Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah, alap. 😄 csak legyen végre elég munkád/munkátok... nem tarthat minden örökké. 😊

pCARSnál egyébként pont a minap gondolkoztam el, hogy simán kickstarter-es projektként kellett volna elindítani a cuccot. hagyni ezt a nyereséges, visszaadjuk a lét, vagy még akár többet is, ettõl+attól függõen cuccot.

aki akar beleszáll. vázolni kellett volna, mit akarnának, aztán dolgozni rajta. és a felajánlott pénzeket felhasználni. filmeknél, sorozatoknál mûködik. megfelelõ tálalással mûködött volt a pCARS "gyûjtése" is.

itt meg most kábé az mehet, hogy megpróbálják eladni úgy, mintha tényleg igazán komoly beleszólásunk lenne a játékba. amit kötve hiszek. ott van egy keménymag, egy elég komoly koncepcióval. fizikára is gondolom megvannak a tervek meg úgy minden területnek megvannak a maga céljai, ebbe mi/ti nem hinném, hogy nagyon bele tudnánk szólni.

arról nem beszélve, hogy a mostani "balhé" sem lenne, ha simán támogatásként számoltak volna el a lével. 😊 nah de hát õk tudják...
Alexease
Ha PC-s is lenne, megvennem.
Esetleg ha lesz uj(szeru)/hasznalhato PS3 (ha mukodik azon) max 20E-ert, es mukodik rajta a G25 (full, 3 pedallal es H-Patternel), akkor kesobb ugy is erdekelne;D
A jatek araval nincs gondom, sem a DLC-kkel (iR-t es SRW-t hasznalok, folyamatos penznyelo😛), de szamomra nem er tobbet a konzol 1 jatek miatt:/

Persze ha nyerek a Lotton vagy felvehetem a CARS utani nyereseget, akkor azonnal😄<#zavart1><#idiota>
Alexease
Most egyelore az is kissebbvagyonnak szamitana😛
De egyelore nem izgat, ami fontos az mukodik rendesen, fog ismukodni, egyedul a CARS ami talan DX11 only lesz. Mivel meg 1 ev a megjelenesig, addig meg barmi megtortenhet;P Igazabol ugy sem hasznalom, csak a kivancsisag es a gyujtoszenvedely hajt😄

Allitolag most fellendul a ceg, mar csak honapok kerdese😛
Alexease
<#idiota><#zavart1>
OFF
Még mielõtt bármiféle vitát indítanék (nem szándékozom), akit érdekel és nem követi a konzolos témát vagy esetleg nem is érdekli mert PC-s annak sorry (!), de itt van a GT6 elsõ elõzetese.

Azért hozom fel, mert bizony ezzel számolni kell a pCARS-nak. Akárhogy szépítjük egy féle vevõkört/játékost céloznak meg.

Amit kapni fog, újraírt motor, sok autó, rengeteg pálya (+7 db a GT5-höz képest, aztán havonta még egy DLC-ként (ez lehet szeretni vagy nem szeretni, én tuti vevõ leszek rá, jobb, mintha leszarnák a játékot kiadás után...), sokkal több beállítási lehetõség, online játékban is, gyorsabb menü, új interface, szóval jó lesz ez, mobilos, pc-s támogatás is lesz, gondolom valami alkalmazással, vagy online felülettel.

Idén az ünnepekre ígérik.

A grafikát le lehet szólni, valszeg nem lesz kamu 1080p, hanem fix 720p 60 FPS-sel, nekem még ez is megteszi ma, ha a játékon annyit javítanak, mint amennyit mondtak és remélek.

A PD úgy látszik magához tért egyébként, okos húzásnak tartom, hogy az E3 alatt bemutatták (jelentették) a játékot, így most egy ideig mindenki errõl dumál majd a témában. 😊
lac coo
Majd a nyereségbõl, lesz habzsolás ! 3 monitor+ új videokártya ! 😄D

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ne érts félre, nem akarok a pénztárcádban turkálni, de használtan lehet kapni még garanciális GTX460-t 20-25000.-Ft körül... ha a régit eladod, akkor lehet jobban jössz ki a váltással, mintha eladnád a full member-t.

www.smart-bus.hu

Alexease
Ha van jo DX11 kartyad, akkor menni fog. Lehet hogy a proci miatt kicsit butitva, de szerintem hasznalhato lesz. Ez inkabb videokartya gyilkos progi lesz, az extra grafika miatt.
Nagyon kiszeretném próbálni,mert csupa jót olvasok róla,meg nekem a GTR2,Race,Shift 1-2 is megvan,meg végre nemrég beszereztem egy Logitech Driving Force GT kormányt is 😛 Nagyon remélem,hogy nem veszik ki belõle.
Alexease
Nalam 0-ra fog lassulni, mivel nincs DX11-es kartyam😄
Hát,ha kiveszik,azzal csak vevõt veszítenek. Akinek nincsen 4 meg 8 magos gépe és mondjuk õ is akarna vele játszani..akkor ennyit megérne a SMS-nek. Nekem is hiába van egy elég erõs dx11es karim...ha csak egy 2 magos proci duruzsol alatta.
Alexease
Nekem Full Memberem van, lehet hogy elobb-utobb eladasra kenyszerul, mert ha bevezetik a kizarolag DX11-et, akkor mar ugy sem tudom elinditani😉
ahogy gondolod 😊
Nekem van egy nem használt team member accom, de nem merem eladni, mert az accnév lehet foglalt marad a véglegesig, aztán azt meg szeretném megtartani... 😊
Sziasztok!

