• SityiSXT
    Mit nem értesz?
    1. Te azt állítod, minden jobbféle autós játék felbérel valami nevesebb emberkét, akinek azért fizetnek, hogy jókat mondjon az adott autós játékról.
    2. Példaként hoztad a Codemasters F1 sorozatát Ant Davidsonnal - Totti le is írta, hogy az SMS fizeti Kishamit meg az ex-Stiget azért, hogy jókat mondjon a játékról.

ad 1. A minden autósjátékhoz tartozik egy felbérelt megmondóember tézisedet az iRacinggel kérdőjeleztem meg. Erre jössz azzal, hogy ja, ott szakemberek mondják meg, hogy mi legyen. Következtetés: akkor mégsem minden valamirevaló autós játéknál bérelnek fel - bocsánat a kifejezésért, de - celebpilótákat, akiknek semmi más dolguk sincs, csak lelkendezni a termékről? És ha ez így van, akkor a Project CARS miért ne lehtne ugyanilyen? Adva van két neves versenyző, akik a visszajelzéseikkel segítenek a fejlesztésben. Ott a bizonyíték, a két link lejjebb. De hát ezt te nem akarod elfogadni.

ad 2. Ezzel csak az a baj, hogy sem Collins, sem Kishami pont nem dicséri, hanem kritizálja a játékot - nem is kicsit. Akkor most hogy is van? Az SMS fizet azért, hogy két hivatásos autóversenyző fikázza a játékukat? Gondolom világos, hogy szó nincs erről. Hogy nem fizetik őket, azt nem tudom bizonyítani (ahogy te sem azt, hogy az iRacing nem tömte tele mondjuk az ifjabbik Earnhart zsebét azért, hogy lelkendezzen az iRacing oldalán), de feketén-fehéren ott van, hogy nem dicsérik a játékot. Azt hiszem, ezzel ez a kérdés is eldőlt: Kishami és Collins tehát aktívan és konstruktívan részt vesz a fejlesztésben.

Innentől befejeztem. Nem tudom, mit nem lehet érteni azon, amit leírtam. Számomra az esett le rólad és a haverjaidról, hogy fogalom nélkül fikáztok valamit, mert csak. Ha kérdés merül fel az úgynevezett kritikátokkal kapcsolatban, akkor érdemleges választ nem lehet tőletek kapni. Miért rossz a CARS? Csak. Mert szar az FFB (= nem olyan, mint az NKP-é), mert szar a hang (mert a hangbeállításoknál luxus a hangerőt úgy beállítani, hogy neked jó legyen), mert összeomlik (alfa állapotú szoftvernél ez nem meglepő, bár kétségkívül kellemetlen).
    "Engem is régóta érdekel, hogy m ia jó benne, de azt szerintem sose tudom meg :)))" Nos, a jelek szerint: "What game is Project CARS like?
    Project CARS is a racing simulation so is comparable with popular console franchises Forza Motorsport and Gran Turismo whilst also providing the kind of advanced features usually reserved for PC-only simulators like iRacing and rFactor." (forrás) Persze ez egyelőre még csak ígéret. A fejlesztésből még több, mint fél év hátravan, azalatt sokminden változhat. Megvan rá az esély, hogy tartani tudják az ígéreteiket. A nyár végén majd okosabbak leszünk. Addig marad az, hogy próbálgatjuk ezt a félig kész játékot, együttélve a hibáival és konstruktív visszajelzésekkel segítve a fejlesztést.
    (Nem, én eddig nem adtam semmilyen visszajelzést a fejlesztők felé - de pont emiatt próbálok nagyjából semleges maradni a játékkal kapcsolatban)