Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Warez ebbõl nem lesz egyhamar, heti, napi új build van , azt így nehéz lenne követni .
GPL már kategoria, ott lehet fogni, tutiság ...
Bar teszem hozza alog tudok egy kort tenni vele, mert olyan szinten elmegy a hatulja valamiert, esely nincs megfogni kikapcsolt segitsegekkel.....
Azt vagom ,mire terveznek egy ilyen autot, de azert elforditott kormannyal tovig taposva illene kicsit huncutkodnia!😊))
Mindenestre, szerintem ez meg mindig darabos, sokszor erthetetlen fizika, ami maradhat ilyen is, nem kell mindennek szimulatornak lenni, de akkor egyebb dolgokon jo sokat kell hozni, karrier, hangulatos , atelheto versenyek....
De valszeg mar lecsereltek a dolgokat, most mar el sem indul😊
Kartya vasarlas az most nem lesz egy joideig, az biztos😉 Kiveve, ha nyerek a Lotton <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem mintha az iR ipari szabvany lenne, de mondjuk hogy valszeg szim kategoria es bennuk megbizunk (1 evig piszkalnak 1 autot)😊
Teny hogy valamivel csuszkalosabb, de foleg inkabb eltekeredos, de lenyegeben nagyon hasonlo „padlogazas” uzemmod.
Ebbol legalabb tudok videot csinalni, mert ez meg megy +100fps-sel. Tudom, sokal rondabb mint a toppos CARS😄DD
A lenyeg, hogy az auto felepitese miatt, ezek annyira stabilak, hogy csak egy bizonyos hatar felett kezd el problemas lenni a vezetesuk.
Probalj meg 1:40 ala menni, ott kezd erdekes lenni a dolog😛 Ahhoz eleve lejebb kell venni az aerot (amugyis Monza), plusz valszeg a diffibe is bele kell nyulni, hogy ki lehessen gyorsitani. Innentol mar nem biztos hogy meg lesz mindenhol a padlogaz.
Pl. a videodon a parabolikaban 100 ala lassitottal, onnan gyorsitottal ki. En 160-ig lassitottam, es onnan kezdtem kigyorsitani;P
Ilyen autókkal szoktam azt, hogy szándékosan "rossz", instabil setupot rakok alá, igaz lassabb lesz ,de legalább jobb .
Lehet hogy buktas lesz, mert nalam csak DX9-ben megy, es azt mar nem m=biztos hogy optimalizalni fogjak. Bar nem tudom mi lassitja be.
Ez nem sokat jelent, de megneztem az igazi idoket, azoktol kb. 2 masodpercre maradtam el, vagyis eleg jol be van love. Persze ennel tudnek jobbat is, es az is ok, hogy a legtobben erre masodperceket vernek😊)))
De az is igaz, hogy inkabb a fekezesekre kellett figyelnem, mint a kigyorsitasokra.
Persze attól is függhet, hogy mennyire van feltekerve a motor-vezérlés. Ha vissza van véve, akkor nyilván jobban lehet padlót nyomni.
A 78-as Lotus-on lévõ úthengereket meg a túl nagy kanyarsebességek miatt "tiltották be" annó.
Amugy nem, kozel sem nyomnak padlot meg 3-asban sem. A harmadik kozepe fele tolnak tovig , onnantol mehet a buli, de az ugye a fene se tudja mekkora sebbesseg, 200 ?
Neha valoban tullassul a kanyar elott a padlomiatt, nem tudok igy noalis fektavot venni, de azert 2,2- ben illene ennek a falrakenodni ilyen padlorarugastol! 😊))
Ha hasonlo lesz minta bmw m3 gt akkor egynek jo lesz,felteve ha akor nem lesz mas jobb cucc. Ilyeneket akkor szoktam elovenni, ha epp beleunok abba a rettentoen som-sok szimulatorba amivel bombaznak minket .😊))
De vali csicsa, jo karrier, hangulatos vefsenyek mindenkeppen kellene nekem bele, mert az most nagyon hianyzik.
Hangokat amigy lehetne valahogy pszkalni, mert legtobb autoban nem hallani a sajatomat, olyan agyatlan osszevisszasag van az ai-tol.
Ha minden kanyarbejaratnal tullassitod, utana egyszerubb folyamatos padlot nyomni. Bazi szeles extra slick gumik, kunnyu es alacsony auto, extra aero.
