Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • KranaZoli #1871
    Hi!

Jogos! Erről a borbélyos dologról, valóban. Patch hozta be, de az a másik FB-os GF fordításban benne van még.
    Az 1.4-es hozta be:

Update v1.4:
    New Hair and Beard mechanics.
    Customize your style in bathhouses and gain extra charisma with freshly cut hair.
    Unarmed mercy kill added for a more "subtile" way to solve quests.
    Real Easter eggs added. The hunt for the golden egg can begin!
    Traditional Czech Easter-themed weapon to be found, called "Pomlázka".
    Resurrection day is upon us! Some NPCs that have died due to the physics glitches have risen from their graves.
    Fixed problems with the "Mightier than the Sword" quest related to the scribe.
    Rattay archery competition works on advanced difficulty.
    Fixed save issue for the "House of God" quest.
    Another 200 major bugs fixed

Na, erre én már qrvára nem emlékeztem.

"Üdv! Ismét kevésbé szembetűnő változások történtek. Leginkább a hatásokat fordítottam, és volt/van még néhány név, kódex cím amit pótolni kellett/kell. A legfrissebb (1.4.1) patch kicsit bekavart a szövegekbe, néhány kódex valamiért üres de rajta vagyok a probléma orvoslásán. Amint az lejjebb már írtam, ha kész vagyok a gf fordítással, akkor nekifekszek a quest (küldetés) leírások normális fordításának illetve a magyartalan mondatok helyrehozásának."

Szerencsére az 1.4-es nagyobb patch-el jött szövegek még belefértek Neki.
    Értem amiket írsz, hogy magadnak csináltad, teljesen érthető, végigvihető, nem szántad publicitásra, stb, stb...

Csak időközben a FB-os GF fordító kiszállt. Persze lehet, hogy visszatér még... Ki tudja...

Én csak azért írtam be, mert olvastam Te még foglalkozol vele (talán)... És írta, mindenki szabdon felhasználhatja amit csinált, ami kb. 95%-ban kész GF fordítás, de látod sok mindennek Ő is utána nézett azért.

Igen tudom, hogy sok minden csak hozzátesz a dolgokhoz, de lényegi elemet, tartalmat nem nagyon tartalmaz. Én annak látném értelmé amit Ő is írt, meg Te is, ha a kettőből összegyúrnál egyet, hogy:

[b]ha kész vagyok a gf fordítással, akkor nekifekszek a quest (küldetés) leírások normális fordításának illetve a magyartalan mondatok helyrehozásának.[b]

Szerintem ennyi bőben elég és még sok is lenne. De semmiképp se lenne rossz.
    A hivatalos fordítók idén biztos nem fejezik be. Nem nem is annyira szimpi ez a hivatalos cuccos. Túl van lihegve. Nem lesz ebből Skyrim 2. Mire Ők végeznek a KD:D-t már lehúzták a wc-n.

Most nem tudok újabb pacth-ről, de biztos fog jönni. Épp ma néztem egyik YTeres videóját, hogy nagyban visszaesett a player-ek és vásárlkók száma és főképp a PC-s piacon.

Kingdom Come Deliverance Is Losing Players? | Kingdom Come Deliverance

Warhorse Studios Co-Founder Daniel Vávra Put out tweet about Kingdom Come Deliverance losing players! News articles are claiming 95% but apparently that is wrong! Here are my thoughts on Why Kingdom Come Deliverance may be losing players! I love the game and hope to show you what its capable of!

Utoljára szerkesztette: KranaZoli, 2018.05.07. 03:01:03