19801
  • Fernandooo #8197
    Vicces, hogy aki nektek ellentmond, vagy kritikát fogalmaz meg, az biztosan valakinek a másodnickje. Hát nem. Utána lehet nézni, ezzel a névvel vagyok regisztrálva Team Memberként a WMD fórumon, és ugye csak nem képzelitek, hogy Screenracer/Sertrex idejekorán még egyszer befizetett a játékra, hogy alkalomadtán azzal a nickkel is írogathasson… Persze erre rá lehet vágni, hogy de, szerintetek elképzelhető, de akkor sem így van. Teljesen független figura vagyok, és eddig csak azért nem írtam ide, mert nem volt az SG-n hozzáférésem, és most csináltam egyet, mert már hónapok óta követem ezt a nonstop ütésváltást, és mivel kizárólag a két szélsőség csapott össze, úgy gondoltam, ideje, hogy egy új hang is megjelenjen. Egy játék topicjának nagyon nem arról kellene szólnia, ami itt kialakult. Nem érdekel a CARS, rosszul vagy tőle, nem kedveled, rossznak tartod? Oké, akkor mit keresel itt az után, hogy egyszer vagy kétszer leírtad a személyes okokat? Kedveled a játékot, látsz benne fantáziát, esetleg aktív játékos vagy? Na, nekik szól a topic, és persze azoknak, akik konstruktívan tesznek hozzá a témakörhöz, és nem mások földbe döngölése a cél. Mert ti éppen ezt teszitek állandóan. És ez már nem a játékról szól, hanem a talán ok nélkül túldimenzionált egótokról.
  • j0nNyKa
    szavazzatok meg 1et
  • Timbu
    +1

A házigazda hiányán múlik, aki csírájában elfolytaná a flémet.
  • macleody
    És itt mit kell nézni?
  • endy papp
    No meg gondolom semminek nem jó a gépben ha ilyeneket produkál a játéktól.
    Ahhoz túl drága a masina hogy ilyenekkel tegyem tönkre.
  • Adam Jonas
    Nem fikázás lesz most a célom, de na, ezen megakadt akaratlanul is a szemem.

Láttam ma egy pCARS-os videót, és a következő jelenetet vettem észre:

Valahogy az ember nem ezt várná el egy ilyen megjelenésű játéknál, de jó oké, írjuk a béta verzió számlájára. Szóval mint mindenkinek, az SMS-nek is van még mit csinálnia...
  • lac coo
    Na gondoltam csak megnézem megint, már indításnál annyi, a képernyővezérlő osszeomlott.....:))))))

