránézek újra, a másik fordításra is és megpróbálom összeolvasztani.

(amúgy nem tudom, mikor jön hozzá DLC ha jön egyáltalán, de remélem igen. meg folytatást is. erről nincs semmi info? :D)