Kingdom Come: Deliverance
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3. Én úgy gondoltam hogy lowborn jobban illik a karakterhez, meg jobban bírom a poornépet mint a nemeseket. De lehet később a másik hasznosabb lesz.
2. Összefutottam Rattay utcáján Kunesh-el. Ti belekötöttetek? Gondoltam szenvedett már eleget, pár aranyért nem bántom.
3. Aki már hosszabb ideje játszik, mit gondol, hogy melyik perket lehet érdemesebb pickelni? Lowborn vagy Highborn?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
GOOBY, pls
Henry közli hogy XY külde, és jelentkezni akar a lázadók bandájába. ekkor simán bekisérik a táborba, majd leültetik hogy ott várakozzon valami tisztre . gondolom itt lehet egy kis idő arra hogy becserkéssze az üstöket . amúgy amikor megjelenik a tiszt, akkor kis bejátszás, Henry lebukik valami szöveggel, a tiszt meg kiadja : "kill him" és onnantól csak a menekülés marad .
Én hagyom is a sunnyogást, ez így totálisan értelmetlen.
Van még ezen kívül ia játékban több olyan küldetés ahol sunnyogni kell. Egyiknél kipróbáltam hogy elkaptam egy őrt, elvettem a ruháit, de semmit nem számított, egyből felismertek és elkaptak. Ha nem azt csinálod amit a játék akar akkor nem működik az álca. Pedig jó lenne ha működne az álruha.
GOOBY, pls
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
pre-1.3 a kun táborban lévő üstbe lehetett mérget tenni riadóztatás nélkül, minden másra egyből riadóval reagáltak, akkor is, ha nem volt a közelben senki.
Remélem nem kell full elölről kezdeni a játékot, a küldetés megkezdése elé azért visszatöltöttem 1.3-al és most stealth-en húzok, majd utána újrapróbálom. Ezért is kérdeztem, hogy Hunor a te karakterednél mekkora a stealth, hogy azzal még nem ment. "Benny Hill"-es fogócskázást el szeretném kerülni. :)
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.03.14. 21:42:32
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Bár tartok tőle, csak kamu, hogy 1.3 óta meg lehetne csinálni riasztás nélkül. :P
(\__/) ( X.x) ( } . { )
szépen tovább sétáltam a másikhoz, majd kisétáltam a kapun, de lefelé a folyóhoz. láttam hogy egy kun őr elindul utánam. erre futni kezdtem,
át a patak hídján is, be a bokrokba. nem jött utánam, sőt visszafordult. vártam picit amíg megszűnt a mozgás. ezután felfelé sétáltam a bandita táborba, a 2 őr nem piszkált mert kun ruhában voltam. a romos templom kapu előtt elhaladva jött egy videóbejátszás. az után a fal mellett hátra az üsthöz, ezzel 3-at már megmérgeztem. hátra mentem a sátrak mögé, hátha nem követnek. persze jött egy őr, és ez már levágta hogy kém vagyok. jött felém és támadott. gondoltam mos tmár mindegy , kifutottam a sátrak mögül, oda a 4. üsthöz és nem törődve a kiabálással beledobtam a mérget. ezek után már jöttek felém többen is, csapkodtak, de nem álltam le védekezni csak kifelé futottam a táborból. elhaladva a nyílvesszőket tároló hordók mellett csak nyomni kell egy E betűt. lendületből átfutottam a kun táborba és szintén futás közben -a hordóknál csak éppen addig álltam meg amíg nyomtam egy E betűt (ezzel gyújtottam fel a nyilakat) majd ahol beosontam a kun táborba ott rohantam ki . csak futottam sokáig előlük, egy idő után már csak 2 páncél nélküli kun üldözött, azokat levertem, majd a lovamat hívtam és ellovagoltam ...
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.03.14. 20:15:31
#szerk: vagy legalabbis nalam szed valamit, de patch notes nem lattam sehol. Csak nem a torok lokalizacio, mert az spec nem kell :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.03.14. 17:56:08
(\__/) ( X.x) ( } . { )
The Matrix has you...
- we will release 1.3.4 for PC which will fix random events and add some cool new features. Approx week later we will release 1.4 with lots of bugfixes and cool new stuff.
Esetemben, ahogy írtam, úgy (is) működik, arra próbáltam mindig játszani, hogy maga a buborékos forrás kábé a megadott körökig tartson.
The Matrix has you...