Gondolom ez kíméli a videókártyát :))
  • lac coo
    Nem lenne bajom vele, ha néha kilépegetne, de elég agresszívan crashel, az nem mondhatnám hogy a jó a memóriáknak :))))
  • endy papp
    Nálam először online állt le a gép,majd mikor harmadjára is csinálta akkor ,kipróbáltam AI-val is, dettó.
    Na jó... gondoltam magamban van a gépemen olyan játék is amit használni is tudok és még jó is vezetni......
    Asszem most hosszabb szünetet tartok.....novemberig,majd akkor újra rakom az egészet,hátha beletalálnak addig a lyukba vele
  • lac coo
    Jacek fakezu, bena kezdok vagyunk, en mondjuk a masodik kanyarig azert eljutok, te az elsoig.... :))))) Jezusom..........
  • lac coo
    En mindig ai val nezem, azzal fagy......Nem mondom amiatt, de mikor fagyott volt ai. Fernando : ennyit en nem olvasok egyszerre mert sokkot kapok ! :)
  • Jacek
    Csak hogy felfogd ha rendes accountoddal írtad volna még reagálnék is rá:)
  • Jacek
    sajnos eredeti accal nem merted bevállalni kellett egy új reget alkotni ehez a posthoz majdhogynem:D
    Mert gondolom nem 6 napja olvasod a topicot:DD alreg ez azért sokat levon a mondandódból sajnos... most nem tudom ez screenracer a 3 accountjával vagy ki?
    Most jelen pillanatban kb 3 accal tolja a fórumot screenracer barátunk:))
  • macleody
    Tegnap letöröltem, feltelepítettem. 2014.04.04-es verzsönt tette fel, kékhalált dobott már a menüben kormánybeállítás közben. Letöröltem, feltelepítettem, átnyomtam weekly update-re. Mentem pár kört Nordon AI nélkül, normálisan futott, még élveztem is ahogy dobálja a seggét a bömös. Most kipróbálom AI-val is.
  • Fernandooo #8183
    Roppant unalmasak vagytok. Mindannyian. Jacek, Lacooo és a többi hater, akiknek az értelmi képességei nem terjednek odáig, hogy felfogják: ne egy végleges játékkal próbálkoznak, és egészen a kiadásig kb. semmiféle alapjuk nincs ennyire vehemens és állandó kritikákat megfogalmazni. De mondjuk oké, kritizáljanak. Egyszer írják le, hogy mi nem tetszik nekik. Konkrétan. De nem, mint valami alsótagozatos hülyegyerek, akik rá akarják erőszakolni a véleményüket másokra, nap nap után nyomatják a teljesen elfogult és hiteltelen hányásukat, mintha ez befolyásolna bármit is, pedig hát nagyon nem, mert úgy igazán kit érdekel Jacek meg Lacoo véleménye az internet balkánjának alsó feléről. Nem tudom mit hisztek magatokról, de pont annyira senkik vagytok zéró ráhatással, mint Sertex, Screenracer vagy én, vagy akárki más a topicból. A véleményeteket meg már mindenki ismeri és hát nem attól lesz jó vagy szar a játék, mert ti mit írtok be ide. Ezt mindenki egyénileg fogja eldönteni. Érthetetlen, hogy mire jó ez a naponta történő fikázás, tipikus flémelős, hater debilek csinálják ezt, akiknek nincs életük, és valami rohadt nagy frusztráltság terheli az elméjüket. Az meg, hogy egy fejlesztés alatt álló játékot kezeltek úgy, mintha már kötelező lenne hoznia akármilyen szinten, simán gyengeelméjűségre utal. Szerintem nektek az a bajotok, hogy bénák vagytok. Én nem nagyon látok tőletek időket a játékban, multiban sem szoktatok villogni, kb annyi lehet, hogy minden build után próbálkoztok, aztán a harmadik kanyarban nekimentek a szalagkorlátnak és jó, hát ez szar felkiáltással kiléptek. Érdekes, ezrek képesek játszani ezzel a játékkal, meg kell nézni a leaderboardot, a rengeteg ingame videót, és a multit. Van egy elenyésző kisebbség, akik fakezűek, képtelenek beállítani a dolgokat és szánalmasan türelmetlenek, és hát ennek a törpe kisebbségnek nagy százalékát ti ketten teszitek ki.
    Sertex meg Screenracer pedig simán hozza egy tompa fanboy szintjét, neki minden jó, ami CARS és mindenki ősellenség, aki hibákat vél felfedezni benne. Az ő hozzáállása sem jobb, mert ha az ő visszajelzései alapján kellene készíteni a játékot, akkor fél évvel ezelőtt kaptunk volna egy supermario cars debilséget, DX13-as grafikával és fúdefasza, mert azok csinálták, akik a Shift 2-őt… Szóval talán a két szélsőség között kellene tartani a dolgokat és akinek ennyire nem tetszik a játék, az kikophatna a topicból, mert kit érdekel a súlytalan okádásuk napra nap, és sehol nem díjazzák a destruktív kritikákat, akik meg elalélnak egy játéktól ami azért messze van még az elfogadhatótól is, az csináljon fan-oldalt és ott ájuldozzon. Itt tapasztalatok cseréjéről, higgadt véleményekről, tippekről, trükkökről, fejleményekről kellene beszélni, versenyek szervezéséről és hasonlók.
    Szerintem a CARS jelen állapotában még messze nem teljes és nem megengedhető teljes játékként tekinteni rá és egyáltalán komolyabban felvállalni, de időszakos játékra, tesztelésre mégis használható. Kétségtelen, hogy a fejlesztés üteme hagy némi kívánnivalót maga után és kétséges, hogy ez a játék novemberben „mindent visz”, azt azonban tiszteletben kell tartani, hogy a piac egy részének meg fog felelni, vélhetően nekem is. És ezt felesleges minősíteni, egy embert nem arról kell megítélni, hogy CARS-ozik vagy iRacingezik, mindkettőnek helye van. Meglátjuk mi lesz belőle, de ehhez sajnos még idő kell. És hát az sem százas, aki szerint a CARS jelen állapotában überalles. Mert nagyon nem az.
    Nagyon gáz, hogy néhány ide-oda elfogult idióta harcterévé vált a topic.
  • lac coo
    Ezekre a parasztvakításokra gyúrtak rá, jól néz ki videón, szép képeket lehet berakni törésről ( bár kamu az egész ....), mindenki élvez :)

De ez a álregesdi tényleg gusztustalan, YT fiókomat is betalálta már .....
  • Jacek
    Nekem a kedvencem az ajtócsapkódos fizikai bemutató videó azt berakhatnád:)
  • lac coo
    Jacek hagyd a picsaba.....

