19801
  • endy papp
    Sajnos kivételesen egyetértek.
    Amióta kijött a nagyobb több gigás frissítés(kb 2 hete),no meg azóta a többi.
    Nem hogy szétesik,hanem egyszerűen le áll a gépem és újraindul, annyira megfekszi ez a játék.
    Mellesleg ,mintha a 1/2 1 évvel ezelőtti állapot köszönne vissza minden téren.
    Nem tudom mire vélni,talán újra kezdték az elejéről vagy nem tudom....
    Asszem mostanában még el sem fogom indítani,mert hát....minek?
  • lac coo
    Ezt kérdezed vagy mondod ? :)
  • Jacek
    "Csak nálad Crashel nálam semmi baja." ebből leszűrted hogy a cars nem lehet a hibás csak az ő gépe, mer ebből már statisztikát lehet felállítani!:DDDDDDDDDDD lényeg hogy nem vagy fanboy:DDDD

Tényleg nem vagy egy ostoba ember:D azt is elhiszem hogy te ezt hiszed magadról és a közvetlen környezetes is ezt erősíti, de figyelj már a rácsok az ablakon meg a magas kerítés az sokat elmond:)
  • Screenracer #8154
    Van link is? Ezzel nem találkoztam, csak a Laccooval. :(
  • Alexease
    Kicsit OFF.
    Jott valami info, hogy a kovetkezo szint tesztelesehez (alpha/beta?!) lehet jelentkezni, amihez valami ingyen/ajandek elso DLC-t adnak(?!).
    ON
  • Screenracer #8152
    "No mindegy, toljátok, jó ez nektek, NFS is világsiker lett, sok a kisigényű ember .... "

Erre csak annyit, hogy hol a fenében volt az a magas igényed amikor kihagytad az alapvető műveltséget az életedből? A szövegértés azért fontosabb, hogy milyen szimmel tolod. Persze, ha többet adtál volna a műveltségedre, akkor ez a "beszélgetés" nem történne meg, mert akkor nem aszerint itélnéd meg az embereket, hogy ki mivel játszik. :DDD
  • Screenracer #8151
  • kristof11polo
    Sziasztok!

Ez egy magyar pénzkereső oldal még új de garantáltan kereshetsz vele pénzt! Akár napi 10$ mindössze 10 perc munkával!!! Nekem sikerült! És neked?

http://adf.ly/iGvU5
  • lac coo
    Es a billentyut is elolhagytak.......
  • Screenracer #8148
    Húúúúú, basssssz! Mekkora duma. Prolihumor. :DDDD
  • Screenracer #8147
    Nem ezt írtam. Neki válaszoltam. Csak az ő crasheléséről. Remélem most már világos. Ráadásul egész nap onlineoztam vele. Akkikkel mentem azoké se crashel. Világos?
  • lac coo
    Kifogytak az osztalyon a fiolak.....
  • Screenracer #8145
    Nem unod ezt gyógyszer dumát? Még hányszor próbálod elsütni? Eddig mire mentél vele? Csak égeted magad. :DDD
  • Screenracer #8144
    Nem ezt írtam. Neki válaszoltam. Csak az ő crasheléséről. Remélem most már világos.
  • Screenracer #8143
    "Honnan veszi a bátorságot ehez? nem házigazda nem az ővé a topic ez egy nyílt internetes fórum, egy simpla retardált alreg aki azt hiszi ha posztól napi 5 videót övé a topic lol..."

Ha én lennék a HG minden egyes hsz-edet, ami nem a CARS-ról szól kitörölném, vagyis egy flémed se lenne itt.

Másodszor senki nem akadályozta meg, hogy leírd ide a szarjaidat.
    Szóval pontosan mi a bajod? Hogy más a véleményem és le is irom?
    Honnan veszed a bátorságot, hogy megpróbálod megtiltani, hogy leírjam a véleményemet a véleményedről. :DDD Ez egy nyílt internetes topik, nem?

