• SityiSXT
    Tudom, azt írtam, befejeztem. De erre még reagálnék.
    Egy szóval sem írtam sehol azt, hogy a CARS jelenleg jó lenne. Csupán annyit akartam megtudni, ha már ennyire erősen nyomod, hogy a CARS szar, mi van mögötte. Miért ne lehetne neked is kritizálni? Bakker, pont a kritikádra lettem volna kíváncsi! Olyan vehemenciával írogatod ide, hogy szar, hogy az az én passzivitásomat is megtörte, és jöttem kérdezni, hogy oké, de hogyan szar ez a szar. Kishami meg az ex-Stig konkrétumokat írt, hogy mert kétnapos nyári lócitromra emlékeztet. Meg a színe is átmenet a tejcsokoládé és a khaki között. Meg libafos. Te leragadtál annál, hogy szar. Harapófogóval annyit sikerült most kihúzni belőled, hogy mert büdösebb, mint a másik, ami nem szar. Sokkal nem vagyunk előrébb, de úgy tűnik, tőled ennél több nem várható. Szar ügy, de ez van.

Ami pedig a versenyzőket illeti: kategorikusan megint kijelentettél valamit. Vettem a bátorságot és rámutattam némi ellentmondásra a kijelentésedben. Most meg már az maradt, hogy van az az egy, ahol elvileg ugyebár a szakemberek dolgoznak, minden más említésre se méltó silány, hitvány szar. De az FFB az olasz szarban a legjobb. Értem. Illetve nem, de mindegy is. Hagyjuk.