-olaj bele az ustbe
-1 marek poppy beledobok
-1-t nyomok Q-ra, azthiszem az a fujtato
-vegig er az izzas és a hangja
-1 marek thistle beledob
-1-t Q-ra
- miutan vegig er az izzas bele dobom az 1 marek herb parist
- fogok egy uvegecsket teljesen balrol es kiontom bele az ustbol a let.
ne a leparlot hasznald a vegen, hanem a kis flaskat, amibol van 4-5 a polcon.
meg azt hiszem van olyan amit majd forralni kell folyamatosan két körig, ahhoz meg tudni kell az időt.
The Matrix has you...
Ahogy PrasCo is mondta, elvileg négyet kell rajta húzni, szóval lehet, hogy ez is számított.
késő este volt, ezért nem fogtam neki még egyszer, de majd ma kipróbálom az új ismeretekkel :)
amúgy ebből is lehet töméntelen pénzt keresni, nem? és ráadásul ez totál legális, hiszen füvet bárhol találsz és főzni is ingyen lehet.
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.14. 13:46:12
The Matrix has you...
..végre lehet Törökül játszani... :D
remélem belefért még ez-az a több mint 475megába..
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.14. 13:47:53
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De ha Shainak igaza van (#1646), akkor elvileg csak akkor unknown, ha összevissza kotyvasztottál valamit.
igen, néztem közben videót, pedig nem akartam. azt a lepárlós dolgot csesztem el, mert van a phial nevű (én angolul játszom a játékot) ami a kis üvegcse vagy mi, azt kellett volna az üsthöz rakni és úgy lesz kész a lullaby.
Köszi a segítséget.
ui: közben találtam gyors fejlődést is alchemy-hez, amihez csupán kétféle növény kell, meg egy kis idő...
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.03.14. 13:43:00
The Matrix has you...
- Kitöltöm az olajat
- (Ha volna őrlendő hozzávaló, azt beletosznám a mozsárba és megcsapkodnám már most, majd tálba vele; ne akkor kelljen húzni vele az időt, amikor már forr a kisüsti)
- ~négyszer meghúzom a fújtatót (kettőnél bugyog, az már esélyesen jó, de látható gőzölgésig csinálom, és kábé négy húzás az egy "turn")
- Beledobom a pipacsot, homokóra fordít, négy húzás
- ezt követően várakozás nélkül, azonnal beledobom a bogáncsot, homokóra fordít, még ráhúzok egy vagy kettőt, hogy a forrás kábé egy körig tartson, de ahogy néztem, ha kicsit megszalad, nem veszi túl rossz néven a játék.*
- hűlés után (tűz kialszik) bele a herb paris-t, ami a gyász tudja, mi magyarul.
- Balról kisüveg, de NEM a hosszúnyakúhoz (az a lepárláshoz kell! Úgy rémlik, a játék arra a "distill" utasítást adja), hanem közvetlenül a bográcshoz.
* Ha pl. olyan recept van, hogy "forrald egy körig, cucc, forrald még egy körig, palackozd", mint pl. úgy emlékszem, a Saviour Schnapps-nál, ott nem szarozok a forrási időhöz a fújtatás kiméricskélésével, négy húzás, hozzávaló, négy húzás, és már palackozom is, mindegy, hogy még forrna magától.
Utoljára szerkesztette: PrasCo, 2018.03.14. 13:19:36
Lullaby
The Lullaby will help you to sleep and can also be used to do the same to animals. You'll need Oleum (oil), 1 Poppy, 1 Herb Paris and 1 Thistle to create it.
To make Lullaby in Alchemy, first put the Poppy into your Cauldron and boil it for one turn. Then add the Thistle and boil for one more turn. Finally, let it cool off and then add the Herb Paris. Serve!
valaki ezt próbálja már elmagyarázni, de úgy, hogy értsem :)
elmondom Én hogy csináltam: beletettem az olajat a lábasba (bár ezt pont nem írja, de szerintem logikus, hogy abba rakod a többi cuccot, amúgy a játék szerintem írja), tettem bele egy marék Poppy-t, meghúztam kétszer a fújtatót, mert akkor kezd forrni az egész. megvártam míg abbahagyja a bugyogást, beleraktam a Thistle-t, megint felforraltam, aztán itt is megvártam, hogy abbahagyja a bugyogást és beleraktam a Herb Paris-t. itt egy kicsit elakadtam, mert nem tudtam hogy kell kiszedni a lábasból a kész főzetet. aztán balra valami kis edényt vagy mit raktam alá annak a hosszúnyakúnak amibe végül beletöltötte magától a lötyit, de itt megint húzgálni kellett a fújtatót amit nem is értem miért csinált...aztán kiöntötte valami edénybe ezt a löttyöt és azt zsebre vágta a karakter. utána néztem meg az inventory-t, ott írta, hogy unknown.
szóval itt a kiöntésnél lehet valami gubanc, ott ronthattam el.
The Matrix has you...