2977
-
Zozo0122 #1849 Kétlem, hogy valaha végigjátszom ezt a játékot, pedig tetszik, de néhány dolog megvalósítása a hitvány szintet sem éri el. Mire gondoltak az elmebeteg kretén készítők?
Rajtaütöttem egy bandita csapaton, 5-en voltak, de mivel annyira ostobák mint a föld, még 12. szinten is könnyedén végzek velük. Először is a vezér (aki nappal aludt) kapott 3 nyilat mire rájött, hogy egyáltalán mi történik, utána kinyírtam. Erre a banditák a pániktól? elkezdtek elfutni négyen 4 irányba. Elkaptam az egyiket, harcoltunk, megöltem. 2 már a világon túl járt, de az egyiket még láttam egy mezőn és üldözni kezdtem. TELJES SEBESSÉGGEL rohant előlem, 5 tetves nyilat kapott a hátába, de még csak le sem lassult. A végén pedig kifutott a mapról, én meg már a láthatatlan fal miatt nem is tudtam utána menni. MI EZ? Oké, hogy van, hogy félnek tőlem, de 4-en ne fussanak el előlem, és 5 nyíllal a hátában ne rohangáljon amúgy se. A legnagyobb parádé amikor ki akarok végezni valakit, tetvészkedik kicsit a földön, EGYSZER megütöm és nem döglik bele, hanem sprintben elfut. Baromság. -
#1848 Azt hiszem ennek örülni fogtok: TPS Camera Mod -
Oltred #1847 Biztosan kipróbálom. -
Piko888 #1846 Szerintem kellőképpen összetett játék, beszippantja az embert, néha rohadtul nehéz (íjászkodás, zártőrés).
Régóta vártam már ilyen játékra, élvezem minden percét a hibái ellenére is. Olvass teszteteket és fórumokat,
Egy próbát mindenképp megér, max refundolod a steamen.
Folyamatosan adják ki a patcheket, sok hibát javítottak, bár én szerencsére nagyobbal nem futottam össze.
Teszt -
Oltred #1845 Pont ezaz, hogy nincs időm, kikapcsolódás képpen kerestem ilyen összetettet, hát ha va, de ezek szerint nincs még mindig. Azért köszönöm. -
ShaiHulud #1844 pen and paper -
Oltred #1843 Mi az a pnp klub? :D -
#1842 Hat, ez nem az, amit keresel. Kb. 10% van abbol, amit irtal.
Kellene keresni egy pnp klubot es ott megkapsz mindent! :) -
Oltred #1841 Köszi :) -
Oltred #1840 A mechanikával semmi gondom. Azt szeretném megtudni, hogy amit lentebb leírtam abból van-e a játékban? :)
Oltred -
Zozo0122 #1839 Szabad a játék, de ésszel. Ha azt mondják valamire, hogy sürgős, akkor az az is. Nem fognak megvárni. Először én is csak pislogtam és felidegeltem magam, hogy miért nem lehet békén hagyni egy kicsit és megvárni a kastély udvarában amíg legalább döglök egyet, de mostanra elfogadtam. Gyenge megoldásnak tartom, mert ha ez van, akkor legalább egy öldöklés után küldjenek már el legalább pihenni és találkozzunk reggel 6-kor...Ehelyett indulhattam fél élettel lesebezve a questre, hullafáradtan, totál leterhelten.
De ez inkább írói hiba, nem magával a mechanikával van gond. Realisztikusnak is lehetne ez csúfolni, és az is, de akkor úgy írják meg, hogy minimális üresjáratot kapok amíg összeszedem magam. Egyébként nagyon király játék, csak bele kell tanulni. Olyan ez, mint amikor először ülsz le a Dark Souls elé, utána nagyon megszereted. -
#1838 "Nagyon remélem, hogy ez a játék takarja azt amit keresek, ha mégse akkor van tippetek, ötleteket hol találhatnék ilyen játékot?
