19801
  • lac coo
    Most most néhány kört bírta, aztán omlott össze az egész :DD

Mondjuk fontos, lényeges változás továbbra sincs, gondolom néhány lod, meg embléma a pálya mellett ...
  • Screenracer #8236
    Nem. Jelen pillanatban még a fejlesztés zajlik. Prealpha szintről most kezdődnek az alpha munkálatok és augusztus környékére kezdik meg a béta fázist. Akkortájt derül ki az is, hogy lesz-e demó.
  • lac coo
    Ha eddig nem volt elofizetesed, akkor nincs kiprobalhato cucc...
  • bigiboi
    Üdv urak! Létezik már a játékból valami kiprobálható demó?
  • Screenracer #8233
    Attól függ mit nevezünk jónak mondható PC-nek. Azt amelyiken minden zökkenő nélkül fut a játék vagy azt amelyiken nem, de a (L)user állítja, hogy a PC-jével semmi baj? Én az első variációra szavaznék. :))
  • lac coo
    Majd megbanjak.... :) Beetetik oket a pc kepekkel, amit meg egy jonak mondhato pc se bir. :))
  • Screenracer #8231
    "...as Project CARS does not just leave the racing competition in the dust but has become the most anticipated Playstation 4 title of them all!"

Nem csak autós címek előtt van, hanem az összes PS4 cím előtt.
  • Totti5
    Nem nehéz lévén nincs rá autós játék és a driveclub kétséges hogy idén megjelenik, na nem mintha a megfogna...
  • Screenracer #8229
    http://www.wmdportal.com/projectnews/project-cars-tops-playstation-4-most-wanted-list/
  • Alexease
    Errol lemaradtam, mikor kerult bele?!:)
  • macleody
    Akkor vegyük még hozzá azt a 3-4 embert ebből a topikból akinél szintén összeomlik a cucc. Szóval lehetünk jócskán még akik nem írkálnak WMD fórumra. De tényleg jó lenne tudni mi a franc baja van. Nézegettem a debug fájlokat amiket feltöltöttek az userek. Nálam az épp aktuális debug mappában ha jól emlékszem 2 fájllal kevesebb van mint nekik.
  • Fernandooo #8226
    Szerintem nálad valami sajátos probléma lehet, ugyanis teljesen használható ez a build. Én nem tapasztaltam semmiféle összeomlást, crasht, kilépegetést, egyszerűen csak elindítom a játékot és megy. Nem hinném, hogy egyedül vagyok ezzel, már csak azért sem, mert a WMD-n folyamatosan megy a tapasztalatcsere, készítik a képeket, videókat, megdumálják, mit hogyan, stb. Sőt, még a multi is megy. :D Szóval ez most nem a build hibája, nálad lesz a bibi. Egyébként vannak még páran - WMD-n max két-három arc posztolt be crash reportot -, akik hasonló cipőben járnak, utána kellene nézni, hogy mi a közös pont azoknál, akiknél ennyire tré a dolog.
  • Screenracer #8225
    Azért azt látod ugye, hogy ez a videó is abból az állítólag használhatatlan 708 builből való? Úgy látszik van más is, aki tudja hogyan működik a játék, rajtam kívül még. :)
  • lac coo
    Az autót letakarhatták volna, rossz nézni azt a hintalovat :)

Az eső még mindig ronda, semmi köze egy esős látványhoz itt Föld bolygón, valami béna szürreális festménynek jó lenne .