Az alreg hülyeségedet meg hagyjuk már. Ez annyira szánalmas. Hogyha tudnád a valódi nevemet akkor mi lenne? Mi? Eljönnél megbosszulni? Ki is itt a ZUZU?
  • Jacek
    Értem mint Pc szakértő megállapítottad hogy csak nála crashel a világon senki másnál:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jacek
    Megint nem vetted be a gyógyszert?:)) Kérd már el anyutól aki szajkó módjára mantrázza itt hogy "de jó" "de jó" "de jó" "de jó" "de jó" "de jó"
    na az te vagy egyébként meg mindenkit szapulsz alpári módon mert egy rendes flamehoz kevés vagy nagyon:D Na tényleg ennyi volt mára holnapig gondolkozhatsz valami velős válaszra "mondom jó,csak!!!" kb erre futja:)
  • Screenracer #8140
    Gondolom frusztráló lehet, hogy valakinek van önálló véleménye és nem másokét szajkózza, mert saját tapasztalata nemigen van. ZUZUZUZUZU
  • Screenracer #8139
    De pont ez volt a lényeg BÉLA!!! Csak nálad Crashel nálam semmi baja. Érted? Tagoljam? Szerintem azért leszek "ideges", mert vagy hazudsz, vagy nem vagy képes felfogni, hogy ez nem mindenkinél van így. Szerintem te vagy képtelen elviselni, hogy van aki más véleményen van.
  • Jacek
    Mondod te ezt? a megmondó ember:DDD aki 500+ órát tesz egy raklap fos alpha szarba:DDD És itt isteníti:d Nem mondom mérvadó vagy a számomra egy etalon:DDDDDDDDDDDDDDD bye mára zuzu
  • Screenracer #8137
    Nem tudom mit hiszel magadról és szintről ahol vagy, de az biztos, hogy sokkal mélyebben van, mint gondolod.
  • Jacek
    Birom az ilyen szociopatákat:DDD Tűkőr&szálka és gerenda?:DDD ezek mondanak valamit lehúzni az én szintemre?:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Screenracer #8135
    Azt irogatsz amit akarsz. Teljesen hidegen hagy. Többször nem húzol le a szintedre.
  • Jacek
    Annyira ostoba hogy ezt a befejezve dolgot hajszolja, még jó hogy ez max az EA játékokra igaz kiadják 2 paccs és vége:D ezek a simek soha nincsenek készen folyamatosan fejlesztik, kérdezem én mikor lesz kész az iRacing pl??

cars:
  • Screenracer #8133
    éééééééééééééééééééééééééésssssssssssssssssssssss?????????????

Ki van adva, kész játékként? Fent van a Steamen és meg lehet venni? Ja, nem, az az AC, ami bárki számára elérhető és még nagyon messze van attól, hogy kész legyen. Persze ha Kunosnak lesz kedve befejezni valaha is. :DDD
  • lac coo
    Ha leírják mi a jó benne ,onnantól kezdve kinyalom mindenki seggét, egy rossz szavam nem lesz többet !!! :DDD
  • Jacek
    Én már csak c&p egy fileból:D
  • Jacek
    Én meg a másik, csak tudod ha valaki ide negatív dolgot posztol akkor jön ez a retardált és lényegében elküldi a picsába nem csak minket hanem múltkor Szabit is..

Honnan veszi a bátorságot ehez? nem házigazda nem az ővé a topic ez egy nyílt internetes fórum, egy simpla retardált alreg aki azt hiszi ha posztól napi 5 videót övé a topic lol...

most majd jól megkapom zuzutól a magamét de még ez sem megy neki...
  • lac coo
    Ide nem lehet írni, de komolyan ! Beírom szar, életveszélyesen crashel, valamit piszkáltak, erre jön a lámaroham .... Zuzu meg egyből ideges lesz , ha rosszat olvas és adja a színvonalat :DDD
  • lac coo
    Ez nekem valóban akadály, hogy tudtok ezzel játszani ??? De komolyan, mi jó van ebben ?: Ok, jól néz ki (mondjuk ...), és még ? Mert hang szar ffb szar, gumi szar, ai szar .... Van még valami más is ? :)

Most vettem észre a pályákkal is vannak bajok ,az is kilóra megy , Monzában néhol akkor rázókövek vannak mint egy autó :DD