Eladó Project Cars team member tool pack-ot keresek. Akinek lenne eladó az kérem dobjon egy e-mailt a következõ címre: [email protected]

Köszi! 😊
lac coo
😊))))

#5466! 😊

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Elég félelmetes ilyen közelrõl, tv-ben meg így játékban olyan kis ártatlan dolognak tûnik 😊))) nincs az a pénz , hogy beüljek egy ilyenbe 😊))

lac coo
Régen minden jobb volt ... 😊Pár éve mást nem hallok, mint, hogy ha nem tetszik valami ...! 😄DDD

Alexease
Reklamgrafika. Regen jo volt, ma mar doglodik😊
De igazabol nem szeretek munkahelyet valtani, a mostani meg pusztulat alatt van. Majd talan most😛
off.
Mivel foglalkozol?

Alexease
Egyelore a szamlakat sem tudom befizetni, sokszor a kajalas is komoly tervezgetes😊 Most volt 1,5 honap, hogy nem lattam papirpenzt, es a kis szatyor aprombol gazdalkodtam😊)))) Kellemetlen volt az 1000 Ft-os vasarlast 3 boltra elosztani, hogy ne legyen tulsagosan kellemetlen😄

Vagyis nem lehet olyan olcso, amelnnyiert meg tudnam venni😄

De azert koszi, meg varok 1-2 honapot, allitolag most felfejlodik a ceg (vagy total csod😛). Ha osszejon, es ha meg meglesz a kartyad, akkor talan erdeklodom utana.
Engine függõ is... egy teljesen DX11 alapokon nyugvó játék nem fog elindulni DX9-s vga-n. Ha olyan a játék, hogy vannak benne DX11-s elemek, ezt te beállítod, attól még nem biztos, hogy a DX9-s kártyádon az mûködik is. Nézd meg fraps mit ír ilyenkor, mi az alap.

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
pCars is elindult és több is volt az fps úgy.(még régen)

Alexease
Van kompatibilitas a DX9 kartyakon, pontosabban a DX11 tudja hasznalni a DX kartyakat is. De ehhez ugy is kell osszerakni a kodot.
Nehany honapja meg futott nalam a CARS DX11-ben, gyorsabb is volt, de valszeg kipucoltak teljesen, es mar tisztan DX11, most mar el sem indul😊
Fehercsoki
De akkor miért tudom átállítani egyes játékokban hogy DX11ben fusson?

El sem indul egy DX11-s játék egy DX9-s VGA-n...

www.smart-bus.hu

Fehercsoki
DX11 fut a régi kártyákon is csak az új effektek nem.

Kell olcsón a videókártyám? 😉

Alexease
Van uj szavazas a forumon: DX9 vagy DX11. Mivel 13% a DX9, igy nagyon valoszinu hogy kiszedik. Valszeg amugy is kiszedtek volna, mert szinte felesleges😊
Onnantol nekem reszeltek, vege a tesztelesnek😄DD
Fehercsoki
Ja hát indiaiak hullanak mint a legyek... De hát nem is csoda hiszen például a városokat átszelõ folyók hullákkal vannak tele... Keress rá hogy the real india😄

Ebben a tempóban nem biztos, hogy megéli a 27 évet...

Lehet, hogy neki is 27 évesen lesz elõször biciklije...
Alexease
Nekem 27 evesen volt eletemben eloszor biciklim, csak kicsit vagyok lemradva tole😄D
Fehercsoki
Nem értem mi a meglepõ ezen, minden országban ez megy, az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

lac coo
Hát bakker, én meg még a lábpedálos lemez moszkvicsot sem kaphattam meg soha !!! 😄DDD

Fehercsoki
Ja de kb. ennyi benne az összes izgalom😄

Nyomás! 😉

Alexease
„Setup screen fixed - mouse can now be used once again on sliders” Vegre, mar kezdtem felni hogy elgagyizzak;P
Build 457 (29/4/13, Team Member+)
GUI:
* Add default tyre as a valid option when toggling through them
* Added weather icons to loading/ingame screens
* Adding new 'view replays' screen - requries an art pass, but is fully functional
* Added 'save replay' to post race screen
* Setup screen fixed - mouse can now be used once again on sliders
* GUI element added for flag notifications
* Adjusted sizes to match for new bumper and trigger buttons on pc
Render:
* Fixed error in new reflection mapping shader setup which resulted in compile error on one particular combination of options
* Moved track surface reflection code to shared header, and created new road dbv shader for proper normal mapping use
* New mountain shader - for use on mountain skyrings where needed
Vehicles:
* Ford Capri Group5: Some livery corrections/changes
Tracks:
* Solitude Rennstrecke: New export

Asus Z97-Pro/i5 4690K/HyperX Beast 2400MHz 8GB DDR3/Asus Matrix GTX980 4GB/Thrustmaster T500 RS+F1

Alexease
Mondtam hogy nem erdemes a gumivalasztoval kinlodni😄 Ezerfele gumi van, mind keszul es csak alig nehany auton lettek teszteve.
A default egyelore hasznalhato.
Elvileg itt van leírva, hogy melyik gumival foglalkoznak.
Link

lac coo
Saját A gumi fix 104 !!! fokra van belõve, legalább is nálam már rajtnál annyi, és nem is változik egy tizedet sem akármit csinálok ...Csúszik mint a barom,ellenkormányzás elég vacak ( rF1-es általában nem sikerül mert vagy tovább forog vagy átvágódik a másik oldalra ...) parabolicát egy monzára való setuppal, alig lehet bevenni . Kb max 100 km/h-val ...AI meg hasít mint ha mi sem történne 😊)))

Ja! 😊
Most mi "tartjuk" a tetõt, az SMS meg falaz. 😊

lac coo
<#worship><#idiota><#taps>

Alexease
Kedvencem!!! „Tartsatok a tetot, majd en ala falazom!”😊 <#idiota><#taps>

Most valahogy a Mekk Mester ugrott be, ahogy a malacoknak épít ólat... 😊