A Mount and Blade-el játszottam, meg is van, igaz a Warbandig teszteltem, de abba sincs meg minden amit keresek. :/"
Ebben mégannyira sem lesz meg, amit keresel. -
#1837 Mindegyikben vannak quest javítások is, szóval legújabbig patcheld. -
#1836 ha használni fogod akkor vedd meg légyszi. ..ez a játék elég ritka eresztés, nagy munka van benne. -
Oltred #1835 Értem köszönöm.
Olvastam a patch note.t, de azért elmondanátok mik a változások az 1.2.5-ben? Az 1.4.1 grafikai tuningról szól lényegébe, az engem annyira nem izgat ha csak nincs benne valami igen fontos, bár én nem találtam semmi számot tevőt.
Másik igen fontos kérdésem az lenne, hogy maga a játék szabad, nem kötelező a storyt követni, az eleje után úgy és arra bolyongok, csinálok amit akarok ahol szeretnék?
Lehet-e a játékba földbirtokom, üzletem, stb? Lehetek benne földesúr ha pl az adott terület urát kiütöm a nyeregből? Bevallom valami olyasmi játékot keresek amibe ugyan így szabadon mászkálhatok, a döntéseim befolyásolják a környezetem, stb ahogy itt is, de meg van benne a lehetőség, hogy pl földesúr legyek, katonáim legyenek, a szomszédos urakkal hadakozhassak, foglaljak, fosztogassak, adót vethessek ki, házasodhassak, esetleg gyerek is legyen aki az örökösöm lesz stb mind ezt ebben az RPG stílusban amit eme játék képvisel.
Nagyon remélem, hogy ez a játék takarja azt amit keresek, ha mégse akkor van tippetek, ötleteket hol találhatnék ilyen játékot?
A Mount and Blade-el játszottam, meg is van, igaz a Warbandig teszteltem, de abba sincs meg minden amit keresek. :/
Persze ez a játék is igen felkeltette az érdeklődésem, s ha nincs meg benne minden ami kellene számomra attól még nyúzni fogom, szóval ne tartsátok magatokba az információt! :)
Köszönöm előre is a segítséget!
Oltred -
#1834 Hja, áh... :\ Stimmt. -
#1833 (gondolom wiragboltban) -
#1832 Huh? Hogyan töltöd le egyáltalán a patcheket az alapjáték nélkül? -
Hunor1 #1831 kell az alapjáték. -
Oltred #1830 Sziasztok!
Most kezdek ismerkedni a játékkal, az első kérdésem az lenne, hogy a patchek hozzá külön játszható vagy kell hozzá az alap játék is? Igen nagy méretűre sikerültek a javítások, ebből gondoltam, hátha megy az alap játék nélkül is az 1.2.5 vagy az 1.4.1.
Köszönöm a választ!
Oltred -
#1829 Akkor használd a Unlimited Saves - No Schnapps Versiont.
A mentés a lényeg. Schnappsot pedig egy csomó helyen tudsz venni, de ált. 1-1 banditatábornál is van legalább 1-2 darab.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.04.07. 21:28:30 -
Zozo0122 #1828 Na jó, trollkodsz velem :D De azért köszi :) -
#1827 Válaszd az Unlimited Saves - Schnapps Version-t. Legyen nálad egy, de nem használja fel, és nem leszel részeg sem. -
Zozo0122 #1826 Ööö...dehát éppen ezt próbáltam, az egyszerű kilépésest, mert már szinte 5-10 fps-en bukdácsoltam. -
#1825 Agynak hivjak :) -
#1824 Van olyan save is, hogy nem kell hozzá itóka, csak simán mentesz és kész. -
#1823 Nekem elég régi gépem van de nincs gondom az optimalizálással (i5 2500k, 8gb ram, gtx970)
HD textúrák be vannak kapcsolva, ezen kívül kb. közepesre van rakva minden. Így 40-60 fps között vagyok általában, 1.4.1
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2018.04.06. 13:51:53 -
#1822 Egy ideje nem játszottam vele, vártam a performance patcht-. Tényleg nem javítottak a teljesítményen még semmit? -
Zozo0122 #1821 Alapesetben jól menedzselem a saveket, de most kifogytam az itókából. De nem a mentés a gond. Hanem az, hogy előfordulhat az, hogy a konstans 50-60-ról valami indokolatlan baromság miatt egyszer csak egyre jobban szaggasson, majd leessen kb. 5-re, majd mikor ki akarok lépni save-vel, akkor kifagyjon. Amúgy azóta már behoztam a dolgot és ugyanott vagyok ahol tegnap kellett volna - érdekes módon most meg sem röccent a game. Ezért is mondom, totál indokolatlan random probléma volt tegnap... -
#1820 Na ezt most tényleg nem értem: szar a játék mert ha több óra játék után kifagy és nem mentesz akkor bukod az időt. Van rá megoldás pont az ilyenek miatt, de az meg nem jó mert úgy túl könnyű lesz...most akkor mit akarsz?