Elinditom felrakok megint egy videot mekkora hasznalhatatlan vacak, aki benez legalabb korrekt infot kap........Ezek meg arra elveznek amire akarnak, jovobe senki nem lat, nem lehet tudni mi lesz belole, fejlodes egyaltalan nem lathato, sot, egyre rosszabb es rosszabb, mikor egy hajszalnyit javul, kovetkezo lepesben gyorsan elrontjak.De mivel szinte az elejetol tesztelem ,ha tetszik ha nem beirom egy komolyabb update utan hogy mi van a jatekkel.Ez szol a moderatoroknak is !
    Legfeljebb tenyleg megprobalom eszre sem venni az egsszerubb igenyu embereket !
  • Jacek
    Igen? érdekes mert most is fent van ALex accaval tolom okoska....

alreg....
  • sertrex
    Pont azt taglaljuk, hogy Jaceknak semmi keresni valója nincs mivel meg sincs neki a játék.
  • Jacek
    Lehet hogy azért nem az első alreg benyőgésére kellene itt büntetgetni:))
    Csak mert annyira korrektnek gondolod magad ott van a moderátorok topicban elég egyértelmű+ érdekes aki itt folymatosan káromkodik az nem lett büntetve:DDDD GJ
  • j0nNyKa
    gondolom nem hiányzik az egyszerűsített moderáció, kezdjetek el légyszives a topic témájáról beszélni
    ha nem megy, kezdhetitek fogalmazni a flame priviket, mert pakolni fogok ki sorban minden trollt
    köszönöm!
  • sertrex
    Mikor toltad? És most miért nem tolod? Visszakérted a pénzed? Akkor nincs meg vagy csak duma van állandóan.
  • lac coo
    De megvan neki ! Es tudja mit beszel, hidd el......
  • sertrex
    Azt hiszel amit akarsz. Ez érett már egy ideje. Nem ez volt az első alkalom, hogy szétflémeled a topikot.
  • sertrex
    Nem arról van itt szó, hogy kinek milyen véleménye van a játékról, hanem ez átment személyeskedésbe Screen és közted, de leginkább Jacek az aki zavar, mert neki biztosan nincs mewg a játék és még nem is szólt hozzá érdemben. Endy Papp rengeteget próbálta videókat is csinált, egyértelmű, ha azt írja, hogy nál is gondok vannak az sokkal hitelesebb, mintha valaki idejön és személy szerint elkezd valakit folyamatosan piszkálni.
  • Jacek
    Köszönjük a javaslatodat! Mivel toltam a CARS-t te is nagyon tévedtél
  • Jacek
    Érdekes én még nem szólítottalak meg:) Kis is lehetsz?

"A családodat eddig én nem emlegettem" mivel én screenracer családját emlegettem persze akkor és mint példát amikor elkezdett megint trágáran fórumozni:) akkor kinek is lehetsz a fő regje/alregje....?:)))
  • lac coo
    Itt mindenki hozzaszagolt, van accunk hozza tudjuk probalgatni, jomagam asszem 2011 tele ota probalgatom.Korabban jo velemennyel voltam, mint alabb be is masoltam, aztan ez mara megszunt......
  • sertrex
    Bocs, hogy így szólok hozzá, de ez már túlzás, hogy mit művel itt a Jacek csávó. Ekkora flémert még nem láttam. Úgy szól hozzá a CARS topikhoz mindden egyes alkalommal, hogy CARS-hoz még hozzá se szagolt. És mellesleg még én voltam az aki írta, hogy 64 biten semmi baja se volt a játéknak, se offline se online. Szóval számolni se nagyon tud.
    Szerintem itt lenne az ideje, hogy pihenésre küldjék újra az adminok.
  • sertrex
    Tök vicces mikor egy majom megpróbál okosnak látszani. Jacek lesz a vége.
    A családodat eddig én nem emlegettem pedig nagy szerepük van benne, hogy a fiuk ekkora ..., dehát alama fájától, ugybár...
  • Jacek
    Még annyit hogy 5-en írogatunk itt, ebből 3 embernek crashel.. én nem is futtatom:) nálad meg maga a megvalósult csoda.. ki a fanboy és ki hazudik:DDD
    Na jöhet a baromságod...
  • Jacek
    Mondtam már hogy a kis családoddal ezt a fajta stílust... ha nincs intelligenciád hogy értelmesen fogalmazva oltsál valakit csinálj megint egy új accountot..
    Igen vissza olvashatsz csak te trágárkodsz itt folyamatosan....

"Ebből az következik, ha nála crasher a lehet általános" ezt már értelmezni sem lehet nyugodj meg töröld le a habot a szád széléről....
  • Screenracer #8164
    Csak tőlem hallasz? Zárdában laksz?
  • lac coo
    Miert van az, hogy csak toled hallunk tragar szavakat leginkabb ? Amugy azt sem ertem mit akarsz mondani.......De lehet nem vagyok egyedul.
  • Screenracer #8162
    Ebből az következik, ha nála crasher a lehet általános, mert éppen az ő seggét nyalod, baromarcú. Gondolkodjál már mit írsz, mert egyik mondatod üti a másikat. Agyhalott, idióta.
  • endy papp
    Ja biztos.... azért érzem úgy hogy vissza az időbe
  • Jacek
    Szerintem feltörték endy accát:D
  • lac coo
    2012. Január :

"Ha lassan is, de javul azért ez !
    Csak Arielt nyúzom de határozottan élettel telibb lett."
  • lac coo
    Áruló ! :D
    Jah, jó pár napja egyszer már leállt ugyanígy, hogy a videómegjelenítésben valami megfeküdt, most megint, innentől nem igen akarom elindítani .