2977
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Zozo0122 #1809
    Ez mekkora :D Az előbb találtam...

• PiszkosFred
    Sajnos a korabban 1.4-re igert peformance javitasbol semmi sem lett.
  • ShaiHulud
    neki mindegy, mar uninstallalta, de azert hagy legyen masnak is rossz :)
  • Madi92
    Azért ez egy spoilert megérdemelt volna.
  • AnuluWork #1805
    "New Hair and Beard mechanics. Customize your style in bathhouses and gain extra charisma with freshly cut hair."

:)
  • pett3rson
    bebugzik ez anélkül is. Megmentettem Florian csaját, vissza is kísértem a városba, hogy ne egyedül bóklásszon, még valaki megtalálná tömni..

na, szóval visszakísérem, el is mondom Florian-nak, hej de fasza, köszi-köszi. aztán nem is tudom mit csináltam, de a lényeg, hogy vagy közvetlen abban a párbeszédben vagy még ténferegtem valahova, talán leadtam a csatában szerzett szajrét, nemtom, de annyi, hogy beszélnék Florian-nal, hogy na akkor pofázzá, hol van a főgonosz, mire azt mondja: Mentsd meg előbb a barátnőm, addig nem dumálok!!!

Hát ki a retkes f*sz*mat mentettem meg 10 perccel ezelőtt Te majom, ha nem azt a csajt???

Mási anomália. meglátom azt a Rottant vagy kit aki figyeli Floriant. Beszélek vele, ugye elkezd menekülni, egyszer csak éles balkanyar, nekimegy a falnak és megáll....semmi interakció, max pickpocket...aztán 30 mp múlva köddé vált a csávó, Én meg magamba dörmögtem, a francba, hát nem lelépett...

ehh, hagyjuk...
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.30. 09:56:43
  • Hunor1
    csak vigyázzatok, azt írják a twitteren hogy az 1.4 peccs után a főküldetés bebugzik.
  • Hunor1
    süsd meg a húst, akkor már nem lesz lopott.
  • Zozo0122 #1801
    Néha engem is felidegel ez a játék.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

1.Vadásztunk Hans és én. Lőttem vagy 150 nyúlhúst összesen. Abból kb. 130-at ott hagytam a ládában az erdőben, mert rohadt nehéz volt a szajré, és egyébként is lopottnak minősítette a game. Bár pár perc után ezt mindig feloldotta és érdekes módon már nem volt lopott a hús.) De ha meg nem kellett volna felvennem a húst, akkor minek vadászunk? Sir Hansnak nyilván van rá engedélye én pedig vele vagyok, úgyhogy...mind1, a hús most ott rohad a ládában. Gondolom mostanra nullos.
    2. Hans pihen, és jött a lovas Neuhofból. Békén tudnának hagyni 3 tetves percre? Túl vagyok terhelve, mennék a malomba lepakolni a vadászatból, meg összeszedni magamat, megjavítgatni a cuccaimat, + a vadászat közepén kitalálta a játék, hogy nézzem meg Theresát is. De ha kimegyek a kastélyból, akkor failed hogy jelentsek a kapitánynak. Ládát a kastélyba nyilván nem kaptam, dobjam le a felesleges szajrét meg a lopott nyúlhúst a kastély udvarára? Néha olyan átgondolatlanságok vannak, meg ez a folyamatos cseszegetés is. Még a gyűrűt se szereztem meg a molnárnak, annyi dolgom volt :D
  • Malakai
    1.4 patch notes most is elég szűkös megfogalmazású, mérete a HD textúrák és audio miatt akkora (ezt írták free dlc-nek).
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    • New Hair and Beard mechanics.
    • Customize your style in bathhouses and gain extra charisma with freshly cut hair.
    • Unarmed mercy kill added for a more "subtile" way to solve quests.
    • Real Easter eggs added. The hunt for the golden egg can begin!
    • Traditional Czech Easter-themed weapon to be found, called "Pomlázka".
    • Resurrection day is upon us! Some NPCs that have died due to the physics glitches have risen from their graves.
    • Fixed problems with the "Mightier than the Sword" quest related to the scribe.
    • Rattay archery competition works on advanced difficulty.
    • Fixed save issue for the "House of God" quest.
    • Another 200 major bugs fixed