Nem kötelező a modot percenként használni, bár én egyszer jártam úgy mint te, utána felraktam, azóta nem kell pszichológushoz járnom, Javaslom neked is hogy rakd fel és akkor ne 2 óránként, hanem óránként szévelj egyet.
Písz -
Zozo0122 #1819 Az úgy már túl könnyű lenne. Meg gyanítom, ha a potira próbálok rá akkor ugyanígy kifagy...mind1, ma behozom az elvesztett időt. -
#1818 Inkább a modot tedd fel, amivel nem kell potion a mentéshez. -
Zozo0122 #1817 Ezt nem hiszem el. Most buktam el vagy 2 órányi játékmenetet. Csináltam a dolgomat, aztán egyszer csak elkezdett akadozni a game, ugrált az fps össze vissza 60 és 5! között. Teljesen érthetetlen, még sosem csinálta, elég jó a gépem, konstans 50-60 szokott lenni. Gondoltam mentem a menthetőt, de mivel csak 1 mentőpotim volt éppen, ezért kilépéssel akartam menteni. Kifagyott és nem mentette el. Technikailag ez a játék egy tetves foshalom. Komolyan elgondolkodtam rajta, hogy azonnal letörlöm a gamet, és steamen is szétoltom a büdös picsába. Mind1, megnyugszom, kap egy utolsó esélyt. Pedig rohadtul nincs kedvem kb. bétatesztelőként szórakozni a játékkal és rettegni a gamebreaking baromságoktól. Manapság annyira jellemző ez a játékiparra, ha ez egy AAA cím lenne, akkor mostanra törölve lenne. -2 óra az életemből amit ismételhetek meg. Nyilván nem fog ugyanúgy menni, pedig elég aprólékosan megtervezgettem az elmúlt órákat és túl vagyok egy rakás sikeres charisma checken is... -
#1816 uhh faxa -
#1815 Mire leszedtem. Nem auto updates. :) -
#1814 1.4-gyel jott egy idoben, de nem a reszekent. Opcionalis ingyenes dlc. -
Hunor1 #1813 ez az 1.4-el jött vagy MOD ? van-e fps esés emiatt ?
Utoljára szerkesztette: Hunor1, 2018.04.01. 20:36:14 -
#1812 Azért elég korrekt lett a játék a HD textúrákkal ...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bizó08 #1811 Csóri boszorka...biztos madárral ütközött :) -
Bizó08 #1810 Nálatok is beakad a játék lovas íjászat közben? 1,4 óta amikor lóról lövöm a banditákat, a lovat egyszer megütik vagy eltalálják, és onnantól a karakter felfele néz vagy lefele. Mozdulni sem bir többet, és kénytelen vagyok kilépni. 1,4,1 ben annyit változott ez a szitu, hogy beakadás után pár mp-el kifagy a játék. :) Egyébként a grafikával elégedett lennék mostmár, végre foglalkoztak vele, és a teljesitménnyel sincs gondom (eltekintve a nagyobb városokban pár mp-es várakozásokra hogy magához térjen minden...
Utoljára szerkesztette: Bizó08, 2018.03.31. 15:15:58