No mindegy, toljátok, jó ez nektek, NFS is világsiker lett, sok a kisigényű ember ....
  • sertrex
    Úgy látszik, hogy te meg egy infantilis nagykorú vagy aki, ha az értelmi szinvonalából adódó akadályba ütközik, akkor kijátsza a "te hány éves vagy?" kártyát. A viselkedésedből itélve te pont az a tipus vagy, aki tud egy játékot utálni.
  • Alexease
    Latom, igy estefele, a szokasos konnyed CARS-hangulat uralkodik ismet a topicban:)
    Nem olvasok vissza, nem hinnem, hogy udonsagra lelnek a hozzaszolasok kozott:)
  • lac coo

( Nyilvánvaló kiskorú vagy még, azok dumája ez az utálod a játékot ...hogy lehet utálni egy játékot ??? :)))
  • sertrex
    Azért megjegyezném, hogy komolyan utána kellene nézned a troll jelentésének, mert itt a CARS topikban TE vagy a TROLL, de amoly HC szinten. Másrészről mi alapján jössz te ahhoz, hogy ismeretlen embereket lenéző hozzászólásokkal illessél, mert olyannal játszanak ami neked nem tetszik vagy utálsz.
  • Screenracer #8123
    Majd ha valaki leszel, akkor még meg is sértődök a hasonló megjegyzéseiden.
  • lac coo
    Ez egy idióta .
  • Screenracer #8121
    Ember! Azt már régebben is észrevettem, hogy az olvasásértés nem az erősséged, de az már csúcs, hogy meg akarod magyarázni, hogy az hülye, troll aki játszik egy játékkal, esetünkben egy szimmel és használni is tudja, rendszeresen. Ellentétben azzal aki jószerével elindítani se tudja vagy ha igen egy mérhető értelmes kört se tud menni vele, még mindig egy szimről van szó, és ettől még menő is. Sőt még büszke is vagy rá, hog tök hülye vagy hozzá. Neked komoly sznobisztikus idiotizmusod van, haver. Te trollozol, kisemberezel le? Komolyan?
    Gondolom ez is a szövegértési problémádnak tudható be, de azért elmondanám, hogy már mások is említették itt, hogy használják és még jónak is találják. Másrészt azért nem ez a topik a világ közepe és a CARS-nak azért jóval nagyobb tábora van világszerte. És külömben is. Ki a faszt érdekel a véleményed.
  • lac coo
    Hat ha ez neked jo, sot egyre jobb....Kivanok neked ujabb 500 orat vele, jo ez neked.....:)

az a legnagyobb baj veled kisember, hogy csak trollkodni jársz ide. Egy hsz alatt mást mondasz egyszer hogy milyen jó, és egyre jobb, utána hogy milyen jó lesz ha kész lesz.
    Mellesleg egyszer írd már le nekünk mi az ami jó benne, mert ahogy nézem itt a legtöbb user hetente egyszer elindítja, megállapítja, hogy szar, és annyi. Ember nincs itt rajtad kívül aki ezt használná, játszana vele ( pláne 500 órát fél év alatt ...).Hogy hónapról honapra sikerül rontaniuk valamin az hihetlen. Shift is hatalmas fejlesztés volt, sikerült az amúgy használható ISI engineből egy rakat szemetet csinálniuk ....
  • lac coo
    Hat ha ez neked jo, sot egyre jobb....Kivanok neked ujabb 500 orat vele, jo ez neked.....:)
  • Screenracer #8118
    "Nem tudom egyébként miért véded körömszakadtáig a játékot. "

Miért? Csak az számít véleménynek ha fikázok valamit? Egyébként azért mert nekem bejön, tetszik. Ennyi. Tudom hogy vannak hibái, nem is kevés, de még nincs kész. Novemberben, ha kiadják és ha akkor is tele lesz hibával, majd én is fel leszek háborodva és meg is fogom írni az SMS fórumára, nem ide, mert gondolom itt senki nem tudja kijavítani azokat. :))
    De addig hiszem, hogy ez k***a jó lesz. És természetesen nem vagyunk egyformák és nem kell egyetértenem másokkal, ha nem értek velük egyet. :DDD