A GT40 eleg hasznalhato auto (bar alpha), probalj azzal igy kozlekedni😊
Ez akkor lenne nagyon gaz, ha igy sokkal gyorsabb koridot lehetne menni, mint „normalisan”. Persze nem tudom, nem probaltam, de menj egy gyors kort, megnezem milyen (legalabb hasznalom a CARS-t😛 Ha nem szaggat nagyon.).
Persze irrealis koridok mindig mindenhol lesznek, ez megiscsak egy jatek.
mint ahogy Kiszel Tünde kezd okos lenni ? 😊)
Szerintem vacak, az M3 könnyebben megforog mint az a szörnyeteg f1 járgány.
Az ok, hogy valami nem lesz sínautó , de ha nem az akkor az alá normális fizika is kell, egyébként olyan idétlen lesz mint a Lotus 49, billeg random minden elõjel nélkül csúszik utána szinte megfoghatatlan, vagy átvágódik ....
Lehet sokakat megnyugtat, hogy dolgoznak rajta, mint ahogy Tündi megtanulja az ABC-t, de szerintem semerre nem haladnak .
mondjuk minek, a bevétel már megvolt elõre, inenntõl kezdve sokkal több pénz nem jön be, konzol az szerintem õk is tudják, hogy felejtõs ...
Multit én is kipróbáltam, sok kisge_i van, mesteri módon kiforgatja az autóm hátulját féktávon 😄DD A kanyarokat általában vakon veszem, mert nem látom a sok füst miatt 😊))
Ami szerintem használható az a BMW M3 GT, A Molo (vagy mi az isten ...), Formula B.... többi az vagy használhatatlanul rossz, vagy csak simán élvezhetetlen amilyenre csinálták .
Az meg tuti ha teljesen rendbe lesz az optimalizáció a végére ,akkor is vagy kompromisszumokat köt valaki ,vagy beruház egy erõs gépbe,mert különben csak döcögõsen fog elfutni.
Asszem ott mentem tegnap 6 fõs multit de nem volt vészes a régebbiekhez képest,és nem minimum beállításokkal.
Én is bizakodó vagyok,alakul ez ,muszáj neki.
Ugy nez ki jo lesz ez (Simcade–Simracing kategoriaba), de ugy nez ki inkabb mas fog hatraltatni. Sajnos egy keszebbnek mondhato palyan (pl. Bathurst), „kis” felbontasban, minden OFF es LOW, egyedul, szarazon mar nem nagyon tudom 40fps fole vinni. Lehet hogy jo lesz, de ugy nez ki emiatt buktas a dolog (bar meg optimalizalhatnak rajta boven, a kodolas kozepen tartanak).
Némely kocsinál is érzek némi javulást vezethetõség terén.
Kisebb ffb lyukat középen,de azért az még mindig eléggé illúzió romboló hogy kanyar elõtt ha lassítok-fékezek ,majd minden kocsi ugyan úgy veszti el a tapadást és lesz irányíthatatlan a kormánya ,vagyis eltûnik a ffb-je.
Sokszor olyan érzésem van, mind ha majd minden kocsinak ugyan azon "fizikája" lenne ,vagy legalább is 2-3 féle és kész.
De lehet az iracing után ilyen furcsa csak,vagy bennem van a hiba.<#idiota>#idiota>
De idõ még mint tenger ,bízom benn hogy mire kész stádiumba kerül azért sokkal jobb lesz és használhatóbb.
Minden részét nem néztem át mennyivel javult vagy romlott,de nem is igazán van sok értelme,mivel hétrõl hétre turkálják.
Amit igazán megnézek minden frissítés után .
Megyek 1 kocsival,milyen.
Majd irány a multi több féle pályán kocsival,sok résztvevõvel.
Természetesen ugyan azon graf beállítással.
Az AI,ellen nem igazán szeretek mert amit lemûvelnek ,na az már ....
Persze arra jó hogy ,mennyire bírja el a sok kocsit ,most itt is észre vettem javulást ,de pálya idõjárás,függõ ez is.
Személy szerint bizakodó vagyok ,csak lesz belõle valami értelmes használható autós játék ,mire elkészül.<#eljen>#eljen>
Szerintem 1 honap az az ido, ami alatt lehet valami ertelmeset is csinalni. Masolj ossze 20-23 build leirast, es ugy nezegesd😛 Latvanyosabb lesz😊
Build 441 (5/4/13, Junior Member+)
Bug Fixes:
* Car Preview fix for cars that have paks named different to their names
HUD:
* Edit HUD screen - Added mouse drag & drop
Render:
* DX11 enable primitive topology shadow state setting - reduces total DX11 API call count by approximately 4%.