Free DLC - HD Texture and Audio Pack

As a special treat, we're releasing the first free DLC - HD Texture & Audio Pack for PC which together enhance the visual and audio experience of Kingdom Come: Deliverance. HD Textures boost the overall graphics of Kingdom Come: Deliverance to create an ever more lifelike look at 1403 Bohemia. HD Audio is available for all three voiceover languages (English, German and French) and enhances all in game voiceovers and sounds.
  • PiszkosFred
    Akkor nem az en kliensem hulyult meg, jol van :D
  • ShaiHulud
    tyu steam neki allt szedni 26.6 gigat, patch 1.4?
  • Arsenal95
    Rattayban ilyen tolvaj jel volt folottem..de mostmar nincs, lopott cucc sincs nalam, miert tamadnak ram az őrök ha be akarok menni? Sosem tudok mar majd bemenni vagy mi? Ez vali bug??
  • Madi92
    Az egyik őrtől lehet elzsebelni. A mellvéden meg szokott állni, ott ki lehet rámolni.
  • Arsenal95
    Talmbergen kell kulcsot szereznem valamifele lopashoz Pesheknek.
    Hol talalom ezt a kulcsot?
  • pett3rson
    nah, meguntam a sok hibát amivel szembesültem, úgyhogy quit és törlés. egyébként jó kis játék, csak a sok bug miatt egy idő után már nagyon uncsi, de legalább a vége felé, már 5-6 ellenféllel szemben is vígan tudtam harcolni :) igaz, volt, hogy egy bokorra felmászva igencsak érdekes szögben néztem ki a fejemből, de hát ez van.
  • pett3rson
    az szerintem többször újrajátszható, azért marad benne, de ha nem aktív akkor úgy sem mutatja a térképen.
  • akyyy
    Ledetchkonál van egy ijászos küldetés, mikor farönkökre kell lődözni, nyíllal, megcsináltam mindegyiket, 10-50-ig, de még mindig ott van az activites között. nem lehet valahogy eltünteni?zavaró, olyan, mintha küldetés lenne, pedig nem is az (vagy mégis? )
  • Bizó08
    Még annyi beugrott, hogy esetleg nem vetted fel a vezér fülét, vagy sarkantyúját, amit át kellett volna adni bizonyítékként a kapitánynak...
    Más ötletem nincs....ha módodban áll, tölts be korábbi mentést!
  • Bizó08
    Én az 1.2.5 öt használom. Nekem akkor úgy volt, hogy miután leadtam az egyik banditás küldit, a párbeszédbe lehetett választani még egyszer a "tábort leromboltam" opciót, és arra is megkaptam a jutalmakat...aztán ment is tovább... Elképzelhető hogy a frissebb verzióban megbolygatták ezt a részét valami javítás végett, ami egy másik hibát generált...sajnos ez ilyenkor még sűrűn előfordulhat. Meglátjuk az 1.4 hogy sikerül, de ha a grafikát nem állítják vissza az 1.3.1 et megelőző kinézetre, akkor részemről felejtös minden további frissítgetés....elvagyok az 1.2.5-el egyenlőre.

A zártöréssel kapcsolatban: [spoiler]
    1.Megkeresed azt a pontot a zárban, ahol a sárgára váltott gömb a legkiterjedtebb.
    2. Nyomva tartod a D billentyűt
    3. Az egérrel finoman követed azt az ívet abban a tartományban, amiben találtad a sárga gömböt.
    A végén remegni kezd majd a kezed attól függően mennyire vagy gyakorlatlan a szakmában. Szerintem jól van kitalálva, csak egyszerűen fel kell fejleszteni a karaktert egy bizonyos szintig benne. Az életben sem úgy jöttünk világra, hogy tudtunk beszélni, járni...akkor nem értem mi a probléma ezzel. :)

Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.27. 14:18:15
  • rtfmZoli
    Nem ad párbeszéd lehetőséget.(Talmberg) Körbe néztem mégegyszer, de se élő, se holt banditát nem találtam a környéken.
    Szerintem akkor ennyi a banditás mellékküldetéssorozatnak.
    Legújabb patch van fent.
  • Andriska86
    A fordítás 4-6 hónap munka, még szeptember környékén merült fel a dolog a fejlesztő részéről, elvileg több fordítás is akkor indult, gondolom a török is. Magyarra most már nem nagyon látok esélyt, mindenesetre ha minél többen billentyűzetet ragadtok, és írtok a fejlesztőknek, akkor még bármi lehet.
    Utoljára szerkesztette: Andriska86, 2018.03.26. 23:30:48
  • Kurfürst
    Meg is dumálhatod és pár groschenért megveheted tőle a cuccot. Én ezt tettem, alapvetően megéri mert az elején úgysem tudsz érdemben költeni pénzt, később meg rengeteg jön be és a főszál küldetéseiben gyorsan jön a felszerelés is.
  • Torzonborz
    Naja, ahhoz meg is kéne ám venni, hogy legyen hivatalos fordítás.
    Szóval aki még nem áldozott rá pénzt, az tegye meg. Ezek a srácok megérdemlik. :)
  • PiszkosFred
    Sikernek siker nemzetkozi szinten, de a steamspy adatai szeint itthon alig jatszottak vele pl az elmult 2 hetben. Konzolon lehet, hogy jobb a helyzet, de szerintem hamarabb lesz amator/fan magyar felirat, mint hivatalos tamogatas.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.26. 20:10:20
  • Piko888
    Asszem török nyelv került be pár hete, talán van rá esély h a sikereket látva a magyar is bekerült
  • Andriska86
    Jó, persze, csak ezzel támogathatnád egy jövőbeli hivatalos fordítás elkészültét.
    Most is volt róla szó, csak végül a fejlesztő mégsem rendelte meg, nem akartak belefektetni.
    De látva a játék sikerét, és az igényt a magyar nyelvre, a következő játékukban talán már lesz rá lehetőség.
  • Arsenal95
    Az mar megvan, most Talmbergbe kene mennem.
  • pett3rson
    hol van az a csávó akitől a gyűrűt kell megszerezni? Rattay?
  • JonasSandor
    Tudtommal már jól halad a google fordítással.
  • Arsenal95
    Pickpocket ezerszer egyszerubb..egyebkent nem ertem a kuldit Peshek es a masik molnar azt szeretnek hogy Sir Robardot raboljam ki?
    Masik kerdesem mik az eletero melletti ikonok jelentese? A disznora,halalfejre, kajara rajottem de a tobbi mi? Pl van ilyen szerzetes fej, meg emberfej aggyal stb stb
  • akyyy
    Olyankor mi van ha valahol utálnak (Neuhof felett egy kis tanány, illetve a Rattay hóhér), és amint meglátnak elkezdenek szaladni. Hogy lehet velük kibékülni? :D
  • Hunor1
    vagy dumálsz vele és simán megveszed tőle :)))))
  • Arsenal95
    Probalok gyakorolni csak idegesito hogy osszetorik az a szar..gyűrűt kellene megszerezni a palitol, de nemtudom feltorni azt a szar ladat..mi lesz igy a pickpockettal ami elvileg nehezebb..gecinehezre csinaltak ezt benne..lehet inkabb kinyirom a palit a gecibe es jolvan xd
  • pett3rson
    karral sokkal nehezebb. pc-n azzal játszok, de ha lockpick van akkor előkerül az egér és a D billenytű :) sokat kell gyakorolni mire rájön az ember, de nekem nem ment.
  • Arsenal95
    xbox oneon csak nekem nem megy a lockpickolas?
  • Bizó08
    Nekem is volt már ilyen. Legközelebb, amikor leadod a küldetést, automatikusan megadja a már lerombolt tábor után járó díjat is!
  • pett3rson
    Nekem még nem volt gondom vele, de más fórumon azt írják, hogy nem lehet javítani, meg nincs értelme sem mivel nem kapsz negatív bónuszt rá, értsd nem fog kevesebb cuccot elbírni a ló azért, mert tönkrement a nyeregtáska..

max eladod és veszel újat helyette. Mivel lóvét nagyon könnyű keresni akár vadászattal, akár lopással vagy csak simán harccal, ezért a csere nem nagy dolog.
  • rtfmZoli
    Még egy kérdésem lenne: a lószerszámokat(nyereg, patkó, kantár) kinél lehet javítattni?(A nyergem és a kantárom képén már x van)Próbáltam már a lókereskedőknél is, de nem engedi sehol sem. A nyeregnél van szerepe, hogy teljesen leamortizálódott már?
  • rtfmZoli
    Sziasztok! A bandita (kun) táborok mellékküldetésekben megtisztításánál mit lehet tenni, ha nem ad be területet is, csak helyjelzőt az erdő közepére, ahol nincs tábor, csak meszebb. Előzőleg(jó régen) arra mentem el egy másik tábortól visszafelé, és azt a tábort is kiirtottam. Respawnolnak majd?