A többi jó .
  • Screenracer #8223
  • macleody
    Ha ez lenne a legnagyobb gondom, hogy hova pakolgatja a kezét hálát rebegnék az Úrnak.
  • lac coo
  • Alexease
    Dehogy kell, ez a megjelenesig jo;)
    Az csak poen volt, gondoltam talan csend lesz egy ideig:D
  • lac coo
    De most mit olvastál, Alex, a bétára külön jelentkezni kell ? Ez a mi cuccunk meddig jó ? Mielőtt lejár csak visszakérem a pénzemet :DDD
  • lac coo
    Tokeletes nem lesz, persze , de itt az a baja , hogy kicsit reumas, nagyon koran akar atfogni, azt is valami lehetetlen modon.....Nagyon nem izgat, mert engem zavar a kez, de csak kormannyal egyutt lehet kikapcsolbi, asszem.
  • Alexease
    A nagy update ota nem iditottam el, most kivancsi voltam;) A template ballitas poen, bar a GRID/FORZA-vagy-GT erdekesen nez ki, de meg nagyon unstabil-alpha, mert resetelte azonnal a gepem:) Most ismert 2-3 hetet pihen a dolog;P
  • Alexease
    Ez a hatranya a pilota-kormany animacionak. Sajnos kivitelezhetetlen. Ezert szoktak meg a komolyabb latvany programokban is 90-180 fokra korlatozni. Eleve a verseny/sportautoban a koramnyatfogas gazos, mashogy kell megoldani. Raadasul egy human tudja hogy mennyit kell majd forditani, ezert ugy all hozza (nem kezdem atfogni [amugy sem:P] 90 fok fellett, ha csak 180 korul kell majd forgatni). A programmal megoldani eselytelen.
  • lac coo
    A kez animacioja mindig ilyen volt, en itthon meg siman ket kezzel fogom, a jatekban meg mar balettozik, integet a kozonsegnek.Sajnos kulon nem lehet kikapcsol.i.Nagyobb kormanyattetelnel meg forma augon is atfog :)
  • Adam Jonas
    Kicsit nézd meg jobban. Ilyen tempós kanyarba, ilyen hülye kéztartással (ráadásul csak egy kézzel) mikor szoktál látni versenyzőt vezetni?
  • j0nNyKa
    ettől a hsztől kezdve mindenki marad szigorúan a játéknál.
  • lac coo
    Nekem nyolc, folytasd ha jol esik, meg csinalj annyi reget amennyit csak akarsz...