* DX11 Shader inline optimisations (flatten various functions that were showing up in the profile on my MacBook)
* Runtime fix for SMAA S2X everything goes Rainbow bug + HDRControl support for MSAA 2x and 8x tonemapped downsampling
* Add HDRMethods MSAA 8x custom tonemapped resolve techniques
* HDRMethods Combine - add MSAA 2x custom resolve techniques - these are needed to fix the SMAA S2X 'rainbow' corruption bug
Physics:
* Updated handling of PhysX constraint objects to consider different constraint types
Environment:
* Fix member alignment
GUI:
* Added 'OnPopupActivated' and 'OnPopupDeactivated' messages
* Added popup handling to GUIListItem
Physics:
* Lotus 78, BMW M1, Ford Zakspeed Capri - adjusted Slick_purple compound with lower grip. Lotus 78 rebalanced aero and some mechanical balance. BMW M1 added some rear roll stiffness to move more towards neutral. No changes to the Ford Capri otherwise
Helmet View:
* Rebuild alpha channel to fix transparency issues
Tracks:
* Bathurst: Fixed position of skyring
* Bathurst: Further fixings on minigaps on the the barriers, fixed the ultra dar looking walls in shadowed areas, began balancing out the textures, began correcting and adding missing assets at the pitentry, fixed the non working wetroad fxs
* Lakeville Raceway GP: Dirtedges at curbs, fixed mesh issues found around some curbs, fixes on inner terrain/barriers, updated sideroads...WIP. New textures for Position Tower
Vehicles:
* Mitsubishi Lancer Evo X: Added shadow offset up to fix ambient shadow
* Mitsubishi Lancer Evo X: Alpha 2 driver animation
* Lotus 98T: Changed turbo mapping for a more power in the 7000-9000 rpm area (aprox). Moves diffuser COP slightly forward. Upped engine idle to 3000rpms
* BMW M3 GT4: fixed small bug on taillight lighting
* Bumped version of all vehicles for Friday's stat reset
Build 440 (4/4/13, Senior Manager)
GUI:
* Tidy up track details text translations
* Added debug test for text ID validity to TRD data that should refernce a textID, but has also been used for straight text
Environment:
* HDR cloud/envionment manager fix + RVM HDR + CopyTextureTo efficiency fix
Tracks:
* Bathurst: Switched armco shader tech to alpha test instead of alpha blend
* Belgian Forest Circuit: Replaced skyrings with higher res ones and more hilly version
* Bathurst: Fixed last loft issue reported by WMD users, fixed gaps along the wall barriers, re-dropped overlays in the changed loft aras, added more dirt grunge areas like oil splotch around track, updated crowds positions on modified grounds
* Lakeville GP: Grassexclusion and groundcover added, skyring added, dirtedges 20%
* Solitude Rennstrecke: New textures
Vehicles:
* Lotus 98T: Quicken shifts by .1 sec on upshift and .05 sec on downshifts
* Ariel Atom 300: Brake disc diffuse color update
* Mitsubishi Lancer Evo: Source textures metals update. Several fixes, collision update, tyres update, shiftgaiter animation added, door frames done
ritkán írok 😊 DE
Sokat vitáztok, de alapvetõen a játék jellegébõl adódik sztem, én nem látok ebben akkora problémát.
Számomra a PC egyáltalán nem akkora pénztemetõ mint amekkora hátrányaként felemlegetik ezt a változó hardverek, és a sokszínû kiépítés okozta optimalizálhatatlansága miatt.
nagyon sok pénzt megspóroltam, akár a házak tervezésével mint az IMSI floorplan, vagy a saját autóm szerelésénél mint az ETKA és hasonlók, magamnak és ismerõsöknek...gyakorlatilag annyit, hogy életem végéig simán elvagyok PC-n a 2-3 éves hardver frissítéseimmel...csak a húgomék házán másfél millát hoztam 7 éve kb. szal mitmondjak.
Néha olvasok konzolos topikokat, de ami régen szleng volt az mára számomra nagyon visszatetszõ nyelvezet lett.
...sajnos, ez a két tábor sosem fog megeggyezni, ezért egymás véleményeihez a szokásosnál is nagyobb tûrésküszöb szükséges, és jóval óvatosabb véleményalkotás.
Én pl. egyikõtök hozszólásában sem láttam vérlázítót, két más nézõpont, ami nem kellene alá-fölérendeltséget hozzon.
..vagy magasabb ingerküszöb, vagy óvatosabb fogalmazás könnyebben emészthetõvé teszi a két tábor véleménykülönbségét.
ON:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type