EN A TOVABBIAKBAN MARADOK SZIGORUAN A JATEKNAL !
  • sertrex
    Scrennracer voltam egyébként de megint nem a saját gépemről. :)))
  • sertrex
    Talán kevesebbet kellene foglalkoznod a személyemmel. Ez CARS topik és nem Screenracer topik.
  • lac coo
    Nem artana ! Bar jelenleg ugyesen lavirozol a flemkelto stilusod es a bann kozott, de elobb utobb idekeveredik egy normalis moderator es vege lesz ennek. Elso hozzaszolasod ota ezt nyomod, a regi idokben ezert csunya bann jart itt SG -n.......
  • Screenracer #8208
    Miért kellene?
  • Screenracer #8207
    Hali Fernandooo. Tulajdonképpen szinte mindennel egyértek amit írtál, még abban is hogy nagyon egyoldalúan tekintek a CARS-ra, de ez nem egy közszolgálati média és nincs semmi szabály arra nézve, hogy egyenlő arányban kell megjeleníteni a jó és rossz oldalait a játéknak. Sőt, ez nem is egy hírportál, hogy a lehető legtöbb informáccióval kellene szolgálni pro és kontra a játék alakulásáról. Pont ezért szoktam többnyire kommentár nélkül berakni linkeket, videókat és mindenki utánézhet, ha akar. Egyébként se írtam én azt sehol se le, hogy a CARS egy überalles játék és mindegyik másiknál fényévekkel jobb lenne, de számomra ez az elkövetkezendő évek leginkább várt autósjátéka és úgy érzem, hogy a pénzemért akár fanboy is lehetek. Úgy is van itt jó pár emberke aki csak a negatív dolgokat emeli ki.
  • lac coo
    Nem tudsz leállni az okoskodással, igaz ...?
  • Screenracer #8205
    Na, jobb ha visszaveszel ezt az álreges, youtube-os dumát már próbálgattad itt elsütni, de gondolkodni nem gondolkodtál. Szerinted mi akadályozna meg abban, hogy a saját nicknevemen írjam le azt amit gondolok? Itt sincs semmi álreg, ezt #8167 valóban én írtam Sertrex laptopjáról, mert későn vettem észre, hogy nem a saját nickemet használom. Nem mintha bármilyen magyarázattal tartoznék, legfeljebb kiderült, hogy Sertrex és én közeli jó barátok vagyunk és együtt toljuk a CARS-t már a kezdetek óta. Ennyi. De mivel ekkora dickhead volt jacek, nem éreztem úgy hogy rögtön helyre tegyem a dolgokat, de hamarosan úgyis köztünk lesz az új/régi accjával(BM). :)))
  • Fernandooo #8204
    Ez egy személyes vélemény, amivel biztos nem vagy egyedül, hiszen olyan nincs, hogy egy játék mindenkinek megfelel. Elhiszem, hogy sokkal többet vártál, meg hogy vannak a fejlesztési időszaknak röhejes elemei – én is fel tudnék sorolni néhányat -, de te azt csinálod, hogy amint ide beír valaki egy pozitív vagy szerinted pozitív hozzászólást (vagyis nem ekézi ezerrel), azonnal benyomod a már ezerszer leírt kifogásaidat, ráadásul eléggé bicskanyitogató, szerintem szándékosan provokatív stílusban. Szerinted ez a fajta megközelítés vezet bárhová is? Ha azoknak akarsz infókat adni, akik nem tudják kipróbálni a játékot, rossz úton jársz, mert a nyilvánvalóan most már eléggé rosszindulatú mondataid okán szerintem már nem sokan maradtak, akiknek te lennél a fény az éjszakában. Már bocs, ez kissé cinikus lett, de érted. Elfogadom, hogy a CARS szerinted egy szar, és soha nem lesz belőle említésre méltó játék, de ettől én még gondolhatom úgy, hogy noha tényleg eléggé gázos a fejlesztés jelen állása, attól még szívesen próbálkozok vele, csípem a pályáit, van néhány autó, amiket szeretek terelgetni, és bízok abban, hogy ha nem is egy hc szim, de egy élvezhető valami csak kikerekedik belőle. Ha nem, max tévedtem, neked volt igazad – stílusban nem, mondandóban igen – és nézünk egy másik játék után. Na bumm. Abban igazad van, hogy ugyanígy Screenracerre sem lehet hagyatkozni, mert az ő fanatizmusa egy arab terrorista elvakultságával vetekszik, ez is nyilvánvaló. Szóval akkor ott tartunk, hogy mg mindig két szélsőség osztja egymást a topicban, és mondjuk a játékról úgy valóban objektívan senki nem tud meg semmit. Szerintem ez nem baró. Hiányzik a konstruktív, jó szándékú kritika, és egy optimista, várakozó hozzáállás együttese, továbbá egy valóban informatív diskurzusra való hajlandóság. Mindkettőtökből.
  • j0nNyKa
    elég lesz
  • lac coo
    Nnanana ! Ezt tőlem nem hallottad még, a másikaktól esetleg .

Itt azért más a helyzet, nem az van, hogy találok benne pár apró hibát :DD
  • Laceee
    Minden játékban lehet hibát találni, de ebben a topikban csak a fikázás megy napi szinten..., és aki nem csatlakozik hozzátok az hülye...
  • lac coo
    Ha itt áradozok akkor meg főleg.... Így legalább képben van aki nem tudja kipróbálni !
  • Laceee
    De attól, hogy itt böfögsz az SG fórumon, nem változik semmi...
  • lac coo
    Erdekel a cars, de most nem szeretem mert szar, egyre jobban elcseszik, es mivel sok update jon hozza, erzek nemi jogot, hogy objektiven leirjam mi valtozott ! Szoval ugy latom nekem is szol a topik ;) Hogy ez valakinek nem tetszik az a sajat dolga.....

Es nagyon rossz iranyba tart az egesz fejlesztes, epp a rengeteg olyan alak miatt, akik elborult aggyal hadakoznak az ellen, hogy bizony rendesen elcseszik ezt a jatekot ! Tehat egetoen sgukseg van olyan ebrre is aki nem csak aradozik, bar most nem lehet befizetni ra, valljuk be nagy kicseszes volna barkit is rabeszelni erre, pedig ugy allitjatok be, higy jo ez a jatek, holott jelen allapotaban jatekra alkalmatlan !
    Igy tehat engedelmeddel nem csak olyanoknak van ez a topik akik elegedettek........